- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
nsrking #19120 üzenetére
az biztos,bár a Jungle map játszhatatlan. Feltettük mi is amikor még nyomtuk, aztán egy 20perces menetben ha 5 frag született az már jó volt. Olyan sűrű az a zöld baszás hogy szart se látsz, ha valakit egy golyóval nem terítesz le, azt cseszheted mert az erdőben villámgyorsan lelép a gecibe
-
Laraxior
titán
-
feka007
veterán
válasz
nsrking #17684 üzenetére
Hát valahogy tőlem nagyrészt kikaptál mikor játszottunk párszor, de ebbe most ne menjünk bele, mert mindjárt jön a kép ahol éppen megvertél.
Egyébként én is tudnék linkelni, ahol első voltam mikor tegnap Keldor is ott volt, de szerintem csak nálad akkora csoda, ha nyersz... Képet nem csináltam, de Keldor megmondja ha annyira nem bízol a szavamban, de inkább nem kéne, mert ez kb olyan kinek az apukája az erősebb dedó szint, de persze lehet, hogy te azon ragadtál... -
Beowulf_78
addikt
válasz
nsrking #17671 üzenetére
Most őszintén....b@sztál ilyet nsr?
Nem mehetek... brühühühü.
Az az igazság hogy magam elé vettem pár db papírzsepit, valószínű egész éjjel bömbölni fogok.
Örülök hogy így alakult, legalább mindenki kimutatta a "foga fehérjét". De gondolom nem baj ha majd viszonozni fogom.A megoldás megvan...
DarthPeeter:
30 éves elmúltam. Nincs bajom azzal ha valaki 17-18 éves. De a bohóckodásból kinőttem már.Lesz egy olyan szerver ami a "kölök" csoport, és lesz 2 szerver ami a felnőtt csoport. Ennyi. Persze attól te még jöhetsz a felnőtt csoportba. Nem kor alapján mérik a felnőttséget. Aki f@sz az 30 évesen is f@sz lesz.
Aki pedig normális, 17 évesen is az.
-
Laraxior
titán
válasz
nsrking #16859 üzenetére
kiemelt téma,szóval valószínűleg takarítás lesz...
Ma is jót gameltünk,sajna csak öten voltunk így 2 vs. 3 volt,de nem ment rosszulKezdem egyre jobban megszeretni a Gauss-t
Már csak az a kérdés,miért szaggat a game,amióta új procim van.... 3.6on nem szaggatott, most meg 3760on simán -
Beowulf_78
addikt
válasz
nsrking #16680 üzenetére
Milyen progival méred?
De egyébként tök egyszerű. Ott a Crysis Benchmark tool. Az komplett. Látszik rajta minden.Avg,max,min fps és a felbontás is. Ott nézd meg ezen a felbontáson.
A Crysis mappában is van egy GPU bench progi. Azt is megnézheted. Ott kiderül mennyi az átlag fps-ed.. -
Sirandrish
legenda
válasz
nsrking #16678 üzenetére
nem az a hihetetlen..hanem az hogy mutastz néhány képet bitang 36 FPS-ről és bemagyarázod hogy nem esik 33 alá mikörben akció van..ha azon a képen 70 FPS lenne akkor még talán el is hinném...
de tudod mit..elhiszem..elhiszem hogy akcióba lövés közbe ugrás közbe atombomba robbanáskor max sztendzs modba kapcsolásnál ugy hogy közbe 3 hordó meg 2 kocsi is felrobban neked UGYANANNYI FPS-ed van mint ha álsz és nem csinálsz semmit...ugyvan....
pont ez jellemző a játékokra...hogy ha álsz egyhelyben akkor ugyanannyi fps-e van az embernek mint ha akciózna...több éve játszom fps gameket multiba de én valahogy nem így tapasztaltam..holnap viszem is gariba a gépet hogy valami nemjó..köszi hogy felnyitottad a szememet...
-
Sirandrish
legenda
válasz
nsrking #16664 üzenetére
még jó hogy nem az eget nézted print közbe LOL...én vagyok okoska?
Ez így szép kemény 36fps..az már ha lősz nincs 30se ha meg visszalőnek vagy 3an mennyi? 10???
vagy elég ha csak futsz..már zuhan..ilyen állóképeken VH-ben kihozok 50FPS-t..felnézek az égre...gyorsan le és print..a fraps fel se foja és mutatja az 50-60FPS-t az égre nézve közben meg már rég a dzsungelt nézem..
pfff -
Laraxior
titán
válasz
nsrking #16624 üzenetére
ha nem lenne raid tömböm akkor csinálnék XP-et,mert fennt van még a gépen,csak így le kell húznom a két raides winyot,biost is piszkálni,nekem macerás. a jó net az megvan
Igen ez lesz a hiba,mert amikor kipróbáltuk a modot fekával,akkor is ilyesmi volt,ő nem tudott hozzám csatizni,én viszont igen hozzá
-
Beowulf_78
addikt
válasz
nsrking #16565 üzenetére
Srácok!
Amit ma műveltetek...kritikán aluli volt.
Bazze...mint az 5 évesek. Ment a szájkarate a 2. pályától kezdve. V1D4 Crysissal karöltve nsrking ellen. Hozzáteszem a vitát és a beszólogatásokat nem nsr kezdte, ő abban hibázott hogy válaszolt és felvette a kesztyűt.
Outpost-on már elszabadultak az indulatok és tényleg kidobta valaki nsrkinget attól függetlenül hogy én csináltam a szervert!Próbált visszajönni, de ahogy belépett kidobta a szerver. Látta mindenki. Nem tudom hogy lehetséges, azt mondta az internete jó volt. Nekem semmi bajom sincs nsr-rel, nem volt rá indítékom hogy kidobjam, és azt se tudom hogy kell. De kárörvendően írogattak amikor szegény nsr csak pillanatokra tudott belépni, tehát a szitu több mint gyanús.
De 1 biztos. Utánajárok hogy működik ez a kick ban, és aki elkezdi szapulni a másikat repülni fog a szerveremről.
Ez azért van hogy szórakozzunk, akinek pedig nem szórakozás, mert esetleg nem ő a legjobb, annak nem is kell belépnie. Be kellene fejezni ezt a vérre menő rivalizálást és felemelkedni az 5 évesek szintjéről!
Játszani kell sokat, és ügyesedni, nem pedig másokat kikezdeni mert jobbak.
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
nsrking #16483 üzenetére
Nem az a baj hogy közbejött nekik bármi...de az más ha idegből lépked valaki ki-be.
Mindenki!
Szombat éjszaka melózok, elhívtak "felügyelősködni" egy diszkóba, ezért éjjel nem fogok tudni játszani. Valószínű hogy Szombat nappal se.Sok a dolgom estig.
Egyébként ezt írtam a Vista topikba ami érdekes lehet az XP felhasználóknak....
""Mennyit is számíthat a gyorsaságban a Vista megfelelő beállítása...itt a példa.
"A Vista problémája nem kis részben percepciós. Ami igaz az igaz, a rendkívül hosszúra nyúlt fejlesztési ciklus végén a Microsoft nem tudott akkorát robbantani, hogy az egész világ szája tátva maradjon. Vagy mégis? A redmondi cég a napokban elvégzett egy fókuszcsoportos kutatást olyanok körében, akik bevallottan rossz véleménnyel vannak a Vistáról. Ezeknek az embereknek San Franciscóban bemutattak egy Mojave kódnevű asztali operációs rendszert, amelytől mindenki el volt ragadtatva, a pozitív visszajelzések aránya 90 százalék felett volt. Ezután a csoport tagjainak elárulták: a Mojave valójában nem létezik, amit láttak, a Vista volt."
Hozzáteszem hogy jó ideje Vista X64-et használok, de most 2 napig visszatettem az XP SP3 rendszeremet, mivel az SonyEricsson szoftver Update nem megy 64bit-en. Mit mondjak..úgy éreztem hogy az Xp olyan volt a Vista után mintha az olajozott fogaskerekek berohadtak volna.
Alig vártam hogy visszategyem a Vista mentést.. Nem gondoltam volna hogy egyszer ezt is megélem, pedig idáig az Xp-t favorizáltam. Ezt mostantól más aspektusból fogom látni!
""
-
Beowulf_78
addikt
válasz
nsrking #16412 üzenetére
Tényleg jó volt!
Bár szoptam....17fps volt az átlag 1280x960-ba XP SP3 alatt...
Akadt, nem tudtam rendesen célozni, forgolódásnál meg semmit nem láttam.Persze elkented volna a számat így is úgy is, csak így abszolút nem ment, talán kicsit jobban ment volna több fps van. Folyamatosan akadt...
Vagy az új 8.7-es driver, vagy az XP SP3 a ludas.
Vista X64 alatt 1440-be se akadt.
Mostantól a lapomat magázni szíveskedjetek mert Rampage Formula lett belőle!
Na mindegy...holnap visszarakom a Vista-t, aztán meglátjuk. -
Beowulf_78
addikt
válasz
nsrking #16379 üzenetére
Lassan jövök én is...
XP SP3 tettem fel most...megnézem hogy megy Vista-hoz képest a Crysis multi.
Ha jól emlékszem 1680x1050 High-ot is bírja 3870 X2-vel.
Nem végeztem még teljesen a telepítéssel...majd valamikor csatlakozom ha lesz szerver.Kérek mindenkit hogy a Hamachis nevét jelszavát adja meg még1x hogy fel tudjak venni mindenkit...
-
-
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
nsrking #16259 üzenetére
Nem jössz death meccselni? A Team game-ből mára elegem lett. Nem értem miért jó az ha 2 gyengébb játékos van 2 erősebb ellen....
Főleg úgy hogy nekem kellett átállni mivel 3-1 arányban voltunk és senki se akart átállni.
Végülis rövidre zártam...mert kiléptem a f@szba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest