- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
-
-
enterlaci
senior tag
válasz
debut12 #12911 üzenetére
Nem hinném, hogy sokat segítene neked!
Itt egy teszt a Palit különböző méretű kártyáiról (256,512,1024). A Crysis-ben csak 2560x1600-as felbontásban jelentkezik különbség!
-
törölt tag
válasz
debut12 #12892 üzenetére
A 3D-s levél hatalmas erőforrás pazarlás...szerintem a levelekkel nincs semmi gáz messziről eszméletlen jól néz ki. Gondolj csak bele hány levél / fűszál van a képen a külső tereknél főleg ahol sürű a vegetáció.
/A drivernél a supersampling-ot beállitod akkor a levelek szélei szépek lesznek./
Rombolható környezet?: mire gondolsz?
::..esetleg talaj/objektum deformáció ?Szerintem 2015-20 előtt nemigazán lesznek fotórealisztikus játékok , ahhoz a hardvereknek is ott kellene tartaniuk...ami szerintem jó viszont ,hogy kezdenek filmes jelleget ölteni az effektek és egyéb vizuális megoldások. Ezek nagyon hangulatossá tudnak tenni egy játékot.
-
enterlaci
senior tag
válasz
debut12 #12860 üzenetére
...igen, a mod felnyomja very high-ra, belenéztem a cfg file-okba és rendesen átírta 4-es fokozatra ("a 3-ból")
..akkor a tegnapi fagyi más miatt volt....még lehet hűtés..
D@ni88: köszi a tippet! Azonban nem gondoltam volna, hogy nálam is be kell állítani a venti szabályzást!
...mármint nem akartam a szép csöndes hangot felerősíteni, de itt nincs mese, nincs kibúvó
-
ChromeX
addikt
válasz
debut12 #12594 üzenetére
azért olyan nagy mert nagyfelbontású videót vesz fel az éppen aktuális játék felbontást. ezt nem nagyon tudod megszűntetni, a hangot meg nem igazán lehet vele venni azt hiszem, ha van mikrofonod akkor azon veszi a hangot de rossz minőségen és alig hallatszik
na OFF overbajusz:
crysisből nem nagyon tudsz hagyományos úton(fraps) mert iszonyatosan belassul felvétel közben. -
Narim
tag
válasz
debut12 #11863 üzenetére
Hello!
Én pont ugyanezt csináltam. Medium - High vegyes beállítások mellett azért nem volt teljesen folyamatos a játék, de játszható volt. És mikor húztam a procin, akkor egyszerre szinte 100%-osan folyamatos lett (gondolom 25 fps körüli). Néhol még így is meg-meg akadt picit, de érezhetően jobb lett. (1280*1024-ben játszottam vele.) Szerintem megéri húzni, főleg, hogy alapfeszen bírja ezt a proci. (Amúgy én a demo-t próbáltam, és ott volt ez a javulás.)
-
feka007
veterán
válasz
debut12 #11202 üzenetére
Remélem egy-másfél éven belül jön, mivel a motor adott, és ennél szebb grafika nem nagyon kell, inkább csak legyen az összes pályán ugyanúgy kiegyensúlyozott, mert bizony előfordult néhány sebtében összedobott rész... Esetleg még a nagyobb fák lehetnének szebbek, meg a fizikai motor néhány hülyeségét is ki kell javítaniuk.
-
feka007
veterán
válasz
debut12 #10915 üzenetére
Tudom én is, úgyhogy az ilyen meg ilyen meg ilyen képek után nekem is hiányérzetem van. Bár az is igaz, hogy azért ezekhez képest jóval szebb lett a grafika, és akkor még hol van az ultra high. Viszont például a belső terek sokkal szebbek lettek mint vártam, azt hittem, hogy csak a külső részek lesznek ütősek, de szerencsére pozitívan csalódtam a Cryengine 2-ben.
-
feka007
veterán
válasz
debut12 #10898 üzenetére
Azért azzal sem volt ám minden rendben a maga korában. Az oké, hogy ma már 13k-ból kijön két giga ram (ennyi kellett a maximumon való futáshoz), de akkoriban még az egy volt az általános, az pedig nem volt elég hozzá.
Nekem a multija is tetszik, pont azért, mert a BF-re hajaz. -
feka007
veterán
válasz
debut12 #10888 üzenetére
Biztos, hogy nem lenne ennyi sírós hsz. CoD4 se véletlenül néz ki úgy, ahogy kinéz. CoD2 után rájöttek, hogy feleslegesen hajtják magukat, a többséget úgyis csak az fps érdekli, amúgy tuti, hogy az is szebb lett volna, de a lényeg, hogy sok fps legyen és akkor örül a nép, mégha el is van maradva a grafika pár évvel...
-
Speed®
titán
válasz
debut12 #10840 üzenetére
ATIra sosem neveztem be, elég volt látni a haveréknál mit tudnak.
Pedig VGAfronton Ati igencsak jobb választás volt, szinte mindig előremutatóbb felépítéssel rendelkezett. Csak az általános késlekedések és driverbaszakodások miatt nem ezt látták akik aktuálisan új vasat akartak mindig. Valahol meg lehet érteni.Crysis az 1900XTXen 1152ben HIGHon nem jó, de az árnyékokatpostprecessinget mediumra véve már okés. Csinálok FRAPSszal mindjárt egy MIN/AVG/MAX mérést.
-
Speed®
titán
válasz
debut12 #10834 üzenetére
Szerinted AMD/Ati sz@r. Amúgy a 7950GT remekül tud élsimítást HDRel.
Minden generációban megvolt/van az adott nyerőbb választás. Jelenleg nV/Intel fronton vannak az erősebb vasak, de volt AMD/Ati is. Ár/érték a fontos, nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább cuccokat. -
Speed®
titán
válasz
debut12 #10832 üzenetére
Jelenleg nV lépéselőny van, de a teszt amit linkletél, nagyon nem fasza.
Ugyanis ha nem esett le, Vista alatt teszteltek, ami driverügyileg gázos.
Itt kicsit más a helyzetA fanboyságból/flamelésből vegyél vissza pls.
djtoomi
Semmi poénos nem volt benne, egy smileytól nem lesz poénos.
Monitortéma: miért lenne kényelmetlen? 1152x864@100Hz teljesen jó.
1280x1024ben meg minek használod, az 5:4 képarány, nem 4:3, torzít -
bbchris
senior tag
válasz
debut12 #10806 üzenetére
Én úgy tudom hogy valahol a GTS és a GTX között lesz a tudása . Csak tuningnál lesz erőssebb . De voltak olyan tesztek ahol egy picivel megelőzte a GTX-et bár lehet hogy csak ez reklámfogás . Annyi biztos hogy az ára nagyon kedvező lesz , azt is kétlem hogy az Nvidia ekkora balgaságot csinálna bár kitellik tőle csak akkor mi lesz majd a GTX-eivel ?!
-
bbchris
senior tag
válasz
debut12 #10802 üzenetére
Akkor más oldalról hozok példát : Konzolon is meg fog jelenni XBOX 360-on . Nos akkor ugye az Core 2 1800-as ha jól tudom és egy X1900XT van benne . És azon simán futni fog . Az meg így igaz hogy az EA miatt lett ilyen a grafikai motor pedig őnekik is volt vagy lehetett volna lehetőség hisz nem egy játékot írtak már . Bízom benne hogy Pl a Farcry 2 sokkal jobb lesz .
-
Jhonny06
veterán
válasz
debut12 #10682 üzenetére
Viszont ez az. Nagy a gépigény, de a Legend-nél aránytalanul volt nagy, ez a nagy különbség. Lehet, hogy a Very High-hoz csúcskonfig kell, meg minden, de a látványtól hasraesel. Most ezt egyik játék sem tudja visszaadni, abban az időben viszont már voltak jobbak is. Úgyhogy ne említsük egy lapon őket.
-
fpeter07
veterán
válasz
debut12 #10468 üzenetére
Ez a játék nagyon nagyra sikeredett, nekem is tök jól megyeget
Ezek a Minigun-os nanoruhás kóreaiak engem a Medal of Honor Airborra emlékeztetett, mert 2 tár kell a fejébe, megpróbáltam leütni.. hát nem nagyon ment max streght-el
+ Ez a Kjong emberke, elég gyönge lett, csak 2 tár SMG kelett a fejébe -
Pala
veterán
válasz
debut12 #9532 üzenetére
Én néha előveszem a Doomot. Azaz a 2 részét, szerintem az volt a legjobb. Van hozzá mindenféle grafikai kiegészítés, OpenGL-t és D3D-t is használ. Így megüt egy Quake 2-e szintet, de az elég.
A hangulata tényleg utánozhatatlan.
A másik, amit még ma is gyakran előszedek, az a Deus Ex.
Nemtom, ezeknél a játékoknál még valahogy nem nagyon számított a kinézet, bár azért el tudnám őket viselni korhű grafikával. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
debut12 #9512 üzenetére
A játékmenetnél nem igazán tetszik, hogy a szerencsétlen kis koreaiakba egy fél tár skulót belepumpálni ahhoz, hogy nagy nehezen talajt fogjanak és az ellenséges katonák mozgása, mozdulatai, a találatokra történő reagálásuk szerintem nagyon elnagyolt. Azt még "kancsal" szemmel is jól látni, hogy a CoD4 ebben sokkal jobb. A Crysis meg sok minden másban.
A Jericho-t meg felejtsd el... amilyen érdekesnek ígérkezett a demo alapján, annyira sz@r lett a teljes játék. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
debut12 #9490 üzenetére
Na, hadd röhögtesselek meg én is: nekem is jobban bejött a CoD4 mint a Crysis. Lehet, hogy a Crysis grafikája és fizikája veri a CoD4-et, de a CoD4-et játszva úgy kellett kényszerítenem magam (késő éjjel), hogy abbahagyjam, míg a Crysis-nál abszolút nem érzem a "namégegyküldetést!" feelinget... Persze, jó a Crysis szó se róla, de az az érzésem, hogy túlságosan is a gyönyörű grafikára és a élethű fizikára helyezték a hangsúlyt, miközben a játékmeneten, a sztorin és rengeteg más apróságon méég bőven javíthattak volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest