- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
gtamate2 #63945 üzenetére
Tegnap este 10 óta most 13-ig toltuk faceiten. Elég gyakorlás?
Borzasztó amúgy mennyire vegyesvágottak a serverek, ellenfelek és társak is premiumon is. Tök mind1, hogy level 10 vagy 6. Találkoztunk sv 10-20-as serverrel, 0-13-ban lévő társsal, 200-as pingű insta hediket osztogató 300 órással. De voltak borzasztó jó meccsek is olyan clutch szitukkal, hogy a fülünkön folyt az adrenalin.
Az a baj, hogy ez is olyan mint az MM. Némileg élvezhetővé csak 5-ös premade-el válik. -
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #63853 üzenetére
Nekem azért furcsa egy picit, hogy azt feltételezed van itt a PH berkein belül legalább 3-4 fixebbnek tűnő 5-ös. De még ha egy kis unszolásra ki is alakulna 4 csapatocska, szerintem nehéz lenne megoldani hogy úgy is maradjanak a lineuppok, arról nem is beszélve hogy már az elején sejteni lehetne melyik nyeri a kupát. Persze nem a kedvedet akarom elvenni, osszá be nyugodtan valahova, vagy hogy egy kis retro feeling legyen én magam hirdetek: Csapatot keresek, online kupákra, később talán ICL, 20y+, midhigh+, mikrofon van
-
I Am^^
tag
válasz
gtamate2 #63853 üzenetére
Az a baj, hogy az ilyeneket nagyon túl izgulom, és olyankor olyan vagyok mint egy silver. Mint amikor elkezdtem mixre járni. 5-6 killel rohangáltam az elején...
Csak kiégetném a csapattársaimat, ha egyáltalán akarna velem valaki egy csapatban játszani.
De majd átgondolom.
-
Xero
nagyúr
válasz
gtamate2 #63802 üzenetére
Fene tudja. Megrögzött A1-es voltam, pedig sprayelni sosem tudtam vele (gyak a bevezetéstől az utolsó nerfig). Aztán kicsin beraktam az A4-et, mondván nézzük mit bírok vele. Akkor rájöttem, hogy pöttyözve kb ugyan azt tudja, és kevesebbszer állok ott üres tárral szétgyalázva.
Ettől függetlenül én is érzem, hogy váltogatni kellene, hogy objektív legyen a dolog, de a fene tudja.
Ma pl tök mind1 lett volna mi van a kezemben.
-
gtamate2
veterán
válasz
gtamate2 #63503 üzenetére
Pörög! (stream)
Következőre ér jönni! -
kretenallat
senior tag
-
-
-
válasz
gtamate2 #62755 üzenetére
Egy 5let.
A lezárt táblázatos doksiba kiemelhetnéd színekkel (pl piros és zöld) a helyes és helytelen tippeket, aztán a végén összesítve lennének a major végén, és a nyertes kap egy virtuális vállveregetést
Látom épp folyamatbanMás:
A holnapi nap mumusának a North-ot tartom, nem lennék meglepve ha elpicsáznák a gyengélkedő fnaticot
De a Godsent meccsen is történhetnek furcsaságok... -
Redneck
nagyúr
válasz
gtamate2 #62628 üzenetére
Reggel asszony azzal keltett a kávé mellé, hogy Deadfox volt az Indexen.
Elég tehát a Spíler TV-t nézni a drophoz? Csak azért kérdezem, mert napokig menni fog, hátha egyszer nekem is bejön... Sajnos nézni nem sok időm lesz.
Szerk:
Egyébként ha délután fellépek a twitchre, megy magától reggelig? -
tescodr
aktív tag
válasz
gtamate2 #62512 üzenetére
ehhez egyébként hozzá tartozik hogy a cs-go community elég érzékeny minden frissítésre.A legkisebb változásra is érzékeny en reagál a pro sceene.Ha teszem azt bekerülne a source 2 sokan sírnának mert pl nem úgy pattan a gránát vagy változna a hitreg,esetleg kevesebb lenne az fps. Nem olyan egyszerű ez...
-
kuLi_
tag
válasz
gtamate2 #62509 üzenetére
CS:GO-ban nagyobb a pénz, Dota2-ben nagyobb a díjazás (via crowdfunding), de a Dota2-őt nem is ennyi ember "csinálja". Erre nehéz rálátni, hogy mi mennyit vagy mit érdemel, de szerintem amit csinálnak, az valahogy mégis mindig működik.
Ha a nézőszámot nézzük, szerintem egyáltalán nem veszélyes a helyzet, egyértelmű üzenet az is, hogy a Turnernek esze ágában sincs levenni főműsoridőről. Mellesleg ha jól értelmeztem, nem azt mondta, hogy arra fókuszál, hanem hogy azzal játszik a legtöbbet. Játszani, fejleszteni, vagy pátyolgatni, esti levezetni; A kettő nem feltétlenül jelenti ugyanazt
-
gtamate2
veterán
válasz
gtamate2 #62221 üzenetére
Le is zártam a szavazást, szvsz felesleges tovább firtatni, ekkora minta már bőven reprezentatív, ha az aktív fórumozó & mixelő közösségek egyvelegét nézem.
Az eredményekről itt láthattok bővebb tájékoztatást: [link] (aka. logout blogom)
Éjjeli baglyok előnyben!
Peace
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #62245 üzenetére
Az hogy hányan töltik ki a kérdőívedet nem releváns szerintem, mint ahogy az sem hogy hányan vannak a steames csoportban -> hisz hányan jöttek abból a 110+ emberből játszani? Mindig szinte ugyan az a 20 ember. Mindenki tudja, hogy tele a csoport olyanokkal, akik egyszer sem voltak. Azoknak a száma is magas, akik csak 1-2x voltak, utána pedig soha. Ez az arány a kérdőíved kitöltőinél is hasonló lesz, de hogy ne növeljem ezt a számot én már ki se töltöttem.
-
törölt tag
válasz
Csak szerintem bukik meg a dolog ott, hogy ketté osztanál egy "közösséget" lásd első kérdés, de lehet én értelmezem rosszul. Főleg ha csak arra gondolok, hogy 8kor kezdődik elv, de van, hogy 10kor se vagyunk meg, akkor hogyan akarjuk ketté osztani a csapatot?
1. kérdésben az első válasz * Teljesítmény szerint * csak szerintem degradálja a gyengébb játékosokat? Vagy mit értesz teljesítmény alatt?
-
tescodr
aktív tag
válasz
Jó a kérdőív,de szerintem is van hogy lazulóra kell venni,és van hogy fegyelmezett játék szükséges de alapvetően szerintem a mix-nek egy olyan helynek kell lennie ahol a fáradt gőzt lehet kiereszteni mivel senkinek nem veszélyezteti a rangját vagy esetleges esport előmenetelét.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gtamate2 #62223 üzenetére
Há'de én má' kitőtöttem májsztró! 😆
Ne osztódjunk ha lehet, de a balanszra rá kell menni. Van hogy a GE-Supreme sem lő semmit, az alacsonyabb rangúak meg felpörögnek. Kicsit taxosabb azért lehetne a mix. Mondjuk ready előtt 5 perc eligazítás, rohangálás és túrás helyett jót tenne egyeseknek.
Szerk:
És az hogy kicsit jobban tiszteljük mixtársainkat. Nem a nicket, hanem magát az embert. Igaz ahol nincs víz, ott nem lehet hullámot kelteni... -
regener
veterán
válasz
Második kérdésre:
Ez szerintem változó, többségében csak játszani akarok, de néha nem árt egy kis komoly "munka" is.
Azis erősen beleszól hogy mindig rage-elek ha lelőnek, de általában ilyenkor kinyomom a mikit és kisírom magam a "nemigaz ennek miket ad be - francért nem kapja ez" szövegekkel.Utolsó kérdést érteni, de a zavae-e kérdésre fura a 3. válasz, inkább: nem, ha nem vagyunk meg
-
expander
senior tag
válasz
gtamate2 #62188 üzenetére
csapatmatricat tudsz venni kozvetlenul (0,88€), vagy foil/holo kapszulat amibol ugye tetszolegest nyithatsz (~5€), illetve csapat-jatekos kapszulat tudsz venni (0.88€), amibol az 5 jatekos egyik tagjanak a matricajat tudod nyitni.
az elejen megeri megvenni a jatekos kapszulakat 0.88ert, es ha egy nepszeru jatekost nyitsz, akkor major elott 1-2 nappal eladni, mert fel szoktak kuszni olyankor akar 2-3€ magassagaba is, illetve utolso elotti napon negyedaron azaz 0.22ert bevasarolni (bar mivel mostanaban mindenki ezt csinalja, ez kevesbe eri meg)
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #62126 üzenetére
Látom nem tudtál aludni hajnal 4kor sem, bűntudat az oka? Remélem vágatlanul teszed fel a streamet, annak ellenére amilyen hangsúllyal mondtam ott 1-2 dolgot. Alapvetően zavaró volt, hogy te mint főkolompos, topikgazda, szerverkezelő, stb. nem velünk vagy, hanem másokkal, nem PHsokkal, a PH-s csatin. De ehhez már hozzászoktunk, nem egyszer választottad már a létrán való felkapaszkodást, az ambiciózus kis törekvéseidet helyettünk, most éppen az öregfiúkkal való barátkozást. Biztos meg van ennek is az oka, apakomplexus vagy valami, de ne menjünk bele, mint ahogy a mighty ügybe se, elvégre nem ide tartozik, nemde?!
Az is zavaró volt hogy alig bírtunk szerezni 10 embert, de ehhez is hozzá szoktunk már az utóbbi időben. Az akasztott ki minket igazán és ezért mentem át szólni, hogy a mi nagy nehezen szerzett embereink lettek átcsábítva a ti szobátokba, akik előzőleg hozzánk lettek hívva, eredendően hozzánk készültek, velünk beszélgettek stb. (józseftomi, irénikusz, gentle, tax (ő később vissza jött, mert gondolom túl gyenge volt nektek). Oké, értem én hogy olümposzi magaslat, meg mindenki oda megy ahova akar, de ez akkor is szembeköpés volt velünk szemben, akik átmentek pedig kétszínű emberek. Nem hiszem, hogy beast ennyi PH-st ismerne, főleg hogy kb egy null órás játékosról van szó, aki nemrég tért vissza inaktivitásából, tehát a védelme feléd eléggé röhejes volt. Mondjuk azt se értem, hogy ha olyan hűde erős 10-est akartatok össze hozni, akkor ő mit keresett ott, a mi oldalunkon még egy crow vagy noobsaibot is erősebb nála, de ez már tényleg nem az én dolgom. Állítólag zombeee olyat mondott miután elmentem, hogy miért olyan nagy szám ez a PH mix, miért kellene oda bárkinek is mennie vagy valami ehhez hasonló hagyta el a száját. Hát ez is eléggé kétszínű beszéd annak tudatában hogy hányszor volt már ő is PH mixen játszani velünk. Én sokszor választottam inkább a kiégetős 10-es mixre várást az mm helyett, úgy vélem egy topikgazdának mérlegelnie kellene és adott esetben inkább a PH mixet kellene favorizálnia, vagy legalább segítenie azt azzal, hogy nem járul hozzá annak szétbomlasztásához egy másik 10-es érdekében. Erőteljesen elgondolkodtam hogy részemről ennyi volt a 10-es mixelde...
-
szebe
addikt
válasz
gtamate2 #62126 üzenetére
Ha gonosz lennek, azt mondanam, a tobbieket csak az zavarja, hogy te high rank mixelgetsz kodival (meg multkor mar cikket is irtal az oldalara), es nem PH mixre hivod. De nem vagyok gonosz.
Nem hinnem, hogy topikgazdai mivoltod kotelezove tenne a mixeken valo megjelenest, amennyiben online, es/vagy jatekban vagy. En is utasitottam vissza nem egyszer invitalast (bar en nem vagyok topikgazda).
Multkor valaki kifejtette, hogy azert egy ido utan mar nem olyan izgi kvazi minden nap ugyanazokkal az emberekkel (emberek ellen) jatszani, igy nem csoda hogy csokken a PH mix nepszerusege, es a kezdeti 2 szerverre valo ember utan 1-re alig van meg az anyag.Lemusz hulyesegeit meg ismerjuk (bocs), szoval ezen szvsz felesleges rugozni.
-
Cr00py
senior tag
válasz
gtamate2 #62008 üzenetére
Igen, valóban az ESEA angokrol volt szó. Elnézést, ha elsőre kissé fura volt. Azt hittem, hogy ezzel semmi újat nem írtam. Változó a napi aktivitásom CS:GO-ban. Van, mikor 6-7 is megy, de van mikor csak 1-2. Hangulat függő is, ugyanis más platformon, illetve más játékokkal is játszom, ha időm engedi.
1.0b volt az első Counter Strike, amit kipróbáltam. Akkor még Steam sem volt..sőt egy ideig a játékórát sem mérte, szóval elég rég volt már. 2001-'04 között volt egy kis kihagyásom, de azóta szinte folyamatosan, esetenként 1-2 hetes kihagyásokkal játszom. Elég sok csalót láttam már, így ennyi év után viszonylag egyszerű őket kiszűrni, persze én is tévedhetek. Bizonyos szinten a szerencsének is köze lehet ahoz, hogy ritkán botlok beléjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest