- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bepken
veterán
válasz
mtomi95 #72752 üzenetére
nem bírálja el senki. jelentettétek őket, egyúttal némítva lett a hülyeség meccs végéig, és....kb ennyi.
ha többen is jelentik őket ugyanezért, akkor idővel instant némítva lesznek minden meccs kezdetekor. ennél nagyobb büntetés viszont nem jár nekik (már azt leszámítva, hogy a meccsen bemutatott agykapacitáson kell leélniük egy teljes életet)
másik oldalról nézve: amennyiben a jelentéseid nem bizonyulnak túl relevánsnak (értsd: mindenkit körbe jelentesz az összes meccsen, akit más még soha nem jelentett), akkor a "szavad" egyre kevesebbet ér majd az ügyben.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
mtomi95 #71397 üzenetére
Na igen az a kis részlet kimaradt, hogy Veterán érméd mellé nem is nagyon toltad a CS:GO-t.
"az 1.6 meg a Source " ment, aminek semmi köze az itteni Prime-hoz.
Se Prime-od se megbízhatósági tényeződ. Így nyílván berak csalók közé is. 21-es LINK szintig végig kell magad most vergődn. és Steambe megadni a telefonszámodat! -
D.Va
őstag
válasz
mtomi95 #71387 üzenetére
szuuuuszaaaaa
el kell engedni
ez egy ilyen játék
én életemben talán 20-30 rankedet nyomtam összesen, koca csgo-s vagyok, (pedig 5 éves veterán érmem van) de egy éve nyomtam le először pár rankedet csgo-ban, akkor gold nova 3-ba kerültem...
most fél évig nem játszottam szóval lekerültem vmi silver fosba, de most megint elkezdtem játszani...
Legutóbbi meccsemben az enemiből 4-en 12-1 nél ki rage-eltek (elhagyták a meccset) mert nyilván cheatelünk... pedig nem.. de nyilván persze ettől még sok a cheater...
nem kell felhúzni magad.... felesleges... el kell fogadni, ez egy ilyen játék... aki looser fukkinn n00b az cheatel és kész... még a fizetett cs-ből élő játékosok is cheatelnek most mit vársz...
Számomra felfoghatatlan mit élvez abban valaki ha aimol vagy WH-zik..., vagy nem bírja elviselni hogy n00b vagy csak kib@aszásból csinálja de lényegtelen... el kell fogadni hogy vannak ilyenek vagy nem kell játszani online... -
gyáliSanyi
őstag
válasz
mtomi95 #71387 üzenetére
Hiába, ha kevés a megbízhatósági indexed. Sőt ha már egy Aim-ossal indultuk akkor ne is várd, hogy Cheatereket is bedob.
Amúgy szerintem most elég kiégetős ez a CS. Kodi is 2 rankot bukott. Sok ismerősöm szintén 1-2 rank bukába van. Naponta kapom a volt ellen kitiltás üzeneteket. Szintén hűség kitűző mellett és 90%-ban egy éve ismert csapattagokkal megyünk.
Ennyit az ingyenes CS-ről.Ja meg bemelegítésként ha mész egy kis könnyed vagy Deatmatc-et 1-2 ember biztos a falon át osztja a fejeseket.
-
csurenzoo
aktív tag
-
skL86
tag
válasz
mtomi95 #71274 üzenetére
Azt tudomásul kell venni, hogy a meccsekből történő kilépésekkel, és azzal is ha kiszavaznak a meccsből, vagy ragelsz vagy toxic a viselkedésed, emiatt többen reportolnak, magyarul csökken a megbízhatósági faktorod, ezért kerülsz össze orosz hülyegyerekekkel és nyilván a csalók is gyakran ragelnek toxikok, így több lesz a csaló is a meccseiden. Az élet nem igazságos, de szerencsére a csgo rankrendszere legközelebb áll ahhoz, amit mi igazságosnak vélünk..
-
lemusz
addikt
válasz
mtomi95 #71274 üzenetére
Ha elhagyok egy versengő mérkőzést akkor is ront az ügyességi csoporton?
Azt már tudom, hogy az egyéni teljesítmény nem számít... De ha elhagyok egy garantáltan 16:1 es bukást az nem számít ugye?1. kérdés: Igen, ront.
2. kérdés: De, számít.Pontos infókat nem tudunk, de a tapasztalat azt mutatja, hogy rosszabbul jársz a leaveléssel. Egy részről valószínűsíthetően több eló pontyot buksz, mintha végigszenveded, lövöd a fregeket és nem utolsó helyen végzel a csapatban, másrészről pedig így nem csökkentene a Trust Factorodon, a leaveléssel viszont igen. Ez egy öngerjesztő folyamat, még eljátszod egy párszor, aztán utána jössz majd sírni miért mindig csak 30 iQ-s rage-er oroszokkal dob össze... A többit nem olvastam, túl hosszú, erre szerettem volna csak reagálni.
-
Shy
tag
válasz
mtomi95 #71209 üzenetére
Ezek smurf accountok és ha nem csalnak sajnos nem bannolják őket. A csgo sajnos halott, egyrészről mérhetetlenül sok a csaló, másrészről ilyen finomságokkal is találkozhatsz. A lényeg az a játékélményed legyen szétbaszva ezzel nem törödik a Gaben nagyúr. Én már kb 1,5 éve abbahagytam felesleges erölködni a rankrendszeren, ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest