- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krecso
tag
Nah, akkor legalább Te átérzed a helyzetem.
Egy normális gép kéne igazából (vagy a Source 2), azt csókolom, csak tudod egyetem, meg bulik, meg jogsi, azt egyből száraz kenyéren él az ember vízzel, nem hogy gépet rak össze.
(#49943) RECSKA: Nekem úgy a skillel nem lenne gond (mondjuk ez relatív kinek mi a skill), de low fps-sel nagyon nehéz jól játszani. Eddig SMFC-Global körül tengődtem, rangnehezítés óta LE voltam, viszont egy hete nagyon durván berageltem, ledobott Sheriffbe, és azóta hozzá se nyúltam a játékhoz. (Le is töröltem, de azután visszaraktam, mert ha kijön az operation gyorsan kell cselekedni)
-
vzsryl
nagyúr
2-3x is volt zsinórban 3-4 lossom, mégsem dobott lejjebb. Az egyéni pontszámokon múlik a dolog, amit mi nem látunk, viszont a rendszer odarak, ahová kell.
Mike: LEM vagyok, de van két smurf accom, és azokon nem szokott túl sűrűn erős smurföket dobni. Itt LEM-en már keményebbek vannak, de ez amiatt van, mert 10 nyert meccs után ez a legmagasabb rang ahová bedobhat. Ezért néha van GE szintű vagy csaló ellenfél, de abszolút nem gáz a helyzet.
Nekem egyedül a borzasztó hitbox-szal van bajom, ami 128ticken is rohadás sz@r. -
wjbhbdux
veterán
én a szék karfáján támasztom a könyököm, ez az új generációs progamer asztalra ráfekvés és 5cmről monitor bámulás már nevetséges és egészségtelen is. a legjobb quake játékosok és sok orosz CS-s pl az ölükben tartották a billentyűzetet és így volt elég hely az egérnek a kisebb asztalon is.
-
Lackki
őstag
Ellenünk már reggel használták, amire írta a brit gyerek hogy "sry de ameddig ez benne van a gameben addig csinálja"
38at lőtt... Ettől függetlenül ezért nem adnék semmilyen bant, mert ez kb olyan mint amikor price error van steamen és mindenki rommá veszi magát. Azokat is akkor tiltani kéne? -
atomanti19
aktív tag
Xero-hoz tudok csatlakozni. Plusz ha elég időt játszol ezeken túl fogod tenni magad, nálam így volt.
Viszont! Anno még a kezdetekkor a Faceit is bannolt ám rendesen, mm nem szűrte ki, de a faceit szeróról levágta az illetőt ha valami nem volt rendben. Rengetegszer előfordult, nemtudom manapság a q elhagyáson kívül büntet e valamit...Ekkora játékostömegnél már nem fog számítani neki az a pár tízezer account, főleg hogy bőven elég ha offline tisztán tartja a játékot(amennyire lehet).
-
vzsryl
nagyúr
Köszönöm!
Örömmel olvasom, hogy 7 évvel ezelőtt jó döntést hoztam, amikor elzavartam a UPC-t (szerencsére nem volt hűségem, így 2 hónapos borzasztó kapcsolat után szakítani tudtam velük). Akkor is ez volt. Ha véletlenül szolgáltatott, akkor csúcs időben normális speedtest-es mérés ellenére is 350-es volt a pingem CS-ben. -
demerion
tag
Pár kiegészítés ami előfordult már MM alatt.
Mirage hot box = firebox = ninja = noobcorner
Dust2 lower / upper tunnel = lower dark / upper dark
Cache garage = mid halls
Cache B halls = B toxic
Cache CT connector = Z
Cache checkers = ventroom
Overpass pillar = monsterhirtelen ennyi jutott eszembe.
-
SQX_Barto
addikt
-
gorillaZZZ
csendes tag
-
lemusz
addikt
Valahogy nem akarom elhinni, hogy ilyen gauss görbe alakja van a valóságban, de aláírom hogy így kellene kinéznie. Mióta könnyebb előrébb lépkedni olyan embereket látok szuprémben, akik screenshotjaik alapján 1-2 hónapja még novák voltak. Normál esetben ekkora fejlődést csak extrém sok játékkal, gyakorlással, tanulással lehetne elérhető az én szemléletmódomban.Saját ismerősök között is vannak sokan, akik szerintem nem érdemelnének globál meg szuprém rangot, mégis ott vannak. Saját magamnak se adnék globált, mégis abban vagyok. De én legalább régebben is sas2-szuprém körül voltam.
szerk.: szóval azt akarom mondani, hogy szerintem ez a görbe igencsak el van tolódva mostanság.
-
NyxNyxNyx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11Pr
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged