- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
athomi
veterán
válasz
athomi #20150 üzenetére
Ez a hiba. Nem tduom mi lehet a gond. Esetleg fel kéne tennem valamelyik patch-et?
-
feka007
veterán
válasz
athomi #17199 üzenetére
ti miről beszéltek, szó sincs itt cfg-ről meg csítekről, csupán arról, hogy ne menjen már mindig puskagránáttal a gyerek, mikor azzal ötször egymás után kinyír a protóba, mert ugye zárt helyen vhova elsüti aztán már el is szállt mindenki, tényleg fasza így... Egyébként csakhogy felhozzak vmit, egyesek már azért is kezdtek beszólni nemrég, hogy mi állandóan az egy lövés-egy halál Gaussal megyünk...Igen, csakhogy azzal célozni is kell, míg gl-től öt méteres körzetbe megdöglök...
Egyébként meg leszarom, játszon mindenki ahogy akar, de ha engem megkér mégegyszer, hogy csináljak neki szervert, akkor letiltom
Érdekes, hogy mindig mindenkinek egy emberrel van a baj, hát nem is tudom miért... Talán normálisan kéne játszani, és ha mondunk vmit, akkor legalább egyszer azt csinálni, és akkor nem fújna rá mindenki... -
Játékos
addikt
válasz
athomi #16781 üzenetére
Kipróbálnám én, csak a közölemben nincs senkinek ilyen kütyüje. Vodafone előfizetésem viszont van jóideje. Szerintetek megengedik, hogy kipróbáljam egy üzletben?
Szerk.: közben ezt leltem mobilinternetes kutakodás közben:
" A 3G szolgáltatásokat elsőként bevezető T‑Mobile harmadik generációs hálózatán elérhető az akár 7,2 vagy 3,6 Mbps névleges letöltési és 1,44 Mbps, illetve 384 kbps névleges feltöltési sebességet kínáló, HSDPA-nak nevezett szupergyors kereskedelmi mobilinternet-szolgáltatás."
LARA még nem vagy részeg?
Boldog névnap...
-
ScouserHUN
tag
válasz
athomi #13634 üzenetére
Akkor már telepítheted is újra a játékot, ugyanis a 1.1-es patch elszúrja a mentéseket. Egy idő után egyre többet fog menteni a gém(mármint időre) és aztán szépen megfagy. Vagy pl nekem az ellenfelek rohantak felém, hogy "I kill you" és nem volt náluk fegyver. Egyiknél sem. Szal vicc az egész. Nekem is újra kellett tennem
-
mongi_
aktív tag
Mivel még nem volt alkalmam a teljes verzióval játszani, ahogy azt régebben említettem, ez még új távlatokat nyithat, majd kiderül, hogy nekem, hogy fog reagálni annál a résznél, addig meg bizakodom, ha annyira vészes lesz, max. annál a résznél kicsit vissza veszem az "élvezeteket" egy medium - high kombóra, vagy alacsonyabbra. Majd kiderül.
-
mongi_
aktív tag
Nekem high beállítással semmi bajom sincs, lehet hogy neked nem jön be, de nekem elfogadható. Eddig csak ugy igazán nagyon akciójeleneteknél akadozott be, de az se volt olyan vészes, hogy most az ember egyből törölné a játékot dühében. Nem tudom, én a procimat is felhúztam ez miatt a játék miatt, és valamelyest segített, dupla annyival megy igy is mint alapból, erősebb proci mellett azért élvezhetőbb ez a játék 7-es karin high-on is. Ez annyira szubjektív mondjuk, hogy kinek mi a jó, és hogy kinek hogy kell optimizálni a játékot, eléggé gép orientált, ahogy elnézem picivel gyorsabb a procim mint a tied, lehetséges, hogy ezért türi jobban az én pc-m a high beállítást mint neked. A very high-ról meg csak annyit, hogy csak kiváncsi lennék, hogy ugy milyen a grafika, effektek és társai, ugy se abba tolnám, mivel élvezhetetlen, abban igazad van. Majd talán a közeljövőben beruházok egy 8-as karira is.
-
mongi_
aktív tag
Jah, hogy ugy, azt hittem valamit még finomítanak a teljes verzió megjelenéséig, na de hát akkor tévedtem.
Egyébként a demóban miért nem engedi a szürök bekapcsolását, valamint a very high opciót? Volt valami patch ami átalakítja a high-ot, very high-ra, vagy nem tudom, de az élsímítás kérdést, még igy se tudtam megoldani. Valami ötlet?
-
Laraxior
titán
Én szeretem a Splinter Cell-Hitman-Thief vonalat is
Nem csak az eszeveszett darálást. Egyébként volt már ilyen hogy sok nanoruhás gyökér volt...valami bázison,fenn a tetőn egy halom koreaival,az is kemény volt.ráadásul jött valami helikopter is...az meg nem sajnálta a rakétát sem. Szó ami szó...azé' élvezetes egy game...
-
p a s s e r
őstag
Az atomfegyver ott van, ahová rakták, amikor a székben ültél és letöltötték az adatokat...
Hát,a rakétavető nem egy antiufó fegyver...Gaussal, sztem. első körben a négy kis ágyú, utána asszem a két széle atommal, aztán a hasán a mittoménmit (nagy kék) akár lehet rakétával is, utána megint bele az atom... Így megy ez Kóreában...
-
deniro2
senior tag
A Prófétának meleg kell, szal mindig az égő roncsok közelében kell harcolni és akkor nem hül ki a szerencsétlen.
A dögök idővel ott is megtalálnak, vagy odacsalogathatod őket.
Megnéztem a képet, szal egész konkrétan a híd alatt van valami égő cucc, először oda vidd, lövöldözzetek és utána jobbkanyar fel a hídra. -
edgR
őstag
cod4=ev jateka? lol. fizika, grafika hol marad?
cry demoban is koroznek gepek, azok koreaiak.. vagy elvarnad toluk hogy lebombazzak sajat bazisukat
cod4ben nem nyog az a szerencsetlen karaktered, mikozben jonnek a scriptelt esemenyek a scriptelt ellenfelekkel?
ezt csak azert irtam mert en se megyek a cod4 topicba szetflamelni azt.. -
maskimx
senior tag
-
Tuco Ramirez
őstag
-
maskimx
senior tag
Ja, igen, néztem. Ezek közül szerintem csak a kocsi üvegét nem lehet cvar értékek buherálásával visszahozni, de engem csak a fák színe zavarna, azért szerintem valamilyen távoli blur felel, vagy a shader, esetleg postprocessing rész.
Érdekes egyébként, hogy a video optionsben lévő low/medium/high beállítások egyenként 10-20 külön változót állítanak, így ezeknek a változóknak a piszkálásával olyan szinten lehet konfigra/egyéni izlésre szabni a játék grafikáját, amit még sosem láttam.
-
maskimx
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Okos Otthon / Smart Home
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Sorozatok
- Revolut
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest