- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
choler.
tag
Szia!
Átállítottam mindent (cfg fájlokban) amit írtál csak megvártam amíg eljutok az erőforrás igénylőbb részekig ( Ascension elején tartok) de eddig, -leszámítva az Exodus pálya végi harc egyes részeit(de ahol lassult a game oda próbáltam nem " nézni")- minden oké. Nagyon tetszenek ezek a beállítások, még az is sokat segített, h az elmosást is teljesen kikapcsoltam cfg-ben, amúgy sem tetszett.
Paradise Lost és az Exodus map egyszerűen pazar, és maga a játék is nagyon jó, nem is gondoltam volna, h ennyire az. Nem szoktam újra játszani gammákat de itt eszembe jutott.
Korábban megvettem a Warhead-et, kicsit elhamarkodottan, mert még az alap crysist sem láttam, de most már nem bánom. Ez alapján az is jó lehet... Köszönöm, h átadtad a tapasztalataidat!
Üdv! -
-
-
fpeter07
veterán
Ez a config a very high-hoz képest nagyon durva... Főleg a nap bevilágítása tetszik
Dzsungelben viszont ha a nap fele mész, gyakorlatilag allig lehet látni valamit az árnyékoktók+ ugye a nap is megteszi a hatását
Csináltam vagy félszáz képet.
Válogatás:
Orrlövész
Tenger
Csak egy pálma
Dzsungel
Pukkant
és a RáadásEz 2 mega max képfeltöltés elég kevés..
szerk: utsó link helyett img nyomtam
-
fpeter07
veterán
köszi, megkuksizom
kipróbáltam milyen a delta nehézség, hát normálon utolsó pályán többször is meghaltam, mert nincs hova menni fedezékbe. Plussz, első mapon kikötőn állok cloakba, erre lazán lelő csónakból... Megmozdulni nem tudtam mert 5 lövés = halál, jó lesz nekem a közepes..
-
Nem tudom, barmelyik lehet, de en 99%-ban xp alatt jatszottam es ezert egybol latom a frapsbol, de anelkul is erezni, ha mar nem az igazi, foleg a 22-esen.
Driverbol meg ujabb is van fent win7-en, 191.07, xp-n 190.62.Igen onnan, amugy meg akartam venni, csak az az alienes resz annyira felidegelt es elcseszte az egesz jatekot, hogy azota se vettem meg. Ettol fuggetlenul meg lehet beruhazok egyre, mert privat szerokon vagy lanban eleg jo mokakat lehetne osszehozni, a szerokra belepkedni semmi ertelme mint irod is, szetszednek hamar. A gta4-et is megvettem, de egy szemet a multija, nembeszelve a sok csiteres kocsogrol. Anno a far cry-al cafatoltunk sokat multiban Tesommal, nagyon elveztuk.
(#20591) Pala 35-40 fps?
Milyen felbontasban es beallitasokkal? Nekem itt van kemeny 32 fps, 1680x1050, ultrahigh 1..3.1 cfg, minden max, arnyekolas egyedi, vsync on:
-
Azt en se ertem, de lassabb es ugyanazzal a cfg-vel mertem dx9-ben.
Sok helyen be is megy 30 ala az fps, ahol xp mellett 32-35 ala nem megy soha. Van egy eleg nehez resz a kartyaknak, illetve van tobb is, de most hirtelen ez jut eszembe
. Recovery palyan, mikor mesz kimenteni a tuszt az iskolabol, na ott ne a tenger flol menj, hanem a hid felol es ne az uton lefele, bar az is kemeny, hanem meg ottfent menj be a jobbra a fak koze es ugy osonj le. Na ott volt win7 alatt 23-26 fps is, xp-n meg 32 ala nem ment, ez baratok kozott is 10 fps.
Amugy jobb ott lemenni sokkal, mert nem vesznek eszre es nagyon kozel jutsz az orokhoz, onnan meg sniperrel lehet apritani.
En nem multizok, mert nem jo hozza, de a 2.0-as patch mindig fent van, azert irtam, hogy tolem attol is lehet.
-
Lehuzza persze, de a fas reszek a leglassabbak, vista/win7 alatt meg lassabb, en se ertem.
En ilyen szinten nem nyulkaltam bele, csak felulirtam a cfgket es had szoljon.
Lehet a patch is, de az meg jo ha fent van szerintem. Nalad patch nelkul van kerek?(#20583) Rica Jobban razoomol ez teny, mondjuk akkor mar nehez pontosan fejbe loni, elegge mozog a celkereszt, ha fullon van a tavcsove, mondjuk korulnezni is jobban lehet vele.
Izles dolga, nekem praktikusabb volt a rohamtavcso.
Az is szuper monitor, ha jol neztem IPS panel, viszont a full hd nem lesz durva 22 collra?
(#20584) kpal Ez dx9-es graf, sokkal tobb van abban, mint paran gondoljak.
Koszi, nyaron vettem, egy 17-es tn-es samurol valtottam, nem is szeretnem lecserelni, nagyon komoly cucc.
-
Jol am, a legtobb eroforrast a fak zabaljak fel, ahogy eddig tapasztaltam, ott mindig kisebb az fps.
Nekem az a konfig nem jott be, mert villodztak neha az arnyekok, amugy nagyon durvan nez ki, csak dolgozhattak volna meg rajta, ezert ajanlottam ezt a cfg-t, szerintem hibatlan, mondjuk neha nincs kereke a dzsipeknek, de ennyi.
Grafikaban meg mindig uberel, egeszen a crysis 2-ig remeljuk. Egyik game se erhet a kozelebe ahogy nezem.
-
Szivi!
Nagyon durva, erdemes kiprobalni, ha birja a karesz mehet a 2-szeres simitas is, meghalalja a latvany.
Mondjuk nekem nem birja, miota megvan a 22-es moncsi, csak simitas nelkul, de nem baj mert ezen a monitoron (EIZO S2231W, kalibralt
) olyan durvan nez ki a game, hogy idonkent ujra es ujra lehidalok.
-
feka007
veterán
Nekem átjön szinte az egész graf a képen.
Nekem is ott volt furcsa, mikor a Bohóccal megtaláltuk Aztékot, és utána amikor még csak szürkület volt, na ott volt egy kicsit furcsa, a fű világos volt, mintha sütné a nap, a talaj pedig sötét, de amúgy szerintem jóval szebb tőle a game, főleg az elején amikor meglátjuk az öblöt. Így mostmár tényleg úgy néz ki a játék, amilyen a képeken volt. -
Sirandrish
legenda
mé mit kapok?
ok hogy gyönyörü meg fantasztikus de szvsz baszhatom a nagy látványt ha egy pályát nemtudok végigjátszani ugy akad...a gameba én meg nem megyek kirándulni ha érted mire gondolok...akkor beirom gugliba hogy erdő oszt nézegetem a képeket..az mifasza graf ecsém...amugy meg vegyek 200K-ért 1 nyomi VGA-t hogy kapjak 40FPS-t?
-
feka007
veterán
-
Rusher
őstag
Oks kipróbálom
Amúgy én onnan kicsit messzebb ahol megtaláljuk Bohócot holtan na még az után valahol a szikláknál mentem fel
feka007 Naa kipróbáljuk köszi
Csak azt nem tudtam így hirtelen kivenni belőle, hogy ezt alapbeállítás mellett kell tehát az Ultra High-t akkor vissza kell állítani High-ra vagy csak szimplán kell installálni és kész? Én erre tippelek......
-
Rusher
őstag
Kész UltraHigh config ami a Crymod-on van
Majd megnézem azt a tükröződő hegyet..meg azt a részt a kanyonnál oda nem mentem még fel
Viszont vaalhol nemmessze ahol követni kell az alien-t (Recovery) jobb oldalon feljutattam nagy nehezen de télleg megszenvedtem.....erre felugrok és kiírja, hogy "Figyelmeztetés elhagytad a játék zónát vagy területét és meghalok lemegy az életerő 2 másodperc alatt...pedig már úgy örültem...
-
s7evcsenko
addikt
-
s7evcsenko
addikt
-
mgeris
tag
Köszi a tippet, de tényleg nem hiszem, hogy ezért föltelepítem a vista-t...Majd ha a Halo 2-t is előakarom venni
A kettőért együtt már talán
Vagy veszek egy új vinyót. amire vista-t nyomok, azt csókolom, de hogy én végigjátszás után megint neki nem állok visszatelepíteniaz xp-t, az fix. -
Romvr
őstag
Én csak azt mondom hogy nem érdemes Vistát felpakolni csak a Crysis kedvéért. Nem éri meg a vesződséget... Persze ha amúgy is Vistás vagy, ki akarod próbálni akkor csak nyugodtan. Én kipróbáltam játékra és nagyot csalódtam, pedig SP1-es volt. Most már megvárom a Windwos 7-et vagy egy nagyobb és lényegesebb javítást a Vistához.
-
-
feka007
veterán
De sajnos divat lett spanolni egy adott játéksorozatot, lásd NFS sorozat, évek óta lefelé ívelőben van, most már elmondhatjuk, hogy jönnek a szarbbnál szarabb részek, mégis sokan így is istenítik, merthogy NFS. Érdekes, a Juiced se volt sokkal szarabb mint az utóbbi NFS, mégsem lett belőle tömegjáték...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.