- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
picur220
veterán
válasz
Laraxior #20872 üzenetére
Na túljutottam egy részen, ahol 3 generátor fújta kifelé a csövön a gázt, ot bementem, aztán volt egy cső, amiben egy áramlat 1000-rel küldött előre, majd ott pár alien, aztán egy hatalmas vasajtó. Azon átmentem, most egy elég kicsi helyen vagyok. Fogy a lőszerem, és kvasok alien van. Meg a vaskapun, amin bejössz, azzal szembe van egy másik vaskapu. Csak sajnos azon nem lehet kimenni. Vagy 1000 alien, és kevés lőszer. A raktárat megtaláltam, ott fel is tankltam, de már így is fogy....
-
phanzetomox
őstag
válasz
Laraxior #19793 üzenetére
nem játszok cryisis multit már mióta (20fps +120-as ping szép párosítás) megjelenéskor játszottam vele kb. két hétig aztán meguntam a diavetítést. De játszottam vele innen tudom hogy rohadt sok csaló van mivel a szerók nagy részén alig frissítik a cheat védelmet
egyébként még soha nem csaltam semmilyen játékban.....
ugyhogy kösz a bizalmat
(nincs szükségem a csalásra mert nem vok low, de ti biztos magadtokból indultatok ki)
-
Barell
senior tag
válasz
Laraxior #19785 üzenetére
Köszi a válaszokat ehez még kicsit láma vagyok...
Profilt megcsináltam de közben gondjaim akadtak magával a játékkal. Felraktam 1.1-1.2-1.2.1 patcheket és próbáltam a menüből illetve Comrade-ről csatlakozni serverekre de kidob hibajelentés küldéssel és amíg tudok játszani addig se látni se a fegyót se a kezem egérre és w a s d-re sem reagál... :S Vagy pedig ha csatlakozni akarok a szeróra kiírja hogy kirugtak a szerverről....
Esetleg valami telepítési segítséget tudnátok adni? -
-
Skyhunter
őstag
-
dangerzone
addikt
válasz
Laraxior #19426 üzenetére
rosszpcjatekok.blog.hu . Ez az eredeti oldal címe. Aki csinálta ezt az oldalt, ő volt a fő idióta.
Aztán lehet pályázatokat beküldeni. Van pár jó a honlapján, meg youtube-on is.
Általában tényleg undorítóan fos játékokat szoktak beküldeni, de ez a crysis külön említést érdemel. -
Terminator17
senior tag
válasz
Laraxior #19260 üzenetére
de ha úgy vesszük hogy egy magányos harcosnak kinek nincs pénze állandóan új cumokat vennie a gépébe, és próbál a jövőre tervezni akkor 4 mag nem? mer a E8400 az még most menő de ahogy jönnek az új generációs gamék amik faxán kihasználják majd a 4 magot akkor ezek E8200, 8400, talán 8500 is mennek a kukába.......
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #18932 üzenetére
Ez is egyfajta "nyerőgép". Én csak "bukógépeknek" hívom őket.
Sokat melóztam játékteremben és sok mindent tapasztaltam, sok emberrel beszéltem.
Nem vetted még észre hogy a szám. tech. is egyfajta bukógép??Ez az SLI-s rendszer életed nagy ballépése fater! Addig mondd le amíg lehet.
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #18926 üzenetére
Régebben én is ezt csináltam, aztán mára rájöttem, hogy semmi értelme, átverés az egész.
Nem fogom a szemét nVidiások meg Intelesek zsebét tömködni... erre megy ki az egész, nem véletlenűl jönnek 3 havonta a cuccok, pont ettől a két cégtől... mind a kettő arra megy, hogy lehúzza az embert, akár többszőr is egymás után. 8800GTX-->9800GTX, 9800GX2-->GTX-280 csak hogy mondjak két példát...Ma már csak azt veszem meg, ami kell, amiben látom, hogy lesz változás, nem csak a CPU-Z, meg GPU-Z ír mást, hanem valóban gyorsabb lesz a gép.
Szóval nem kötekedni akarok, de engem is érdekelne, hogy miért csinálod.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #18923 üzenetére
Én meg ezért nem ugrottam fejest a gépfejlesztésbe.
Lehet ha jó lesz, az FC2-öt is megveszem.
Neked is jó volt a géped..nem értem miért akarsz megint 100 ezreket belepumpálni.Ahelyett hogy használnád, és év elején amikor elfogytak az új játékok akkor fejlesztenél. Az meg a másik, hogy amennyit beleölsz csak a töredéke fog megjelenni + fps-ben. -
feka007
veterán
válasz
Laraxior #18850 üzenetére
Egyébként a 4870 sok helyen hozza a GTX280 teljesítményét, ami azért nem kis szám.
Azért 65k-ból kb kijön két 4850, ami igencsak odabasz a 4870X2 kivételével mindennek, mondjuk ahhoz nekem is lapcsere kéne, mert a másik PCI-e csak 4x-en futna CF-ben... Ezért ha jövőre veszek mégegy 4870-et, akkor lapcsere is kell, mondjuk úgyis kellene proci is hozzá, két 4870-hez már nem elég a 3,4-es quad... -
feka007
veterán
válasz
Laraxior #18844 üzenetére
Hát van is árkülönbség a kettő között, egyáltalán nincs egyforma árban a kettő, ennyi a lényeg... Mindenki tudja, hogy egy Ferrari odabasz egy vacak Suzukinak, éshogy az ára is ötvenszerese... Persze ebben az esetben nincs ekkora különbség, csak egy példa volt... XD
Itt PH-n már adtak el 45-ért is 4870-et. -
feka007
veterán
válasz
Laraxior #18842 üzenetére
Már hogy egyezne vmennyire is árban a kettő, mikor 4870-et 17 k-val olcsóbban kapsz itt a Ph-n?? Gondolom a GTX280-at is innen veszed, nem boltba 65... De amúgy boltba is 15k a kül a sima 280 meg 4870 között, van ahol már 48-ért osztogatják a 4870-et (amennyiért én vettem másfél hónapja ph-n)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest