- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #35937 üzenetére
Ha szokásos megoldás lesz, akkor olyan hitboxot kapunk, hogy földön térdelve fogunk imádkozni, hogy rakják inkább vissza a régit. Erre majd frissítenek, és egy még szarabbat kapunk. Csak pár példa az évek során: Deagle, CZ75, Tec-9 stb... Aki az elejétől tolja, és aktívan, az tudja miről beszélek.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #35561 üzenetére
A P1-3 a legolcsóbb, leggagyibb, A P2-4 majdnem ugyanez, de általában adnak többet is értük, legalábbis karambitnál és M9-nél így van. A Sapphire, Ruby, és Black Pearl más kategória. Azok átlagosan 5-10-szeresét éri ezeknek a low patternosoknak, továbbá nem is hasonlítanak ezekre.
-
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #35455 üzenetére
Engem ez a jelenség pl nem zavar, és értelmes csapatkommunikációval nem szokott gond sem lenni belőle. A leszabályozás lehetősége sem teszi érdekessé nekem. A hangminőséggel és pinggel sem volt még bajom játékon belülivel, miegymás. Annak akit zavar pl amit mondtál, gondolom, hogy jobb opció. Ez alapján pl te is emiatt használod amit mondtál példának?
MurdR: nekem Q-n van, és egyáltalán nem szokott zavarni, figyelmet elterelni sem, mert nem kell keresgélnem a gombot. Amúgy gyanítom, beállítható lenne ez is automatikusra, hogy hangra bekapcsoljon, de ezt csak találgatom, mert nekem így megfelelő. Nekem nincs rárőszakolás, vagy megfelel az ingames, vagy ha nem, hát ez a helyzet. De köszönöm, hogy leírtad, hogy vagy vele. Zero-nak is kösz egyébként.
-
Coccolino_O
őstag
-
IreN!CuS
addikt
válasz
#97716736 #34917 üzenetére
Még annyit tudok mondani - anno amikor megvettem ezt a configot méregettem - hogy nagyon megéri ezeket a fx procikat húzni -ha tudja az ember -nagyon sokat számított a legtöbb játékban.( sajnos a teszt anno a kukában landolt a logout helyett) így konkrét számokat nem tudok írni.
-
membrandj
nagyúr
válasz
#97716736 #34914 üzenetére
Cs szerintem 1 vagy 2 magot használ. 1 szálas teljesítményben egy g3220 pentium veri kb az fx-et.
Valószínűleg 1-2 szál fullon megy neki, a maradék 4 pedig üresen kb.
Illetve az fx procik iszonyat kényesek a melegedésre és az alaplapnál se mindegy,hogy mi van alattuk.
Melegedés miatt a ház se lényegtelen és a táp se. -
IreN!CuS
addikt
válasz
#97716736 #34914 üzenetére
6300@4.5 7790 256-ra korlátozva nem láttam nagyon ugrálni ( persze full lehúzott grafikával 1366-os felbontáson)
Szóval egyedi probléma lesz szerintem , próbálja meg kicsit húzni ha esetleg alapon lenne , állítsa be indítási opciónál a 6 magot , illetve van valami hasonló opció játékon belül is jobb , nem jut eszembe. -
-
válasz
#97716736 #33899 üzenetére
ASUS VG248QE . Megtalaltam, irja CS kozben is a 144 hz et .De szemmel nem mondanam meg az elozo 72hz es Dell utan . Semmi valtozast nem erzek , biztos velem van a baj . A szinei viszont szarabbak ennek
IPS panel utan TN
Maradjunk annyiban ,hogy ez a csere nem jott be nekem -
vzsryl
nagyúr
válasz
#97716736 #33665 üzenetére
Nem elég, nekem is kell a QCK+. Csuklóból játszom. Úgy tűnik, megtaláltam a rámszabott beállítást: 800DPI + 1,5-ös sens. Néha a QCK+ széléig is elmegyek ezzel, ha épp úgy adódik, mindezt csuklóból, megtoldva alkarral, ha gáz van.
(#33690) vorosmarti: Ne higgyé' Zének, mert nagyon low, csak világmakkerja'.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
#97716736 #33668 üzenetére
De azért azt tegyük hozzá, hogy Hiko iszonyat nagy értékeken játszik. Nekem úgy rémlik, hogy neki a dpi a magas, de lehet, hogy a sensije. Ez a fajta beállítás nem sok embernek fekszik ebben a játékban. És mennyit kell ahhoz játszani, hogy az ember ne húzza túl a célon az egeret.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
#97716736 #33655 üzenetére
Nálam 450 van meg 900. Jelenleg ugye a 900-on használom és e fölé eszembe sincs emelni. Lehet majd kipróbálom azért a 450-et sens emeléssel, lehet akkor már meg sem állok DMG-ig.
Még lenne egy kérdésem: ezekkel a beállitásokkal az egérpad egyik feléből áthúzva a másikba pont 360 fokot fordulok. Ez igy szerinted jó? Amugy az egérpad nagy CM Storm Control-RX. -
Redneck
nagyúr
válasz
#97716736 #33595 üzenetére
Nem szeretem kiadni az adataim, ha akarják úgyis meg tudják nézni hol vagyok!
Ez az adótörvény miben érinti a piaci tranzakciókat?Amúgy az normális hogy csomó skin ára elkezdett stabilan felfelé menni? Mondjuk látom vannak páran akik bevásároltak készleteket (bizonyára még olcsón) például Redline AK-ból. Lehet korán adtam el őket?
Szerk:
A lényeg hogy ne vonjon le többet eladásnál. -
Redneck
nagyúr
válasz
#97716736 #33581 üzenetére
Évek óta így használom hiba nélkül. Az USB polling rate tuningos egerekkel volt gond régebben de a gyári megoldásokkal való szívásról még nem hallottam. Amúgy tény hogy 2ms vs 1ms nem túl nagy különbség, de ha tudja miért ne használjam ki. DPI-t csak annyit állítok ameddig a szenzor pontos nem a számokat kergetem.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
#97716736 #33574 üzenetére
Én is alapból bekapcsoltam mikor elkezdtem a játékot, mert ugye pont arra való ez az opció / parancs, hogy jobb és pontosabb legyen az egér mozgás, viszont miután olvastam róla pár dolgot külföldi fórumokon, kipróbáltam aim mapon botokkal és egyértelmű, hogy 0-án nekem sokkal jobb és érzékenyebb lett a célzás.
Mintha 1-en rárakott volna egy "simítást" a játék, amitől lassabban lehetett fejre vinni a célkeresztet.
De valakinél meg 1-es állásban jobb, ahogy az előbbi linkelt oldalon is lehet látni. -
bbdzyx
senior tag
válasz
#97716736 #33538 üzenetére
+1
Én is 500 Hz-en használom a jelenlegi FK2-met, mert érezhető a különbség e között és az 1000 Hz között, de számomra előbbi a szimpatikusabb. Míg anno a DA 3.5G-met, Kana V2-met pedig 1000-en hajtottam.Amúgy meglepő, hogy sensitivity téren is ég és föld a különbség a 64, illetve a 128 tickrates serverek között. Előbbin sokkalta lassabbnak érződik ugyanaz a beállítás (800 CPI, ingame sensitivity 0.7), mint utóbbin.
-
vzsryl
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #32945 üzenetére
Ahogy már írták is a zoom sebességet.
Pl Mirage-on T-ben már úgy mentem ki, hogy be voltam scopeolva bal szélre és onnan húztam ki jobbra ha ott volt. Na ez most reménytelen, hiszen piszok lassan érsz ki, így mire kint vagy már ki is lőttek.Az agresszív wp-zés így el van basszintva.
(#32974) ZeroDK: A wp-m ára is beesett 80-ról 65-re, de pont letojom úgysem adom el.
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #32490 üzenetére
velem is próbálkoztak már hogy FNt ad valamiből, és valami csoda folytán FT került a csereablakba. Előtte egy market linkkel még olaszra váltott a steamem nyelve is (amit ő küldött, hogy megmutassa az árát merő jószándékból...
), és siettetett, hogy jaj cseréljünk már mert siet. De a google fordító megmentett
pofátlan mocskok vannak, pár dolgot már láttam énis, miket kitalálnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Magisk
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged