- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszi07
senior tag
Ez tényleg nem éri meg.. Azért mert világít ugyan.. 4 éve vettem meg a Siberia v2 white-t. Azon kívül, hogy rámentem székkel a kábelre és kontaktos lett 2 év után.. kábel csere és azóta is tökéletes Ezt még nem volt lehetőségem próbálni
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
gtamate2
veterán
Már csak nukeon kellene a kintit megfognia rendesen
mijos: Random dobál cuccokat, nekem 20ból kb 3 volt értékesebb, de haveromnak dobott már kést is 2x (100 eurós tétel) szóval ez olyan mint a szerencsejáték, sokszor nem nyersz vagy kicsit, de néha nagyon bejöhet.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
törölt tag
Ehelyett a "kapszulázás" helyett kitalálhattak volna értelmesebbet is (pl. StatTrack láda, vagy egy normális patch ami nem okoz -10,20 FPS dropokat)...
Látszik is, hogy a kutyának sem kell, a több hónapos ládák drágábban kelnek el, ezt meg eladni sem lehet.
Bezzeg amikor még ért valamit nem dropolt egyet se[ Szerkesztve ]
-
-
Xero
nagyúr
Kicsit gyorsan számolgattam is. Egy 270x megeszik 180W-t. Ez havi szinte kb 5000Ft 24/7-ben. A többi alkatrészt is etetni kell tehát számoljunk egy óvatos 300W-al, ez így már havi 10.000Ft. Az általad prognosztizált legjobb bevétel napi 700Ft, ami 24/7 esetén 21.700Ft. Tehát a tiszta haszon 11.700Ft.
Viszont így a GPU folyamatosan terhelve van, és nem tudod más erőforrás igényes feladatra használni a gépet. Ez nálam pl nem játszik.
A háttérben a GO nem kér enni.(#8406) fezlergabor: Nekem a MP 24/7-ben megy évek óta, hiszen ezen dolgozom, ezen futnak a virtuális teszt környezeteim, ezen tárolom a gyűjteményeimet és minden egyebet. Ennek pont nem fáj, ha 5% terhelést kap a háttérből miközben dolgozom.
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
Igen, ha egyébként is menne, akkor más a helyzet, de van olyan ismerősöm, aki csak ezért hagyja úgy a gépet mindig, amikor otthon sincs / alszik.
Amúgy ha ilyen jó biznisz lett a bitcoin, lehet be kéne ruháznom egy farmkonfigra. Kár, hogy nagyon lassan térül csak meg a befektetés.[ Szerkesztve ]
-
-
PeL
addikt
Látom az optimizmust a szavaidon, de rossz passzban lévő vagy összhang problémákkal küszködő Eagle - Eagle II teamet mi is vertünk már párszor, vagy kaptunk már ki "élete köreit" hozó dupla kala - sheriff csillagtól. Sajnos ez sehogy sem mérvadó. Az hogy 1x-2x levertek ilyeneket az nem jelenti azt hogy ti is ezen a szinten vagytok, közel sem. A gyakorlatban sokkal többször fogsz kikapni sasoktól mint ahányszor ti verjétek őket, nincs ezen mit szépíteni. Láttam már én is Eagle II rangút a pontlista utolsó két helyén (ki is röhögjük általában) a meccs végén de többször fordult elő az hogy gyakorlatilag ő hozta egyedül a meccset a pontban jócskán mögötte kullogó emberekkel. Az már nem a mi szintünk. Legalábbis bennem már egyszerűen nincsenek meg azok a reflexek és készségek, mint 18-20 évesen. Saját magamon tapasztalom hogy lelassultam. Meg ahhoz nem napi 2-3 óra folyamatos CS-zés kéne hanem 6-8 óra matchmaking amivel az a gond hogy én alapból nem tudnék teljesíteni mert 2-3 óra után egyszerűen már ráunok a játékra, elvesztem a ritmust, kiégek.
Mint anno Sourceban mikor rendesen klánoztam... A vége felé már stabilan vertük a mIRC-es mid-mid+ szintet de a High-októl meg folyamatosan alázást kaptunk. Csak néha fordult elő hogy sikerült elverni őket némi szerencsének és az ellenfél idiótaságainak köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
Csak MM-es szervereken játszol? (meg ahogy gondolom te MAC-en tolod én még WIN -en)
Az hogy nálad megoldva attól még nem biztos hogy megoldódott.
Anno én is azt hittem hogy másnál van a gond mert nekem ne mvotl semmi proglémám CSGo-ba aztán rájöttem hogy cska szerencsés voltam.
Az az 1-1.5 gb pedig nagyon sok ahhoz képest hogy tavaly nyáron még bőven megelégedett 700-800Mb-al.Én leginkább pub szerveren játszok azon belül is 1 jól megszokottan. De van hogy 1 mappot nem tudok lejátszani mert jönnek az FPS droppok. Normál esetben 90-130 között mozognak az értékek függően a pálya grafikai minőségétől és a szerveren játszók számától. Na amikor beüt a krah akkor ez úgy néz ki hogy addig semmi gond nincs amíg nem kezdődnek el a harcok mert amint embert látok beesik az fps 50-60-ra és ez ha hagyom a későbbiekbe cska rosszabb lesz. Ha meg még 1 füstöt is eldobank akkor képes 10-re is lemenni. Szóval ez egyátalán nem normális működés mert a gépnek bírnia kellene. Más játékba ez nem jött elő (sőt hasonló motoros játékban sem, pl Portal2, L4D2 stb..)
Lehet hogy ezt a 128 tic okozza nem tudom de ne mis érdekel, 1 éve még semmi gond nem volt most meg állandóan rossz, és nem cska nekem szerveren sokszor hallom a panaszt hogy miért esett be az fps ilyenkor csak tanácsot tudok adni hogy resizd a cs-det és jó lesz, habár mostmár elég az is ha előhozom a feladatkezelőt majd vissza tabolok cs-be úgy nagyjából javítja.
Egyébként én mai napig fel tudom tornázni a memóriát az egekbe. Belépek szerverre ha érzem hogy kezd akardni akár ki is léphetek menübe othagyom és 1 óra után 2.8GB majd szétfagy a cs.[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
És tényleg, nem is figyeltem a dologra. Akkor már egyszerűbb, ha megveszi az adott matricát az ember, bár én amúgy sem vagyok az a nagy matricás, skin-eknél is most kiválogatom az általam gyakran használtakat és megveszem őket drop-okból. USP hiányzik, veszek még majd egy AK-t (még nem tudom milyet) meg majd talán egyszer egy kés.
Akkor látom nektek adja rendes a Phoenix ládát. Az előző hetem az valami katasztrófa volt. 3 esport láda, 2-3 P250, matrica kapszula és kb ennyi is.
-
Mate
nagyúr
Én írom azt is Ebből is látom, hogy nálam, tesómnál és családban lévő 3. acc-nál is egy nappal később resetel
Mondjuk volt Cs fórum, ahol írták, hogy phönix óta megváltozott a rendszer és már nincs fix. reset időpont, hanem mindenkinek az első phönix update utáni első drop lett a reset időpont. Hogy ebből mi igaz, azt nem tudom. Nálam egybeesik a kettő, de lehet csak véletlen.
Slystyle: Én is guardian-ra várok M4A1 már megvan, már csak USP-S kell
-
Mate
nagyúr
Ahhoz a p90-hez szép emlékek fűződnek Ha jól emlékszem az volt az egyetlen dropom eddig (ládákon kívül) ami komolyabb pénzt hozott a konyhára. Olyan 5,4€-ért tudtam eladni és elég sokáig tartotta is az árát. Most nem tudom mennyit ér.
Slystyle: Mutasd a raktárad
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Pedig az van a Steam Store kezdőoldalán is a banner képen. A CT Spitfire skin-es Famas-t tart.Én már láttam, de annyira nem fogott meg. Igazából egyik sem eddig, talán egy Teardown vagy Sergeant jobb lenne, de egyelőre ennyi jött ki a szerény kis wallet-ból.
Hexane azért tetszik, mert tetszenek a hexák. Lehet a Crysis miatt (a sok-sok óra benne), ugyebár Nanoruha felülete hexagonos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest