- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
whitezo88 #20655 üzenetére
Én a második nagy teremben járok. Az elsőnél szétlőttem minden mozgó alkatrészt, úgy szűnt meg egy ellenirányú erős lég. Most a másodikban van egy ajtó, ami mindig becsukódik, amikor a közelébe érek, de nem írtottam ki még a dementorokat, úgy hogy nekiállok levadászni őket. A sörétes puskára emlékeztem, hogy az a leghatékonyabb a rohadékoknak.
-
feka007
veterán
válasz
whitezo88 #10917 üzenetére
Azért ezek eléggé beállított képek voltak (másodikon mit keres fenyőfa egy trópusi szigeten a robbanás közepén?
), és azért alaposabban megszemlélve látni, hogy a textúrák és minden object elég sokat fejlődött a véglegesig, akkor még inkább csak az effektek voltak meg.
-
edgR
őstag
válasz
whitezo88 #9636 üzenetére
szerintem eleg szar lehet eszak-koreaikent vegigjatszani peldaul..
szemetseg volt ez a crytek reszerol, bar lehet, hogy csak nekem szurja a szemem. mert ezzel az erovel barmelyik skatulyaban elo naciot vagy kisebbseget beletehettek volna, sokan nem orulne(ne)k ennek.. -
-
Sirandrish
legenda
válasz
whitezo88 #9278 üzenetére
jah...én azt szeretem mikor láthatatlan vagyok velem szenben az ellen vagy 10 méterre..megfogok egy piros hrdt azt észrveszi meglepődik én nekivágom szijjellövöm és boom
erről majd csinálk egy videot ismert szvsz nagyon jóshotit akkor használk mikor elborul az agyam aztán berohanok középre és mindenkit felkenek a falra
-
Soak
veterán
válasz
whitezo88 #6024 üzenetére
Kicsit megtweakeltem 5FPS-t lekanyaritott, de tényleg sokkal szebb és nem is érzem annyira lasabbnak
.
Thrawn, amikor elindiod akkor ott a feketablak ,hogy nomjaon meg egy gombot, lefut a 2000-res frametime és utánna nyomsz escape stb, és ott lesz még mindig a kis fekete ablak
Hun'reeth : kb 2oldalon keresztül taglaltam
-
-
vazimódó
senior tag
válasz
whitezo88 #2664 üzenetére
Én csak 1024x768ban játszottam,de még ott is volt olyan hogy leesett 30alá. Pedig alatta volt a quad proci is,meg 4Gb memó.De jó lenne ha csak 25FPS alatt érzékelném én is a szaggatást.
A teljes verzióig csiszolhatnának rajta egy 15-20%-os FPS növekedést,meg mondjuk majd driverrel még ennyit.
-
törölt tag
válasz
whitezo88 #2605 üzenetére
Engem egyszer a Fraps miatt dobott ki egyszer pedig az Xfire-miatt....ha ezek nélkül inditom sztem tutti nem lép ki..
Amugy sok érdekes dolog van már most a multiban...csávóba bele eresztek egy tárat aztán megfordul és fejbelő..csak lazán ...meg hasonlók...ált énis a támadó taktikát alkalmazom és mondjuk 50%-os hatékonysággal mükösz is ,de sokszor már nevetek csak mert elképesztően buta helyzetek vannak
...Ut-ban az a jó(bb) sztem ,h előre meg van határozva ,h pl csipa 70-et ,fejre 100at sebez...és tuti ,hogy annyit.
Nekem személy szerint a CS-s stílus nem jön be ...sokaknak igen..,nekik a crysis is befog..azért majd a véglegest kiprobálom,hátha javul vmit...a zinglijét tutira végigjátszom az nem kérdés,de multira sztem marad az UT3..mod : Spancer RE : dobom a kódot, tegnap kiakadtam kicsit ....
-
p a s s e r
őstag
válasz
whitezo88 #2593 üzenetére
Hátnézd... Nem azt mondom, hogy általános, de olyan játékokban, amikben érzem a dolgokat, szal nem csak próbálgatom, nekem is voltak ilyen killstreak-eim... Nem kempelve, hanem ponthogy jól belerohanva az arcukba. Nem olyan lehetetlen, pont azért, mert a legjobb védekezés a támadás. A rutintalanabb játékososk élből összefossák magukat és elkezdenek félni. Kell hozzá persze szerencse is, de a nagy számok törvénye alapján könnyen bejöhet.
-
-
alien_
őstag
válasz
whitezo88 #2388 üzenetére
Alapértelmezettben "C" -vel tudod a dolgokat a fegyveredre pakolni (ilyenkor felemeli a fegyót, és zöld körökkel jelöli azokat a területeket, ahol változtathatsz valamit"
Fegyvert vagy a kiindulási pontnál, vagy bunkerekben (ha jól emlékszek) lehet venni, a "P" lenyomása után.
A nagy robbanás pedig az, amikor elfingja magát az atomtöltet =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest