- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
p a s s e r #12082 üzenetére
Komolyan, egy árva szót sem, egyszerűen csak a timeingot tartatta be.
Az több mint elég, ahhoz hogy keresztbe tegyenek a fejlesztőknek.
Jó munkához idő kell, ugye. -
feka007
veterán
válasz
p a s s e r #12090 üzenetére
Már nyáron megmondta az EA nekik, hogy nov. 16-án fog megjelenni, az meg nem az ő gondjuk, hogy kész van-e, úgyis mindenki a Cryteket szidja miatta...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szerintem ez bőven elég...
-
Apophis
őstag
válasz
p a s s e r #12085 üzenetére
Szerinted komolyan képesek lettek volna maguktól kiadni egy játékot a FarCry után, ami jól láthatóan még legalább fél év kőkemény fejlesztésre szorulna? Nem elég, hogy az EA "betartatja" a fejlesztési időt? Így persze a fejlesztők tepernek, hogy legalább valamennyire finomítsák az egyébként zseniálisan megtervezett korai pályákat, aztán hozzácsapnak egy halál gyenge befejezést, ahelyett, hogy egy év múlva kiadnák az év(tized) játékát.
-
feka007
veterán
válasz
Biztos valami belső munkatárs lehetsz, ha azt hiszed, csak ennyit mondott az EA. A CryTek nem akart volna ekkora felhajtást szerintem, de ezt a sok hülye dumát az optimalizálás körül is tuti, hogy nem ők találták ki... Egyelőre még független fejlesztő mondjuk, de előbb-utóbb szerintem fel fogja vásárolni őket az ea...
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz
p a s s e r #10725 üzenetére
Feladom! Valaki tud egy mentést küldeni miután kinyírta azt a nagy melákot? Újra kezdtem a szintet most a VTOL se jön felém már...
-
feka007
veterán
válasz
p a s s e r #9890 üzenetére
Én ilyet nem is mondtam...
Amúgy is olyan elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban, hogy akkor is tetszene ha fele ilyen jó se lenne.
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9840 üzenetére
Énis azt akartam a Core pályán...csak vártam majd a nagy Crysist amit az elején tapasztaltam..csak sajna az ottmaradt valahol...
lehet a Core-tól beleszólt az EA -
athomi
veterán
válasz
p a s s e r #9825 üzenetére
az komoly, mert bezáródott az ajtó és nem tudok visszamenni, ami azt jelenti, hogy újból kell kezdenem a pályát.
-
athomi
veterán
válasz
p a s s e r #9807 üzenetére
Na és oda hogyan jutok le?
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9800 üzenetére
nah...ez azért meglepett
mármint hogy te így vélekedsz erről
egyébként szerintem azoknak az embereknek akik nem csak a grafot nézik a 90%a a core nevü pálya után kiütve érzi magát...én is ugy vittem addig hgy nem birtam letenni...ide is beirtam hgy na mára elég aztán 30 perc mulva löktem a képet a kövi pályáról..nem birtam letenni...aztán eljött a végzet...a Core...nah onnan meg azért imádkoztam hgy legyen már vége had nézzem a kövi pályát nem lehet mind ilyen..de sajna mind olyan volt.Továbbra is azt mondom hogy ha 6 pályával adják ki akkor 10/10 a game...így nálam max 7/10...hozzáteszem hgy ez a személyes véleményem
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9692 üzenetére
oh ezt nemis tudtam
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
p a s s e r #9628 üzenetére
Engem az egyik pályán majdnem végig kergetett a rohadék helikopter. Rohadt egy vesszőfutás volt. Hiába bújtam az erdő legsűrűbb bokorja alá vagy legnagyobb fájának törzse mögé, csak szórta rám az áldást. Rakétám éppen nem volt, a karabély meg kb. annyit ért mintha borssal szórtam volna. Azóta nem teszek egy lépést sem rakétavető nélkül...
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9628 üzenetére
nekem fenntvolt a hangtompitó de nem volt gondom mert általában sikerült a fejeseket ostogatni
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9553 üzenetére
de én elismerem a Crysisben azt ami jó..a Grafika jó...a fizika jó...de attól még "NEKEM" a cod jobban tetszik..én nem fikázom a Crysist mert végigtltam és nem azért mert egy nagy rakás sz*r...nem..tetszett...az első 6 pálya kifejezetten tetszett..és utánna vártam hogy visszatérünk a "földre" de sajnos nem ez lett.
az én véleményem az egészról (háborgás mentesen) hgy ha 6 pályával adják ki a Crysist akkor pero game lett volna (a szememben) így viszont csak erős közepes vagy jó( a szememben...nagyon lerontotta az átlagot az utlsó néhány pálya) és nekem személy szerint jobban tetszik a cod....ennyi a történet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9514 üzenetére
végigtoltam ezt is és azt is.
Szerintem nem vagyok eltévedve ha leirom a véleményemet..Tuco:
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
p a s s e r #9514 üzenetére
Miért, ebben a topicban csak isteníteni lehet a Crysis-t...? Miért baj az, hogy leírja a személyes véleményét (pozitívat-negatívat egyaránt) a játék végigjátszásának tapasztalatával a háta mögött?
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9502 üzenetére
én értem de akkor ne szarozzon le egy olyan gamet amiben hibaként csak a grafikát tudja felhozni..az nem hiba...
és amugyis..a Crysis valóban gyönyörü..és jelenleg hány ember tudja játszani teljes pompájában?
a gamerek 1%-a? -
athomi
veterán
válasz
p a s s e r #9476 üzenetére
Teljes mértékben megérdemli a CoD4 az év játéka címet! A Crysis garfikában egyelőre felülmúlhatatlant alakított, de sajnos tele van akkor nagy hibákkal, hogy év játékának nem lehetne megválasztani (nem hogy évtizednek). Marha jó dolog a darabjaira robbantható ház és a kiirtható erdő is, de sajnos azon már kiéltem magam a demo-ban.
A 4. pályán vadászgépek röpködnek az ellenséges bázis felett, egy-kettőt le is lőnek közülük. Érthetetlen módon nem csinálnak semmit csak elrepkednek. Nem bombáznak, nem lőnek, ehelyett én robbantsam fel a radarokat (neki egyszerűbb lenne kilőnie). Az a nevetséges az egészben, hogy a repülő a tenger felől jön és egyenesen a hegy fele repül. Várjuk, hogy ekkor mekkora bumm lesz, de ehelyett csodarepülőnk átrepül a hegyen gond nélkül!A terepjáróval a lelőtt hullán áthajtottam lassan erre a jeep felborult. Nem egyszer megtörtént. A sebzés borzalmas a játékban középtávolságról és messziről.. Vagy fejbe lövöd az ellent vagy 2 tárat bele kell ereszteni a testébe mire kidől. Persze folyamatosan nyög, hogy "auch" meg "aú". Szintén a 4. pályán találkozok a barátommal a nagy hajónál, aki fent áll és egyszerűen csak nézi, hogy rámtámadnak vagy 100-an. Persze rá nem lő senki, pedig látható helyen van és meg sem mozdul. Odamész hozzá és semmit nem reagál. A pályák amúgy a vége fele közeledve4 egyre gyatrábbak. Folytathatnám még sokáig a sort...
Ennek ellenére a Crysis egy marha jó kis játék, iszonyat grafikával (végig is játszom!), de sajnos ennél nem több.Délután kipróbálom a NFS Pro Street--et...a demo alapján egy ótvar volt, de azért a teljes verziónak is adok egy esélyt.
-
Rusher
őstag
válasz
p a s s e r #9479 üzenetére
Úgy, hogy tegnaptól átvehető volt a game (aki előrendelte annak biztos mert nekem is írtak), azt nemtom, hogy a boltok polcain is van-e de sztem igen
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9286 üzenetére
jah az "X"-el lehet....azt tudom igen
nemnagyon szoktam variálni csak ha messziről lövök -
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9280 üzenetére
miről van szó? lehet nemtudom de az is lehet hgy csak nemértem
mit hogy lehet állitani? -
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9270 üzenetére
így van..leirtam énis ugyanet csak más szavakkal.
Nekem még sose volt gond a lőszerrel
-
pap
senior tag
válasz
p a s s e r #9270 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9253 üzenetére
én nem tehetem és ki is hagyom
-
pap
senior tag
válasz
p a s s e r #9256 üzenetére
Azt nemnagyon,inkább bf2-vel tolom.Az a szivem csücske,és az is marad szerintem egy darabig.
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9249 üzenetére
nah először egyszer toljam végig...aztán majd meglátom hogy belekezdek mégegyszer vagy sem...amugy a fizikai lehetőségek tényeg nagyon jók
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9246 üzenetére
oohh...az nagyon jó
akkr nyugodtan lehet tolni ezerrel...van még belőle -
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9244 üzenetére
nem...leirtam néhány Gamet amit annyi idő alatt végigtltam és bizom benne hgy ez nem lyan rövid
Tegnap olyan 4 órát toltam ezzel és remélem van még legalább 3szor annyi -
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9240 üzenetére
jó mondjuk ez is igaz
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #9076 üzenetére
hát nem..felirat van csak..
-
Thom!
veterán
válasz
p a s s e r #9019 üzenetére
far cry-nál is így volt, a vége az nagyon durva lett
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
p a s s e r #8972 üzenetére
Egyébként megételek
Többet olvasom a fórumot mint gamelek... -
Soak
veterán
válasz
p a s s e r #8819 üzenetére
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #8759 üzenetére
kb
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
p a s s e r #8653 üzenetére
Ja, nagyon elszálltak az igények. Aki tökéletesen reális környezetet akar látni, az inkább keljen fel a géptől és levegőzzön egyet odakinnt...
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #8462 üzenetére
énis rengeteg hülyeséget csinálk benne...már nemis a játék miatt játszok hanem a lehetőségek miatt...
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #8264 üzenetére
hát ehhez gratulálok
-
STC Speed
őstag
válasz
-
fpeter07
veterán
válasz
mostanába leült a topic
-
athomi
veterán
válasz
p a s s e r #8079 üzenetére
Nem sértésből mondom, de ez senkit nem érdekel. Nem igazán értem mi értelme az ilyen jellegű hsz-ásnak.
"Amúgy a fegyvereket console-ból is lehet aktiválni a megfelelő parancsal... (LAW, Hurricane, stb...)"
Ha már felcsigáztál minket, akkor már elárulhatnád hogyan vagy legalább azt hogy honnan vetted! -
Soak
veterán
válasz
azért a console parancsokat még berihttnád
-
fpeter07
veterán
válasz
mija a parancs?
ég veled -
Frenky87
aktív tag
válasz
p a s s e r #7551 üzenetére
én a multiban mászok falra a koreai akcentustól
-
pisti
őstag
válasz
p a s s e r #7472 üzenetére
Esetleg ha kipróbálnád delta (legnehezebb) nehézségi szinten...
Egyrészt lassan tölt a ruha, másrészt nincs célkereszt csak ha belenézel a fegyó célzókájába, a gránátot se jelzi külön csak szépen bepottyan melléd, meg jobban is sebződsz.
Delta nehézségi fokon az igazi ez a lényeg. -
Eagle16
addikt
válasz
p a s s e r #6611 üzenetére
Tudom, de én csak a fegyvereket akarom kipróbálni
-
fpeter07
veterán
válasz
p a s s e r #6611 üzenetére
az nemkönnyű
-
fpeter07
veterán
válasz
p a s s e r #6568 üzenetére
lehetséges, 4-szer ment
-
Gerr'y
senior tag
válasz
p a s s e r #3958 üzenetére
Nem mint ha füveznék, de szerintem lazulás után is be lehet tépni...
Ja és ez nem az aláírásom, szigorúan egészségesen élek!Látom feka007 is beállt már a sok izgalomtól!
-
feka007
veterán
válasz
p a s s e r #3958 üzenetére
Cefet Yerli
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #3949 üzenetére
csak 1 hetet ?
inkabb mar 5-ot. -
feka007
veterán
válasz
p a s s e r #3893 üzenetére
Már mondtam, hogy bocs.
-
feka007
veterán
válasz
p a s s e r #3677 üzenetére
A DX10 elsősorban gyorsulást fog hozni, tehermentesíti a CPU-t, és az egyre erősödő grafikus processzoroknak, meg a nagyobb mozgástérnek köszönhetően tovább finomíthatóak az egyes vizuális hatások. De erre utóbbira még jó ideig várnunk kell, jelenleg még nem sok fejlesztő látja jó befektetésnek dx10-re fejleszteni (elsősorban a viszta miatt).
-
Gerr'y
senior tag
válasz
p a s s e r #3606 üzenetére
Én sose alszom
-
HolloW
senior tag
válasz
p a s s e r #3596 üzenetére
ájj, neked sincs smiley felismerő receptor az agyadban, csak arra céloztam, hogy nyomhatna egy képet is róla ...
-
ent
őstag
válasz
p a s s e r #3511 üzenetére
tegnap Edgárral fent voltunk. Ma is várható fél 9 v 9 től!
-
HolloW
senior tag
válasz
p a s s e r #3471 üzenetére
Kill Gates ?
-
Pala
veterán
válasz
p a s s e r #3423 üzenetére
Bizony....ezt már Nostradamus is megjósolta.
-
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #3364 üzenetére
mindegy végülis nem az a lényeg hanem hogy menjen
a min gépigény általában semmit se mond -
Sirandrish
legenda
válasz
p a s s e r #3351 üzenetére
az most mindegy..vagány és kész
-
fpeter07
veterán
válasz
p a s s e r #3315 üzenetére
Előbb olvtam olyan szerveren, lőtt egy nuke-t a gyerek aztán egész végig ilyenek voltak, amíg felnem robbant a bázis
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #3315 üzenetére
hat wcg meg cpl versenyszam tuti nem lesz
ellenberger ut3 sztem fasza -
Gerr'y
senior tag
válasz
p a s s e r #3308 üzenetére
Hát nem tudom, nekem nagyon nem jött be az agyatlan UT-féle tunkolás, sablon MP módok vannak benne (Demora gondolok), UT 2004-ből is csak az OnSlaught tetszett.
Szerintem kimondottan hangulatos a PowerStruggle,ha összejön pár ember akik nem csak a fragre mennek tök jól lehet taktikázni. -
Pala
veterán
válasz
Szerintem is a SP lesz a lényeg, multi meg a piaci igények miatt kellett bele. Manapság már igen kockázatos megjelentetni egy játékot legalább valamilyen alapszintű többjátékos mód nélkül.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Így Igaz!
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #3288 üzenetére
hajjaj
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #3285 üzenetére
semmi gond, legalabb volt egy nyugis estenk
-
Frenky87
aktív tag
válasz
p a s s e r #3212 üzenetére
és hol?
ts-re bejelentkezek majd, de nem biztos, hogy mikizek bnőm alszik
-
LordAxwell
senior tag
válasz
p a s s e r #3187 üzenetére
én is beszállhatok?
rég játszottam vele
-
Gerr'y
senior tag
válasz
p a s s e r #3104 üzenetére
Meg kellett tippelini a Crysis minimum/ajánlott gépigényét és össze kellett állítani egy általad kívánt tetszőleges konfigot[PC illetve laptop] (az alkatrészek:Intel proci/lap, Nvidia videókártya, Microsoft Op., a többi szabadon választott).
+ le kellett rajzolni a megálmodott gépeket -
feka007
veterán
válasz
p a s s e r #2989 üzenetére
Ezért lesznek külön DX9-es és 10-es szerverek...
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #3009 üzenetére
te is tudod vagy erzed gondolom (legalabbis en ezt erzem es nekem ez a velemenyem), hogy nem ez a multi fogja megvaltani a vilagot..
multira ott lesz (nekem) a jo oreg cs:s, a cod4 meg mondjuk az ut3. az meg a bioshock-ot elnezve jol fog docogni.. -
edgR
őstag
válasz
sztem mar eeg sokan lennenek. lassan kezd mindenki atterni vistara, aki dx10et ki is akarja hasznalni. most sztem olyan 80-20% lehet az arany az xp javara, de az sp1utan boven leeht akar dontetlen is
-
laragirl83
őstag
válasz
én igen
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #2967 üzenetére
en is csak arra ertettem
-
Bioshock
tag
válasz
p a s s e r #2969 üzenetére
LOL
-
feka007
veterán
válasz
p a s s e r #2932 üzenetére
Próbálom őket visszairányítani, de hát sok lúd disznót győz.
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #2932 üzenetére
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #2813 üzenetére
kb..
emlekeztetoul: ph!crysis & ts tudnivalok
lehet, hogy majd az elos oldalra is felteszem a masodik tartalmat, hogy 1 helyen legyen
aki jatszik es nem csak nezelodni akar kerem jojjon fel ts-re, ezzel jocskan megkonnyitve a kommunikaciot!
udv, -
feka007
veterán
válasz
p a s s e r #2639 üzenetére
Hát az biztos, hogy olyan jó akciót azóta sem láttunk.
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #2630 üzenetére
ja, szo nelkul le is leptetek..
-
Apophis
őstag
válasz
p a s s e r #2638 üzenetére
Én az első 6 hónapban voltam aktív. Pár hónapja ki akartam próbálni, de a CDm eltörött, így nem tudom felrakni
-
keIdor
titán
válasz
p a s s e r #2639 üzenetére
Akkor ez neked is kötelező!
-
SEMTEX
senior tag
válasz
p a s s e r #2431 üzenetére
Én tolnám ,ment privi
-
edgR
őstag
válasz
p a s s e r #2416 üzenetére
dobj msn cimet
-
törölt tag
válasz
p a s s e r #2343 üzenetére
Hát én már SEMTEX-nek is irtam ,h benne vagyok...
vmi low pinges szervert kell keresni aztán GO fUN!
-
feka007
veterán
válasz
p a s s e r #2243 üzenetére
Egyszerű, kikapcsolod... Amúgy nekem se tetszik nagyon, a Depth of field a szép effekt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
p a s s e r #2244 üzenetére
Végülis érthető, tesztelésre nem alkalmas, csak kíváncsi voltam, elindul-e. A támogatott kártyák között úgy emlékszem, vannak olyanok, amik nem erősebbek egy Radeon 8500-nél, így nem kizárt, hogy valami minimális részletességgel és alacsony felbontásban el fog indulni. STALKER-t és FEAR-t még lehetett vele játszani.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
pedig a valóságban is így van, ha gyorsan mozgatod a fejed
-
SEMTEX
senior tag
válasz
A motion blur engem is zavar fordulás közben..Hogy lehet kikapcsolni?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
de, ráadásul ez is izzasztja a kártyát. SP-ben jó lesz de MP-ben nem hasznos.
2244: írja az oldal hogy ha kevés a gép nem ad.
-
Vistaboy
veterán
válasz
p a s s e r #2032 üzenetére
Válasz...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
p a s s e r #1798 üzenetére
Akkor már csak meg kell jelennie......
-
T.Peter
őstag
válasz
p a s s e r #1755 üzenetére
Ok.
A screenshotokat megoszthatnád velünk. A versionnel kapcsolatban mire érted? Miben különbözik?
-
T.Peter
őstag
válasz
p a s s e r #1736 üzenetére
Ok, bocsánat(nem kell leszedni a fejemet
). Azt hittem, hogy ha már magyar oldalon van, akkor hihető, de úgy néz ki, még mindig túl naiv vagyok.
-
feka007
veterán
válasz
p a s s e r #1683 üzenetére
Még jó, hogy nekem egész nyáron a szekrényben kuksolt.
Jó nyara volt.
-
Pala
veterán
válasz
p a s s e r #1597 üzenetére
dx10-ben elvileg vannak 3d hullámok is (dx9-ben nincsenek)
-
Vistaboy
veterán
válasz
p a s s e r #1584 üzenetére
Hát nem lennék egyikük helyében sem, ha nem adják ki időben a teljes játékot (A demót még elnézi az ember, de a teljeset?)
-
Vistaboy
veterán
válasz
p a s s e r #1581 üzenetére
Hát lehet hogy nem. Bár már megvolt a kötelező gikszer, talán most sikerül.
Inkább ez a fontos, nem így van? Vagy ha megint eléri a három napot és eltolják Karácsonyra? -
SEMTEX
senior tag
válasz
p a s s e r #1565 üzenetére
Szóval megosztod az infóket velünk is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest