- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz
skitzoo #12445 üzenetére
Valószínűleg nem lesz, így nyugodtan újrarakhatja 64bit-esre. Az eddigi, ilyen témában segítséget kérők 90%-a újrarakta a rendszert 64-esre és minden esetben jó volt. A Win7/8 install már amúgy sem egy XP telepítés, hogy órákat vesz igénybe. A programok telepítése se nagy kunszt véleményem szerint.
Közben pedig megjelent az írásom Logout-on a CS:GO-ról. Várom az ötleteket majd oda, komment formájában vagy akár PM-ben is, hogy esetleg még mivel lehetne kiegészíteni. Hamarosan az első hozzászólásban is meg lesz jelenítve egyébként.
-
Arkennys
addikt
válasz
skitzoo #12179 üzenetére
Pontosan, csak kinézet. Nem ugrok az ilyesmikért, de ami fegyvert használok, azokhoz szereztem be nekem tetsző skineket én is. Stattrakosak is vannak mindenből kb, ami annyiban plusz, hogy egy kis kijelzőn mutatja hányat öltél már azzal a fegyverrel. Sokan többet is fizetnek ezért, szerintem elég a sima is
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
skitzoo #12179 üzenetére
Igen, de ládát nem éri meg nyitni. Youtube-on keress rá, hogy CS:GO case opening.
Tegyük fel Phoenix ládát nyitsz: A láda ára ~1.2$, a kulcs ára 2.15$
Ebből már lehet venni egész jó dolgokat, de ha nyitsz, akkor nagy valószínűséggel csak valami pár centes ratyi skin lesz az. Persze megeshet, hogy egyből értékeset nyitsz, de ez nagyon ritka.
Azért érdemes yt-on rákeresni (ha érdekel), mert láthatod hogy néha 200 ládát nyitnak és nem esik semmi értékelhető. -
Radnix
senior tag
válasz
skitzoo #12177 üzenetére
Ládában találsz értékes skineket (vagy épp értékteleneket). Ezeket a ládákat kulccsal tudod kinyitni amit 1.8 euróért tudsz megvenni ingame. a skinektől nem lesz jobb a fegyver, illetve te sem leszel ügyesebb, csak esztétikai szerepe van. A fegyverskinek ugye különböző festések, pl Glock groundwater az egy zöldes árnyalatú festés, de elég gyakori így alacsony az ára. A sticker kapcsulák szinte teljesen értéktelenek, matricát rejtenek, szintén kulccsal nyithatók.... és így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest