- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
válasz
#97716736 #38641 üzenetére
Nincs annyi fps-em a 75 is csak akkor van amikor mm-et játszok és nem 4-en lőnek rám.
Ha 0-ra rakom akkor meg jobban akad amikor leesik az fps, mert elvileg törik a kép, ahogy olvastam a szinkronizáció hiánya miatt, ezért vagy a monitorom hz-jára kell állítani, vagy a duplájára.
Nem?
-
szebe
addikt
válasz
#97716736 #37872 üzenetére
Az ilyenek miatt nem bízom meg senkiben. Hiába a több ezer euros inventory, 1000+ óra csgo, csal....Múltkor a fb csopiban esküdözött egy srác égre-földre, hogy ő nem csalt, csak az egyik acc-a a haverja miatt VAC bant kapott, a másikra meg a noobok miatt kapott ow ban-t
-
regener
veterán
válasz
#97716736 #37884 üzenetére
Ja volt ez a másik srác aki VAC banokat gyűjtött, de most egyet sem ír neki, wtf
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #37627 üzenetére
A régi lineupot ismertem és játszottam velük. Ott nem volt gond. De ennek két éve.
(#37617) MikE008: Megszokás kérdése. Széthúzott képnél kicsit nagyobbak a karakterek és más a horizontális és vertikális sens, így könnyebb oldalra rántani egyeseknek. Én 1.6-ban elég korán váltottam 16:10-re, CS:GO-t is ezzel kezdtem három éve, majd elég gyorsan váltottam széthúzott 4:3-ra. Nálam az elsődleges ok az volt, hogy egy krumplin játszom, de ezzel együtt megszoktam és már nem váltanék vissza. Nekem egyszerűen fókuszáltabb a játék, és wp-vel jobb a flickshot.
-
-
-
maximilian4
addikt
válasz
#97716736 #36868 üzenetére
Persze tudom. De a lanos vac ban után kiposztolt kodiak egy elég jó cikket a profi versenyzésről és szoros párhuzamokat vont azzal, hogy mekkora pénzek forognak fent (persze nem magyar viszonylatban).
Én csak azt mondom, hogy nem csodálkozok ha egy profit csaláson kapnak. -
lemusz
addikt
válasz
#97716736 #36868 üzenetére
Ő a legjobb aimer gondolom azóta is. Valami egészen kimagasló hs ratioja van a profik között is, szóval eltudom képzelni egyes mm meccseken 20-30 killel is ilyen 80-100% közötti ezen mutatója. Valljuk be ha ow-ben látsz valakit ilyen értékkel, akkor rögtön rosszra gondolsz. Szerintem nincs ebben semmi meglepő, inkább csak az, hogy eddig kellett várni míg az ow failozik.
-
-
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#97716736 #36696 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat!
Más játékra nem panaszkodott a gyerek.
Majd megmondom neki, hogy amikor kifagy a képernyő , s megnyomja a Ctrl+Alt+Del kombinációt, akkor várjon több percet, hátha tényleg csak memória gond van.
Viszont érdekes, hogy máskor viszont órákat is tud játszani.
Lehet, hogy veszek bele 2*2 GB RAM-ot, bár nem tudom, hogy érdemes-e erre a gépre 13000 Ft-ot költeni.
Ha bővítek 4GB-ra, akkor természetesen felrakom a 64 bit-es WIN8.1-et.
Eddig WIFI-n kapcsolódott a nethez, de elég gyakran volt 100 fölött a ping-je.
Hétvégén behúztam kábelt, most így már stabilan 30-40 a pingje.
Bár tegnap említette, hogy nagyon ritkán , rövid időre,de most is előfordul, hogy 100 fölé megy a pingje.
Ez mitől lehet, 30/3-as kábelnetünk van, Invitelnél.
Azon gondolkoztam még, hogy letörlöm az ESS8-at, s marad nála csak a Defender, s így talán több memória marad szabadon.
Esetleg ez segíthet?
Nem bankolunk azon a gépen, így talán elég a beépített védelem is. -
IreN!CuS
addikt
válasz
#97716736 #36696 üzenetére
Érdekes én melóhelyen -igaz 5 gb ram- de sosem tudtam 4.6 fölé vinni , és nem fagyott nyilván lassú volt de használható.
De a korábbi posztban említett régi gépek + win7 folyamatosan 1.7 körül mozog a ram kihasználtság azok sem fagynak.
Most akkor vagy én dolgozok a mágikus helyen vagy nemtudom....akkor is nagyon kételkedek abban amit írtok. -
-
lemusz
addikt
válasz
#97716736 #36550 üzenetére
Hehe, te kis kémzseni.
Csak Plazmacica miatt mentem bele főaccal ilyen fostenger meccsekbe, sajna eddig kb 90%ban bukta is, mert hozzám méri az ellenfél csapatát, nem pedig átlagot néz. 10 meccsből jó ha 2-nél nézi normálisan... eddig bye-bye globál, de leeht szuprém is megy a lecsóba.
szerk.: Ja és ez intő példa mindenkinek, hogy lobbys módszerrel felesleges boostot kérni egy jobban játszó ismerősödtől, egyszerűen nem működik... Ha accodról boostol az már sokkal hatásosabb, ugyanakkor kockázatos is természetesen...
-
htc07
addikt
válasz
#97716736 #36535 üzenetére
Jelenleg 1 másik helyen van használatban
nekem ez gyanúsabb, szerintem pont akkor volt bent valaki más is, aki letiltotta az amúgy valódi steam levélben található linkkel a trade confirmot, és úgy rámolta ki.
Bár így látatlanban ez csak egy tipp, ha meg tudod szerezni a linket privátban átküldhetnéd elemzés céljából.
szerk.
biztos vagyok benne hogy nem az e-mail a kamu, hanem megszerezték a steam és a gmail belépési adatait is.
De miért foglalkozott a "hacker" a trade link kikapcsolásával ahelyett, hogy simán kirámolta volna? Azért lett kirámolás előtt kikapcsolva a tradeconfirm, amit félkövéren is írnak a levélben, ugyanis így tuti nem kapja vissza.
ps. [link]
-
-
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
#97716736 #36468 üzenetére
Egyszerű persze és ez kb a leglogikusabb.
De ha nincs erről valami hivatalos leírás, akkor még nem lennék benne 100%-ig biztos.
Mivel simán lehet olyan megoldás is, hogy minden szerdán vagy a hét valamelyik napján resetelik a pass dropjait (logikus lett volna a szokásos csütörtöki reset, de azt már ugye tudjuk, hogy nem resetelte le a pass dropot.)
Mind1, kösz a tippet!Amúgy hány accal játszol / tradelsz? Most többhöz is megvetted a passt?
-
Arkennys
addikt
válasz
#97716736 #36468 üzenetére
Persze lehet pénzt csinálni, de a legrégebbi szabály él, csak akkor ha már van miből. Így én csak nézegetem az árakat, mivel semmi walletem nincs hűde betegre keresni magam
Amúgy két accról is szintlépéses drop 4-5 centes szutyok volt, szóval boldogság van
ezt a vevős eladós módszert én is vágom, de a semmiből nehéz várat építeni.
-
salytmasztor
aktív tag
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
#97716736 #36459 üzenetére
Igen, nem akarják, hogy 1-2 nap alatt végigtolják a küldiket a a játékosok.
Valószínű jó ez így. Talán lehetne még plusz 1 misszió naponta.Viszont azt lehet-e tudni, hogy a ranglépésért mikor resetelődik a heti 1 drop?
A vásárlástól számítva vagy pedig a pass megjelenésétől (szerda hajnal)?
/A szokásos csütörtök hajnali resettől külön van valószínű, mert szerdán rank 2-es lettem és kaptam a dropot, de tegnap rank 3-ért már (még) nem jött drop./ -
Redneck
nagyúr
válasz
#97716736 #36459 üzenetére
Heti egy? Nem úgy volt hogy 4 ha nincs és 2x annyi ha megvetted a Season passt?
Nem a drop miatt akartam játszani, hanem mert játszani akartam és így volt valami cél MM-en kívül is.
Plusz olyan mapokon és módokban játszottam amiken nem szoktam, ráadásul sosem használt fegyverekkel.Nem értem mi ez a szintlépős drop. A mini szintlépésnél vagy a normális ranglépésnél van?
Arkennys:
Ettől függetlenül a 2x annyi heti drop megvan? Csak mert most először vettem Season passt. -
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #36330 üzenetére
Egy jó ideje mind a két accounton az a kedvenc fegyver statisztika szerint is.
1.0-1.6 vonalon is a kedvencem volt, csak egyszerűen nem szoktam meg. Még mindig nem lövök közel sem olyan szinten mint anno, de ez lehet már így is marad.Ráadásul nagyon sokszor ha rossz napom van akkor pont a wp nem adja ki.
-
zkas90
senior tag
válasz
#97716736 #36320 üzenetére
Ilyen szinten már illik a 40-45%
Ha ezzel nem is értek egyet (profik is vannak 35%os hs aránnyal és nem wp-s poszton). Viszont ezen tényleg javítanom kellene. Általában a 30% azért megvan...de igen. Ha stabilan tudnám tartani a 35%ot, akkor már biztos LE lenne a rangom. Erre próbálok majd rágyúrni...csak rengeteg olyan szitu volt már, hogy AK-val tisztán rajta volt a célkereszt az enemy fején, guggoltam és nem mozogtam...pötyögtem és 0 hit. Ezt meguntam és inkább nyak alá célzok már inkább.128 ticken szépen mennek a fejesek, de valahogy 64-en nem éreztem még rá a dologra.
-
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #36113 üzenetére
Hát nemtom.
Megcsináltam két küldetést akkor rankup és láda. Majd rájöttünk hogy dm-ért is ad xp-t, de competitive-ért még többet szóval mentünk egyet és hopp rankup drop.
Most nyertünk még egyet, de a végén ki kellett lépnem az utolsó körökről. Ott nem dobott még, de nem is rakott vissza hogy egyem a husukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged