- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
djtoomi #12630 üzenetére
Dehát épp arra jók az ilyen modok,hogy az ember saját maga eldöntse. A fejlesztők máshogy képzelték el,de annak ellenére hogy egy lelkes amatőr csinálta egészen komoly lett
A napfelkelte és napnyugta például gyönyörű,az éjszakai sötétség pedig mindenképp reálisabb mint az alapjáték megvalósítása. Én csak a demóval próbálom,de kicsit bugos... -
Silenzio
addikt
válasz
djtoomi #12464 üzenetére
Ha az segít: 8600 Gt-vel, asszem 650/850-en 1024x768 benchmark 24 fps, játékban 15-25 fps, mindez mediumon... Sajna asszem az 1600-1650 még kicsit soványka neki -bár Vistán mértem úgy emlékszem.
Ki akartam próbálni a Call of Juarezt dx10-ben de nem tudtam feltenni a patch-et. Most próbálok szerezni valami upgrade-et. Viszont dx9-ben ég és föld az eddigi kártyáimhoz képest képest: csutkára húzott graffal 40-70 fps. Nem rossz. Ott ahol mind a 8600 GT, mind az 1950 pro egyaránt 18-20 fps-re ment le, most 36 alapórajelen - 2900 próval. -
Silenzio
addikt
-
mert_csokis
senior tag
válasz
djtoomi #12442 üzenetére
Nade mivel én nem multizok,így a multis javítások engem nem érintenek. A grafika nem fog "gyengülni",az a dolguk hogy optimalizáljanak,elviekben ezért kapják a pénzt az EA-től. Van benne teljesítmény tartalék biztos,csak azért mert mi laikusok nem tudjuk
Ha nem sürgette volna őket a kiadó,valszeg lett volna idő rendesen kitesztelni a motort. A patch fejlesztési ideje meg azt jelzi,hogy elég komoly plusz teljesítmény várható,legalábbis remélem
De előre úgyis felesleges bármit mondani,meglátjuk januárban mit hoznak össze. Én mindenképp megvárom,eddig úgyis csak a demóval bohóckodtam -
T.Peter
őstag
válasz
djtoomi #11688 üzenetére
Amikor mindent elintéztél(a reaktornál is voltál), és kimész a fedélzetre, akkor ott van a nagy alien, a négylábú. Azt megölöd, utána a feléd közeledő VTOL felé kell menni, és kijön a vízből az alien hajó. A mondataid alapján nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy végülis hol jársz, de azt hiszem, körülbelül itt.
-
changbácsi
tag
válasz
djtoomi #11560 üzenetére
szia.
Nem tom de a def q e gombbal lehet elhajolgatni a forgószelek v. jegek elől... lehet nem is ott vagy, de én ott zuhantam le vagy 8 x ma...
Egy érdekes problema nem tudtam visszavenni a téli pályáktól a difficulty-t DELTA ról... miért van ez?elkelt volna egy kis könnyítés ott és a vége felé is...
Majd beledöglöttem mire végigtóltam deltan...A gforce 7900 gtx em ugy szaggatott mint az állat a végén. Nehéz is volt meg a 15 ös FPS nél a célzás se a legkellemesebb.
2 gb ramom van, de mégis néha akkorákat töltött mint az állat ez mitől lehet? A vége felé szintén.
csalán
-
bbchris
senior tag
válasz
djtoomi #11480 üzenetére
Nekem úgy volt pontosan hogy elősző mikor odaértem nem jött senki sem , majd leugrottam a prófétához és dumált hogy orssz a rahuhája stb . De van ott egy konténer ahol vannak cuccok !! Pont majdnem szemben a Prófétával . És miután odaértem a Prófétához utána jöttek nemsokkal a csáposok .
Klambi : Mint már sokszor írtam 10796 hsz , elég részletesen írtam le . Kemény harc lesz .
-
dinka.86
aktív tag
válasz
djtoomi #11398 üzenetére
namár
szóval megcsináltam onnan,h lemész a kanyonba és van egy pár hummer. megöltem néhány katonát és meg tankot és mentem felfele a KAPU felé,és ilyenkor a hegyről segítenek a spanok meg jön egy csapatszállító is,de nekem mindvégig nyitva van az az ajtó...ez a rész stimmel? nem kell megölnöd mindenkit... -
törölt tag
válasz
djtoomi #11390 üzenetére
Crysis jól megmozgatta a hardver piacot
...lol lehet ,h ez volt a az eredeti célja is ...birnám ,ha kiderülne ,hogy egy játéknak álcázott marketing fogás az egész....
Én azért vettem gépet nyáron mert a régin már nem nagyon mentek az újabb játékok ...csak 1 játék kedvéért nem vennék gépet az tutti
-
Johnny Cage
addikt
válasz
djtoomi #11378 üzenetére
A gépeknek le kell szállniuk, csak akkor fog kinyilni az ajtó. Mondom, én azt csináltam, hogy miután leaprítottam mindenkit a leszállási zónánál (és persze továbbra sem szálltak le a helikopterek), beültem egy dzsipbe és alaposan körbejártam a terepet, például visszanéztem az előző telepre, sokszor ott találtam még nano ruhás katonát, akik persze a leszállási zónától vándoroltak vissza, és mivel nem haltak meg mind, ezért nem jött az erősítés (addig nem nyílik ki az ajtó). Amíg nem jönnek, addig egészen biztosan nem halt még meg az összes katona. (Érdekes módon amikor dzsipben ültem, akkor jelezte a katonát a térképen, amikor kiszálltam, nem jelezte. Érdemes járművel próbálkoznod.)
Az is lehet egyébként, hogy a növényzetbe másznak bele. A nano ruhások azért kritikusak, mert lassan mozognak és nem olyan feltűnőek, mint a többi kóreai katona.
-
Johnny Cage
addikt
-
Csapi007
veterán
-
Arnold2
őstag
válasz
djtoomi #11360 üzenetére
Próbáltál már kopogni?
Vagy asszem itt kell magad kiadnod pizzafutárnak.Keres egy kissebb dobozt fedd vel, s menj az ajtóhoz és nyomd meg a 'p' gombot. Ekkor kijön egy ember fizet a dobozért,s mielőtt becsukná az ajtót elő a fegyvert és puf neki. Benn van egy nanorucis. Vigyázni vele,mert morcos, hogy nem kapta meg a pizzát és cserébe nagyon közelről nagyon ártani akar neked. -
Johnny Cage
addikt
válasz
djtoomi #11337 üzenetére
Igen, ezzel a résszel mindenki szívott. Vagy a tetőkön lesz valaki vagy egy nanoruhás fasz kóborolt el valahova. Nálam például átsétált az előző táborhoz, persze, hogy nem találtam senkit ott, ahol kellett volna. Dzsippel húzz vissza és figyeld a térképet, jelez e valakit.
-
McCartman
őstag
válasz
djtoomi #11029 üzenetére
'CRT monitornál más a helyzet.1280x1024 az össze pixelt kihasználja,ezáltal kisebb a kép,és nem oylan szép a játék,míg az 1024x768-as felbontás nem minden pixelt használ ki,ezért nagyobb a kép,élettalenebb,recésebb,csúnyább az egész. '
hm.. nekem 17-es crt monitorom van.. tehát 1280x1024-on kisebb,csúnya -
1024x768-on pedig nagyobb,recés,csúnya..
akkor asszem szivok mindenhogy..)
te mit tennél a helyemben?és meg tudnád mondani annak a proginak a nevét ami mindig kiirja hogy mikor mennyi RAM foglalt?
-
McCartman
őstag
válasz
djtoomi #10988 üzenetére
öö
1) mi az a benchmark?
2)mennyi az az fps szám, 'aminél nem kell jobb'?tehát ami elfogadható és ami felett észrevehetetlen a különbség?
3)Gondolkoztam rajta hogy venni kéne még egy giga RAM-ot, de 3 gigát ki tud egyáltalán használni a rendszer? nem fogok rajta dvdket konvertálni..etc.. szoval csak játékhoz kellene a configban rejlő kraft. namármost jobban megy 3-mal mint 2vel?
4)17'' -es monitorom van -eddig mindent 1024X768ban játszottam...
sokkal jobb néz ki 1280x1024ben mint 1024X768ban? -
Speed®
titán
válasz
djtoomi #10875 üzenetére
Nálam tengerparton/vízben a legtöbb az FPS
Erdőben esik vissza.
MaxFPS nem lényeg, AVG számít csak. Azért nálad is leugrott a MIN
49FPS AVG nem rossz, kérdés, hogy 1280@VHIGH? Vagy simán HIGH?
Esetleg MED/HIGH vegyes? Ezt nem írtad, nem indegy.
Pályaneveket nem vágom, alig kezdtem bele, az első pályán vagyok csak -
Speed®
titán
válasz
djtoomi #10819 üzenetére
Mi poén abban ha valaki a valóságnak nem megfelelő dolgot állít?
Szerintem ne te mondd meg nekem, hogy milyen stílusban írjak.
Ha nem tetszik, nem kell elolvasni, vagy jobbat kell mondani.Érdekes, én a Proval röhögve elvoltam 1152x864ben minden HIGHon.
Hozzáteszem, a karit 750/2000ren használtam, nem alapon, ennyi.
A röccmentesség nálam 25FPSnél kezdődik Singleben, multinál más. -
maskimx
senior tag
válasz
djtoomi #9761 üzenetére
Bocs, de csak olyan van, ami 7900gtre készült, te meg annál szebbet is tudnál hasznosítani. Incrysis fórumon, meg tweakguides.com on is vannak ilyen 8-as szériára optimalizált cfg-k.
169.02 es drivert próbáld, vagy 169.09 est, az a fullhoz van, bár főleg slivel hoz gyorsulást.
-
athomi
veterán
válasz
djtoomi #9760 üzenetére
Érdekes, hogy 1024x768-ban mediumon 2600Mhz-es X2-es procival ilyen kevés FPS-t kapsz. Az meg fölöttéb, hogy +1Gb rammal is akadozik. Ennél én is többet kapok mediumon, pedig az én procim csak 2400Mhz-en megy illetve egy 7900Gs-em van (540/1500Mhz). AA és AF hogy van beállítva? Ja és melyik driver van fent? Jelentős gyorsulást jelent a 169.01, 169.02, 169.04, 169.09 driver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest