- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish #21832 üzenetére
A demoban van a telepitoje a sandboxnak, abban tudod bepakolgatni a cuccokat es a ctrl+g-vel inditod a jatekot.
-
válasz
Sirandrish #21831 üzenetére
Mar regen nyomattam a jatekot (most ujra eloszedtem
), ha jol emlekszem ez szerkeszto modban volt elerheto, lehet a sandboxban de mar nem emlekszem pontosan. Betehettel barmit a palyara ahova akartad es utana inditottad a jatekot, igy az a kep fogadott, amit letrehoztal elotte.
Holnap szerintem en is kicsit jobban beleasom magam, nekem is hianyzik a henteles.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #21831 üzenetére
-
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #19064 üzenetére
Igen, a warheadról van szó. Azt nem tudom mert csak Csúcson néztem meg és ott valóban több fps-t ad.
-
Játékos
addikt
válasz
Sirandrish #19063 üzenetére
értem!
-
Játékos
addikt
válasz
Sirandrish #19051 üzenetére
Hö?
-
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #19053 üzenetére
lefüstölteti? 27 fps helyett 35-öt kaptam vele..
-
Játékos
addikt
válasz
Sirandrish #17746 üzenetére
Én is. Annyit megér!
-
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #17730 üzenetére
Azt szoktam, elfogadom.
viszont 2 nap múlva itt van a Star Wars: Force Unleashed demója PS3-ra, szóval úgy egy jó hétre el fogok tünni...Utána meg jön a Stalker: Clear Sky, megint 1 hét...
és így tovább karácsonyig, szóval ezért mondom, hogy nincs se időm, se erőm egy játékra összpontosítani, de 1-1 beugrás jöhet.
Csabahun: Jogos... befejeztem.
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #17699 üzenetére
FFA-ba mennék
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #17694 üzenetére
mi az hogy megy, az ajánlott hozzá, amúgy mi megy itt? pár napja nemnézem a totyikot mert csak off van benne
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Sirandrish #17726 üzenetére
Háhá asszed
Én pont fordítva vagyok a cod4-el.. FŐleg azt untam meg hogy 10/5 szerón 2 aimos versenyzik azon, hogy ki lő több hedcsattot....
-
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #17716 üzenetére
Nekem is 10/1.
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Sirandrish #17722 üzenetére
Ti cod2-zni nem szoktatok? Én ott leragadtam, de nagyon
-
feka007
veterán
válasz
Nekem 8/512, szval a tied jobb lenne. Meg nekem vmiért belaggol egy idő után, ha szervert csinálok, pedig ha játszok akkor végig jó.
Majd akkor holnap megbeszéljük Xfireön hogy s mint legyen.
Thx a CoD gamet, akkor majd este már azt is nyomjuk klánba. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Ment pü...jelszóval.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #17712 üzenetére
Ha akarsz jönni holnap Kríziszezni kicsit, akkor nekünk szólj, ha velünk akarod összemérni az erőd, majd csinálunk mi szervert (Keldor vagy én, de Keldornak simább a nete, szval ha addig megoldja a win frissítést, akkor ő tud jó szerót csinálni)
-
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #17709 üzenetére
Mind a hármuknak van szobája, szóval elkérheted tőlük a saját szobájuk jelszavát és nevét.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #17708 üzenetére
Igen, van. Mondom, késő van.
Xfireön vmi oknál fogva nem akar bejönni a felhasználókereső nekem, vegyél fel inkább te, elküldtem pü-ben a nevemet!
Mod: -
keIdor
titán
válasz
Nekem eredeti, de akkor majd ezt megbeszéljük még PÜ-ben. Amúgy játszottunk már egymás ellen CoD4-ben, mikor klánban voltál, tudom mire vagy képes.
-
feka007
veterán
válasz
Igen, én megvettem anno a gamet. És jó érzés volt tenni vmit a pc-s játékiparért, és annak is örülök, hogy az UT3-at és a CoD4-et is megvettem, mert megérte, mégha az új UT nem is jön be annyira (de azért 7k-t simán megért)
Na egy CoD war?
17702-re nem kívánok válaszolni, mert ez már olyan szinten szánalmas, de nekem mindegy, szaporítsd csak a hsz-edet, és jól mentsd is el az oldalt, hogy mindenki tudja, 30 évesen is lehet ilyen szinten vki
Részemről végleg over. -
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #17701 üzenetére
Laraxior, Beowulf, Feka007
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #17693 üzenetére
Hali, én is mennék! Unom már ezt az egészet ami itt folyik... Mondhatnám, hogy hatalmasat csalódtam egyesekben, de mivel eddig is megvolt már a véleményem, ezért mondjuk azt inkább, hogy csak hozták a színvonalukat.
-
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #17694 üzenetére
Egyenesen süvít...
-
keIdor
titán
válasz
Sirandrish #17686 üzenetére
Függetlenűl attól, ami itt megy én kiálnék ellened 1v1-ben.
Baráti mérkőzés ofkorsz. -
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #16704 üzenetére
Hlisten a lapom csak CF-et támogat,de abból is az aló slot csak 4x-es...így csak 1db lesz
-
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #16679 üzenetére
Egy szóval nem mondtam hogy ugyanannyi fps-em van, én csak azt bizonyítom be hogy nem 20fps az állandó mint ahogy te azt írtad(ugye a gyenge gép miatt..).
Csináltam bizonyítékokat ismét hátha így már elhiszed nekem hogy nem csak kamuból pazarlom ezzel az időm.
Itt 4-en lőnek rám.
Itt az autóból darálnak.
Mindketten lövünk. -
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #16673 üzenetére
MIt nem lehet azon elhinni hogy nem esik le 15-20 fps-re?(ha meg leesne akkor mivel magyarázod azt hogy DM-eken általában első szoktam lenni, ráadásul elég szép aránnyal?) Olyan hihetetlen? vagy én nem értem... Amúgy ha én lövök folyamatosan 33 fps. De már csak azért is csinállok egy olyan képet amikor lőnek rám.
1. Éppen azért vagy okoska mert te már szitne jobban tudod h h fut nállam.
2. Ha az égrenéznék, lerántanám és úgy fényképeznék az látszódna a képen, mivel a mosodás is Highon van!
3. Nem Fraps-al mértem... uyganis ha ismered a frapsot akkor tudod hogy az csak a szmáot mutatja nem írja elé azt hogy "Fps". -
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #16656 üzenetére
elmondanám hogy nekem 1440x900ban mediumon megy 40-50 FPS-t a multi
-
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #16649 üzenetére
úgy szoktam multizni!! minden high! A felbontás az 1024x768.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #16645 üzenetére
Tiéd se jobb túlságosan...
-
nsrking
senior tag
válasz
gyenge???
hát sztem egyáltalán nem az... Amikor nállam fut normálisan.
-
szasanyi
félisten
válasz
Ez azért túlzás.
A VGA gyárilag 720/1800/200 órajelekkel megy, igaz a CPU alapon van. Ha mégis ez lenne az igazság - annak ellenére, hogy már optimalizálták is a patch-el - egy lóf@szt a crysisben.
-
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish #16597 üzenetére
Jah bocs, ez minden napos
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15789 üzenetére
Második pályán már van rakétavető, nem is egy helyen.
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #15785 üzenetére
csinálj videót
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15784 üzenetére
Melyikre gondolsz??
(Az új képeid sokkal jobbak lettek szvsz!)
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15776 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, mert sosem használtam a cheateket (csak a godot a kiránduláshoz
)
Kész vannak az én screenshotjaim is, megpróbáltam a lehető legszebb képeket készíteni, már csak a feltöltés van hátra.
nygma: Van, de én nem mertem kipróbálni.
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15774 üzenetére
i_unlimitedammo = 1
elvileg ez az...végtelen lőszer
de nem próbáltam még...most megyek shotokat gyártani, ha sikerül. -
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15772 üzenetére
tudom... főleg a tükröződések és a fények.
Nekem csak egyetlen gondom volt vele a legeslő pályán mikor még éjszaka van, a homok és a sziklák kék fényben úsztak, néhol túl erős volt. De amúgy szerintem szebb, mint az alap grafika.
Leszedtem egy új frapsot, ezzel csinálok én is képeket, remélem menni fog
Megpróbálom 1024-ben én is (csak az a rohadt tft, váááá)
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15769 üzenetére
google-ba "crysis cheats" és tuti megtalálod
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15768 üzenetére
Jah, szerintem ez már az...bár nekem kicsit máshogy néz ki valamiért.
Viszont nálad egész normálisnak tűnik az fps.
Ja várják msot nézem, te csak 1024x768-ban nyomod.Akkor azért.
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15764 üzenetére
én felraktam, szerintem rakd fel te is, backuppal.
Utána játék indít dx9-ben of course, és a biztonság kedvéért lődd be highra az összes beállítást, majd new game.
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15762 üzenetére
Én megoldom magamnak, az tuti, mert van pár dolog, amit letennék mediumra (pl. shadow), és azzal elég jelentős gyorsulást lehet elérni.
Szóval hamarosan utánanézek a buherálós résznek. -
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15756 üzenetére
A babrálás hatástalan, én legalábbis úgy vettem észre, hiába állítgatok bármit is a menüben, ha indítok egy játékot és utána megint megnézem a grafikai beállításokat, akkor már minden custom-re van téve. Szal szerintem ezt csak cfg fájlokból lehet buherálni, még nem próbáltam.
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15758 üzenetére
igen, így kell felraknod, ebben a sorrendben.
a modot meg feka007 linkelte nem túl régen. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #15756 üzenetére
nah..Game települ..1.2es patch jön lefele...utánna az 1.21es..de kell még valamelyik nem?
1.1 talán? tud arról linket valaki? -
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15753 üzenetére
ha very high-ban vagy ultra high-ban teszed fel, akkor még 10fps-es SE lesz szerintem!
Szóval mikor a modot telepíted, tedd csak simán highra, úgyis az az ajánlott opció, ráadásul még ez is messze felülmúlja az alap very high-t, sebességben viszont gyorsabb annál.
Aztán majd úgyis eldöntöd, hogy bejön-e a látvány és hogy megfelel-e a teljesítmény. -
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15751 üzenetére
Az tuti megdobja, de árnyékok nélkül nem sokat ér a dolog. Az a pláne az egészben.
Egyébként ha nézegetsz netes teszteket, a Crysis esetében bizony túl nagy elvárás a stabil 40fps, főleg ilyen lehengerlő képi világgal. Mert mediumon el fog menni annyival, az tuti, de az meg hol van ehhez képest? -
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15749 üzenetére
Nem baj, majd 3 év múlva.
Hidd el nekem, nagyon sokat dob a látványon a dolog, egy próbát megér, aztán ha nem fut jól, legfeljebb letörlöd. Meg aztán nem tudom milyen felbontásban játszol, de 1024x768-ban szűrők nélkül van esélyed normális fps-t kapni. -
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15743 üzenetére
Ha látnád mit kapsz ezzel a moddal, akkor lehet, nem is vágyakoznál annyira a 40fps után egy 8800GT-vel.
Már a telepítő is írja, hogy very high vagy ultra high részletességhez SLI, Quad-SLI vagy CrossfireX szükséges, és természetesen 8800GTX-ből vagy Ultrából vagy még erősebb kariból.De próbáld ki, tedd föl high-ba, lehet, hogy sima barangolás közben a nem túl gpu-killer részeknél meglesz az a 40.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #15729 üzenetére
Attól függ neked mennyi fps kell
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #15726 üzenetére
Hát csak bírja a gép.
Nekem most nincs megpatchelve amúgy a játék, 1.21-el lehethogy néhány fps-sel jobban futna, de így is jó, főleg a látványhoz képest -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #15721 üzenetére
Bújócskázni akart a kis sárgája, de lelőttem
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15683 üzenetére
Jah, árnyék részletesség lejjebb vétele sokat dob az fps-en (high -> medium kapásból vagy 8-10-et)
Sandboxról ne kérdezz, én sose használtam.
Mellesleg most nézem...ha demóval játszol, akkor nincs mit patchelni. -
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15678 üzenetére
google
beírod, hogy "crysis 1.2.1", aztán letöltöd ahonnan jólesik, 36 mega körül van, azt hiszem.
De előtte fel kell tenni az 1.1-et és az 1.2-őt is! -
Jhonny06
veterán
válasz
Sirandrish #15665 üzenetére
Megnyitod a szerkesztővel a pálya fájlt, berakod a fegyvereket, járműveket, stb, elmented és kész.
-
Pala
veterán
válasz
Sirandrish #15672 üzenetére
Az teljesen normális szerintem.
Én mondjuk 1280x1024-ben tolom; a monitorom miatt "kénytelen" vagyok, hogy tűéles képet kapjak. De pl. a második pályán a faluban nekem is vannak ilyen 20-25fps-ek
Viszont amikor komolyan játszom (tehát nem nézelődök meg kirándulok), akkor kicsivel gyengébb grafikán játszom:
1280x1024, noAA, noAF
Minden medium, de a shaderek, a víz és a textúrarészletesség highon + sunshaft be (ez csak kb. 2 fps-t húz le, nem vészes, viszont a látványbeli különbség szembeötlő, én ki nem kapcsolnám, az tuti).
Ja és persze mindez dx9-ben, dx10 teljesen felesleges. Még azoknak sem éri meg, akiknek 9800GX2 quad sli van, mert az az egy-két állítólag dx10-only effekt (pl. a lökéshullám) is bekapcsolható dx9 alatt némi buherálással, csakúgy mint a very high opció, de ez már régóta köztudott. Azt meg már nem kell ecsetelnem, hogy dx9 alatt gyorsabban fut a játék (nem csak a Crysis, hanem az eddig megjelent összes, kb. 15-20 játék, ami egyáltalán opcióként támogatja dx10-et).
Na ilyen grafikán nálad is mennie kell, mert tényleg valamelyest gyorsabb géped van, ráadásul a Crysis ugye NV-párti. Neked sokat számít az, hogy 512 megás a karid, mert így nagyobb fordulásoknál nem lesz hirtelen fps-leesés majd felugrás. Nekem sajnos ez a jelenség gyakran előjön és kissé zavaró tud lenni harc közben.
Esetleg ha még nem tetted meg, akkor érdemes felpatchelni a játékot a legújabb verzióra (1.2.1), én némi fps növekedést tapasztaltam tőle.
Egyébként szerintem régebben már írtam, hogy érdemes picit belemélyedni a buherálásba, mert nagyon sokmindent lehet állítgatni a grafikán, és szinte minimális butításokkal is sok-sok plusz fps-t lehet kicsalni a játékból.
Én ebből tanultam mindezt, de ezek még csak az alapok: [link] -
Jhonny06
veterán
válasz
Sirandrish #15656 üzenetére
Tedd be őket SandBox 2-vel és csá.
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #15653 üzenetére
hiszen csak ezerrel több
nekem 500 a letöltés
-
Jhonny06
veterán
válasz
Sirandrish #15650 üzenetére
Pl. PCDOME (közvetlen link), onnan nekem mindig maximum sebességgel jön minden.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Sirandrish #15648 üzenetére
Hát, én DX10-ben játszottam High-on, azt a G80-as 640 MB-os 8800GTS éppenhogy elbírta, a 9800GTX már szebben viszi és nincs egetverő különbség a GT között szóval szerintem nyugodtan próbáld ki.
-
salgado
tag
válasz
Sirandrish #15311 üzenetére
kikészit ez a pálya!
nem tudjátok mi a cime a következő pályának? met akkor letöltök valahonnan egy mentést. -
D@ni88
addikt
válasz
Sirandrish #13438 üzenetére
maga a kép az nem lesz szebb. csak ha tiéden hűebbek vagy telítettebbek a színek, akkor a monitorod azzá teszi/teheti.
-
D@ni88
addikt
válasz
Sirandrish #13434 üzenetére
hát jóvan, nem pont a tengerre néz
ebbe van minden
azért változtattam emg a nevét.
amúgy meg ha én leprint screenelek egy képet. akkor ő a saját monitorán látja nem az enyémenszval ha neki faintos monitora van. akkor látnia kell a különbséget így is úgy is.mivel nem a képernyőről, és annak tulajdonságaivla menti le, hanem a vga éppen kiszámolt kocáját menti
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sirandrish #13433 üzenetére
én csak leírtam h mire gondolok!
nekem egy Samsung913-n 19'es monitorom van, 8ms-os válaszidővel!
amikor ezt megvettem akkor a játékosok álmának nevezték,hirdették!
Manapság meg 2ms-os wide screen-es monitort ha beszerez egy ember, akkor nemondja nekem senki, h egy régi 17es crt-s monitor után, nemad új élményt a monitor! -
djtoomi
addikt
válasz
Sirandrish #12607 üzenetére
De ilyen topikban, PH!-n ahol alapelvekbe ütközik, és mégcsak nem is teszi offba, és kijelenti hogy ővé nem eredeti....Tegye off-ba és semmit nem szólok, vagy kérdezzen meg bárkit priviben...
#12609: Muszály volt, szúrta a szemem.
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #12207 üzenetére
hehe én már találtam cheattet, azért mert 15 fps-el nemtok lőni ellenfelekre, de megszívtam mert ha a kódot beirom a cfg-be betöltés után kidob az asztalra. (majd legközelebb végigviszem tuningolt lowon)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Sirandrish #12207 üzenetére
thx a linket, megnézem
-
MaciG
addikt
válasz
Sirandrish #12189 üzenetére
És hogy? MErt ha most rámék szerókra akkor nem connctol hanem hibát ír ki
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #12066 üzenetére
Már rájöttem, nem rossz.
-
delta9
senior tag
válasz
Sirandrish #12030 üzenetére
ezek az adatok honnan vannak (20%, 60-70%)? mert egy kicsit olyan, mint mikor az asva megmondja, hogy mennyi kárt okoznak a letöltők, de hogy hogyan jönnek ki az adatok, az mindig rejtély.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #12030 üzenetére
Ez nem igaz, szted a hwgyártó cégek nem pénzelik a fejlesztőket, hogy legyen játék a vasukra?
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #12006 üzenetére
dupla
-
fpeter07
veterán
válasz
mér lenne optimalizáltab??
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #12011 üzenetére
Sztem vhonnan szerezd meg a 2-t jó áron, még mindig az egyik legjobb multis játéknak tarom.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #12005 üzenetére
Vegyes, de Crysis multihoz több türelem kell, majd szünetben nyomom azt is, BF-fel is mindig úgy voltam, hogy csak akkor, ha van időm rá rendesen.
-
Calibos
addikt
válasz
max álmainkban
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #11986 üzenetére
Most nem az onlineról volt szó, amúgy már a Crysis betát is hetekig toltam.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #11968 üzenetére
CoD4-be meg annyi fölösleges tölténye van az araboknak, hogy akkor is megállás nélkül szórják rád az ólmot, ha éppen egy méter vastag betonfal möggött állsz. Szó mi szó, az mi egy kicsit gázos benne.
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #11963 üzenetére
Te nem fogadtál volna el 1000 000 000 000 000 000$-t az EA-től?
Egyébként miért szar, mert nem repdesnek a golyók össze-vissza ezerrel, és nincsen 900 töltényünk egy fegyverhez mint a CoD4 singlejében?
Netán a Strangleholdban?
-
Calibos
addikt
válasz
Sirandrish #11963 üzenetére
Mármint mi?
-
Calibos
addikt
válasz
Sirandrish #11955 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül aki XP- tolja (tolta).
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
Sirandrish #11955 üzenetére
hali! majd meglátom de lehet h inkább marad a vista!
azért köszi a helpetüdv.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
Sirandrish #11934 üzenetére
Hali! igen régebben xp-m volt csak most kipróbáltam a 64bites vistát de ezen nem akar vmiért menni! azt írja ki h "Crysis működése leállt"
üdv.
-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish #11944 üzenetére
Tegnap este csinltam egy defragot (rájöttem, hogy most már kb 2 hónapja kimaradt), most sokkal jobb =) Furcsa, mert nem tűnt fel, hogy a vinyó kaparászott volna... Mind1, azért ramcsere lesz 2x1gb minőségire, ne fogja vissza szegény procimat a 667mhz =)
Gdmx: Ha már 8 év alatt sikerült microsoftnak stabillá tennie az xp-t, nem tervezem, hogy most vistával megint előről kezdem a pár éves szívást...Egyenlőre nem nyújtana nekem semmi előnyt... DX10? AZ MI?!
-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish #11944 üzenetére
Köszi a tippet, holnap kipróbálom, de most megyek szunyálni, mert holnap meló
Goodnyolc! -
alien_
őstag
válasz
Sirandrish #11939 üzenetére
A fene se érti, miért swappolgat a rendszerem...
Nem hiszem, hogy a vinyó keresgél, mert rendszeresen defragmentálom, meg úgy egyébként is, karban van tartva a gépem. Ha bemegyek egy új pályarészre, betöltéskor az első lövésnél, úgy általánosságban elég sokszor töltöget, és nem csak Crysisban, gondoltam, biztos a ram kevés (vagy lassú)... Ide vinyóm van, de gondolkozok, hogy beinvesztálok egy sata2-re, hátha az eredményez némi gyorsulást. -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #11940 üzenetére
Nem.
-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish #11936 üzenetére
Akkor azt hiszem, nem veszek 4gb ramot, marad XP32bit, de 2x1gb 667-es ramokat lecserélem 2x1gb 800-as ST-kre (1000mhz-t cl4-en viszi szerencsés esetben), hátha segít a swappolgatáson..
A topicot láttam, de különböző rendszereken futtatott benchmarkok nem relevánsak, jobb lenne ugyanolyan hardwarekörnyezetben látni az eltéréseket.
Thx!
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #11929 üzenetére
Az nincs.
-
alien_
őstag
válasz
Sirandrish #11933 üzenetére
Mennyivel? Valaki tud valami normális, hiteles összehasonlító tesztet linkelni?
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish #11927 üzenetére
Ok, majd holnap, most le van merülve a telóm.
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #11657 üzenetére
rePÜ
STC Speed: rePÜ -
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #11655 üzenetére
majd holnap megmondom
-
Elrond
senior tag
válasz
Sirandrish #11587 üzenetére
Miután a túdos meghal, és a csajszival menekülünk egy liften felfelé menet kiakad, a csajt
kimenekítik nekem pedig ki kell jutnom valahogy, ami egy barlangon át vezet!
Így érthetőbb? -
Elrond
senior tag
válasz
Sirandrish #11572 üzenetére
Az elsőre....
-
Laraxior
titán
válasz
Sirandrish #11522 üzenetére
Kíváncsi lennék a multira..ott lehet vajon minden fegyvert használni? Mert úgy eléggé uncsi lehet,meglátsz valakit odaküldesz egy atomot,aztán ennyi.Vagy azokat nem lehet használni?
-
djtoomi
addikt
válasz
Sirandrish #11472 üzenetére
És az hol van?Nekem csak shotim van,meg scar,meg gránát.Másom nincs.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest