- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Játékos #18931 üzenetére
Én 20 éves vagyok.
Najó lassan 21...
Egyébként én is azért hagytam abba, mert már kezdek a saját lábamra állni. Ott a kocsi, lakásrezsi stb. Én mindenbe szeretek beszállni, segítek anyámnak, még akkor is, ha egyébként nem szórúlna rá, de nem akarok élősködni már rajta. Van munkám, van velejáró jó kis fizum... (melette suliba is járok) Annyival persze még könnyebb, hogy saját lakás nincs (egyelőre nem is sietős) de a rezsi, fenntartása az el van felezve.
Már nem lehet ész nélkül megvenni mindent és szerintem ezt jobb is megszokni minnél elöbb. Persze ettől még a PC megmarad hobbiként, csak meg kell már gondolni mikor, mit, mennyiért vesz az ember. Meg ott az autó is, ami "nagyobb" hobbim és drágább is...
Laraxior: Még mindig jobb, mintha piára, vagy drogra b@sznád el azt a pénzt. Ebben teljesen igazad van.
Egyébként képzeljétek ma elvittem havert Székesfehérvárra MediaMarkt-ba, mert sürgősen venni akart egy új kamerát. Mondom ha már ottvagyok megkérdezem van-e Warhead. Hát volt. Méghozzá 15db. Mondom az eladónak kérek eggyet (nem volt kitéve) és azt mondja csak holnap reggel 8:00-tól lehet megvenni, mert most kapták az EA-tól az e-mail-t, hogy ma még nem szabad...
ekkora szívást! Pedig akkor már tolhatnám, de így várhatok holnapig...
-
nixx-21
őstag
válasz
Játékos #18824 üzenetére
ez mondjuk nem mindíg igaz mert vannak oan gammák pl CS 1.6 vagy TF2 iesmik amik olcsobbak steamen én estemben a CS1.6 itthon 4,000ft steamen 1,500-2,000 (árfolyam függő) mondjuk azért én megvettem boltba mert azért a dobozos játék mégiscsak feeling
meg ugyebár figyelni kell a leértékelésteke vannak 10-50%-deal-ek
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #18553 üzenetére
hiába a méret.... előbb utóbb átveszi a szobahőjét. Akkor meg olyan mindegy mekkora és hány radid van.
de ezzel a sok ventivel nyerek jó pár fokot hidd el. a víz felmenne passzívban 36 fölé bőven.
Crysisnál volt hogy nem kapcsoltam be a ventiket,hát 10 perc alatt vinnyogott a hőmérő hogy elérte a riasztáshoz megadott 36 fokot -
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Játékos #17213 üzenetére
Ennek a levélnek egy része mindenkinek szól:
Elküldtem neked asszem Skype-ra, tehát ha bekapcsoltad a gépet látnod kellett volna.
Nem tudtam elmenteni, mert nem lett volna átlátható, meg annyira nem is érdekelt. Lara-nak, Neked, Feka-nak elküldtem autómatikusan. Az utsó mondata valami olyasmi volt felém hogy "te f@sszopó kis geci", pedig aztán okot nem adtam rá hogy így beszéljen.Már a múltkor is voltak enyhébb jelei a stílusának akkor még szemet hunytam felette.
Szted miért halt ki a Crysis topik előttünk?Nem azért mert senki nem játszik vele. Gondolom azért mert kevesen gondolkodnak úgy ahogy te vagy én, és többször volt ehhez hasonló széthúzás. Engem nem zavar ha valaki folyamatosan 1 fegyvert használ...mert az is a játékhoz tartozik. Amit Feka mond, hogy GL-el ne lehessen folyamatosan lenni, kicsit gázos.
Azért mert nem tudja az ellenszerét, és többször ki van szedve mint gépfegyverrel, még nem jelenti azt ha valaki azt használja akkor bármilyen előnyt élvezne. Olyan mint a Gauss...jól ki van találva. Minden fegyver másképp erős.A Gauss messzebbről, a GL közelről hatékony. Mint ahogy a SCAR pontosabb messzebre mint az FY71, viszont ez utóbbi közelebbre jobban sebez, nagyobb a tűzereje. Szóval stratégiailag jól ki van találva. Tehát nem hiszem hogy bárkit is meg kellene szólni azért hogy Gauss-t használ vagy GL-t, mert ebből később még nagyobb lenne a konfrontálódás.
A bázison a P betű megnyomásával amilyen fegyver elérhető, azt használni lehet! Persze van határ, de annak a pénz szab gátat. Ha valakinek nem tetszik a Gauss, vagy a GL, tanulja meg az ellenszerét, hogy lehet semlegesíteni, és ne azzal foglalkozzon hogy a másik nem fog fejlődni ha GL-t használ. GL-t használ? Oké...ő lehet nem fog fejlődni, de te igen, mert előbb utóbb a nyavalygást felváltja egy új stratégia, ami a GL-ek ellen hatékony.
Volt már ennek jele DM közben az Outpost pályán, hogy "hátulról ne lőj", meg "beszéljük meg hogy Gauss-t ne lehessen használni"...vicces. Pedig azon a pályán nem túl hatékony a Gauss mivel elég kicsi a pálya. Ezt is be kellene fejezni.
Vagy csináljátok csak és akkor 2 részre fog bomlani a társaság és mindenki azzal játszik majd amelyik stílushoz közelebb áll.
Én biztos hogy szívesen látom fpeter-t is, nsrking-et is, és a hasonló jóval profibb játékosokat is. Nem zavar ha 66x megölnek különböző módokon, abból is tanulok.
MERT CSAK JÁTÉK.
Pont ebből adódóan úgy veszem észre magamon hogy felzárkóztam a többiek mögé tudásban, és nem érzem hogy akkora űr lenne mint 2-3 hete. Egyre jobban megy mind a hatalmi mind az azonnali akció. Igaz nem vezérel düh, nem vagyok ideges senkire, azért játszom mert szórakoztat, és jobb akarok lenni.
Ajánlom mindenkinek ezt a szemléletet, mert így lehet fejlődni és élvezni a játékot! -
menalcas
őstag
válasz
Játékos #17052 üzenetére
Én se itt, se ott, nem sírtam, kislny adjak 1 zsebkendőt, el ne pityerredj már mert ezek szerint itt és ott is csak nyavalygás van
LOL azt hittem értelmes emberek értelemsen már bejáratott dolgot játszanak , de látom ez még csak valami kezdeti fázisa valminek mert ez nagyon szétszórt kommunikáció hiányos party
Na jóétvágyat mindenkinek az ebédhez
És boccs ha kicsit nyersen fogalamzok -
Csabahun
senior tag
válasz
Játékos #17045 üzenetére
Ebben igazad van,és az állandó super fegyó használatról is le lehetne szokni amivel egy lövés és véged van.
Én Pl:Nem szeretek szuper fegyókkal lenni és soha nem is voltam velük.Az én kedvencem a SCAR.igy álltalában ezzel vagyok vagy FY71-el.
Ezt az erőnlét elosztást meg jó lenne megfontolni az illetékeseknek ,mert igy hamar szertefoszlik a PH-s Crysis csapat.
És tényleg értelme nincs 3 erősnek 3 gyenge ellen bohóckodni!!! -
Laraxior
titán
válasz
Játékos #16988 üzenetére
az lehet,de inkább este legyen nagy a szája kedves Uram, tudod amikor be tetszik mászni a prototypeba és durr,már az ajtóban elkapott a hipersebességgel mozgó urán lövedék (Gauss)
megjött Nyugdíjastól rendelt csomagom
két 12es venti,és két 80-120mm átalakító,lassan eléri aházban levő ventik száma a 20at
még dolgozom az ügyön
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #16986 üzenetére
bánja a rák,rólam úgyis tudjátok,vagy ha nem akkor közlöm hogy hajnali 4kor kelek minden nap,és van amikor ugyanekkor érek haza,persze délután. átlag a 2-3órai hazaérés. Nem végzek könnyű munkát,annyit kell mászkálni,mint egy pincérnek.
az meg hogy jobban megfizetnek mint egyeseket arról nem tehetek, van végzettségem,értek ahhoz amit csinálok,persze rühellem
Mellesleg Keldor sem ingyen dolgozik, ahogy a konfigja alapján látomnoh mindegy,fizikai munka után jól esik agyilag is lefáradni ez a helyzet
gondolom ezen kettősök miatt nem vagyok 100kg felett
(ez már csak személyesen Robinak szól
)
-
menalcas
őstag
válasz
Játékos #16976 üzenetére
Vagy vegyél el 1 toppmodell testű miliomos buxát (aki majd eltart és nem kel éhbérért gürizni), csánáljon pár gyereket vaegyél fel 1 bébyszittert, vegyél magadnak 1 drága kocsit, reggelente integess a tápos bagázsnak akik szakadó esőben nyomorognak a buszmegállban, ezek után mivel ídőd mint a tenger ( mert ügye dolgozni nem kell, a gyerekre figyel valami puerto rico i magyarul nem beszélő llegális bevándorló, az asszonyt meg qrogatja valami George Cloone hasonmás) szal már csak arra van gondod hogy hazamenj és te legyél a világ legnagyobb kockája. Szal ez itt az én ajánaltom
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #16876 üzenetére
igen az ő nevén gondolkodtam,csak tegnap két Laci/y is volt...
Papi Te értesz félre!
Nekem nem a játékkal vagy a mappal van gondom, hanem azzal hogy ha levadásznak kezdhetek megint fegyvert gyűjteni,venni. Inkább az tetszik hogy bevásárolok magamnak és elég sokáig tudom használni.Én inkább a komótosabb game-t szeretem,márhogy halál szempontjából. Jobban tetszik az a része hogy lapulni kell, elfoglalni épületet, megvédeni,és a nagyobb map. A kvék szerű segglyuknyi pályára besűríteni 6-8 embert elég gáz. és még ki sem fejtettem a csapatjátékban milyen jó együttműködni a másikkal.Főleg ha az is sniper
-
Játékos
addikt
válasz
Játékos #16790 üzenetére
Aszongya:
"Nekem itthon 512kbps-es netem van (az 64k-s letöltés!!) és laggolás nélkül ment a Q3A rajta! És az sokkal pörgősebb játék mint a nanoruhás térülős-fordulós!"
Ezek szerint hamarosan amikor nem vagyok otthon, akkor is tudlak Titeket halomra lőni!
Meg Ti is engem...
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #16780 üzenetére
max anyázunk hogy te miért pattogsz összevissza,mert akkor mi úgy látunk mintha teleportálnál pár lépésnyit,úgy elég nehéz kiszedni
Köszönöm szépen,szerényen ünnepelem..egy új quaddal,egy 8800 Ultrával egy vizesblokkal és remélhetőleg egy előkelő 3dmark eredménnyel
a HSDPA névlegesen annyi,viszont a valóságban 1-1.5Mb-et garantálnak. Pont most kérdeztem meg hogysmint van a net telora
2k egy hónapra... a 10ezres chello mellé köszönöm nem kérem
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #16771 üzenetére
Exe téma volt... Vista alatt többször is.
A fagyi az csak nekem jött elő,töltés közbenrestart megoldotta
Tetű oprendszer, sebaj,holnap irány Pest
kicsit kikapcsolódok az állandó stressz alól, nem kell figyelnem minden utcasarkon hogy ledurrantanak
Vasárnap tuning quadtuning lesz,kedden meg Ultra tuning,utána meg 3dmarkozás
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #16575 üzenetére
Elég ha a Crysisban külön profilt csinálnak,egyébként meg idegesítő az a kiskölök. Mondták tegnap hogy tegyünk fel mappackot,istennek nem azt akarta feltenni ami ide be volt linkelve,aszongya tegyem a snow coveredet,gratuláltam is hozzá,10 percután kiléptem.
Elkezdődött a map,ááá mondom zsír 1440x900ban mediumon 50-70 FPSaha kiléptem a szabadba,havazó táj,minden csupa fehér:10 FPS alatt...köszönjük. Noh mindegy,meg kell válogatni kivel gamel az ember,Lehet kellene új hamachit csinálni....természetesen új jelszóval.Megoldódna az ilyesfajta probléma.
Balázs: Nálunk van gyakszin.... -
feka007
veterán
válasz
Játékos #16479 üzenetére
Enyémnél biztos nem mér pontosan, 100 fokon mindenképp kilövi magát a gép... Szerintem ezt még nem sikerült elérnem, de ettől függetlenül tuti, hogy eszméletlen rosszul skálázható a B3-as Q6600. Bár annyi mellette szól, hogy ez volt az első négymagos architektúra, és két összedrótozott Core 2 az egész
Mod: G0, jah úgy érthető, nekem B3 van -
Beowulf_78
addikt
válasz
Játékos #16447 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok...2-2be én személy szerint nem fogok csapatjátékot játszani!
Nekem unalmas.A játék értelme hogy a bázist felrobbantsd....ezt 2-2-be lehetetlen megcsinálni.Tehát marad a gyilkolászás és foglalgatás ami így dög unalom, és a végén nem nyer senki...
akkor mi értelme a csapatjátéknak 2 fővel?
Jobb a DM inkább 4 fővel.Számomra.
-
-
-
-
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Játékos #16217 üzenetére
Ez tényleg király volt!
nsrking elment hogy majd jön vissza csak pihenteti a szemét... olyan jóleső érzéssel fogta el amikor becsukta a szemét, hogy gondolom utána már nem nagyon akarta kinyitni.
Mi végignyomtunk jó sok pályát...kemény volt. Játékossal, Bencével konkrétan 20.30-tól 03h nyomtam egyhuzamban. Kemény volt.
A holnapi nap kellene egy kis pénzt is keresnem, mert jóformán 1 hete csak játszom!Szóval nem biztos hogy a du. induló csapatjátékban részt tudok venni.
Képlékeny a holnapi nap. Az biztos hogy megint nem fogok túl sokat aludni.
Délelőtt 10h-kor találkozóm van és kb. 07h tuti fent leszek. Alvás megint semmi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest