- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
warmonger441
aktív tag
válasz
wjbhbdux #35150 üzenetére
mondom, mindenhol jó a ping csak mm vacakol
magyar szerókon max 20 ms amikor a falu minden mamija egyszerre osztja meg az ebédről készült fotókat
(#35151) gtamate2: azért ennyire nem egyszerű: egy-egy szerverhez más útvonalon lehet csatlakozni: hiába vannak közelebb a holland szerverek, valahogy a francián alacsonyabb a pingem
max ping már 50en, szóval gondolom a 64tick a kuka... ha egész meccs alatt nincs 50 alatt a ping, egyáltalán h dob be... na m1
(#35153) MurdR: igen valószínű sajnos... "3 éve fejlesztik a hálózatukat nagyon gyors ütemben"
új modemeket kaptunk, vezetékeket cseréltek etc etc etc... mégis egyre nagyobb sz*r. Undorító amit vidéken csinálnak a szolgáltatók... 8000forintért 7mb letöltés, 300kb/sec feltöltés... és mellé időnként borzasztó válaszidők. Pesten néhány helyen a digi ennyiért kávét hoz reggel
-
bbdzyx
senior tag
válasz
wjbhbdux #35134 üzenetére
Lófaszt, takasta-tól nyugodtan rendelhet egeret, elismert egérbuzi/teszter. Rendelkezik az összes régi jó rágcsálóval (IME, WMO, DA). Egyszer 4 Deathaddert rendeltem tőle, egytől pedig a Hardveraprón meg is váltam, mind eredeti S3888 szenzorral volt szerelve, saját magam ellenőriztem.
-
vhw
addikt
válasz
wjbhbdux #34817 üzenetére
Ezeket a meccseket mindig átlag 1-2 kalas játékosok ellen kell letolnia egy újoncnak?
Már ~10 meccset játszottam le; 4 győztes... a leggyengébb ember akivel eddig összekerültem nova III-as volt... illetve volt elvétve 1-1 rank nélküli...
Silverrel még véletlenül sem találkoztam...Most legutóbb kitessékelt a csapat... ha egyszerűen nem megy azok ellen akik közé rak...
Miért műveli ezt az mm? Ez a módja, hogy felmérjen egy új játékost?
Szívat engem, szívatja a szerencsétlen csapatot? -
ingalls
senior tag
-
szebe
addikt
válasz
wjbhbdux #33829 üzenetére
Tudom nagyon jól, nem is állítottam az ellenkezőjét. Arra próbáltam kilyukadni, hogy skillben nagyjából ott vannak, ahol egy rubino, rain, polly féle csapat (de lehetne mondani dumas-t, bendji-t is). Megvan a volgárban is a potenciál, hogy egy offline kvalira kilőjjék magukat, csak ahhoz kéne az a plusz, ami valahogy eddig nem nagyon jött.
Volt egy jónak tűnő irány az ASUS ROG-on mutatott játékkal (mind online, mind offline), kár hogy nem maxolták ki az abban rejlő lehetőségeket. -
david199801
tag
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
wjbhbdux #33369 üzenetére
Miért szerinted a hasamra ütöttem? Felvett és azon nyomban küldött vmi jpg-s üzenetet a szokásos sablonnal, hogy cserélné a fegyvereimet. De ha ekkora szemét vagyok akkor ne reportold, nekem oly mindegy, nem miattam kell reportolni, engem nem fognak behúzni ilyesmikkel.
-
membrandj
nagyúr
válasz
wjbhbdux #33348 üzenetére
Ebből kb semmi nem igaz.
Ahol kell a 4 mag, ott hiába lesz egy 125 ghz-en járó pentiumod..
Ha meg normálisan csinálod és egy épkézláb tuning lapot raksz alá+ hűtést, akkor már i3 áron vagy, ami még mindig csak félmegoldás,de azzal már több játékkal lehet tolni.
Pentiumból a legolcsóbb éri meg. g3220 , nagyon max g3420, ha azonos áron van. -
hNp88
aktív tag
válasz
wjbhbdux #33348 üzenetére
y u no
ez volt jóárasítva mikor vettem, sajna az ezer forintok számítottak akkor is (most is)
amúgy a végcél az i5, most a 775 --> 1150 váltás volt a lényeg
e5200at nem húztam ha arra gondolsz, vagyis talán 1x próbáltam, akkor is kékhalálok sorozata lett a vége, szóval no tuning
-
hNp88
aktív tag
válasz
wjbhbdux #32955 üzenetére
mégis valahogy eljátszogatunk rajta a kétezres évek eleje óta
kinek mi a kellemes az szubjektív, nekem is tetszik, csak épp CSbe nem illik szvsz.
mint ahogy 1.6ban is CZ fegyverskinekkel játszok 2007 óta (némelyik még a CZ bétából való! jópár hónapnyi kutatás után leltem föl őket "kihaxolva" a játékból, mert nem ám csak úgy bemásolom a CZ mappából, az nem megy...
) mert az eredetiek valami borzalmasan néznek ki, mások szerint pedig király
-
Arkennys
addikt
-
szabog4
aktív tag
válasz
wjbhbdux #32842 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
0,04-eket gondoltam belepakolok 1 próbának, de akkor felejtős!
...és erről a CS:GO lounge-ról mi hír járja? Ezt, mintha olvastam volna itt fórumon (használjátok?), gondolom itt 'szezonban' tartott versenyekre lehet fogadni skinekkel...éééés, ha nyersz, akkor mi van? Skint kapsz vagy mi? Kerülendő ez az oldal is?
Igazából szeretnék 1 ak skint, de biztos, hogy nem fizetek 5-6 eurot érte,
amikor a játék nem került annyiba.Gondolkodtam olyanon, hogy készítek magamnak egy skint, de tartok tőle, hogy bannolnak, mivel ahogy néztem babrálnak a fájlokban is. (Oké, hogy csak én látom ez részlegesen probléma... [van lehetőség, hogy bekerüljön a játékba anélkül, hogy beszavazza a közönség és ládából droppolja?]) <-- Nem tradelni akarom, csak, hogy legyen 1 olyan, ami másnak tuti nincs.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
wjbhbdux #32693 üzenetére
Régi szép emlékek. Saccperkábé 13 évesen találkoztam a már retail állapotban lévő CS-vel, amibe kis srácként, az iskolából hazasietve minden nap beletekertem vagy 2,5 órát, persze az elemi sulis átlagom rovására. Aztán rá egy-két évre összekuporgattam az éppen megjelenő HL2 árát. Az akkori Celeronos konfigom épphogy lefedte a minimum rendszerkövetelményt, talán meg is kellett duplázni a RAM-ot 512MB-ra, hogy elinduljon. A töltési idők így is 5-7 percre rúgtak.
Ekkor tudtam meg, hogy létezik CSS is, mivel a HL2-höz volt mellékelve. Ebbe belenyomtam vagy 200-300 órát (nem is számolta volna akkoriban a Steam a játékidőt? mert csak 29 percet mutat az ős accomon, ami sajnos VAC banos lett. Soha ne bízzatok meg óvoda óta ismert barátotokban, SOHA.), és meg kell mondjam, hogy akkortájt inkább volt köze az 1.6-hoz, mint a mostani önmagának. Napjainkban legalább akkora különbség van a két játék között, mint a CSS és a GO között.
-
Arkennys
addikt
-
membrandj
nagyúr
válasz
wjbhbdux #32452 üzenetére
Placebo szerintem. Nem látsz több fps-t a monitor miatt.
A MINIMUM fps az elhiszem,hogy számít,de a max már lényegtelen 120-130 fps felett egy ilyen alap monitornál.
Komoly monitornál jól jön,de ahhoz,hogy min 250 fps-ed legyen már kell gép, ha nem lowon akarsz játszani alacsony felbontáson. -
po1son
addikt
válasz
wjbhbdux #31390 üzenetére
Hát nem csodálom.
Januárban 100 kulcsot adtam el egy 13 évesnek és az apjával kötöttem meg az üzletet vagyis házhoz mentem... Faterja mondta, hogy ez az utolsó vásárlás bármit is beszélek a kisfiával steamen, mert eddig 200k-t ölt bele neki és azt mind elbukta fogadásokon. -
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
wjbhbdux #26878 üzenetére
Még jobban oltják őt
Robin ellenes klub
-
Xero
nagyúr
válasz
wjbhbdux #26537 üzenetére
Erről eszembe jutott, hogy nemrég a smurfon játszottunk Deep ellen, de legalább is az ő accountja ellen, ha minden igaz.
Nem mai csirke (bár egyidős velem
), de többet vártam. DMG szinten van, de élek a gyanúval, hogy nem ő játszott az accountjával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest