- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
//Crouch//
tag
válasz
ScouserHUN #13680 üzenetére
Mikor 4. alkalommal játszottam végig a játékot kicsit jobban szétnéztem azon a környéken (Relic), és találtam az egyik házban egy raklap rakétavetőt.
Ezt csak azért mondtam mert lehet ám benne találni még érdekes részeket -
Csabahun
senior tag
válasz
ScouserHUN #13678 üzenetére
Nem emlékszem
,hogy gyíknak
neveztelek volna,csak a kérdésedre válaszoltam.
De akkor BOCS. -
mad1
veterán
válasz
ScouserHUN #13675 üzenetére
2db raketa,ha jol eltalalod.maskepp nem robban fel.
-
Csabahun
senior tag
válasz
ScouserHUN #13675 üzenetére
Mondjuk rakétavetővel!!!
-
csana
senior tag
válasz
ScouserHUN #13667 üzenetére
Én realisztikus-on küldöm, és valóban akadnak "érdekes" dolgok, de ettől függetlenül szerintem érezni lehet, hogy a botoknak van reakciójuk, visszavonulnak, szórják a (különféle) gránátokat (egész pontosan), bújnak ha kell, és néha leadnak 1 sorozatot oda, ahol sejtenek minket. Szóval szerintem nagyjából el lehet bohóckodni velük. A legtöbb játékban semmi reakciója nincs az AI-nak, és így nem lehet velük mókázni. Ebben azért leköti az embert valamelyest.
Igaz azért nagyon sok benne a bug, és messze nem tökéletes. Nálam is előfordult, hogy mikor hangtópítóval hátbalőttem az ellent, nem fordult hátra, hanem a többi lövésem pecsapódási helye felé koncentrált
. Igaz hangtompító nélkül már "meghallotta" mire készülök, és kiabálva jelezte a társainak koreaiul, hogy van ott valami könyörtelenül elpusztítani való.
De végülis a multi talán pont erre való, hogy élő (érző gondolkodó) taktikával találkozzon az ember. Nekem annó a CSS botok tetszettek, de az más tészta. A FEAR-ben meg lehet hogy taktikáztak a népek, de olyan kis szűk teremben, hogy tök mind1 volt merre mennek hogyan akcióznak, úgyis leszedem őket 1 irányból. (Valahogy ott sosem kellett attól tartanom, hogy megjelennek a hátam mögött) Ettől függetlenül az is bejövős AI.
Lényeg a lényeg: ebben a játékban (még ha kicsit bugos is) van azért 1 valamirevaló AI. Bőven leköti az embert.
-
Csabahun
senior tag
válasz
ScouserHUN #13667 üzenetére
Sajnos ilyen hülye az AI..
-
athomi
veterán
válasz
ScouserHUN #13637 üzenetére
Nem szúrja el, Alpachino-tól kaptam egy link-et a megoldásra.
Ha érdekel privizz.
-
Alpachino
veterán
válasz
ScouserHUN #13625 üzenetére
Ez nem hiba,
egyszerűen várni kell 2mp-et, hogy betöltse a textúrákat, és utánna minden ok.
-
icons
addikt
válasz
ScouserHUN #13620 üzenetére
Ez tök természetes. Szinte minden játéknál az van, hogy miközben mész, tölti a teret, és mivel ez az egyik legszabadterűbb játék, ezért bármerre mehetsz, ergó a távolabbi cuccok helyett egy kevesebb pixelből álló, egyszerűbb textúrát tölt be, és csak amikor közeledsz, akkor a teljeset.
Pl SA-ban messziről kb 4-5 autó van megformálva (v vmivel több), és amikor közel érsz, akkor látszik melyik is az pontosan. -
nsrking
senior tag
válasz
ScouserHUN #13625 üzenetére
mondjuk én a 88GT-mel 1024x768-ban 2x élsimítással Very Highon játszok és úgy átlagba 22-23 fps.Igaz volt olyan rész amikor sokan voltak és nagy lövöldözés volt h lement 18-ra is, de sztem egész türhető!
-
nsrking
senior tag
válasz
ScouserHUN #13623 üzenetére
tudom, de másik topicban is olvastam már itt a PH-n h az Nvidiás karik később töltenek be 1-2 dolgot!
-
nsrking
senior tag
válasz
ugyanezt csinálja nállam is a 8800 GT-vel.
-
nsrking
senior tag
válasz
amit írsz az az Nvidiáknál fordul elő,h később tölti a be a sziklát, stb...nemhiszem h létezik erre megoldás.
-
Törzsúr
senior tag
válasz
ScouserHUN #13578 üzenetére
Nagyon komoly kompromisszumokkal elképzelhető, hogy lehet élvezni a sebességet
,de Low-on nem nagyon fogsz belőle semmit látni...
-
Alpachino
veterán
válasz
1024/ full medium, persze a karit nem árt tuningolni hozzá. De még így lesznek döcögős részek a játékban, különösen a vége felé.
-
mad1
veterán
válasz
csakhogy a crysisnak kell az 512 videoram.vagy csak kozepesen de elfutt 256on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest