- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
-
Arkennys
addikt
-
Kanczy
veterán
válasz
#57770240 #18548 üzenetére
Ez esetben nem akkora csoda, hogy örült
Amúgy redditen találtam ezt a képet, szerintem nagyon nosztalgikus.
-
Mate
nagyúr
-
törölt tag
válasz
#57770240 #16747 üzenetére
Van egy pár hibát amit észrevettem.
1. Túl lapos a bill, nem tudsz belemarkolni.
2. Monitor nincs szem magasságban, asztalra kellene tenni, de rossz az asztal kialakítása.
Többi az jó, egér + pad, bár ha jobban belejössz a játékban, és átmész low sensbe, akkor kicsi lesz az a pad -
válasz
#57770240 #16722 üzenetére
Az a baj Xero-n kivul van mas admin is
(ha valami gondja van akkor beleszol a mikrofonba ,fejezzetek be ezt meg azt, mert a kovetkezonel bann )
De egy masik admin pl azert osztott 1 hetes ! bannt mert kor vegen ( CT wins ) poenbol belekeseltem egy 100 hp-s tarsamba.
(Aznap reggel meg joparan kaptak 1hetes bant mindenfele felszolitas nelkul ,meg az is akinek a granatjaba beleszalad a csapattars... brutalis elore megfontolt szandeku tk ...)
-
lemusz
addikt
válasz
#57770240 #16690 üzenetére
Próbálom minél hamarabb beszerezni a dolgot, nehogy kitolódjon ESL One Cologne idejére aztán sz*pok vele, mint legutóbb. Katowice előtt nem sokkal kellett reinstallálnom a wint, aztán majd egy hétig lógott nálam 2 katowice láda... :S
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom. Már most azon töröm most a fejem, hogyan lehetne majd optimálisan nyomni a dropphoz. 1ft account twitchen összekötve, 2nd pedig játékból? Valami ötlet?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
#57770240 #16460 üzenetére
semmi köze hozzá, csak a szolgáltatód kapcsolatának tőled az adott szerverig. online játékok minimális sávszélességet használnak, gyakorlatilag nincs olyan lakossági internet amin ne menne el gond nélkül. persze annak aki 4K poreszt szeret torrentezni játék mellett, annak jól jön a 1256 megagigabitbyte
-
törölt tag
válasz
#57770240 #16434 üzenetére
Felhívtam őket, jelszint hiba van a netemnél, most jön ki egy kollégájuk, és megnézi.
Eddig nem volt ilyen bajom, évek során, úgyhogy remélem hamar megoldja a hibát
Én is már nem merek este kupákon indulni facetien, mert múltkor is úgy laggoltam, hogy emiatt lőttek le vagy 5 alkalommal. -
Slystyle
őstag
-
Slystyle
őstag
válasz
#57770240 #15831 üzenetére
Látom nem vagy tisztában a cooldown rendszerrel. Teljesen jogosan osztotta ki a rendszer neked a hetes tiltást. Ha lejár - a te esetedben 2 napos ban, pedig nincs is 2 napos - egy cooldown, akkor nem nullázza vissza, hanem az utolsó eltiltás után 1 hétnek el kell telnie, hogy visszarakjon 1 órás eltiltásra a következő ilyen esetnél.
-
PeL
addikt
válasz
#57770240 #15835 üzenetére
Egyébként rühellem az ilyen hozzáállást, amikor már egyesek azt hiszik úgyis elment a meccs, elkezdenek szabotálni, TK-zni, beírkálni az ellenfélnek ki merre van stb. Nem egyszer hoztunk már vissza vesztettnek tűnő meccset, volt hogy 14-2 -ről is fel tudtunk állni. Szóval nem értem mi szükség van erre. Idegbetegek inkább hanyagolják a játékot, vagy fojtsák el a dühöngéseiket...
Másik kedvenc, mikor van olyan random a csapatban aki fragben fölénybe kerül a többihez képest és véletlen vesztésre állunk az tuti hogy elkezdi szidni meg oltani a csapatot a közös chaten, tegnap is volt egy ilyen, de mikor közelebb kerültünk hozzá érdekes módon elkussolt, aztán mikor megint kicsit elhúzott akkor újra elkezdett szidni minket. Az ilyet is szívesen tarkón b*sznám egy lapáttal.
-
törölt tag
válasz
#57770240 #15591 üzenetére
Puszta véletlen az egész, sok ilyen esett van. Pl nálam is volt olyan, hogy csak vártam vártam infernon középen benne a füstbe, majd fogtam aztán bevágtam egy nadet és 3 embert kiszedtem vele.
D2-n kinézek közre, egy 1hit Desi fejes, pont beleugrott.
Nagyon sok ilyen esett van, nem kell mindig csalásnak nézni.
Nézzél több meccset, mikor megy Twitch-en, ott az Xray be van kapcsolva, és sokszor csak néz az ember miket makkolnak. Alaphelyekre alapból betúrnak, füstbe tunkolnak mint állat, és lám kiszedik az enemyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged