- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
Tuco Ramirez #11273 üzenetére
Nem fogsz csalódni benne, nagyon ott van az a játék. Csak ne húzd fel magad, ha elszállnak a mentéseid!
Sajnos az első patchig előfordulhat, nem értem, hogy ilyen jó optimalizáció mellett ilyenre miért nem figyeltek...
-
T.Peter
őstag
válasz
Tuco Ramirez #11271 üzenetére
Nálam a 20-25 fps már rekord. Amikor a VTOL-os küldetés végén megfordultam lenézni, ott leesett kb 10-re. Az nem volt kellemes. Amúgy a sok alien van a levegőben részeknél nálam megáll 14-nél, és onnan nem megy lejjebb.
-
Laraxior
titán
válasz
Tuco Ramirez #11274 üzenetére
Én picit kilógok ..de azért itt vagyok a picikével GTS@GTX
320biten és 320 MB-al
-
Zsolty
tag
válasz
Tuco Ramirez #11261 üzenetére
én kikapcsoltam teljesen az AA-t, mert 1680x1050-be nyomtam, de még igy is volt időnként kellemetlen fps esésem.
-
feka007
veterán
válasz
Tuco Ramirez #11265 üzenetére
Lehet, bár szvsz a GoW jobban kihasználja. Bár az olyan rendesen van optimalizálva, hogy ha egy magot se használna ki, akkor is jól menne.
-
T.Peter
őstag
válasz
Tuco Ramirez #11261 üzenetére
Érdekes. Szerintem nekem rosszul fut very highban, mert én 20 fps-t kaptam átlagban, és ha normálisak voltak az események, minden nyugalomban volt, akkor volt 23-24 fps-em. Ha harcoltam, akkor volt 18-20 körül, lement persze 14-re is akár, sőt volt egyszer 8-on is, de az a bányánál volt, ahol a koreai nanoruhások voltak(egy pillanatra volt csak nyolc, amikor lőttek a nanoruhások, a helikopter, és a tank is). Utána kellett a bánya aljára lemenni azon a hosszú úton. A core pályán nekem teljesen jó volt, 23 fps kb, az utolsó pályán pedig ugrándozott, bent megvolt a 30 feletti, kint meg a 20 kb. Én még így elviseltem, persze nem mondom, hogy 30 felett nem volt jobb, de a very high nagyon megéri. Inkább így, mint highban több fpssel.
-
Rusher
őstag
válasz
Tuco Ramirez #11258 üzenetére
Miért a te konfigoddal nem megy VH-n? Én a Physics-et High-ra, a Shadows-t Mediumra a többit VH-ra 2xAA-al teljesen jól tudom játszani
-
pisti
őstag
válasz
Tuco Ramirez #11162 üzenetére
Na, én én is végigtoltam a játékot (az utolsó pályát kétszer is, mert először elfelejtettem felvenni a TAC Gun-t... ).
Énis így jártam. Látszik ebből is, hogy nagyon siettek, nem lenne szabad kiengedni a játéknak a fedélzetre TAC gun nélkül, ez pályatervezési hiba kb., de a idő szűkössége miatt maradt így gondolom...
-
fpeter07
veterán
válasz
Tuco Ramirez #11118 üzenetére
Emiatt kelett mentést betöltenem, de nem nyílt ki az az ajtó, restart level
-
bbchris
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #11120 üzenetére
Ott van lenn , miután a reaktort leállítottad utána mielőtt kimész a nagy pókhoz el kell menni oda az orvosi szobába ahol abban a szekrényben van és ki lesz már törve az ablaka .
-
DigitXT
félisten
válasz
Pontosan ott, csak nem akkor.
(Később visszamész, amikor Nomád bejelenti, hogy akkor most szépen elemeli azt a kísérleti fegyvert: odamész a szekrényhez, és "F"). Szerk: egyébként sokat ne várj tőle, a "pók"-ot nélküle kell legyőznöd...
-
Laraxior
titán
válasz
Volt valami link a végigjátszáshoz..keresd meg a googleban
-
Laraxior
titán
válasz
Tuco Ramirez #11118 üzenetére
Arra már nem emlékszem
-
Vistaboy
veterán
válasz
Tuco Ramirez #10692 üzenetére
Alien-ek ellen egyértelműen a sörétes. Később ha Próféta odaadja neked az alien-fegyvert, akkor az. A nagyobbak ellen pedig a Minigun.
-
fpeter07
veterán
válasz
Tuco Ramirez #10692 üzenetére
Nekem is volt ilyen heli egyszerv a nyakamba. Azon a pályán amikor elkapja egy alien Prófétát, a végefelé szétlőtték a kocsim, kénytelen voltam kutyagolni. Halottam hogy lő a helikopter, de nem láttam semmit, amikor előbukkant 2 rakéta és szárnyra kapott a madárka
szerk: szerintem a Shotgun -
Laraxior
titán
válasz
Tuco Ramirez #10674 üzenetére
Én az FY-71-re és a sörétesre (később: Gauss-puska)esküszöm...és ha nem akarsz nagyon lőszert pazaorlni válts pisztolyra,állítsd át hogy kettesével lőjjön,úgy hatásos,közelre.
A géppiszoly annyira nem jó,nincsen hozzá kiegészítő,meg asszem a kalasnyikovnak nagyobb a becsapódása..most teszteltem egy helinNem volt könnyű leszedni,de nem volt rakétavetőm.Persze az sem baj ha van egy kis bomba meg a rocket a hátizsákban
-
Vistaboy
veterán
válasz
Tuco Ramirez #10674 üzenetére
Hát a forgótáras géppityut a Core után érdemes felvenni, az anyahajón találsz hozzá már elég lőszert, addig nem nagyon. A gauss-hoz általában csak a repülők gyomrában tudsz lőszert szerezni, és eléggé limitált mennyiséget is vihetsz magaddal, én nem is használtam.
A legjobb a sörétes puska + Géppisztoly (Ebből kétféle van), az induló fegyvert amint tudod cseréld le, mert ahhoz a fegyverhez, amivel a koreaiak mászkálnak, majdnem minden katonánál talász lőszert. A sima pisztolyt pedig sajnálom hogy nem lehet a helyére venni fel mást, mert csak nyűg, érdemben nem tudsz vele harcolni (Végső esetre jó csak).
Helikopterek és tankok ellen ideális az RPG, csak sajnos egyszerre 3 rakéta van egyben, így trükközni kell vele. Ha még maradt 1 rakétád, nem kell mindjárt eldobni és újat felvenni. Előbb nézzél szét, hátha van a közelben pl. egy radarállás vagy valami, amihez elég egy is (És nem kell odacserkészni sem ez miatt), és csak utána vegyél fel újat, ugyanis a heliknek és tankoknak sokszor két rakéta kell, mire végük. -
Prosector
addikt
válasz
Tuco Ramirez #10127 üzenetére
AF-t,AA-t eszembe sem jut aktiválni,de lehet,h még így is kevés a Vram... ?
-
Larry303
addikt
válasz
Tuco Ramirez #9509 üzenetére
sztem ezen semmi meglepő nincs...
a far cry is anno tech demonak készült...
ha nagyon sarkítani akarok akkor mondhatom, hogy nem igazán változott a helyzet a crysisnál...nekik sokkal fontosabb az, hogy megmutatták jelenleg a cryengine2 a legrealisztikusabb játékot prodkáló motor jelenleg...ettől még ugye a crysisnak egyeltalán nem kell a legjobb játéknak lennie...így is megmozgatta az egész pc piacot...
valójában nekem még az első unrealnél jobb fpst senki nem tudott mutatni -
debut12
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #9509 üzenetére
Majd jönnek az új pályák, mint a FC-hoz annó.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tuco Ramirez #9469 üzenetére
ott van raketyir bőven.a kéróba nézz szét..egymás melett vannak
-
Sanyo
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #9465 üzenetére
Az alagsorban van egy fegyverraktár, ott van még RPG bőven.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tuco Ramirez #9465 üzenetére
melyik pálya ez? képet mutass róla...de ha az amikor egy házban(talán 2 vagy 3 szintes) kell dolgokat csinálni és miután kijössz 2 irányból jön a tank akkor a házban van elég rakéta a két tank kiiktatásához.
ha nem az a pálya akkor nemtudom miről van szó
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #8738 üzenetére
Így is lehet.. Mondjuk én 1,5 - 2 órán keresztül toltam. Szép lassan lopakodva, bámészkodva.. Úgy a tuti.
-
Laraxior
titán
válasz
Tuco Ramirez #8738 üzenetére
biztosan élvezetes volt
-
athomi
veterán
válasz
Tuco Ramirez #8636 üzenetére
Simán el lehet képzelni a fake-t is. Bár a képet nem pietrosz csinálta, hanem vki aki azt állítja, hogy 169.04-es driverrel nyomta. Azért megerősítésnek jó lenne ha nyomna vki innen a ph!-ról egy shotot.
-
athomi
veterán
válasz
Tuco Ramirez #8632 üzenetére
A kocsi szélvédőjét nálam sem lehetett szétlőni high-on sem. Belülről kifele lőve vmi törés már jelentkezett. A többi dolgot nem vizsgáltam, mert egy 7900GS-em van és nincs kedvem max-ra tolni a grafikát, 20 FPS alatti értéket produkálva.
Amúgy 8800GTX-ed van, felteszed a 169.04-es drivert, feltolod a grafot max-ra és csinálsz a partról a screenshotot. Minden kiderül.
Egyébként meg nem lenne megleő ha tényleg trükközne az Nvidia...nem az első, nem az utolsó. Ráadásul gyanakvásra ad okot, hogy nagyon hirtelen kidobtak 3 optimalizáltabbnál optimalizáltabb drivert egymás után. -
ent
őstag
válasz
Tuco Ramirez #8632 üzenetére
Bármi meglehet. Ha egyszer szó érte a ház elejét, akkor bármikor rámondható, hogy büdi van körülötte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest