-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
válasz
fpeter07 #21892 üzenetére
Egyetértek. Játékélményileg is hozza, amit kell, még ha nincs is egy film noir története. A Crysis 2-őt sokan dicsérték a kritikusoktól jobb értékelést kapott, de én fogtam a fejem tőle. És persze az első rész fényében. Mára azért jobban megszerettem a második részt is a Maldo HD-nak köszönhetően, de egyértelmű, hogy az első a legjobb. Amúgy én azt szoktam mondani erre a techdemos baromságra, hogy oké, hogy a Crysis techdemo, de akkor az elmúlt 8 évben megjelenő fps játékok, még az sem. Szégyen ahogy kinéz a grafika 2014-2015-ben. Arról nem beszélve, hogy egy hulladék szinte az összes fps, ha létezik még ez a műfaj. A Crysis meg örök klasszikus.
-
BlackPriest
őstag
válasz
fpeter07 #21862 üzenetére
kérdés, hogy miképp veszem le.. elvileg ugye az indító file után írom, hogy -dx9, viszont nekem a steam-ből indítja a parancsikon, ("C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe" steam://rungameid/...), ha a játék bin32 könyvtárában lévő exe-vel indítom, application error-t dob...
-
kpal
nagyúr
válasz
fpeter07 #21783 üzenetére
Igen megjelentek és már nem készülnek olyanok sajnos ,az ára az jó hogy olcsóbb ,de sokak nem érdekel mert csak az újra koncentrálnak . Aztán ha olcsón is adnak egy játékot attol még nem fog lekötni ha nincs benne az a plussz amire Én vágyok.
#21784) Terminator17: Igen a melo és egyéb családi dolgok itt is megvannak ,most így mindjárt 30 évesen repülnek az éveke szívesen lennék újra 20
( Remélem hamarosan külföldi meló is lesz aztán szebben látom a jövőt valamivel .
-
kpal
nagyúr
válasz
fpeter07 #21776 üzenetére
Nálam alap játék mindig elszórakozok vele a hangulata jobban tetszik mint ujjaknak nem fogtak meg. Cry2 -vel kb 10percet játszottam ,a 3. részt már ki se próbáltam.
Még a Warhed jó, online jó emlékek a Wars-hoz kötnek ,pár videót feltöltöttem anno you tube.
Wars-t fel dobom meglesem vannak-e még multiba .
Én évekig elvagyok egy játékkal
-
huskydog17
addikt
-
Crossfit007
senior tag
válasz
fpeter07 #21623 üzenetére
Működik Very High-on is, megnéztem azóta.
És érdekességképpen átírtam a cfg file-ban a shadow texture size-t 3072-re az eredeti 768-ról, az eredmény:Döbbenetes árnyékhatások, tűéles árnyékok, és 35-50 fps a 6990-es karimon.
3850MB VRAM-ot megevett simán a legrészletesebb területeken. -
-
Mukorka
addikt
válasz
fpeter07 #21564 üzenetére
A mindent kicsit jobbra helyett inkább azt mondanám hogy mindenből kicsit többet tettek bele. Ez sokaknak tetszik is de nekem nem, ezenkívül a karaktermozgás és a fegyverek/pályák is túl műanyag hatásúak. Cod4 volt a tökéletes egyensúly és taktikus pályák codja, nem véletlen hogy aktív esport közössége van, nem mint az azóta készült hulladékoknak.
-
Pala
veterán
válasz
fpeter07 #21549 üzenetére
Persze a mozgáson lehet vitatkozni (mármint hogy kinek jön be), de a látvány azért ütős.
Mondjuk egy ilyen kis low-quality Youtube videóból nem sok minden jön át.Single-hez még mindig azt mondom, hogy Mster + Rygel texture mod a legszebb, vagy esetleg a Héder Pinto-féle Ultra Quality Config + ehhez szintén a Rygel texture mod. Meg aztán vannak egyéb apró modok, amelyekkel egyenként fel lehet turbózni szinte minden effektet a játékban, a végén már garantált a vizuális orgazmus.
-
persil
nagyúr
válasz
fpeter07 #21509 üzenetére
Áh, már végigolvastam vagy 100 különböző fórumot és konkrétan mindenhol azt látom, hogy hasonló masinával (esetenként gyengébbel) jobban megy.
Én akármit állítok be(értsd, próbáltam low-ra tenni mindent dx9-ben, 32 és 64biten is) és független attól, hogy a max fps-em értelemszerűen nő, a minimum ugyanúgy lemegy 15-20ra, ha 2-3 ember elkezd rám lőni. Nincs ötletem.
-
persil
nagyúr
válasz
fpeter07 #21507 üzenetére
Patch-ek közül az első fent van, ha jól tudom 2 van és leginkább multis javítások vannak bennük.
- SZERK.: hülyeséget írtam, 1.2 van fent, csak elfelejtettem
-
Próbáltam dx9-ben és dx10-ben is, 10ben kb 2-3 fps-el gyorsabban megy high-on(very high ugye nincs dx9-ben, de very high-on sem megy lassabban) Alapjáraton nem a sebességgel van bajom, mert jól megy, viszont, amint rámlőnek 2-3an, akkor leesik.
Például Assault pálya. Kb 30-40 fps dx10-ben high-on, aztán amint elérek a kikötőig és páran észrevesznek, onnantól kb 15-20 között mozog, egészen a pálya végéig de úgy, hogy amikor épp nincs nagy action, akkor megint 30-40.
-
wednesday
őstag
válasz
fpeter07 #21308 üzenetére
Az a baj, hogy nincs cél mező.
Steames a játék. Rámentem, hogy adjon az asztalhoz parancsikont, ezt meg is tette.
Csak mikor rámegyek a létrehozott parancsikonra -> tulajdonságok ott ez van: URL: steam://rungameid/17300 (ez lenne az elérési út)És hiába írom a végére a -dx9-et, nem történik semmi. Azt is írja, hogy internet-parancsikon a file típus.
-
Jazz
veterán
válasz
fpeter07 #21167 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott, fennt van az 1.2 (special edition).
Viszont csak kompatibilitási módban hajlandó elindulni: Bin64 könyvtárban crysis.exe-én Vista x64 Sp2 kompatibilitás kiválasztása és futtatás rendszergazdaként.Ez nem fogja lassítani? (ne hogy már lassítsa ha már eleve (állítólag) win7 x64-en a leggyorsabba crysis). Full High-on notebook-on10-15 fps-t produkál, az normális? (Intel® Core™ i3-330M processzor 2.13Ghz, ATI Mobility Radeon™ HD 5145, HyperMemory™ 512Mb)
-
sestertius
őstag
-
Black Dragon
addikt
válasz
fpeter07 #21013 üzenetére
Már most 10% os kedvezménnyel van, de az előző részt is ugy hirdették, hogy vegye meg most előzetesen 14.99 euro helyett 13.99 euroért, de érdekes, hogy még mindig 13.99 ért van.
Tehát ezzel a mostani packal sem fogok sietni, ugyis ugyhagyják az árát. De örülnék még több kedvezménynek, mert így kb 3800Ft.
-
nfsu17
veterán
válasz
fpeter07 #20852 üzenetére
Hát a rakétavetőmmel ha szembenéznek, akkor már nem ők szemetek, hanem én.
Kb a felénél valamivel már többet végigvittem a katonás részből deltán, de eddig semmi különös.
Az a baj, hogy már fejből tudom hol hányan vannak, hogy kell odaosonni, szóval eddig a delta semmivel sem nehezebb, mint elsőre volt a könnyű. Könnyűn még minden új volt, meg idegen, de így deltán már semmi különös, szinte esélyük sincs meglőni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
fpeter07 #20829 üzenetére
Sandbox-ot nem kell külön föltenni. Alapból települ a játékkal. A játék mappájában megtalálható.
(#20830) Cobrusz:
Azért lenne kevés az fps, mert rengeteg fizikai számítást igényel már pár 100 hordó is.
Ha megnézed a videó infóját amit linkeltél ott írja a feltöltő is, hogy ezek nem valós fps-ek amit a videón láthatunk. Valami 0.2 volt neki. Ez nem real time videó hanem képkockánként rögzített. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
fpeter07 #20787 üzenetére
köszi,na igen az a sárga szín elég randa
ezért kérdeztem mert , itt a borító live-s képet mutat crysis live -
Rica
senior tag
válasz
fpeter07 #20765 üzenetére
Nekem 1280*1024@75, minden egyedin és ráteszem a 4AA, mert ebben a játékban látom a különbséget, ha nem is a sárgák pofáján, de a gyönyörű környezetben, ahol már vagy tizedszerre irtom ki őket.
. 30 körüli FPS az átlagom.
Egy láma kérdés: az 5770-esednél nem korlátoz a 128 bites szélesség? -
agemate
addikt
-
Rica
senior tag
válasz
fpeter07 #20426 üzenetére
Nem értem a kérdésed. Eljutott a játékban az n-ik pályára (ami valamiért nem engedi tovább), ha betölti az n-2-őt, és az fut hibátlanul, mint régen, avagy ott is szarakodik, akkor okosabbak leszünk annyival, hogy a játék okozza-e a problémát, vagy valami más.
kenesei1982: Most látom, hogy a korábbi mentések mennek faszán, akkor ez is kilőve.
Írd be a cuccaidat és az op rendszert, hátha azon a tájékon el kezd igényesebb lenni a graf (pl. Warheadben a vonatos) és többet kér valamiből -
válasz
fpeter07 #20053 üzenetére
Magas az inputlag....
Amugy nem tudom mivel hajtjak azt ki, 1680x1050-ben minden maxon es ultrahighquality cfg-vel a GTX280 meg huzva is epphogy megbirkozik az i7 tarsasagaban.
Mondjuk gigabrutalul nez ki, sokszor nem is harcolok, csak nezelodok a palyakon.
Ez a kakalos, csak nem mindig lehet ugy elkapni:
Amugy szep ez a resz nagyon:
-
nixx-21
őstag
válasz
fpeter07 #19922 üzenetére
gyönyörű? hát akkor mit szólnál mondjuk egy Mster.cfg-vel dúsitott játékhoz?
pl
btw: FPS kicsit szűkösen de megvan a folyamatos kép 2560*1024-ba (dual monitorral ezért is ien széles a kép mert Surround gaming-be toltam
,ja és szvsz lenne ez több is egy jobbfajta CPU-val ),
1280*1024 ~25 FPS(egy monitorral)
-
nixx-21
őstag
válasz
fpeter07 #19831 üzenetére
le kell tölteni egy benchmark tool-t....
MONKESZ:amúgy google a barátod nézd csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest