- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
PAUBEN #26518 üzenetére
Ugye tudod, hogy 18 éves kor alatt nem szabad ezzel játszani? Ezt csak azért írom, mert eléggé nem vagy képben (gyerekes), ha azt hiszed csak a "feletted" lévő tud hasznos információval szolgálni.
Tegyük fel ma sheriff vagy. Holnap supreme. Akkor te ennyivel jobb lettél 1 nap alatt? Valószínűleg nem, ugye? Főleg, ha harmadnap duplakala vagy.
Egyébként is, sherifftől már kicsi a rés, legalábbis az én tapasztalatom az, hogy a mostani sheriff rangommal is volt, hogy szarrá lőttem a supreme-t, meg volt olyan is, hogy a 4 csillagos engem.
Ennyit ér a rang szerintem. Főleg, hogy manapság csapatokban járnak az emberek mm-re (így is érdemes), de ezáltal húzzák is egymást, tehát lehet hogy mindenki duplacsirka, miközben nincs azon a szinten 1-2 emberke.
Na mindegy, nem is értem minek mentem bele, de most már hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest