-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
maskimx #10038 üzenetére
Már csak a gauss gunba kéne sorozatlövést rakni
Amúgy ez a fegyver pontosan mire jó? A gépek ellen a végén hatékonynak néz ki, de amúgy? (Csak mert jóval korábban fel lehetett szedni, aztán hurimásztam egy darabig, mint a jó gyerek, végül úgyis elvettek mindent, szóval nem volt sok jelentősge...)
predatoros
Na igen, erre én is gondoltam: cloak + maximum strenght + maximum armour (+ night vision igény szerint), mindezt idő/energia korlátozás nélkül = Predator. Már csak Arnold hiányzik ellenfélnek. Pontosabban nem is, mert akkor ő győzne. -
athomi
veterán
válasz
maskimx #9745 üzenetére
A Core nevű pályától kezdve sztem elég gyenge a játék!
Végig az izgatott milyen lesz a hegyben, meg milyen lesz a fagyos pálya, de mikor odaértem, végig csak az volt bennem, hogy legyen már vége ennek a !#@!-nak.
Az utolsó pálya is elég gyenge, csak húzták az időt a végső összecsapásig.
Amúgy a Core páylától kezdve tényleg oda a szabadság. -
Bubanc
aktív tag
válasz
maskimx #8779 üzenetére
Ez lehet és gondoltam is, hogy nem nagyon szokott ilyen lenni, de hát ez kicsit durva misscommunication a pre-load helyett azt írni, hogy a game no09-én már elérhető, mert előre hozták...
no mindegy most cibálom le baromi lessan jön, uh még legalább két-három nap... legalább nov16-ig biztosan lejön -
Laraxior
titán
-
-
Laraxior
titán
válasz
maskimx #8670 üzenetére
Aszondi leírom mégegyszer mit csinálok és valaki csak megmondja mi a rossz.
Betölti az island.cry-t utána kapok egy olyan ablakot hogy errors report.Ezt kilövöm és látom a mapot. oldalt rámegyek hogy Archetype Entity-->és ott mondjuk arra hogy Asian tank dupla katt és vihetem a térképre látom is hogy ott van meg van ott 3 színes nyíl. (ha alient teszek oda azt nem látom) utána pumpálok egy export to engine-t aztán save island.cry kilépek az editorból. indítom a game-t....indítanám -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
-
7Heads Drago
veterán
válasz
maskimx #8607 üzenetére
Közben rájöttem hogy a defender kezdte el menet közben a vinyót ellenőrizni és azért laggolt be.
A régi drivert tényleg nem szedtem le.
A vista nekem meg is tetszett illetve az xp-től helyenként jobbnak is tűnt (és még szebb is a Dreamscene-nel). És néhányszor raktam már fel xp-t. Igaz egy kicsit macerás a felhasználó, és program kezelése, de én nem érzem még nyügösnek. Most van egy másik vinyón egy xp is (reborn). Csak épp most a vista fut és ezen probáltam ki. -
7Heads Drago
veterán
válasz
maskimx #8600 üzenetére
Az általad leirt beállitásokkal nekem a gép a bal felső sarokba kiirt egy rakás infot. Itt inditáskor 256 mb ir ki, majd felmegy 1160 mb-re játék alatt.
Igaz az én 7900gt-m nincs huzva és egy letöltés is ment a háttérben de nekem laggolt egy kicsit evvel a beállitásokkal. Igaz nekem 169.01 van fennt, meg dx9 frissités, illetve vista.
Főleg a vizben fogja meg és a kocsi szélvédőn kinézve.
Probáljátok ki hogy ha két kocsi egymás mellet van és felrobbantsátok őket, hány db roncs marad. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Napirajz könyv
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest