- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Xero
nagyúr
válasz
jozso1989 #13012 üzenetére
Most lett vége a Netcode - CoL meccsnek. Nagyon nem volt egyszerű. 3 map és a vége 14-16.
-
Radnix
senior tag
válasz
jozso1989 #12855 üzenetére
Szoftveres környezet ugyan az, mint a régi gépemnél, tehát Win 8.1 64 bites.
Tűzfal a windowsos, meg a beépített windows féle vírusirtó....(#12856) ZeroDK: megpróbáljuk.
(#12857) Hangm4n: ezt én is megtaláltam, kipróbáltam, de még nem merek MM-et elindítani, mert cserbenhagyom a csapatot. Hála az égnek az előzőt 4-en lehozták döntetlenre.
-
Slystyle
őstag
válasz
jozso1989 #12768 üzenetére
Még majd cap reset előtt (Szerda estefele) fel fog kúszni kicsit az ára, bár gondolom a 7 nap azon túl nyúl. Trade is tiltva lett? Ha nem, akkor add oda valakinek, aki egy értéktartó skin-t vesz belőle neked, ami 1-2 héten belül sem esik nagyot árban. Ellenben a Huntsman láda, mert az jövőhéten Csütörtök reggel elkezd majd kicsit zuhanni.
Tényleg, ki képben van ezekkel a tiltásokkal stb, az megkereshetne PM-ben. Ezeket is érdemes lenne belevésnem a CS-s írásba.
-
.LnB
titán
válasz
jozso1989 #12610 üzenetére
NiP más tészta, míg a Titan az egyéni skillre épít, lésd Kenny, Scream, NBK. Addig a NiP sokkal inkább a taktikára épít, sokkal jobban mozognak, és kommunikálnak együtt. Így Fifflaren gyengélkedése néha belefér. Nem nagyon jellemző amúgy szerintem Fifflaren-re. Bár a helyén el tudnám képzelni JeSpErW-t (JW). De ő fiatal oda, még csak 19éves.
-
.LnB
titán
válasz
jozso1989 #12604 üzenetére
Shox-ot Kitették. Érdekes, hogy nem olvastad [link]. Csak azt nem értem ez a csicska (nem hozzám hasonlítva) Ex6TenZ mit keres még a csapatban? Értem én, hogy ő irányít. De most is mit csinált a VP ellen? Semmit.
Semmi keresnivalója abban a csapatban, már évek óta.Ha most nem lett volna kennyS kikapnak.
-
htc07
addikt
válasz
jozso1989 #12387 üzenetére
SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg\video.txt
"setting.mem_level" "0"
aztán az egész cfg mappát (!!!) írásvédetté tenni a jogosultságkezelővel.
nálam így bevált, hasonló gondom volt, csak nekem hibaüzenet sem jött fel, simán crash.
+ tipp: ha nem tudja frissíteni a steam a go-t, akkor addig vedd le róla az írásvédelmet.
hd5670, win7 32bit
-
Vismajor01
addikt
válasz
jozso1989 #12395 üzenetére
Ha most 32 bit vna akkor szerintem tuti ez lesz a probléma. Nekem is "csak" 4 GB ramom volt, ezért is nem érdekelt hány bites a cucc. De a GO memóriakezelése annyira kakafónia, hogy beszart tőle. 64 biten vajpuhán fut.
A bet képemhez vissza téve: 30%on állt egy csapat amikor fogadtam rá 0.70 cent értékben, és a nyereményem 1 euró+az én 0.70 centem? Kurva jó...
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
jozso1989 #12387 üzenetére
Ha a többmagos képalkotás opció be van kapcsolva, próbáld meg anélkül. Nekem és néhány ismerősömnek ez segített.
Ugyanúgy crashelt a játék mapváltáskor, azóta nincs ilyen, kivéve ha valamiért egy-egy frissítésnél visszaállnak a játékban az alapbeállítások...(ezt sem tudom miért van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged