- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
regener
veterán
Aki még nem nézte meg maga:
-
Fr3eWar
őstag
Nos Driverben még volt egy függőleges szinkron ami on-on volt (próbáltam előtte 60hz-re tenni a monitort akkor 60fps-en maxolt.) függetlenül attól, hogy ingame ki volt kapcsolva a v-sync. Driver gsync off, függőleges szinkron ki, teszt alapján 230fps átlag, előszoba 400+ füst 45, ez ennyi. Na még próbálgatom, hogy lesz a legjobb, de eddig elégedett voltam a gsync-el meg a 140-es limitemmel, érzetre sokkal jobb, mint előtte 60hz monitor 1080p-ben 300+fps-el.
-
Fr3eWar
őstag
Csekkoltam én is.
Nálam minden a lehető legmagasabban van ingame opciókban beállítva, 2560x1440 felbontáson,
I7 6700 + GTX 1070, G-sync monitor, Vsync kikapcsolva.
Játékban nem láttam még 139 FPS alatt (FPS_max 142-re van lőve, mert alapon 143-146 között ugrál, és Gsyncnél kb ezt az értéket javasolták mindenfelé, mivel 144felett kikapcsol a funkció, így ott lehet tearing meg megnő az inputlag is, míg 30-144között alacsony inputlag, és nincs tearing) így competeive ben 139-142 között mozog.
Viszont a linkelt tesztben nem ment 140 fps fölé, a teszt végén az átlag 117-re jött ki, füstben lement egészen 47fps-ig. -
sss
őstag
Ha a pókerben könnyű lenne sokat nyerni, akkor mindenki azt csinálni. Melleseleg én is ismerek olyat aki ebből él, olyat viszont nem aki rulettből. A póker (nálam legalábbis) közelebb van a szellemi sporthoz mint a szerencsejátékhoz, attól függetlenül, hogy szerepe van benne a szerencsének.
-
sss
őstag
Pókerben nem a ház ellen játszol, hanem a többi játékos ellen. Ha jobb vagy náluk, akkor hosszútávon profitot fogsz termelni. Ellentétben a rulettet lehetetlen nyereségesen játszani hosszútávon. Szóval ha feltételezzük, hogy semmi csalás nincs a dologban, és teljesen véletlenszerűek az eredmények, akkor is csak bukni lehet rajta. Egyszerűen negatív minden pörgetés várható értéke. Minél többet játszol, annál többet buksz, ez ilyen egyszerű. Mellesleg igen... rendkívül addiktív tud lenni.
-
wjbhbdux
veterán
-
lemusz
addikt
Derankoló csopiba néztem be múltkor és ott úgy van megoldva, hogy eltudják linkelni a lobby címét, amit ha az ember berak netes böngészőbe és leenterezi, akkor ott is van. Ide is valami hasonló kellene, hogy aki olvassa a hsz-t, de nem ismerősöd, anélkül is pikk-pakk ott terem, aztán ott megkapja a ts-t stb...
-
Gentlelelele
aktív tag
-
gtamate2
veterán
Pedig összeállt a szupercsapat ott részetekről, azt hittem lose így első ránézésre.
Holnap visszavágóBtw. feldobtam a videót közben.
-
Mclovin
senior tag
Én reddites cikket olvastam, az 3 napos, meg cs:go news channelen néztem egy videót ami kettő napja raktaki, Thorin és Richard Lewis is 1-2 napja csinált videót. Amúgy lehet egy hete indult, csak mostanra gyűrűzött be sorry ha 'vótmá', csak gondoltam írjátok meg véleményeteket és gondolataitokat az egészről.
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
Kezdjük, streamelem is.
-
Redneck
nagyúr
Akkor ezért voltak kis morcosak... Mikor néha adta nekik, felcsillant a remény!
Más:
Az elmúlt napokban két haverommal mindhármunknak Sas2-ből sikerült lebuknunk Sheriffig. Elég rossz ellenfél/csapattárs leosztásokat fogtunk ki, majdnem minden meccsen volt 1 AIM vagy 1 fix WH. Utolsó meccsen a két random magyar volt, és egész korrekt csapatjátékot tudtunk felmutatni, pedig az ellenfél 90-es pinges svéd volt, egyikük insane timing skillel. Vannak még jó sorsolások. 10-ből 1x. -
plck
tag
Szerintem egy kicsit túlreagáljátok a dolgot és többet láttok bele mint kéne.
Bevallom férfiasan, 13-14 évesen kb. én is csaltam 1-2 hónapig 1.6-ban...csak mert találtam egy wh-t...hát mondom miért ne. Aztán meguntam és beláttam, hogy semmi értelme nincs. Azóta nyilván eszembe se jut, hogy hasonló eszközökhöz folyamodjak. Sőt még azt is bevallom, hogy élveztem is hogy felbasztam másokatSzáz szónak is egy a vége. Jó és tisztességes embernek tartom magam annak tudatában, hogy régen csaltam. Majd nekik is be nő a feje lágya és rájönnek, hogy értelmetlen amit csinálnak
-
maximilian4
addikt
Van benne valami. Az üzlettel kapcsolatban részvétem, van közvetve hasonló tapasztalat, ha nem is én de közeli hozzátartózó vesztett pár millió forintot egy kezesség miatt. Olyan emberért vállaltunk kezességet akit hosszú évek óta ismert a család és megbízott benne...kár volt. Pedig látszólag jómodú volt, biztosított a szerződés teljesítéséről, a látszattal ellentétben pedig több milliós adóssága volt már akkor magánszemélyekkel szemben, úgy h a külvilágban a nyoma nem látszódott. Persze a szerződést nem teljesítette, így a bank elővett minket mint kezest, ő pedig eltűnt az országból. Bár egy üzenetet még el tudtunk juttatni hozzá. Ha itthon meglátjuk az összes szerve el lesz adva és még amit tudunk.
Egyébként tényleg sok múlhat a nevelésen. Érdekes módon nekem soha nem jutott eszembe csalni, pedig még az önértékelésem sem valami túl pozitív.
Úgyanúgy nem jutott eszembe csalni a játékban, mint ahogy nem jutna eszembe a való életben megkárosítani mást.
(#54794)
Micsoda hatékonyság! Meg kell hajolnom előtte.
-
Xero
nagyúr
Az egyik FB profilja. Esküszöm egyszer felszívom magamat és meglátogatok egy ilyen kis taknyost. Megérné azt a pár száz ezret hogy irgalmatlanul tarkón vágjam, vagy az apját vágjam tarkón, hogy tarkón vágja.
Mondjuk nyomorult kisgyerek megnézve a képeit, valószínűleg ugyan olyan nyomorult lesz az életben mint a virtuális világban is.
-
freeknight
őstag
Nyilván az 50ezres black widow törzsközönsége a remek gépelési élmény miatt választja a perifériát.
Arra a célra, amire a gamer billeket veszik, igenis óriási parasztvakítás.
Gondolom azzal te is egyetértesz, hogy még akár meccsenként 1 killel sem fog javulni az átlagod egy mecha bill miatt. -
oliwwer
aktív tag
Melyik típusok számítanak normális érzékelővel ellátottnak?
Én is egérváltás előtt vagyok, ezt a Zowie-t nagyon sokan ajánlják. G100s-es Logitech-et fogok leváltani, néha nehezen kattint, de a mérete sem jön be, túl nagy, pedig nincs nagy kezem, csak a kisebbeket jobban kedvelem.
-
adise
őstag
grat ha 10ből 10x megdobod
kitudja ki indul ott innen? ha már premiumot vesznek az emberek, hogy normálisabb körülmények között játszanak , ahol általában a versenyeken alkalmazott szabályok vannak, akkor jo ha tisztában van a dolgokkal. Nyilván nem tiltanak le senkit faceitről egy jumpthrow miatt, de egy kezdőnek sokkal jobb azzal bővíteni a repertoárját, hogy tud több féle smoket is jelen esetben nem csak a régebbi kivágott legegyszerubb jumpthrowkat. De persze le is támadhatot az embereket, aki segiteni akar, aztán johetsz silver2ből beirni, hogy csal mindenki
-
sensejke
aktív tag
Az szep..... Ami nekem furcsa volt, hogy egy 8-as winstreaket tudtunk haverokkal osszehozni es ebbol 6 olyan 16-3 aranyu gyozelem volt a az egyik olyan elvezetes eppen gyozelem. Persze most jott is ket lose, de nem volt csalas gyanus eset ill. kikaptunk az egyiken ket smurfot.
-
Xero
nagyúr
Végül ma csak 1x 10-et csináltam meg. Eredmény:
1. Griefing (afk, késsel rohangál)
2. nem tudtam eldönteni lagos volt a demo, talán aim, de így inkább tisztának ítéltem.
3. aim wh
4. wh griefing
5. aim wh
6. aim wh
7. wh
8. wh
9. wh bunny
10. whTehát akkor nincsenek csalók. All right.
Az arány kb megfelel annak amit mi tapasztalunk. Meccsek 70-80%-án csalnak.
Az az igazság, hogy a héten egyre durvább a helyzet. Ma is játszottunk egyet. 6-0-ig semmit sem lőtt az ellenfél, de tényleg zéró játéktudás. Majd hirtelen kettő (5-ös török premade volt) get_right és kennys lett olyan gamesens-el mint olof. Sajnos valahogy ez is jellemző lett, amit pont megvitattunk: El tudom képzelni, hogy ezek a kölkök tényleg azt hiszik, hogy mindenki csal, így ha valaki jobb náluk benyomják, mondván ezek biztos csalnak. Férgek ezek mind na...
szerk: Ma egyébként pubon is belefutottam egy srácba. Magyar gyerek állítólagos "kis akkon (!sic) mert a másikat vacolták de nem csalt". A poén kedvéért kiálltam spectbe 4 körre. Nyilván wh-zott mint a háborodás és a haverjának is súgta. Szánalomtenger!
-
Xero
nagyúr
A pörgő aimos csoportja az accountjaival.
Német mi más...
Amúgy a következő meccsen is benyomták ellenünk 6-0-nál. Azt hiszem az utóbbi három napban a meccsek 75%-án csaltak eddig.
Az egyik accountján aranyosak a screenshotok.
-
GabN73
addikt
+1, még ha sima 320d is, kb 10-13 milla lehetett. Ennyiért meg max egy felújítandó valamit kapsz mostanság a nyóc' közepén
Azért ha azt nézzük, hogy állítólagosan minden nagy pronak 10k+$/hó megy, akkor fél év alatt simán összekaparnak egy 15 millás kocsit... És akkor állítólag ezekben még nincs benne a szponzor, esetleges streamelések, yt csatorna, megnyert tornák...
MikE008
Phantomlord LoL streamerként kezdett (pontosabban azért egy egész jó játékos volt), jó sok nézőt összeszedett. Aztán rákapott a tradera meg a gamblingre, aztán összejött neki egy R8-as
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest