- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #19072 üzenetére
Kiadót is alig találtak neki... Habár nem csodálom, ilyen bugrakást én se szívesen adnék ki... Elindítottam, öt perc múlva megkérdeztem magamban hogy "mi ez a szar?"...
DX9-be játszottam élsimítás nélkül (mivel ugye azt nem rakja rá...), csomó effektet be se kapcsol (első szebben nézett ki), erre odamegyek a tűzhöz, és 40 fps ilyen retro feeling grafikával.Hát első csalódás idén megvolt, habár már rég sejtettem, hogy nem lesz vmi nagy lövés...
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #19027 üzenetére
Az égbolton csiszolhattak volna a látvány érdekében, mert az ilyen vakító vmi, de amúgy a világítást qrvajól megcisnálták. Sajnos ez az, ami a játékban vissza van véve, és ezért nem tűnik fotorealisztikusnak a játék, mert túl sok a fény, ott is van, ahol már nem lenne. Asszem indirect lightingnek vagy mi a faszomnak hívják, de Far Cry 2-be már lesz, szóval könnyen lehet, hogy trónfosztva lesz a Crysis.
Meg is van: [link] -
feka007
veterán
válasz
keIdor #18515 üzenetére
Azért még nem kell temetni azt sem, mondjuk én annyira nem voltam elájulva a CS-től előre se, szvsz a Fallout 3 klasszisokkal jobb lesz. A Stalkerrel tulajdonképpen a Falloutot szerették volna überelni, de nem jött össze (habár az első rész bejött, de ez inkább csak a Zóna hangulatára írható, különben egy bugos szar...)
-
pisti88+
senior tag
válasz
keIdor #18515 üzenetére
A stalkertől én is többet vártam uj dolgokat, de semmi xtra nem jött vele...
A game menete ugyan az még a menü is hellyel közel, a térkép a pda minden minden az elődtől jött át, még a zóna is maradt ugyan az a nagy kitikkand pusztaság mint annó( mire eljutopk megint az izgi reaktorhoz drága kenyér
...)
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #17634 üzenetére
Hát ja, 3DMarkot hagyjuk a vérbe, rongyos 15k-t adott nekem a 4870-re, az X2-re meg 17k fölött...
Egyébként sem ér szart sem, mert nem mutatja meg, hogy mikor elég egy proci egy vga-nak játék közben, mert egy ronggyáhúzott 5GHz-es C2D-vel le lehet körözni pontszámban egy játékban sokkal gyorsabb konfigot... Pisti mondta assszem, hogy 5000MHz-es C2D-vel meg 8800GT-vel 20k fölött értek el...
-
Laraxior
titán
válasz
keIdor #17540 üzenetére
igen,én is úgy gondoltam hogy a 3. ultra helyett mondjuk még egy kisebb G80as,addigra úgyis utánam dobják 14ért
A melegedéssel nem lesz gond, a lapon fusion blokk van az ultrán pedig SLi-s blokk
Tudom nem sokat mond,de egy kis támpont hogy a srácnak 22500 pöttyöt dobott a két ultraa crysis pedig 1920x1200ben ultra highon szépen futot
-
Játékos
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
keIdor #17215 üzenetére
Az volt a lényege hogy beírtam hogy nsrking nem nagyon játszik velünk, mert a múltkor ki lett kezdve. Ezt V1D4 zokon vette és elkezdett trágárkodni, sértegetni hamachi-n. Ezért kértem arra az "illetékeseket" hogy ilyen játékosra nincs szükségünk, és mindenki a saját szerverén megkeresve, jobb gomb után V1D4 nevét kijelölve nyomja meg a kidobás gombot. Kidobnám Lara szerveréről is de azt csak ő tudja. Crysis kölök hozta, amit már megint a bátyjára próbált kenni. Szóval megfordult a fejemben hogy akkor menjenek együtt...de Crysis, azon túl hogy lett neki szólva már több mindenért, pl. ha még1x összeáll valakivel DM-ben és letagadja, repülni fog. Eddig betartotta, nincs okunk rá hogy megváljunk tőle, és inkorrekt is lenne ez a lépés, csak azért mert GL-t használt tegnap.
Játékos:
Emlékszel milyen jót játszottunk egyik este Te+Én+Crysis kölök? Azóta is viszi a prímet azonnali akcióban. És persze nem a végeredmény, hanem a feeling.
Nem lépett ki senki, nem volt durcizás, több órán keresztül aprítottuk egymást, jókat röhögve Skype-on.
Ennek mindig így kellene mennie. -
Laraxior
titán
válasz
keIdor #17203 üzenetére
Lehet hogy kilépek meg káromkodok de nem cheatelek.... ülj már le, mit gondolsz te magadról?
pfff...
azt meg hogy mikor lépek ki megtartom magamnak.Senkinek nem tartozom számadással,és ne is foglalkozzatok vele,nem kell 50hsz-en keresztül emlegetni. Amíg nem én vagyok a szerver,addig nincsen értelme erről beszélni.
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #17194 üzenetére
Figyelj, én nem azért léptem ki, mert nem ment jól nekem. Abba még beletörődök, de az, hogy mióta egyszer kipróbáltam azt a kurva gl-t, és azóta 90%-ban az dögleszt meg, pedig egy m-re vagyok a gyerektől, és ő baszik megdögleni, hát igen, felmegy a pumpa...
Igen, a végén már én is elkezdtem használni, meg is mondtam, hogy én nem akartam azzal lámulni, de hát vhogy megkell élni a lámák ellen...
Egyébként meg tesztelni is kellett még a karit kicsit, mert holnap adom fel postán, és össze akarom majd hasonlítani az utóddal -
Beowulf_78
addikt
válasz
keIdor #17156 üzenetére
Driver ügyileg egyik új kártya se kiforrott. Inkább hardveres gondokra gondoltam. A 3870 jó ideje a piacon volt már, amikor jött az X2. Tehát igen, mondhatjuk hogy hardveresen kiforrott volt. Örülök hogy meg vagy elégedve a 4870-el, lehet azért csalóka a 4xxx topik mert sok láma ír be hülyeségeket. Miért kellett BIOS-t cserélned rajta?
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
keIdor #17109 üzenetére
Szerintem a GTXet csak full HDben veri meg,ott kicsit visszafogja a 256 bit,hiába a magas órajelek. Van egy emberem,van egy elég jó GTX-e,alapórajelesnél első,vel csináltuk az első helyet 8800GTSel
Megkeresem,aztán alkotunk valamit
Hát igen a baj az hogy az ultra nem bír annyi tuningot,mint a 4850,ha felhúzom az Ultrát akkor is csak kicsit előzi meg,de aztán az is rákapcsol....
Nem is ez a lényeg,hanem hogy nem meleg,szépen fut rajta minden -
Laraxior
titán
válasz
keIdor #17107 üzenetére
39 postával, HR-03 plussal,és rajta egy 9es papst ventivel,és ugye a több mint két év gar
Noh és hogy nem ez a kártya vége. a GTSem jeges vízzel szemetelt mint állat,de a teszt lefutott,itt egyedül a memória nem bírta a 2400at. Sebaj,ott a shader,meg a GPU pont azok ontják a pöttyöt a végeredménybeMegkockáztatom hogy egy 4850et befogok vele
Persze ezt nem jelenteném ki abban a topikban...mit mondasz rá?
Egyébként a proci olyan fél stabil volt
sPi lefutott,3dmark is,és a winrar is. Többre nem vagyok kíváncsi
-
feka007
veterán
válasz
keIdor #17001 üzenetére
Nem tudom, hogy rám gondoltál-e, bár rám is igaz, hogy nem önálló pénzből van meg a gépem. Dehát mit csináljak ennyi idősen... Apum nagyon nehéz munkát csinál, voltam tavaly, de elég volt 1 hét, a diákmunkán meg ott basznak át ahol tudnak, oda nem megyek... Szóval marad az, hogy abból gazdálkodok, amit szüleim adnak...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
keIdor #17001 üzenetére
Fater! Rám gondoltál?
Én az elmúlt 2 szombatot leszámítva, no és persze a szilveszter éjszakát...nem melóztam szeptember óta. Ez van....ilyenkor kell hsz-t gyűjtögetni, ami nekem nagyon megy!Persze az azért furcsa ha valaki 20 éves kor alatt csinálja azt amit én. Ott tényleg apuci, anyuci keze lehet a dologban.
30 éves kor felett ez amit én csinálok akár lehet normális is.
Holnap, holnapután nem leszek gép közelben, megyünk csobbanni, no és persze motorozni a Balcsi környékére, szóval játék ügyben Vasárnaptól leszek. Elvileg... de ha szombaton kell mennem melózni akkor sajnos csak 1 napos lesz a progi. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Medence topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest