- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
NagyZ01 #20316 üzenetére
BTminishop: premade az azt jelenti, hogy olyanok játszanak együtt, akik korábban már játszottak együtt. Nem clan, de nem is random. (Lobby-ba hívogatja be az ismerőseit)
Elég érdekes dolgokat kapok mostanában amúgy Én is, meg tudlak érteni.
Jaja, ilyenkor amúgy annyira odateleportálnék az ilyenek mellé, na mindegy.. -
törölt tag
válasz
NagyZ01 #20131 üzenetére
Hát nálam egyáltalán nem alap, de ahogy érzitek
(#20130) Zimmi91: Igen tényleg jól nézz ki pirosba, múltkor nézegettem Scream Twitchét, és láttam milyen jó is az a kés. Bár neki Slaughter van, de nekem az is bejön, csak az a vicc nekem volt olyan késem, és ki se próbáltam milyen játékban
-
inter03
csendes tag
válasz
NagyZ01 #17238 üzenetére
A rendszer nem számolja a bot öléseket, már amennyire tudom, de délután pontosan megnézem. A szabina féle eset pedig szintén többszöri szándékos csapatsebzés volt (a bombaszedő társadra dobáltál gránátot). Valahol a beszélgetésünk is el van mentve nekem, majd előkeresem.
-
inter03
csendes tag
válasz
NagyZ01 #17205 üzenetére
NagyZ elég sok nem ide illő durva dolgot tudnék most neked írni, de maradjunk annyiban, hogy gerinctelen hazudozó vagy. A bant azért kaptad mert ISMÉT le tkz-tál két embert utána azonnal kiléptél. Többször kaptál már ugyanezért eltiltást. 161 teamkill-ed van a szerveren és ez rekordgyanús sajnos
Azért mert valaki jobban játszik mint mi, még soha nem raktunk ki senkit. Ha a nálam jobbakat banolnám akkor egyedül maradnék, mert a botoknak is menni kéneintr1cacy: Írd már meg a cs:go nickedet, mert kíváncsi vagyok mi is történt
Xero megelőztél
-
Xero
nagyúr
válasz
NagyZ01 #17205 üzenetére
TK-ért kaptad. És ez annak fényében, hogy Te vagy a TK bajnok a serveren nem is csoda. Kell Neked odamenni, ha nem vagyok fent.
Egyébként ha valakinek kínja van szóljon nekem. Ok nélkül nem szokott ban repülni, max tőlem.
(#17199) intr1cacy: Anyáztál? Ha igen ne lepődj meg. Azért én élből permát adok, ha felém irányul. Ha nem, akkor pedig chill kőkemény 10 perc pihenőt kaptál.
-
Mate
nagyúr
válasz
NagyZ01 #14656 üzenetére
Annyira nem biztos, hogy nagy kár, bár sokára fog felmenni. Nekem elmúlt 4 napban, 2 accon 9 ládát dobott. Néztem egy ideig idle-t és emberek 90% phoenix ládát kapott.
Minden azon áll vagy bukik, hogy mennyire vesznek vissza a dropból. Szerintem vissza fog esni, így az ára is feljebb megy. Mondjuk rengetegen táraztak be, úgyhogy csodát nem kell várni.
Akiknek volt huntsman ládából fegyverük és törölték, azokkal mi van? Megkapták az újat vagy visszakapták az árát vagy mi a fene?
-
Xero
nagyúr
válasz
NagyZ01 #12640 üzenetére
Nálam az fps nem esett (nem is volt miből), de a vicc kedvéért megnéztem MP-n is, és ott továbbra is stabil 150, ahogy beállítottam. Mindegy mit csinálok vele.
Egy szó mint száz nálatok lesz a hiba.
Viszont a hitboxal valami nem kerek a frissítés óta. Nálam mintha elcsúszott volna jobbra felfelé. Ott adogatja a fejeket az eddigi közép-balra le páros helyett.
-
szabog4
aktív tag
válasz
NagyZ01 #11476 üzenetére
Üdv!
Nekem lehetséges, hogy kellene egy CS:GO gift. Öcsém nagyon akar egyet húsvétra, de mondtam neki, hogy várjuk meg a leárazást (minek venné meg 3000ért, ha nemsokára leárazás lesz), de, ha tudsz 'óccón', akkor az jó lenne. Kétlem, hogy lesz olyan skin, ami érdekel, de nézd meg azért!
-
Coccolino_O
őstag
válasz
NagyZ01 #10209 üzenetére
Mouz szokott remekelni neten, én rájuk tettem.
neato3loco: Ez nem titok, hogy pm-be kelljen írni.
Van két csapat, van két odds, és azoknak megfelelően kapsz egy kalkulált értéket, hogy mit fogsz nyerni (ha nyersz).
4 tárgyat rakhatsz fel, az értékűeknek megfelelően nyersz plusz tárgyakat.
-
-
NagyRuben
csendes tag
válasz
NagyZ01 #9124 üzenetére
Onnan tudom, hogy még a tulajdonában van, mert a profilt nemrég tette privátba, és amikor utoljára néztem még meg volt neki, és követem folyamatosan a Steam Piacot is, hogy mikor adnak el ilyen kést, hát eddig még az én késem nem került eladásra, ezt biztosan tudom. De mire a Steam nekem válaszolni fog, az napok kérdése.. Addigra ki tudja, hány embernél köt ki.
-
Lacccca87
addikt
válasz
NagyZ01 #6449 üzenetére
Megéri, ha ismered a csapatokat és a teljesítményüket.
Persze a biztos nyerőknél nem tudsz nagyot szakítani, állt 2-3 cuccot is fel kell rakni hogy nyerj 1 et (persze ha nyersz akkor azt a 2-3 cuccot is visszakapod).Én dotaba csináltam még a The International alatt és elég sok cuccot ki tudtam szedni.
Ez is egy módja (habár rizikósabb) a számodra nem értékes cuccok megforgatására és talán olyat kpasz ami tetszik majd. (mondjuk volt már olyan hogy 3 fogadásnál is ugyanazt kaptam)
-
NagyZ01
tag
válasz
NagyZ01 #6104 üzenetére
Rosszul fogalmaztam: Különben mire írna ki majdnem 1 év bant ?
(#6105) fahrii: Linkeld a steamed vagy Vegyél fel
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
NagyZ01 #6101 üzenetére
Tegnap olyan undorítóan csaltak ellenünk, hogy már nekem fájt szinte. Ott még nem volt ez a bannos dolog, de remélem megkapták. Hála égnek, iszonyatosan lowok voltak, de tényleg és ezért 16-9-re nyertünk. De írták, hogy "ha hozzuk a köröket, miért csalózunk? miért csak akkor nagy a pofánk, mikor ők hozzák a köröket? - és hozzátette - kids" (persze ezt angolul végig.)
aztán írtam/tuk nekik, hogy azért mert kikapcsolták.aztán megnéztem a meccset overwatch-ban, de tévedtem.. sajnos ezek végig csaltak és olyan feltünően, hogy az hihetetlen
néha röhögtem, mikor kiugrott valahonnan és a buta fejével lőtte a falat
aztán rájött, hogy nem kéne.
de pl dust2-n azt csinálták, hogy vagy hosszún álltak az ajtó mögé vagy középen és lőttek minket.. füst, fal nem volt nekik. na mindegy, így hogy hoztuk vicces volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest