- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Zsolty #11275 üzenetére
Ez a gondom nekem is:
Final Boss Bug.... Tac Cannon Won't Lock On -
-
Shadows
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz
Zsolty #11104 üzenetére
Lőnek,lőnek de hogy nem találnak el az tuti. Meg úgyis csak egyszer van idejük lőni.
Ezt próbáld ki: pálya: awakening: mész a vasuti sín mentén jön egy szélvihar majd kussban kell beosonni ahhoz a házhoz ahol a szgép van,bemész a ház mögé, fel az erkélyre,cloak mode,szgép adat letöltés,aztán go vissza...átugrasz a kerítésen,majd az úton lepakolsz pár C4 et...vársz..és lám ha észreveteted magad a szemben álló épületen levőkkel megjelenik egy csapatszállító és egy tank..a C4 meg odaveri őketitt felmentem a nagy siló tetejére,onnen lőttem ki a nyomorultakat...
Kár hogy nincsen ejtőenyőTiszta Splinter Cell feeling
-
kisJack
aktív tag
-
-
T.Peter
őstag
válasz
Zsolty #10939 üzenetére
Már rossz a ruhája, és kezd fagyni? Mert ha igen, akkor vezetni kell. A terület, ahol álltok az elején, annak a másik oldalához kell menni, és ott majd kilövi az alien a követ a másik oldalról. Már nem emlékszem rá, szóval nem tudom, hogy hogyan történtek az események, de kb így. Biztos van valaki, aki éppen most fejezte be ezt a részt, szóval ő jobban tud segíteni.
-
RasHaN
aktív tag
olvasnivalo, mindenkinek aki még nemlátta
Crysis optimalizálási útmutató
ha még itt nemvolt -
Pala
veterán
én se értem, de egyébként kikapcsolni nem érdemes, mert nálam pl. 0fps-t gyorsít.
(azaz, optimistán hozzáállva: semmit se lassít a használata... ami kissé meglepő volt számomra, mert a hdr általában gyilkolja a teljesítményt keményen)
a game\config\cvargroups könyvtárban a shading.cfg fájlban ott van minden egyes beállításhoz (low, medium, high, very high; csak asszem számokkal van jelezve, hogy melyik-melyik) a hdr, itt csak át kell írogatni 0-ról 1-re (és vica versa) amit szeretnél.
-
Pala
veterán
Hdr-t be lehet kapcsolni külön is a "r_hdrrendering 1" paranccsal, konzolból.
Ahhoz viszont, hogy ez működjön, nem árt, ha a játék gyökérkönyvtárában készítesz egy autoexec.cfg fájlt és beleírod ezt a sort: "con_restricted=0" Ugyanis ezzel tudod bekapcsolni, hogy konzolból működjön az előbbi parancs (mert alapból le van tiltva)
Teljes verzióban szerintem ugyanígy működni fog minden. -
pisti
őstag
Ezt honnan veszed?
Merthogy szerintem nem igaz.
Szvsz holnap nem jelenik már meg semmilyen Crysis demó, ráadásul (legalábbis abban a kiszivárgott verzióban amit én szedtem) ott van a fájlok között a CryRenderD3D10.dll is ami pont arról árulkodik, hogy ez biza DX10-es is.
Kipróbálva is ez derült ki, mivel Vista alatt beállítható lett a Very high grafika is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Synology routerek
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest