- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
feka007 #19040 üzenetére
Megtaláltam. Érdemes belekukkolni...
-
pisti88+
senior tag
válasz
feka007 #18976 üzenetére
Azigen
, nekem mikor nagyon sok volt az alien akkor ment le 20fps köré, de még bőven jácchatónak ítéltem
, valamit csesszél vele ez nem normális!
Mellesleg én meg Laraxior már tulvagyunk rajta lenyomtuk a gamet mint bélyeget a borítékra...Skypon dumáltunk közbe, és olyan jol sikerült hogy potom 7 óra alatt vége lett
-
nixx-21
őstag
válasz
feka007 #18852 üzenetére
A világ sötétségbe borul: 2008.szeptember 17-én 21:50-től 22:00-ig kapcsolj le minden világítást, és ha lehetséges kapcsolj ki minden elektromos készüléket, hogy a bolygónk "levegőhöz" jusson. Ha a reakció pozitív, akkor ez egy brutális energiatakarékosság.
Mindössze 10 perc,és lásd hogy mi történik. Igen,10 perc a sötétben, gyújtunk egy gyertyát és csak nézzük azt...lélegzünk,ahogyan a bolygónk is. Emlékezz,hogy az összefogás erő,az Internetnek pedig hatalma van...sőt közösen tehetünk valami hatalmasat.
Juttasd el ezt a hírt az összes barátodnak...fogjunk össze szeptember 17-én a világunkért -
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #18683 üzenetére
Miért nem megyünk vissza a 3D "gyökereihez"? Mondjuk Duke Nukem 3D....
1000 éves játék a Bioshock.Majd úgyis meglátjuk profitálnak e a zöld logóból az nV tulajok avagy sem. Addig meg felesleges találgatni, mert se eleje se vége.
Az egész logó dolgot csak azért jegyeztem meg, mert a 4xxx tulajok beharangozták hogy a játékfejlesztők már átpártoltak Ati oldalra, és az nV-t nyugodtan lehet temetni. Ehhez képest a Warhead, és a FC 2 is nV logós lesz.
-
keIdor
titán
válasz
feka007 #18659 üzenetére
ATi HD4000-ek jól bírják a 8xAA-t is, bár Crysisban AA használatakor eltünik az EdgeDetect, ami engem nagyon tud zavarni... távol a fákon venni észre változást.
16x-et nem is figyeltem, de GeForce-nál se volt szerintem... Driverben tudod ráerőltetni, ha nagyon kell, de szerintem 640×480-ban lenne csak értelme...Ami most az aláírásom, és ha nem lesz egyik se csalódás (Star Wars már tuti nem) akkor mind megy a gyűjteménybe.
Aztán majd folyt. köv. Októberben.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #18647 üzenetére
Extreme high?
Már megint ez a cfg-s marhaság?
Sztem hagyjuk is...tegnap összehasonlítottam a Vista-s Very High-ot és a cfg ultra high-ot. Mit mondjak...a cfg módnak tök mű színei vannak. A napfény mindenhol narancssárga...semmi természetesség. Vannak pontok ahol van olyan mint a Vista-s VH, pl. víz alatt, de ott tartózkodsz a legkevesebbet. Jóval szebb, természetesebb a Vista Very high...még ha jobban zabálja a gépet akkor is.
Ezt arra írom hogy nem túl rég azt hiszem te mondtad hogy mennyivel szebb a cfg mód. Abban sem vagyok biztos hogy a sima high XP alatt csúnyább mint a cfg extreme high.
Engem kurvára idegesített hogy mindennek narancsos pirosas árnyalata van napsütésben.
Ennyit a cfg módról, és a valós élethű környezetről. -
pisti88+
senior tag
-
pisti88+
senior tag
válasz
feka007 #18595 üzenetére
Nemfoglalkozok netről letöltött ilyen olyan amolyan dolgokkal
, mi a gyári gamere voltunk kiváncsiak, nem a felturbózott szarra, neharagudj de énmeg miattad nem inditgatom ujra a gépet, az én eredményem tisztán látható, várjuk a tiedet is, ráér nemkell sietni, ha ugyis 15* raktad már fel a gamet akkor egyszer felkell 16.-ra is és akkor mielőtt felteszed a sok izét csinálsz egy tesztet!!!
-
pisti88+
senior tag
válasz
feka007 #18590 üzenetére
Csak a játékbeállítás érdekel a netről leszedett szarok nem érdekelnek!!! Gyengébbek kedvéért minden high, 1280*1024, DX9, 16*Q oszt annyi nemkérünk netes szarokat!!!!
Igy az igazságos...
Eredmény:Crysis benchmark -
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #18563 üzenetére
Sztem nem erősebb az Ati DX10-ben...a DX10.1 az más tészta, mivel az nV azt nem tudja. Igazából meg is értem őket hogy kihagyták. 1 éve van 10.1, és azt Assassin's Creed-en kívül nincs 10.1-es game!
Akkor minek? Hiába van feltüntetve az Atikon hogy 10.1, ha a játékgyártók is inkább kihagyják, mint alkalmazzák.
Gondolom mindenki a DX11-re "gyúr" már, ami azt jelenti hogy a 10.1 csak reklámfogás volt.
Gondolom az nV nem véletlenül hagyta ki. Tudta hogy "pünkösdi" lesz ez a 10.1...de ha belegondolsz DX10 és DX 10.1 között, alíg van változás a tech demókban is, amik profin vannak megírva. Akkor gondolhatod hogy AC-ben mennyire észrevehető a dolog...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #18559 üzenetére
Hát...meglátjuk majd az új játékok alatt.
Én azt mondom az idei év mindenképp az nV-nek fog még kedvezni.
Ez nem úgy működik hogy csinálnak egy játékot és akkor amikor az Ati nagyot dobbant minden fejlesztő térden csúszva rohan hozzájuk. Ezeket a mostani játékokat nem idén kezdték el fejleszteni, és kicsi az esélye hogy akit idáig az nV pénzelt, azt most az Ati fogja, mert összejött nekik a 48xx széria. Persze változhat a helyzet, de jó időnek kell eltelni ehhez, és folyamtosan az Atinak kellene győzedelmeskednie, úgy ahogy ez volt idáig az nV-vel. A pénzügyi tartalék, amivel az nV rendelkezik, nem idén kezdett gyarapodni, hanem évek óta! Az Atinak ezzel szemben idén "lódult meg igazán a szekér". Anyagilag tehát az Atinak valószínű sok év kell, mire "felnő" nV szintre. Szóval a játékok nagy része még mindig nV kézben fog maradni, persze ez nem jelenti azt hogy Ati-n szarul fog menni. Csak nagyon korai még temetni az nV-t. A G80 2006-os technológia...mondhatom hogy 2,5 év alatt kiforrta magát, 65nm ide vagy oda. A G92 és a GT200 is G80 alapokra készült ami egyik oldalról kicsit "idejétmúlt", másik oldalról viszont stabil, kiforrott, problémamentes, tele tartalékkal.
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #18350 üzenetére
Ebben igazad van...de ha megnézel egy Ati-s játékot mekkora előnye van a 4870-nek, látható, 800 shader ide, +40 textúrázó oda, játék optimalizálással együtt se nagy az előnye a GTX260-al szemben. Sőt! Inkább egál.
Ettől még jó kártya a 4870. De ahogy azt hetekkel ezelőtt is állítottam, most is állítom, immár saját tapasztalatból, hogy jobb kártya a GTX260. Nem véletlenül +10-15k egy jobb darab.
Persze sokakat elriaszt a vételár, mert az Ati, bár gyengébb, lényegesen olcsóbb, ami nem utolsó szempont.Szóval 55k-ért jó az a 4870.Megéri. Akinek meg van rá több az vegyen 260-as GTX-et. -
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #18002 üzenetére
Nem bánt. Miért bántana. Laraék szerójához nem is akarom hogy közöm legyen, de ezt nem is értem hogy jön ide.
Pusztán csak annyit mondtam, amit te közöltél itt habzó szájjal, hogy te csak pro-kkal vagy hajlandó játszani ezek után mert ez neked nem kihívás.
Ahhoz képest hogy a múltkor írtad hogy mennyire béna vagyok, ehhez képest rendre az első 3-ba benne vagyok, szóval nem tudom hogy amikor a pro-kat emlegetted, hogy velük fogsz játszani, kikre is gondoltál, ha én, aki szted a legbénább, az első 3-ba végzek. Tény és való ha játszol, kicsi az esélye hogy nyerek, de úgy gondolom, ha már itt tartunk hogy arányaiban jobban tolom mint te. Sosem játszottam még multiban fps-t, 1-1,5 hónapja látogatom a Crysis topikot, és ez volt az első multi amivel játszok. Ehhez képest úgy gondolom nem vagyok lemaradva tőled annyival mint amennyire te pro-nak hiszed magad, szóval azért akkora arcod ne legyen.Főleg annak tükrében hogy te már a játék megjelenés előtt, tavaly Augusztusban is itt rontottad a levegőt ebben a topikban. Szóval más alapokról indultunk, és nem kevés előnyöd van a többiekkel/velem szemben, de ne aggódj, már nem vagyok/vagyunk tőled annyira messze mint ahogy azt gondolod.
Megint kevered a szezont a fazonnal....nem jössz soha az én szerveremre? Azok után hogy mindenhonnan letiltottalak, más választ nagyon nem is tudnál adni, mivel előbb tiltottalak le, mint ahogy ezt most közölted velem. Mondjuk ehhez képest tegnap többen is mondták amikor szerót csináltam, hogy jönnél játszani, meg a Crysis kölök is. Persze én mondtam hogy köszönöm szépen, de nem kérek belőletek a saját szerveremen. Elég ha Lara, Pisti szerverén összefutunk. Még sok is belőletek.
De egyébként ha értelmezted volna az előző irományom lényegét a csökött agyaddal, rájöhettél volna, hogy az a lényege hogy "ássuk el a csatabárdot", mert Crysis kölök vicces poénjából indult az egész, mert azt hittem tényleg letiltottál. Sztem rajtad kívül mindenkinek átjött ez a dolog a hsz-emből, úgy látszik értelmi szinten sokat vártam tőled, és nem burkoltan kellett volna fogalmaznom. Szóval ez adta meg az alapot. De persze semmi gond. Ha neked jó, akkor marad minden így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest