-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
SamS20 #10873 üzenetére
Betting will be stopped: http://bit.ly/1s1qQpp
-
lemusz
addikt
válasz
SamS20 #10567 üzenetére
Itt nagyon nagy zavarok vannak és van egy olyan érzésem nem loungénál lesz a bibi, hanem nálad. Nem vett fel a bot hogy trédeljetek = el sem juthattál odáig, hogy érvényes fogadásod legyen. Innentől kezdve meg kár nézegetned a bet historyt. Továbbá akkor állításoddal ellentétben kép se lehet a lekötött tételről. A protection kód nem jelent semmit, akkor is kiírja mikor még nem történt item mozgás... De hogy akkor hogyan tűnt el a raktáradból a cucc? Nem tudom, lehet elnéztél valamit.
-
lemusz
addikt
válasz
SamS20 #10565 üzenetére
Szerintem nem lehetsz egyedül ezzel a problémával, mert:
... most már kiírja a queniqe vagy micsoda, hogy hány másodpercig kell megcsinálni a trade-et. Ha ez időn túl sikerül csak lebonyolítani a dolgot, akkor fenn áll az esélye, hogy elveszhetnek az itemek. Szerintem ez történhetett az esetedben.
-
Xero
nagyúr
válasz
SamS20 #10375 üzenetére
Ezen mi a meglepő? Vannak ilyen taktikai húzások. Mondok egy példát a felállásra:
Az utóbbi időben első körre B-t kaptak mindig, így stabil kettő ember B-n van. A-t csak plantról és rövidről tartják, míg az ötödik közepet nézi.
Tegyük föl már a B-sek látták, hogy B felé mozogtak spawn-ról, és ezt a közepes is megerősítette. A rövides kinézett és leugrott közre szintén. Amint jött a trapp a két közepes felmozgott és hopp máris négyen voltak.Mellesleg Mirageon mi is sokszor 3-an 4-en megyünk B-re első körben.
-
D4v3
őstag
válasz
SamS20 #10364 üzenetére
Amúgy ilyen taktikát el-eljátszanak pro-k is. Bemennek 4-en egy helyre, kivárnak 10 mp-t mondjuk és utána szétszórodnak megint. Most épp bejött nekik.
Q-val azért váltogatnak késre, mert ugye azzal a leggyorsabb a mozgásod és számít azért, mikor futsz egyik pontról a másikra. -
Hangm4n
tag
válasz
SamS20 #10308 üzenetére
Így van ahogy kiszi07 írja. 1-2 hónap múlva 3 kulcs lesz darabja.
A mostani hétvégi akció előtt a Winter Sale alatt volt leárazva utoljára. A mostani akció előtt alig lehetett találni 3 kulcsért, legtöbben már 4 kulcsért árulták. Úgyhogy csak türelem kell hozzá és jó kis pénzt lehet rajta keresni. -
PeL
addikt
cl_cmdrate és cl_updaterate -t nem lehet elállítani mert amint fellépsz egy MM szerverre visszaállítja mindkettőt 64-re, utána meg nem lehet elállítani sem. Az alap rate -t lehet állítgatni de elvileg érdemi haszna nincs, 80000 az alap. Saját tapasztalatom szerint viszont ha valaki 80000 fölé állítja (akik konfigolnak azok többnyire 104000 vagy 128000-re állítják) azt valamiért sokszor nehezebb eltalálni.
-
törölt tag
Az igen sok. Hidd el jobb a lassúhoz hozzá szokni. Nekem van helyem játszani, 450 x 350 mm egérpadon.
400DPi 2.2 sens, 500Hz.(#9852) Slystyle Ahhoz képest hogy ma dél körül lett vége a kapszuláknak igen szépen felment az áruk, simán már most megtudnám keresni a 3 szorosát, de ha várok 1 hetet legalább 5-6 szerese is vissza jön simán. Főleg a matricákkal.
-
Slystyle
őstag
Csak szimplán szokatlan volt, azért nem bírtad. Én először 5600-al (igen, tudom, beteg
) kezdtem, mikor elkezdtem aktívabban játszani (más játékokkal persze meg a nagy Razer Imperator-el... életem legnagyobb tévedése volt az az egér), aztán szépen fokozatosan leadtam belőle, ezzel is szoktatva az izmaimat.
Egyből sose kell csodát várni. Erre csak azt tudom felhozni, hogy most mindenki jól bevásárolt az EMS matricákból meg az EMS kapszulákból, vége az eseménynek bár, de még mindig csak alakulóban van az ára. -
kiszi07
senior tag
-
törölt tag
Már nem annyira, de régebben volt, hogy kidobott pályabetöltéskor, mert "elfogyott" a RAM.
Érdemesnek érdemes, mert továbbra is indokolatlanul sokat használ, a töltés ill. az indulás gyorsabb lesz.
Igazából elég érdekes memóriakezelése van, kb 1.5 GB RAM van szabadon, ennek ellenére ALT+TAB után még néha kilépked. -
Mate
nagyúr
Release Notes for 3/6/2014
[EMS One Katowice 2014]
- Added EMS One Katowice 2014 CS:GO Championship Sticker Capsules:
- Each capsule contains a single EMS One Katowice 2014 participant sticker. A portion of each capsule's proceeds is shared equally among the included organizations.[Misc]
- Fixed a bug where the sticker peel animaton played when opening the apply sticker panel.
- Centered the names of stickers.
- Demo highlights now show a "Fast forwarding to next highlight..." message while fast forwarding.
- Demo highlights now include bomb plant and bomb defuse.
- Fixed dsp canceling and a few other exploits.
- Added competitive match scores to in-game friends list status display.
- Added rich presence display in friends game details in Steam Overlay.
- Fixed a hitch on stattrak kills for players with large inventories.[Maps]
- Mirage:
-- Made it easier to peek short from B apartments
-- Made cover at back of B bangable
-- Horizontal metal bars on catwalk no longer block bullets or grenades
-- Made corner to the right on Bombsite A scaffolding bangable- Overpass:
-- Added more cover in Bombsite A
-- Widened gate at back of Bombsite A
-- Blocked fence completely at back of Bombsite A
-- Color coded tunnels under A
-- Removed dropdown into water near bombsite B
-- Made cement bags around bombsite B easier to climb
-- Added cover near construction
-- New connector between upper park and bathrooms
-- Widened tunnel near T spawn
-- General polish and optimization- Dust2:
-- Fixed tiny gaps between boxes in Bombsite A
-- Fixed killer box in Bombsite B -
Z0C!
őstag
általában 3-4 nyert meccs után lép szintet...
Viszont ha csalókkal találkozol, akik 1hit HS-el nyitnak találkozáskor, a 3 csillagodból könnyen lehetsz ezüst elit mester..
265 versengő meccs után 1 csillagos vagyok újra, pedig 4csillagos is voltam...
de akkor jött az AUG frissítés...akkor lettem Ezüst Elit Mester...
mostanság 2-t nyerek, 1-t vesztek..
haver Arany AKból lett 3 csillagos...most 2en játszunk esténként...igyekszünk felfejlődni.. -
Mate
nagyúr
[GAMEPLAY]
- Fixed the molotov not having the same collision bounds as the rest of the grenades.
- Fixed some grenades allowing visibility through them when they shouldn't and vice versa - this fixes bugs like seeing players through smoke volumes.
- Increased radarvispow from 0.2 to 0.4.
- Fixed icons on the radar not fading out properly when they should have.[MISC]
- Fixed frequent connection errors when starting private casual matches with friends on a local server.
- With sv_grenade_trajectory on, the debug overlay boxes now reflect the size of the grenades bounds when they collide and bounce.
- Added an option to the options menu to use raw number keys or weapon binds for selecting players when spectating and voting for maps at round end (spec_usenumberkeys_nobinds, defaults to 1).[NETWORK]
- GOTV watch requests for matches with significant number of twitch.tv spectators will always get directed to GOTV relays.
- Added convar host_name_store to indicate whether host name is revealed in queries and GOTV. Host name is always printed in status command output.
- Added convar host_info_show, operators can set it to the following values: 0 to block server info queries; 1 (default) to respond with all details excluding identities; 2 to respond with all available details.
- Added convar host_players_show, operators can set it to the following values: 0 to block server players queries; 1 (default) to respond only with max players and uptime; 2 to respond with all players details.
- Server operators can now list game rules cvars in gamerulescvars.txt file, those cvars when marked as FCVAR_NOTIFY will be included in A2S_RULES response packet to server management software and 3rd party clients. The total size of A2S_RULES response packet must be within approximately 1Kb (MTU). File gamerulescvars.txt.example is provided.
- When a server is running with the -nomaster parameter, it will not register on GMS and will not respond to direct queries.[MAPS]
- CS_Downtown: Fixed bug where players could spawn outside of map in Deathmatch
- DE_Favela: Fixed exploits where players could get out of map, various other polish
- DE_Inferno: Fixed exploit where players could see through roof near Bombsite A balcony -
Xero
nagyúr
Mire leírsz annyit, hogy a, már rég halott vagy.
Kommunikáció nélkül a CS, már 10 éve is hülyeség volt. Még pubon el lehetett ökörködni, de annak értelme nulla és fejlődni sem fogsz.
Szórakoztatóbb is akkor, ha képes vagy a csapatjátékra.
(#8292) mate3553: Invertoryja alapján meg.
-
-
Lacccca87
addikt
Ez nem a szerver. Ez van akkor amikor a CSGO telef0ss@ a memóriát mert bugos szakadár program és 2.9Gb nál eldobja magát.
#Qmi:
Elhalt előbb a steam valszeg (előbb nem voltak skinek a játékban) az a gond és még nem csatlakoztak vissza a szerverek. Megesik, resid a steamed is és utána próbálkozz. -
Redneck
nagyúr
"hát én nem tudom hogy mi változott a pár nappal ezelőtti játékhoz képest de nekem most rommá akad a játék 40-60 fps az átlag és eléggé érződik a teljesítményemen is :/"
Ezt 1-2 napja írtad, megjavult?
PeL: Régen valóban jó volt de manapság alsóház erősen.
Slystyle: Tudom miről beszélsz, a játék néha update után egy nettó fos. MM pedig abszulút az lett, most jegelem is egy kicsit a Go-t. Kedvencem az volt mikor szerver oldali problémák miatt a 200 fps olyan volt mintha 15 lenne néha. A choke még hagyján, dühítőbb mikor fröcsög a vér és röpködnek a 0 hitek.
-
tDr1v3r
veterán
Joinolj rám, én most pont olyanon vagyok.
Majd ha leléptem a szeróról (drop után) akkor írok be ide is IP-t.
(#7912): Kaphatsz, én is Bravo után kaptam Phoenix-et.
-
Jim-Y
veterán
Meg van szabva, hogy egy ember egy héten mennyi ládát/skint/matricát kaphat, így a legjobb amit tehetsz, hogy folyamatosan játszol, vagy ha egyik, másik nap nem jön össze a játék, de még nem "maxoltad ki magad dropokkal", akkor bemész egy idle szeróra és ott hagyod magad éjszakára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Ford topik
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged