Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    válasz szebe #69352 üzenetére

    Az lenne a jó, de akik még cimbik CSéznek azok már nem forever silver szintűek :P

    (#69351) Tomi_Sci: Mi is hátrafelé lövünk, nem az a baj, hanem hogy nulla kommunikésön van, ellenben végig ordítják a meccset valami ismeretlen nem létező nyelven, ha meg még is úgy dönt, hogy megszólal angolul, akkor az általában egy "fákiny igyiot" szokott lenni. (Humoros amúgy, mert általában első szoktam lenni, van, hogy én carryzem a csapatot azt az első hibámnál idiotozás meg votekick megy.... )

    Ja meg ha már itt vagyunk amin nagyon kiakadok... LÓÉJDZSPÍ! Leghasznosabb infó, köszönjük Emese! :DD Aztán persze hiába mondom, hogy inkább azt mondja, hogy HOL, nem érti.

    Azért vannak ám vicces esetek is. Pl "Do you speak polish? Nah, only kurwa mac" meg a franciáknak azt szoktuk mondani, hogy "Please in english, we no speak croissant" De a legjobb az volt, mikor egy rosszul sikerült rush eredménye az lett, hogy mind kihaltunk egyszerre, azt a ruszki gyerek meg aszongya "mááákszimum szuicid" Nem azzal van a baj, hogy töri az angolt meg ilyenek, de mikor végigordítják és meg sem próbálnak hasznosan kommunikálni az kiakaszt. Meg persze ugye ott van a silveren szokásos hibáztatgatós játék.
    Na jólvan mostmár abbahagyom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák