- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
OK, hogy pályahatár létezik mint minden játékban, de ez egy böszme nagy hadihajó a part közelben, nem egy megmászhatatlan sziklafal amin egyértelműen lehetetlen tovább jutni és akkor van pályahatár. Nem is egy baromi nagy fa amivel nem tudsz mit kezdeni. Na majd keresek valami más játékszert.
-
raus
aktív tag
Igen szeretem az ODD-ket. A SCSI az én nagy gyengém. Sokat túrok ilyen használt bazárokban. Van nálunk egy KFT. ahol elektronikai alkatrészeket bontanak, múltkor volt ott egy nagyon erős és nagyon nagy zsák, nagyobb volt mint én és volt benne vagy 10000db cd,dvd író-olvasó. Király volt
-
zack
nagyúr
Odébb lesz az még...
2x90k marhaság lenne kiadnod érte az elején. Amíg meg 2x60k lesz, amiért esetleg már meg fogja érni, addigra bőven 2010-et fogunk írni.
Szvsz. 2010 Q2-ben lesz ebben az árfekvésben.
Arról nem is beszélve, hogy a driverek milyen állapotban lesznek a megjelenést követően. Az eddigi tapasztalatok alapján lesz fennakadás bőven az első hónapokban. -
mad1
veterán
-
theniel
aktív tag
Itt vagyok, hogy a prófétának valami visszafelé számol. Nincsenek itt égő roncsok. Mit kell tenni lelőni a szörnyeket?
Addig volt jó, amíg emberekkel kellett harcolni benne.
Ehhez nincs idegrendszerem. Utálom a szörnyes játékokat.
Nem értem minek kellett így elbaltázni a játék végét. -
jagada
addikt
asszem a másodiknál úgy volt, hogy volt egy nállam még az elsőtöl, majd felvettem hozzá még1-et de amikor telepítettem a lövegre az elsőt nem jött elő a távirányító csak miután ráraktam a 2.-at is és akkor a kettő robbant egyszerre, lehet ott szúrtam el? hogy miután felrobbantottam akkor kellett volna csak felvenni a 2. adagot?
-
Adler
aktív tag
köszi a választ, ott sikerült tovább jutnom, de a végén elakadtam.
a végén hogy lehet megölni az idegen fém szörnyet? és mire használható az a spéci fegyó amit fel kellett vennem? csak azért mert nálam csak azt írja ki, hogy nincs bemért célpont, pedig ott van előtte.
a választ előre is köszi
-
nixx-21
őstag
"...FiNAL = it's the EXCELLENT CFG ... no more. DaRK = here I put many params on Ultra settings...so this version improves quality reducing performance. LiGHT = here I reduced that params improving performance!..."
ebből az következik h a Final az csak a sima cfg
a Dark az az izmosabb gépekre szánt cfg(Final.cfg+More Quality)
a Light pedig a picivel gyengébb gépekre van(Final.cfg+More FPS)"...20/10/2008 : FiNAL:- shadows - details - SSAO - HDR - water reflactions DaRK:- view distance params - SSAO - shadows - details - HDR - water reflactions LiGHT:- texture..."
ez is le van írva
és igen ezt csak be kell másolni semmi mást nem kell vele( csak szólj neki h MUKODJ
és menni fog)
-
Brian_GT
őstag
Hali!
Sikerült bár nem úgy ahogy ti írtátok...lehet kicsit megőrült a játékom..nem tom én elmentem jobbra ki a hajó széléhez és lenéztem láttam vmi ilyen platformot...leugrottam maximum streght-el azt benéztem és ott már írták és mondták mi merre, hogy.
Szerintem ez a platform lehetett az aminek valahogy felkellett volna jönnie hajószintre de nem tette és ezért nem láttam.
Már kész az egész game...nem volt rossz bár ez az uccsó rész kissé diavetítés feelinges volt, a Warhead jobban ment bár ott is voltak kemény részek.
Itt nekem ez az alien ,,gyomrában" mászkálás tetszett és nem tetszett a legjobban.
Egyrészről bazi sok idő volt mire rájöttem merre mit kell csinálni...2 viszont bazi paráztatós rész sztem mert olyan a zenéje nem tudom figyeltétek e mint az Alien 1-ben volt sőt a dögök is dettó úgy néztek ki. -
dangerzone
addikt
Újrateszem a direct x-et. Kikapcsolom a lapozófájlt, aztán megnézzük mi lesz.
Petya2900XT: Sajnos a szoftvereknek napjainban kurva magas áraik vannak. Ebben a csóró országban kinek van erre pénze? Ha havi 500.000-ret keresnének az emberek, akkor valszeg csak eredeti cuccaik lennének.
Amúgy nem az a gebasz vele. Hiszen még kb 12.000 embernek jól ment ez a verzió ^^
-
-
-
Romvr
őstag
Igen arról tudok (F1), meg ha -devmode-al indítod a játékot akkor is működik, de úgy egy árva célkereszt sincs benne a dologban. Bár úgy is a képernyő geometriai közepe, de akkor is ha célkereszt nélkül játszom akkor csakis FPS nézetbe. Megnézem a crymod- oldalán (hogy ez eddig nem jutott fejembe?!)
-
Crytek
nagyúr
-
Romvr
őstag
Mikor kijött a Cellfaktor mekkorát néztem már a fizikán (meg hogy minimumon megy 10 FPS-t jó esetben a mostani gépemen, amin a Crysis Mediumon 30-at.)... Aztán mikor belefejeltem a Homokdoboz 2-be és egymásra pakoltam egy rakás hordót majd belehajtottam kocsival, és csak néztem... a Cellfaktor sehol nincs. Abban egyedül az a telekinetikás nyanya képességei tetszettek nagyon, amúgy egy rakás guanó. (Bádogház tetejére hordókat majd c4-el kiplakátolni... hmmm... Crysis fizika a legjobb.
-
Jaja, vagyis olyan átmeneti féle, jobbat szeretnék
on: Eljutottam este jódarabig, egyszer gondolt egyet és kivágott, azóta ha rámegyek a legutolsó mentésemre, mondja hogy nyomjak meg egy gombot, aztán megint csak az asztalt látomez egyedi probléma, vagy más is találkozott ilyesmivel?és mi reá az orvasság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- RAM topik
- Óra topik
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest