- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Tíz méterre lévő egy helyben lebegő helikopternek hogyan lősz elébe?
Amúgy már megoldottam, most vagyok a Core-ban, de innen sajnálatos módon csak akkor tudok továbbmenni, ha meglesz az új kártyám. Ugyanis az eddig viszonylag pörgősen futó game hirtelen annyira belassult hogy a diavetítés ehhez képest felgyorsított mozifilm.
Pedig már éppen kezdtem belejönni, idáig nagyon szuper volt a játék, bokorról bokorra lopakodás, jujj...
Mindegy, még bő két hét és meglesz a kártya, addig eldöntöttem hogy kipróbálom a WoW-ot. Most töltöm a 10 napos próbaverziót, ami ugye maga a game (Remélem leér, amíg kitart az account-om...
)
-
Pala
veterán
Erre nem emlékeztem biztosan. Arra viszont igen, hogy több villámszerű izé is bekapcsol, még mielőtt továbbenged.
Én legalább 10-12 alient gyaktam le ebben a teremben, és mindet kézzel, nem volt olyan nehéz (pedig még volt lőszerem)
Csak néha szaladni kell utánuk.ui: én már másodszorra tolom végig, de még nem értem ide.
-
Narim
tag
Hát igen. Reméljük egyszer tényleg eljön az a szint, hogy már a dx10-et kihasználva valóban gyorsabb lesz a játék dx10-ben, mint dx9-ben (azonos beállítások mellett). Szerintem mire kijön teljes játék, addigra már megoldják ezt (úgy vélem nekik is érdekük, hogy egy dx10-es játék tényleg kihasználja a dx10-et, csak nem adják ki e nélkül).
Főleg, hogy a microsoft-nak is jó lenne, ha egy sokak által várt játék is arra ösztönözné a felhasználókat, hogy vista-ra álljanak át... (nem tudom milyen erős kapcsolat van amúgy a microsoft és a játék készítői között...)
-
LordAxwell
senior tag
Írj Szervert, megyünk
Velem is volt pár ilyen eset, hogy szépen lassan sétálok erre nekemjön az idiota csapattárs és én meg úgy megijedek....
Meg elkezdödik a játék és ugye mindenki fut a csonakhoz US bázisnál, megyek én is gyorsan szerzek egyetnyomom neki erre hátulrol belémjön a barom, meghalok és ö is, erre írja, hogy NOOB nah szép....
-
Vistaboy
veterán
Csak poén. Amúgy már egy csomó MOD-ról van hír, pl: 28 Months Later vagy Command & Crysis.
Meglátjuk hogy érnek-e majd valamit.
-
p a s s e r
őstag
-
p a s s e r
őstag
Igaz. De én még mindig kötöm az ebet a karóhoz. Lámáskodni lehet multiban 20 fps-el, meg nézelôdni, stb. De játszani nem. Ergo aki sebességet akar majd multiban, marad az alacsonyabb részletesség mellett úgyis. Szal ezért nem hiszem, hogy sokan ultrahigh mellett fogják tolni a multit. És ha jól sejtem, dx10 alatt is visszavált dx9 színvonalra, ha nem a maxra húzod a csúszkát.
-
debut12
aktív tag
Én is szidtam, mint a bokrot a Crysist a késése miatt, még a mai napig köpködök rá, de nem a játékra, hanem arra a sok rossz köcsögre, akik felspanolták jóval a megjelenés előtt az embereket! Érdekes az Ubisoft féle Far Cry 2-ről elárulták, hogy lesz, de azóta síri csend, nem dobálnak ki napi szinten idióta techdemókat! Nem fejlesztgetik feleslegesen az emberek a gépeiket több 100.000ekért! Amúgy COD4.
Szerintem nem lesz akkora durr, mint ahogy azt várják! Egy Enemy Territory - QW szerintem fényévekkel jobb a COD4nél!Nincs valakinek esetleg egy fölös béta kulcsa?Látom néhányan itt alig bírják futtatni a játékot,mert olyan low end gépük van, de már csakazért sem adják oda olyan mbernek, aki esetleg nem sz*rrá butított, még a Far Crynál is gagyibb grafikával tudná futtatni!
Gratula nekik. Az egyik ismerősöm még annó beszerezte az NFS CArbont, de olyan grafikával futtattta, mint amilyen annó a Stunts volt, de ott verte a nyálát, hogy ő Carbonozik. No Comment!!!!!
-
feka007
veterán
Csak kiengedtem a bánatomat...
Szerintem jó lesz ez, az olyan apróságokra is figyeltek, mint a kamerára ráfröccsenő víz, mikor a vízben a lábunk mellé lövünk. A technikai bugokat majd remélhetőleg kijavítják novemberig... A részletek már megvannak, jöhet a molyirtás.
Egyébként az előző hsz-emmel mi a bajod? Szerintem van még mit optimalizálni rajta...Meg ha már beígérték a quad core támogatást, akkor tartsák is be... -
feka007
veterán
Nem is várok el száz fps-t a jelenlegi technikával ilyen grafika mellett, mert ez messze meghaladja a korát, de jó lesz, ha ennél azért egy 40%-kal jobban fog futni a full...Bár szerintem a béta még nem használja ki a quad core procikat, úgy vettem észre, remélem a végső verzióban benne lesz a beígért 99%-os gyorsulás quad core esetén...
-
Dawe88
csendes tag
A játékon belüli kommunikáció hogy működik, mert én hallottam egy csókát makogni egyszer a játék alatt, de le lett oltva és bekussolt
Meg én pl. nem raktam fel a GameSpy Comrade-t (ill. először igen, de az AVG sok időmet elvette, mert vírusnak érzékelte a crysis.exe-t és heal vagy delete, tök8, hiába tetem vissza vault-ból, nem indult, így re-install, AVG shield disable), tehát az mire jó? Meg nekem nincs "hang" (vagy nem tudom) jelzés a játék alatt a scorelist-ban...(erre a három dologra kérek választ, hátha valaki tudja
jah, és legyen mégegy! a nuk. rak. a TAC-ból valósítható meg? hanem?)[Szerk:] TS-t vágom, pass-t kérek!
-
törölt tag
Jaja , nagy a terep ,de használni kell a mapet..ha több pont van akkor a leg előrebbihez érdemes spawnolni v amit épp támadnak , ha kevés van akkor adott
Továbbá nano suit maximum speed+pilo elég gyors mozgás , járműveket aktivan használni ..sztem elég sok akció van ..Kitérve a spawn campre ez engem is nagyon dühített ..vannak akik miután megvan a 250-300 preztis egyből csipa /camp ...főleg a bunkereknél...elég dühítő..,dehát adott lehetőség,csak nem sportszerű
-
Ribi
nagyúr
Hat en neztem 3dmark alatt cpu kihasznaltsagot es mivel az egyik magot hasznalja mikozben a vgat teszteli, az az 1 mag konstans 100%-on hasit, de ugy hogy kb 99%-ra sem esik vissza. (ha meg sosem csinaltal szkrinsotot akkor miert irsz ilyeneket
)
Nem igazan tudom hogy nalad mit jelent az, hogy a proci ki van hasznalva, ha nem azt, hogy 100%-on teker ?
Mond mar el hogy mit ertek en felre ? -
Ribi
nagyúr
Mi az hogy nem hajtja ki a vga-t a proci ?
Akkor minek raktad be azt a kepet ahol az egyik mag (max)70% masodik 50% se, harmadik 20% a negyedik meg kb a windowsos vackokat kezeli csak. Akkor megis hol nem hajtja ki rendesen ?
Ha mondjuk 2 mag maxon menne, de ha csak 1, akkor mondhatnad hogy nem hajtja ki de igyGave mindenkinek gyengebb gepe van a tiednel
Meg szerencse hogy sajnalsz mindenkit -
vazimódó
senior tag
Igen a GTS miatt. Szvsz a 2vs 4giga RAM nem sokat befolyásol. 1vs 2Gb viszont már elég nagy különbség van. Szinte játszhatatlan 1gigával.
Pala: 1024x768 high
aya:szvsz medium vagy inkább low,hogy játszható is legyen.
Én abban reménykedem hogy lesz majd jófajta driver meg csiholnak még az optimalizáláson. -
keszegduda
őstag
De ezt már nem előszőr játszotta el a Crytek együtt a kedves EA-val, igaz hogy nem teljesen ilyen formában, de ha minden jó ment volna már rég tolhatná mindenki és ráadásul sosem biztos, hogy meg fog jelenni a jelenlegi dátumra, hisz igencsak "könyörög" a mostani csúcs gépeken is.
Menjenek a p*csába....
-
Vistaboy
veterán
Lezárult a szavazás, a végeredmény itt olvasható!
Gratulálunk a nyertesnek, aki nem más, mint Cevat Yerli. Nyereményét a tavaly megjelent Duke Nukem Foreverrel együtt postázzuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Milyen routert?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 3
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest