- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
válasz
#80123904 #71125 üzenetére
Gyanítom, hogy régebb óta szőrösödik a tököm mint a tiéd, és nincs több időm nálad a játékra, de ettől még nem érzek késztetést, hogy kilépjek, ha az esélyek ellenem szólnak. Pont ez a lényeg, nem érdekel a végeredmény, csak az, hogy játszak, szóval nem fogok félbehagyni egy meccset, ugyan miért tenném? MM-en sokkal kevésbé számít egy ember, mert nincsenek fix pozíciók, többet számít az egyéni skill, lehet, hogy nem az enyém, hanem a társamé, de van esélyünk általában, és ezt bizonyítja az is, hogy sokszor nyertem ilyen meccset, és mikor bukjuk akkor sem történik semmi..
-
mepet
addikt
válasz
#80123904 #71125 üzenetére
Ha túl későn vagy érthetetlenül magyarázza valaki a taktikot, az szimplán hülyeség.
Nem adom fel, amíg úgy látom, hogy van esély a győzelemre.
Nem tartom időpazarlásnak azt a játékot sem, amikor kikapunk, így természetesen nem mérlegelek semmiféle időpazarlást.
Remélem elég pontosan válaszoltam a kérdésedre.Szvsz ha minden társam a legjobb tudása szerint játszik, mindent beleadva, akkor bizony könnyen lehet, hogy 10-ből 9-szer nyerünk. 4v5-öt is. 0:8-ról felhozva is! Megmagyarázom:
A legtöbbször kb ugyanolyan szinten tud játszani a két csapat a rangrendszer miatt (ez többször így van, mint 9-szer a 10-ből.). Mondjuk ezt átlagos szintnek. Ha mindenki odafigyel, komolyan veszi, akkor elég egy picivel jobbnak lenni annál a bizonyos átlagos szintnél, és máris te fejeled ki a sarkon az ellent, és nem ő téged. Elég egy pici pluszt beleadni. Ez a plusz lehet az, ha egy társad bízik benned, és a csapatában. Ez a plusz lehet akár egy jó taktika (időben és érthetően). Egy popflash. Egy ügyes smoke. Egy boost. Akármi. Ezeken múlhat egy kör sorsa, 5v5-ben és 2v5-ben is. A war eredménye pedig az összes körön múlik, nem az első 8-on.
A feladás egy meccsen (waron, competitive küzdelemben) ugyanaz, mintha a való életben a focimeccsen leültél volna a meccs közben a földre. (Pont ezért a nagyon erős hasonlóság miatt találták ki az esport kifejezést a csgora.) Sőt, a tárasaidat elkezdenéd kigáncsolgatni egyenként (votekick). Ott ezt tudod, hogy nem szabad. A csében nem tudod. Én ezt bevallom nem értem.
s1mple gyerek nagyon fiatal, de szerintem nem az én klónom, vagy ha mégis, külsőre elég szarul sikeült.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
#80123904 #71126 üzenetére
Ez egy mentalitás, valószínűleg az élet egyéb területén is ilyen.
Én is ilyen vagyok, és nekem ez a szimpatikus. Ha valamibe belekezdek, akkor azt végig csinálom (többnyire).
De sportnál is így van: hiába vezet az ellenfél 20:1-re, akkor is küzdesz az utolsó percben is. Akkor tisztább lesz pl a lelkiismereted, hogy te mindent megtettél (meg anno az edzők is ezt tanították, többféleképpen lehet kikapni, így kevésbé gáz). -
skL86
tag
válasz
#80123904 #71120 üzenetére
Csak infonak: Ha bottal vagytok eléggé megérős jól játszani, mert, ha nyertek több elot kaptok, ha meg vesztetek, akkor minimálisat buktok. Megjegyzem rengeteg 4v5-öt nyertem már és pár 3v5-öt is sikerült lehozni, sőt buktam már 5v4eket is. A legjobb meccsem egy 3v5 volt, mikor az egyik srác, nagyon durván kezdte el mondani a taktikát infernon 3v5-ben, és lehoztuk a meccset, azt hiszem annál jobb meccsem talán még nem is volt.
-
mepet
addikt
válasz
#80123904 #71120 üzenetére
Hm. Tryhardolás? Ezt hogyan értsem? Ha komolyan veszi valaki a játékot (tehát mindig logikusan cselekszik a győzelem érdekében), akkor az tryhardol? Mittomén simán végig tudnád defuseolni a bombát, de nem tryhardolsz, hanem inkább feleslegesen lövöldözöl egy kicsit és elbukod a csapatnak a kört? Na én meg az ilyeneket szoktam votekickelni, mert több esélyünk van helyette egy bottal. Tökmindegy hány társad fagyott ki/lépett ki. Bottal is simán lehet hozni, számtalanszor sikerült már. Nem 1-szer a 10-ből. Az akkor lenne 1-szer a 10-ből, ha egyedül "tryhardolnék". Ha összekapja magát a csapat is, akkor akár 9-szer a 10-ből!
Az elo pont meg nem ok, hanem okozat. A megfutamodást nyilván bünteti a rendszer. Aki rangot hajhászik, az szerintem nem soloban küldi, mert magasabb rangú társakkal sokkal könnyebb felmászni.
-
mepet
addikt
válasz
#80123904 #71115 üzenetére
"Miért jó ez nektek solo/duoban. Elcseszitek más emberek idejét."
Azt a félrecsúszott érvet... Ha MM-re mész, tökmidegy milyen rangon, azt mindig vedd komolyan! Kivétel nélkül. Ugyanis, ha nem veszed komolyan, akkor te vagy az, aki elcseszi a 9 másik játékos idejét. Nyilván nem az cseszi el a többbiek idejét, aki komolyan veszi és minden tudását latba vetve küzd a győzelemért a csapattársait támogatva, hiszen erről szól az MM játékmód.Ha nem akarod komolyan venni, van egy csomó másik játékmód.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
#80123904 #70730 üzenetére
Buchholz-számítás az alapja mindennek a Major beosztasai alatt, nincs semmi a veletlenre bizva, csak matematika a korabbi eredmenyek fuggvenyeben
Astralis azt az ellenfelet kapta amelyet kierdemelte. Ezvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged