- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
válasz Chakotay77 #11160 üzenetére
tölts vissza egy régebbi állást, onnan próbáld. előtte lépj ki a játékból, esetleg indítsd újra a gépet.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
-
maskimx
senior tag
-
maskimx
senior tag
válasz --Disztroj-- #10553 üzenetére
igen, és az F3-at kétszer kell megnyomni, akkor tudsz átrepülni falakon is.
F4 a godmode, az nem szükséges
qdak a visszaolvasás pedig mit is ront el??
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
-
maskimx
senior tag
válasz --Disztroj-- #10543 üzenetére
nem, az ott lévő nevek nem mindig egyeznek meg a játékban használt pályanevekkel. A mentésnek pedig át kell írni a nevét, hogy a te profilod szerepeljen benne.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz --Disztroj-- #10534 üzenetére
ez bug, ha nem onlik be a barlang. tölts be egy korábbi mentést, állítsd lejebb/feljebb a grafikát, és úgy menj oda, ez meg szokta javítani. Utána a grafikát visszaállíthatod.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz Mozso26 #10480 üzenetére
szépen attól még mehet neki, ha nekiáll cvarokkal vacakolni. Nekem is csak egy 7900gtm van, mégis sikerült elérni, hogy szép és gyors (min 24fps) is legyen. Szép alatt azt értem, hogy nagyjából medium-high szinten néz ki a játék. Persze akinek ez nem elég, az jobb ha 300 rongyért vesz gépet
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz hitman, #10393 üzenetére
"Two things.
Does that board have realtek audio? if so, go download the latest 1.81 drivers from realtek directly, they were just released like 2 weeks ago.
Second, Turn down your graphics to where you are getting atleast 30 FPS... I found if the system is getting too low FPS then the sound shuts off because you are so far out of sync that the audio has no idea what to do, so it does nothing... drop to low settings on 1024x768 as a test to see if that's partly your issue."
és mégegy tipp, próbáld low sound qualityn
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz Bencus88 #10367 üzenetére
Az jó nagy kínzás, én is így raktam össze anno a gépemet, ott figyelt a szekrényben az x2 3800 meg a 7900gt, én meg szoptam a 2.4 cerkával meg 9800proval, mert nem volt még lóvém alaplapra. Akármivel játszottam, nehéz volt nem arra gondolni, hogy mennyivel lenne gyorsabb a szekrényben rohadó karin
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
-
maskimx
senior tag
válasz hangyamark #10358 üzenetére
integrált videókari meg crysis ugyanabban a mondatban szerintem nem fér el vegyél egy 8600 at, vagy 8800gt-t, ha belefér.
esetleg használtan egy erősebb dx9 es karit, 7800 vagy 7900.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz Stalker-2572 #10345 üzenetére
Ha ezekután még nem egyértelmű, akkor remélem megvetted a játékot és 64 biten nyomod
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz westlake #10336 üzenetére
asszem az oldotta meg valakinek a 64 bites hibákat, hogy átrakta a 64 bites exét, meg pár dllt a 32bites könyvtárba, mindjárt megkeresem, hol volt erről szó
meg is van:
"To get the 64-bit .exe file working please copy the “lang.ini”, “paul.dll” and “unicows.dll” from the Bin32 folder into the Bin64 folder. After that you will be able to launch Crysis from the 64-bit directory
"
innen[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
lehet hogy ciki, de az is lehet, hogy van lehetőség konzolparancsot gombra mappelni. Meg aztán találkoztál már olyan játékkal, ahol lehetett akármekkora felbontású képet csinálni?
ja, alabpól asszem 2000*1500-ast csinál, ha nem írod át a magasság és szélesség értékeket.[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
vagy a diff_*.cfg filok valamelyikének a végére írod, vagy simán játék közben, a konzolba. De előtte engedélyezd a konzolparancsokat : con_restricted 0
Gomb nincs, az e_screenshot 1 parancs csinálja a képet, természetesen a konzol nem látszik benne. Egyébként frapssal tényleg egyszerűbb, csak azzal nem lehet pl 4000*1500 as képet lőniwww.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
videókat sehogy, fraps behal rajta. screenshotokat meg:
e_screenshot_width x
e_screenshot_height y
e_screenshot 1 , ez csinálja a képet.
ez a nagyfelbontású ss, simát is lehet valahogy, de most így hirtelen nem tudom, hogy
az e_screenshot értéke nem csak 1 lehet, van még panorámakép, asszem az a 3, meg egy pár dolog.www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
a légörvényben konkrétan semmit, mivel nem szabad belemenni.
kisninja: nemrég linkeltem egy végigjátszást, azt nézd meg.
debut12: valószínüleg ingame, de egy régebbi videó lehet. De az biztos, hogy lehet ilyen pályát csinálni, az engine képes rá.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
-
maskimx
senior tag
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
Azért ha nem mindig az úton mentek, elég sok dzsungelharc lehetőség van. Kicsit játszottam a minigun xmljével, sikerült egész predatoros erősségűre megcsinálni, mert eddig elég puhány volt
Már csak a gauss gunba kéne sorozatlövést rakniwww.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz djtoomi #9761 üzenetére
Bocs, de csak olyan van, ami 7900gtre készült, te meg annál szebbet is tudnál hasznosítani. Incrysis fórumon, meg tweakguides.com on is vannak ilyen 8-as szériára optimalizált cfg-k.
169.02 es drivert próbáld, vagy 169.09 est, az a fullhoz van, bár főleg slivel hoz gyorsulást.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
Szal tulajdonképpen az ígérgetések ellenére ugyanaz lett mint a farcrynál, addig volt jó a játék, amíg nem jöttek a mutánok/alienek. Bár azért crysis ebből a szempontból jobb egy kicsit, de az alienes pályák szerintem elég gagyik, tekintve szabadságot pl.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
Itt van egy elég jó crysis benchmarking tool
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz Stalker-2572 #9599 üzenetére
dehogynem, nézegesd az incrysis meg crymod fórumokat, vagy optimalizáld magadnak.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz LordAxwell #8780 üzenetére
Jött egy levél, hogy már ma lesz crysis, de közben mégsem. Szóval igazából semmi nem történt
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
"Sorry for the miscommunication, everyone. This note was sent out by the EA Store in error, as obviously the game is not available today. The download available today is simply the pre-load.
Pre-orders from the NA EA Store will go live at 10AM on 11/14. I'm looking into availability in Europe and will confirm that once I've got it.
Thank for reading,
Jynx"Ea fórumon, moderátor postja
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
-
maskimx
senior tag
Erre gondolsz?
Olyan cfg nem nagyon van, amitől ugyanúgy néz ki, de gyorsabb lesz
Pár kompromisszumot kellet kötni, de nekem jó így, és ez volt a cél.Bár ezt azóta tovább módisítottam, de sokkal gyorsabb nem lett, csak pár dolgot állítottam, ami zavart, pl dof.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
GTS ről GT re én nem váltanék csak crysis miatt. Crysis, Farcry2, Bf3 miatt talán veszek jövőre egy 9800-ast 7900gt helyett.
Egyébként mennyivel lett gyorsabb a játék? Pár fps? Mert annyit konfig fájlok állítgatásával is el lehet érni, úgy, hogy észre sem veszel semmi különbséget a játékban.www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz 7Heads Drago #8699 üzenetére
A hangok hiánya normális, mindenkinek ez van, a demo miatt. Majd a teljes gameben lesz mindennek hangja.
Ja, és ha engem üldözne egy heli, én is az erdőben próbálnék elbújniwww.tacticalgamer.com
-
-
maskimx
senior tag
válasz Laraxior #8620 üzenetére
Na megvan, kipróbáltam, mentett állással kifagy, de ha új játékot kezdesz, akkor nem. Ahogy kijössz az elején a vízből, a teknős után kicsivel van pár fegyver, ammo. Utána, ahogy mentem ki a partra, még az erdőben, a gps zavaró előtt betámadott egy alien. A gps zavarós bázis után a parton van pár tank, helikopter, minigun, atomvető, ilyenek
Én addig kihúztam álcázva, és néztem, ahogy a koreaiak csónakja küzd az aliennel.
Javaslom, hogy csinálj egy autoexec.cgt-t, és rakd bele az
i_noweaponlimit = 1
i_unlimitedammo = 1
parancsokat.78 mega a lett a zip, nem tudom mit lehet belőle kihagyni, és mit nem, így a textúrákon kívül minden ment.
Moddolt crysis demo
Tömörítds ki a játék könyvtárába, de előtte mentsd el az eredeti game/levels/island könyvtár tartalmát.www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
Ja, igen, néztem. Ezek közül szerintem csak a kocsi üvegét nem lehet cvar értékek buherálásával visszahozni, de engem csak a fák színe zavarna, azért szerintem valamilyen távoli blur felel, vagy a shader, esetleg postprocessing rész.
Érdekes egyébként, hogy a video optionsben lévő low/medium/high beállítások egyenként 10-20 külön változót állítanak, így ezeknek a változóknak a piszkálásával olyan szinten lehet konfigra/egyéni izlésre szabni a játék grafikáját, amit még sosem láttam.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz 7Heads Drago #8604 üzenetére
Ha nem érdekel az a rakás infó, amiből egyébként az 1160mb a ram használat, akkor az autoexec.cfgbúl szedd ki a r_displayinfo = 1 parancsot.
Ha valaki meg új drájvert rak, előtte teljesen szedje le a régit, akkor lesz igazi a hatás, és 169.04 el tényleg a leggyorsabb a crysis.
Ja, DX9 es karival minek neked vista? Xp alatt crysis is gyorsabb, kinézet meg úgy is mindegy, 7900gt nem bírja a csillivilli dx10 es veryhight se vista se xp alatt.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
A felhőket azt hiszem ez kapcsolta ki: q_ShaderSky = 0
A napfényes valóban az r_sunshafts = 1 , a r_HDRRendering = 0 is hasznos, bár a világítás sokkal szebb, ha utóbbi 1 -es. A növényzetre ezzel lehet antialiasingot rakni: r_UseEdgeAA = 2 , ez lehet 1,2,3.www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
Próbáltam a very high trükköt egy 7900GT vel, természetesen játszhatatlan fps-t kaptam.
Találtam viszont ezt a leírást, minek segítségével sikerült addig finomhangolni a grafikát, míg 20-25 fpst nem kaptam,
az alábbi kinézet mellett;A játék gyökérkönyvtárában helyeztem el egy autoexec.cfg fájlt, az itt lévő parancsok indulásnál betöltődnek. Van, amelyiket lehet futás közben változtatni, de egy párat csak újraindítással. Ide beírva lehet használni sp demoban pl az i_noweaponlimit 1 meg i_unlimitedammo 1 parancsokat is.
autoexec.cfg fájl:
con_restricted=0
r_displayinfo = 1
sys_spec_GameEffects = 3
sys_spec_ObjectDetail = 1
sys_spec_Particles = 1
sys_spec_Physics = 3
sys_spec_PostProcessing = 1
sys_spec_Quality = 1
sys_spec_Shading = 2
sys_spec_Shadows = 2
sys_spec_Texture = 2
sys_spec_VolumetricEffects = 1
sys_spec_Water = 2
sys_LowSpecPak = 0
ca_AttachmentCullingRation = 120
e_cbuffer_resolution = 128
e_cull_veg_activation = 50
e_decals_life_time_scale = 1
e_detail_materials_view_dist_xy = 4096
e_dissolve = 0
e_foliage_wind_activation_dist = 10
e_max_entity_lights = 5
e_obj_quality = 2
e_particles_lights = 0
e_particles_max_emitter_draw_screen = 16
e_particles_quality = 2
e_shadows_cast_view_dist_ratio = 0.4
e_terrain_occlusion_culling_max_dist = 120
e_vegetation_bending = 0
e_vegetation_min_size = 0.5
e_vegetation_sprites_distance_custom_ratio_min = 0.75
e_vegetation_sprites_distance_ratio = 1
e_view_dist_ratio_detail = 40
e_view_dist_ratio = 60
e_view_dist_ratio_vegetation = 21
e_water_ocean_fft = 1
e_water_tesselation_amount = 10
es_DebrisLifetimeScale = 0.6
g_battleDust_enable = 1
g_breakage_particles_limit = 250
g_ragdollDistance = 40
g_ragdollMinTime = 15
q_Renderer = 3
q_ShaderFX = 3
q_ShaderGeneral = 3
q_ShaderGlass = 3
q_ShaderHDR = 3
q_ShaderIce = 3
q_ShaderMetal = 2
q_ShaderPostProcess = 2
q_ShaderShadow = 1
q_ShaderSky = 0
q_ShaderTerrain = 0
q_ShaderVegetation = 0
q_ShaderWater = 2
r_BeamsDistFactor = 0.5
r_BeamsMaxSlices = 64
r_ColorGrading = 1
r_DepthOfField = 1
r_DetailDistance = 4
r_DetailNumLayers = 1
r_DynTexAtlasSpritesMaxSize = 32
r_HDRRendering = 0
r_MotionBlur = 0
r_ShadowJittering = 2.5
r_SSAO_quality = 2
r_SSAO_radius = 2
r_sunshafts = 1
r_TexAtlasSize = 2048
r_UseEdgeAA = 2
r_WaterReflectionsQuality = 3
r_WaterUpdateDistance = 0.2Ez a konfig főleg erős dx9 es kártyára van kialakítva, de akinek dx10 es vgaja van, az is kipróbálhatja, csak magasabb értékekkel. Így akár a dx10 es very high kinézet fölé is lehet állítani a játékot, persze jó sok fps árán.
konfigom: X2 3800+ @ 2.2Ghz, 2x1Gb Corsair 500Mhz, 7900Gt 547/1440
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz Sirandrish #8210 üzenetére
Vagy mégjobb, lőjj szét egy fát kisebb darabokra, és azokból próbálj kunyhót vagy tutajt építeni. Esetleg a szétrombolt épületek darabjaiból csinálj valami mást, több házból palotát pl
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
válasz Buldozer99 #8200 üzenetére
Archetype entityből rakjad őket, azok a használható dolgok.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
És ezen a havas részen pl a víz be van fagyva? Lehet bele léket csinálni? Meg a rombolható tárgyak máshogy törnek a fagyás miatt, vagy csak minden kapott egy havas shadert, azt annyi?
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest