- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
gorillaZZZ #50244 üzenetére
Lazan meglesz.
Nekem i5 4440 + gtx 750ti + 8gigaval van 1024-ben (minden medium) 250-300. -
Mclovin
senior tag
válasz
gorillaZZZ #50244 üzenetére
Sima liba elvileg.
-
krecso
tag
válasz
gorillaZZZ #49936 üzenetére
Grat.
Szerintem sokat dob a játékélményen, bár pár haver szerint ők szemrákot kapnának egy meccs után. Ízlések és pofonok.
-
krecso
tag
válasz
gorillaZZZ #49915 üzenetére
Próbáld meg anélkül "telepíteni". Lehet a leírás egy régebbi verzióhoz készült.
-
krecso
tag
válasz
gorillaZZZ #49913 üzenetére
Én is onnan szedtem le. Az oldalon lévő telepítési leírást követve tökéletesen működik.
-
ReFleXx
addikt
válasz
gorillaZZZ #49787 üzenetére
neha bebugol nekem a console ilyenkor ramegyek a browse community server-re es visszamenube. lehet van ra mas megoldas de en igy szoktam megbutykolni.
-
krecso
tag
válasz
gorillaZZZ #49787 üzenetére
Ha 1-re van állítva, akkor a játék figyelmen kívül hagyja az összes egérrel kapcsolatos beállításaidat, amit a Windowsban csináltál. (Ilyen a windowsban beállított egérérzékenység, mouse acceleration stb)
-
bbdzyx
senior tag
válasz
gorillaZZZ #49776 üzenetére
m_rawinput permanens parancs, ha egyszer megadod az értékét, az úgy marad, nem kell minden indításnál beírni.
A konzolt meg Steamen a könyvtárban jobbklikk a játékra -> launch commands -> -console [ezek is hasznosak, dobd mögé: -novid -high (120hz-es monitor esetén: -refresh 120)]
-
wjbhbdux
veterán
válasz
gorillaZZZ #49768 üzenetére
máshova kerültek a cfg-k pár hete, steamapps helyett steam/userdata
-
szebe
addikt
válasz
gorillaZZZ #49761 üzenetére
1. A pontszámod változatlan, csak a hozzárendelt rank fog változni valószínűleg.
2. Ha "autoexec.cfg" néven mented el, akkor cfg fájl kéne hogy legyen. Próbáld meg, hogy a config.cfg végére odabiggyeszted, hogy "exec autoexec.cfg"
Más:
Játszottunk ma 3 meccset, 2 loss 1 x. Mindkét lossolt meccsen ilyen igazi tryhard csalót kaptunk, aki 4-5 kör után megunta, aztán a perfekt readek ellen nem volt esély.
"Természetesen" zsír új acc, 200 óra + pár oldal csalózás a profilon... -
errorcode06
őstag
válasz
gorillaZZZ #49710 üzenetére
Igen, elég 30 naponta játszani egyet.
-
dugo_
veterán
válasz
gorillaZZZ #49677 üzenetére
Igen. 1 hónap MM-mentesség után elveszik a kijelzése, de a háttérben megmarad a pontszámod. Az első nyert meccs után ismét kijelzi, általában derank nélkül.
-
lemusz
addikt
válasz
gorillaZZZ #49666 üzenetére
Ha már kodiakbácsi oldaláról lesel ilyeneket, miért nem kérded meg tőle, mint a többi jól nevelt kisgyerek?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
gorillaZZZ #48238 üzenetére
Nem mindent, csak a fegyveres változtatásokat. (recoil stb)
-
válasz
gorillaZZZ #48221 üzenetére
Igen!
-
Vanir
veterán
válasz
gorillaZZZ #48177 üzenetére
400 dpi-vel is lehet 23-as sensit beállítani. Általában az egerek jobban működnek alacsony dpi beállításoknál. Lásd az összefoglalót itt.
Mellesleg egy 45 centi széles egérpad, meg némi hozzászokás kérdése. Játszottam közel 90cm/360 truesenssel és soha nem volt bajom azzal, hogy ne tudjak időben körbefordulni... -
SQX_Barto
addikt
válasz
Mert konnyebb kontrollalni a nagyon kis mozgasokat, pl 1mm-rel arrebb, viszont a fordulassal egyetertek...
En sem igazan tudom megtalalni a jo egyensulyt, a pontos celzas es a gyors fordulas kozott. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DM-en mindig szívok miatta, de MM-en tudod nagyjából hova kell nézni, szóval ott sokat profitáltam belőle. Én 1600 dpi 5-ös érzékenységgel kezdtem (nem igazán volt helyem), és így is sikerült hozzászokni miután vettem egy egérpadot.
Amúgy meg ha hátulról lőnek akkor az esetek többségében amúgy is halott vagy. -
bager13
aktív tag
válasz
Játssz úgy, ahogy neked kényelmes! Ne foglalkozz senkivel! Idővel úgy is érezni fogod, hogy min érdemes változtatni.
-
Arkennys
addikt
válasz
állítsd be úgy, ahogy neked jó...
-
ReFleXx
addikt
válasz
gorillaZZZ #48149 üzenetére
Vedd lentebb senset/dpi-t mint ahogy tobben mondtak, de en annyival kiegeszitenem, hogy nem kell egybol lemenni 1000 koruli sens*dpi-re iktass be par koztes fokozatot es amikor mar kezdesz egy fokozattal megbaratkozni vedd lentebb 1-el. Jomagam ugy tapasztaltam igy konnyebb.
-
perecKING
senior tag
válasz
Ne legyen dinamikus!!! Ha "kinyilik" kitakarja a karakter fejet! Nekem 800dpi ingame 1.
Egertopikban ajanlanak normalis egeret. Nekem az segitett a legtobbet! -
maathe
senior tag
válasz
Akkor ne is csodálkozz, hogy nem tudsz lőni. 400 dpi @ 2.0 körül próbálkozz.
-
afrojack1
senior tag
válasz
gorillaZZZ #47654 üzenetére
Meny fel deathmachre! És ott gyakorolj, nem baj ha leszednek, csak gyakorold hogy mennyit kell rántani egy x távolságra lévő enemyre!
-
perecKING
senior tag
válasz
gorillaZZZ #48140 üzenetére
1. Vedd le az eger erzekenyseget.
2. Ha kell akkor nagyobb egerpad
3. A "celkereszt mapon" talasz olyan celkeresztet ami csak egy pici potty.
Eszre fogod venni, hogy nem a "nagy" crlkeresztet rakod az ellenfelre hanem a pici pontot. Gyonyoruen lehet vele aratni dm-en(csak hs) ! Nekem ez valt be.Es bevallom azota k. jo lettem
He rangot bukott angyalok. Keso este mm?? Kicsit unom a random LEMMM-et.
Vagy bedaraljuk az ellenfelet(ertelmes embereket ad).
Vagy kapok 3-4 retardot(barmennyit lovok bukas)
Gyozelem, bukas, x, bukas, gyozelem, bukas, x, bukas, bukas,
LEM szinten mindig top frager vagyok(ha gyozelem, ha bukas), de bhatom. -
csurenzoo
aktív tag
válasz
Egy egér beállítást szokj meg és játssz sokat. Majd olyan 1000 óránál kezdesz ráérezni,hogyis van ez. Addig nyugodtan szprézzél össze-vissza
És szép lassan tudatossá válik az egérkaszálás.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Add meg a steam profil linked, és ha tudok, segítek.
-
dugo_
veterán
válasz
(500 óra még mindig semmi)
-
Lackki
őstag
válasz
gorillaZZZ #47654 üzenetére
ráteszed a célkeresztet és megnyomod a bal egér gombot
Ez CS:GO, nem arma... nem kell elé lőni.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
gorillaZZZ #47612 üzenetére
Cijó!
Itt egy táblázat, ide le van írva -
szebe
addikt
válasz
gorillaZZZ #47484 üzenetére
Mióta 20 sec-re levitték a buytime-ot, max akkor, ha d2 közép átfutó/befutó ct-t lelövöd.
Régebben a hosszabb buytime miatt működött az is, ha gyorsan entryztél egyet b-n/hosszún, és vissazfutottál vásárolni. -
atomanti19
aktív tag
válasz
gorillaZZZ #47484 üzenetére
Ha egy ct kijön közre, lebököd. 1:40 ig vásárolhatsz a pénzből.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
gorillaZZZ #47236 üzenetére
Mi ez a map :'D
-
horush
addikt
válasz
gorillaZZZ #47101 üzenetére
Itt kérdezd meg inkább.
-
Vanir
veterán
válasz
gorillaZZZ #47099 üzenetére
Nem leszel DMG-ből instant GE, de egy húgytalicska egérhez képest hatalmas különbségek vannak.
#47101: Az egeres topikban inkább szívesen adok tanácsot amúgy, ne itt offoljuk a dolgokat. Mellesleg a lista teljesen friss.
-
Xero
nagyúr
válasz
gorillaZZZ #46995 üzenetére
A rangok nagyon el vannak mászva, szóval az a mge annyira még nem jó olvasztótégely.
Az kb a régi silver/sub silver kategória. Bár manapság némi gyakorlással egy fakezű nyúl is supremebe lövi magát.
-
MurdR
veterán
válasz
gorillaZZZ #46870 üzenetére
Kultúráltabban.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
gorillaZZZ #46844 üzenetére
Nálam is ugyan ez.
-
1m1s
tag
válasz
gorillaZZZ #46844 üzenetére
Szintén zenész.
-
perecKING
senior tag
válasz
gorillaZZZ #46816 üzenetére
Hat en most fejeztem be a go-ra valo fejlesztest. Sok idobe (penzbe) kerult. Most egy egerpad szuletett £32, es egy bill £100(akciosan).
Respekt azoknak akik a gyengebb gepekkel lazan global szinten vannak!
Lassan nincs kifogasom
:
i7 4770k, gtx 780oc, 8gb 2400mhz ram, 144hz monitor, roccat optikai eger, corsair k65 bill, qck xxl egerpad, 5.1 fules, soundblaster z hangkartya, kartamaszos szek....
Mar csak egy asztal kelleneEzzel kezdtem: athlon 2, 4gb 1333ram, 5770 1gb, laser eger, legolcsobb bill, 19" irodai monitor( imputlag powa)
-
törölt tag
válasz
Én egy 20k-s Razer egérrel. Nekem előtte még régen volt egy 6-7k-s Giga egerem, és ha nagyot rántottam, még annak a szenzora is képes volt behülyülni. Nyilván nagy sensen jók az olcsó egerek.
-
Lackki
őstag
válasz
kiemelt hozzászólás legfelül
kérdőív eredményeit nézd meg és meg kapod a választ. -
Vanir
veterán
válasz
gorillaZZZ #46798 üzenetére
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
gorillaZZZ #46795 üzenetére
Nem érdemes.
Itt kapsz választ a kérdésedre: [link]DPI/egér érzékenyég: emberfüggő.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
gorillaZZZ #46730 üzenetére
1. Jobban lehet látni ellenfeleket
2. Sweetfx, vibrancegui (második egyszerűbb és biztonságosabb) -
Vismajor01
addikt
válasz
gorillaZZZ #46678 üzenetére
Állítsd át a felbontást (majd vissza) és jó lesz.
-
MurdR
veterán
válasz
gorillaZZZ #46687 üzenetére
A rankrendszer ekég jó találmány a GO-ban, viszont koránt sem tökéletes, így előfordulhat (és elő is fordul) olyan, hogy 2napig alázod a seriffeket, utána pedig rommá lőnek a keresztkalák.
Gyakorolni kell. Tanuld meg a főbb fegyverek szórását, viselkedését, és menni fog az. Meccs előtt mostanában el szoktam menni botozni (műhelypályán) és 30-30-30-30-100-100-100-at fragelek: usp- glock-tec-fiveseven-m4- ak- awp. Az egész nincs fél óra, és sokkal magabiztosabb a szóráskompenzációm.És ne viccelj, 280óra az egyenlő a nullával. Majd ezután fogsz megtanulni lőni...
-
Vanir
veterán
válasz
gorillaZZZ #46685 üzenetére
5000 óra kompetitív FPS (értsd: nem Battlefield meg egyéb jóságok) után is van, hogy rommá aláznak.
Ehhez idő kell. Ahogy előttem is írták már ez lehet ezer óra is, de az is lehet, hogy ötszáznál már nagyon simán fog menni.
Mellesleg ha aimből nem oldod meg, akkor megtanulhatsz ezer meg ezer popflash-t, nédeket, molókat, satöbbi, amikkel nagyon szépen ki lehet játszani az ellenfeleket. -
SQX_Barto
addikt
válasz
gorillaZZZ #46682 üzenetére
Vagy gyakorolsz es fejlodsz, vagy szep lassan visszabuksz. Azt tudod meg csinalni, hogy egy honapig pihenteted a CS GO-t es akkor rank nelkuli leszel, ujra kell kezdeni elorol az egeszet level 1-tol.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
gorillaZZZ #46682 üzenetére
Derankolj, fog menni magától is.
-
Arkennys
addikt
válasz
gorillaZZZ #46678 üzenetére
A számokkal tudod váltani, melyik játékost nézed
-
lemusz
addikt
válasz
gorillaZZZ #46583 üzenetére
Nekem is volt olyan procim, sajnos nem sok mindent tehetsz az ügy érdekében. CS:GO nagyon proci igényes, lásd az esetem, sokkal gyengébb vga-m van a tied-nél, viszont a mostani procim i5 és 300+ fps 1280-ban low beállításokkal. Ha nem akarsz cserélni, akkor van itt pár javaslat, de összesen 20-30 fps-nél ne várj többet tőlük: cpu unpark utility (unpark all és restart); -high és -threads 4 launch options; video.txt-ben setting.mat_queue_mode 2-re, vezérlőpult energiagazdálkodás teljesítménycentrikus. Valamint bioszban esetleg húzhatsz egy kicsit a procin, mert jól tuningolható, de csak akkor ha nem gyári hűtővel van. De ehhez már más topikot keress fel.
-
MurdR
veterán
válasz
gorillaZZZ #46583 üzenetére
Akkor ott az X4 750k a szűk keresztmetszet.
-
MurdR
veterán
válasz
gorillaZZZ #46580 üzenetére
Milyen géped van?
-
dugo_
veterán
válasz
gorillaZZZ #46564 üzenetére
Kiválasztod, E betűvel átveszed. Nem kell, hogy utolsónak maradjon. Rögtön fel kell venni, ha halt valaki a csapatból.
-
válasz
gorillaZZZ #46564 üzenetére
OBS.
-
dugo_
veterán
válasz
gorillaZZZ #46401 üzenetére
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
gorillaZZZ #46399 üzenetére
Jön elvileg egy üzenet, hogy akivel játszottál csalt.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
gorillaZZZ #46397 üzenetére
Csalóval játszhattál azt levonta a nyert meccseket.
-
sss
őstag
válasz
gorillaZZZ #46243 üzenetére
Gamer fejhallgatós topikban ha jól rémlik vannak már 6k körül ajánlott modellek.
szerk.: ezt a hsz-t is emeld ki, lécci, lécci.
nem
[ Módosította: MurdR ]
-
válasz
gorillaZZZ #46212 üzenetére
Van külön lehetőség a menünek az FPS korlátozására, ott az alapérték az "fps_max_menu 120".
Milyen értékek között ingadozik? Egyébként a 200FPS teljesen elfogadható, ha 60/75Hz-es monitorod van.
Úgy szokták sokan beállítani, ahogy Te is. De ha megnézed a topik fejlécét, ott van két link a kérdőív eredményeihez, a legtöbbünk beállításait láthatod.
Én mondjuk az árnyékot minimumra vettem és az élsimítást állítottam feljebb (MSAA 4x).
-
Lackki
őstag
válasz
gorillaZZZ #46212 üzenetére
hány hz-s monitorod van?
-
törölt tag
válasz
gorillaZZZ #46165 üzenetére
Bekapcsolod a vsyncet, és megnézed mennyire korlátozza le az FPS-t
-
m_dawe
senior tag
válasz
gorillaZZZ #46161 üzenetére
Én 4:3 1280x1024-ben játszom széthúzva. Így tudja a 75 Hz-t a monitorom, de nem mennék már vissza nagyobb felbontásra a 60 Hz miatt.Nekem eddig ez vált be a legjobban, de szerintem prübálgasd a felbontásikat és amelyik neked a legjobban bejön azt használd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged