- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
válasz
dargelot #68873 üzenetére
Ha full teammel mesz, akkor ahogy a tobbiek is mondtak, a legerosebbhez meri az ellenfelet, a boost ellen.
Ha csak ketten v harman vagytok, akkor atlagol, nem tokeletesen, plusz az 5 szinten belul kell lenni. Csak fejlodjel rendesen, egyedul is fel tud jutni az ember seriffig, gyakorolj, aimolj, par fustot erdemes tudni, az eleg odaig
-
ssgk
aktív tag
válasz
dargelot #68733 üzenetére
A fegyverek szórása álló helyből lőve MINDIG ugyan olyan ugyan azt az utat járják'. nem nehéz megtanulni. én is 1 hete kezdtem el rendesen' játszani . custom mappokon gyakorlom a spry t ak m4 megy már, finomítani kell, több gyakorlat kell bele, aztán jön a többi fegyver. én is a silver hell be vagyok száműzve
nem igen érdekelt ez a rank dolog az elején, de így utólag bánom
...
-
szebe
addikt
válasz
dargelot #68727 üzenetére
Szerintem pár óra tömény DM és/vagy aim_botz (vagy akármelyik warmup map) után jobban fogsz lőni ennél a makrónál.
Hagyd a fenébe ezt az egész makrós dolgot. Hamis önbizalmat ad, hogy jól lősz, közben halvány lila fingod sincs az egészről. Cserébe ha szépen lassan (mert azért tegyük hozzá "elo-hell" ide vagy oda, 50 meccsen s1-ből s4-be nem az a hú de nagy valami) eléred a "szintedet", és lefarmolnak tisztán, akkor majd megy a habzó szájjal csalózás. -
lemusz
addikt
válasz
dargelot #68727 üzenetére
Nah ez a tap shooting egy olyan dolog, hogy ha sokat játszol és megtanulod hogyan kell lőni, akkor nincs is rá szükséged, sőt csak hátráltatni fog. Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy OW-ben észre legyen véve, de hidd el nem éri meg azt a minimális kockázatot se. A videó végén még ajánlja a b-hop makróját is, nah annál már nagyobb az esély hogy repül majd a gamebann, én is volt már hogy OW-ben a páciensnél nem volt kétséget kizáróan se wh, se aimbot, ellenben ilyen bhop szkript egészen biztosan. Pipáltam is befele az other cheat-et...
-
lemusz
addikt
válasz
dargelot #68723 üzenetére
Egér makró általában lanokon és netes kupákon (pl. ESL-en) szigorúan tiltott. Ha ott kiderül, hogy ilyet használsz (tök mindegy milyen céllal, lehet az spray kontroll vagy 180 fokos megfordulás, akármi) akkor azonnal repül a bann. Haverod mit makrózott, amit "évek óta" használ? Ezt azért fontos tisztába rakni, mert manapság már vannak olyan cheatek, amit az egerek memóriájába rejtenek el. Ez nyilván nagyon szigorúan tiltott, valve ezért nem adott neked konkrét választ szerintem. Visszatérve a sima lófaszjóskákat segítő makrókra (pl. 180 fokos megfordulás) nyilván használhatod, nyilván nem fogsz érte vac bannt kapni, mert nem módosít a játékon, ellenben ott van az OW. Ha reportolnak téged az emberek és bekerülsz OW-be, ahol aztán a figyelmesebbje látni véli majd, hogy olyan mozgásokat nyomsz többször is, ami inhuman számba megy (legjellemzőbb talán a midig tökéletes és sokáig tartó bunnyhoppolás) és rányomnak az "other cheat"-re, nah akkor neked peched van és repülni fog a gamebann.
-
válasz
dargelot #68540 üzenetére
Akkor neked most a Prime elérése legyen a fő célod. Vedd meg a Hydrát (ha még nem tetted) és fejezz be rajta minden küldetést és játssz a heti eseményeken ameddig csak adja az XP-t. Már csak 13-áig lehet, ami jövő hét hétfő. Ezzel jó sok szintet tudsz lépni. Nem mondom, hogy megváltozik a világ Prime-ban, de azért egy kicsivel jobb lesz.
-
adise
őstag
válasz
dargelot #68538 üzenetére
Ilyen nincs, hogy lehuznak meg annyira rosszak. Valoszinuleg ez a szinted. Lehetnél egy kettővel feljebb. De ha te tényleg annyival jobb lennél és ahogy irod nem oda kéne tartoznod akkor lehoznád a meccset. Silver szinten kb botok vannak meg kormánnyal meg trackpaddel funolo arcok 30fpsel. Se gondolkodni nem kell se lőni tudni. Gyakorlatig ha p90el futsz végig DMG szintig elmész vele és még ott is agyhalottak vannak.
[link] kb igy lehet leirni az also szinteket -
szebe
addikt
válasz
dargelot #68530 üzenetére
5 vagy 6 szint különbségig tudtok nem teljes váróban meccset indítani. Ha megvagytok öten, akkor mehet össze-vissza a rankosdi, de mindig a legmagasabbhoz igazítja az ellenfelet, ezért kaptatok sherifekből álló ellenfelet.
A rendszert pontosan senki nem ismeri, csak találgatások vannak, hogy miket néz a rangsoroláshoz (pontszám, kdr, mvp, stbstb...).
faceit.com
Regisztrálsz, csatolod a steam fiókod, aztán duoq haverral. Ha van meccs, szól a trombita (vagy amit beállítasz), elfogadod, bedob egy szobába. A (random) kijelölt kapitány levezényli a szerver- és mapveto-t, kapod az ip-t és csatlakozol. Késkör, oldalválasztás, aztán mehet. -
szebe
addikt
válasz
dargelot #68526 üzenetére
A Silver1 acc-ok úgy hallottam elég jó árfolyamon mennek. De mivel tiltott az accountok adás-vétele, így nem mondom hogy add el (csak kibszott feltűnően kacsintgatok).
Silver/nova ezzel van tele, ez van sajnos. Megszoksz vagy megszöksz...
Továbbá nem győzöm megint hangsúlyozni, hogy a rendszer csak nevében "competitive", egy hatalmas pubszeró az egész matchmaking.
Kala haverokkal meg tudsz menni faceit-re is, sőt amúgy is tudsz menni, ott egy picit jobb a helyzet. -
qdak
addikt
válasz
dargelot #68526 üzenetére
kb ugyanez van nalam (bar en nova 2 vagyok) is ha jatszok, csak vkik itt nem hiszik el, lehet peches vagyok...
nana h beleszamit, mivel en maradi vagyok es erdekel a kdr, a csalok meg a te altalad emlitettek vegett megy lefele ... es tuti nem kapod vissza ha aim al lot le, de ha vissza is kapnad, akkor se karpotol teljesen, mivel lehet pont egy ilyen miatt lo el kovi korbe akar mas is, mivel a sok halal miatt nincs penzed!
ja es aki 1000% aim ozott ellenem, mar lassan 1 honapja nem lett vac olva! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest