- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
replika
tag
Úgy van.
Ráadásul az előre összeállítottnákl nidíg van valami idegesítő dolog ( rossz az egyik szkin, elbas*zák a hangot, az ikonokat, saját reklámot nyomnak,........)
Szóval inkább magad válogasd, ők is ezt teszik, csak a saját izlésük szerint. Neked gondolom van ilyen
De summa summárum, ha játszani is akarsz és nincs minimum űrhajód+erőműved hozzá, akkor felesleges mert baromira lassítja. Ja és ne dőlj be hogy mi az ajánlott (becsillagozott) beállítás közel sem tudja azt mint kisebb értékekkel. -
rebi.
tag
Hi.
Igazad van abban,hogy lehet fel tudom venni a kapcsolatot valakivel aki illetékes a dologban!
De nálam tényleg így működik az életben is,szemet szemért,és az erőszak sem áll távol tőlem,de jobb szeretem a furmányos kib@szásokat,pénzem,kapcsolatom, mindenem megvan hozzá,hogy ha valaki felhúzza az agyam azt megsz@vassam!! Engem még soha nem rúgtak ki egy munkahelyről sem,mert becsűletesen és jól dolgoztam!
Persze minden sérelemért nem állhat bosszút az ember,de vannak dolgok amiket nem tudok egyszerűen elviselni,és nem is akarok!
Ha az én hibámból következik a sérelem ami engem érhet,akkor abba beletörődök! -
Toness
őstag
Úgylátszik nem vagyok elég tájékozott ezen a téren. Mégegyszer bocs, nehogyám valaki megcsinálja ezt.
Egyébként amikor megnéztem halálra röhögtem magam, néha én is fel tudtam idegesíteni magam a cs-vel 1-2 lanparti alkalmávalmégse lőttem le senkit másnap és nem is fogok ilyen marhaságért soha. Azok az emberek tényleg nem lehettek normálisak alapból.
-
Arius
aktív tag
Tudom mit jelent, de a vérpistikék is jellemzően az olyan fajták közül kerültek ki akikre jellemző az amit leírtam, ha pl leülnek CS-zni. (valami mindenkinél táposabb(jobb, szebb stb) akarok lenni és aki jobb nálam azt akkormár legalább lefikázom, anyázom gondolat keringhet buta kis fejükben)
[Szerkesztve] -
Arius
aktív tag
Használom az ASE-t , nemtudom miből gondoltad hogy nem
Én NEM magyar CS:S szervert akarok találni, hanem JÓ szervert...mert a jó szervereket szeretem érted...
Vérpistike? 12-15 éves kislányhangú (fulldurván mikrofonba sikitozva anyázós, folyamatosanbeszélős) mindenkit lecsiterezős aki lelövi, kezdőn TK-zós, véletlen belelövök mert elémugrik, erre ő letk-zós (3x legalább mer az jó). Hányéves vagy kérdezős, miközben ő maga épphogy max 16-17. Fraglista legvégéről első helyen lévőt lelámázós. És még sorolhatnám -
rebi.
tag
Na,megnéztem az rbt-nevű gyerekről a videót,és hát nem is tudok mit mondani!
Cs-sourcen,nyomta a gyerek,és kicsit sz@r lnne ellene játszani
Gondolom nem lámák ellen harcolt,és pisztollyal osztotta a fejeseket az aztec mapon a híd túloldalára,na meg persze mikor hol,meg awp-zett ezzerrel,meg mindennel őlt!
Nagyon-nagyon durva ez az ''rbt'' Bővebben: link -
rebi.
tag
Megosztjátok az uralmat azon a serveren :!
Nekem csak az tetszik az egészben,hogy ha nem ismerném,akkor azt mondanám rá,hogy csíter!
Szóval,nem igen csíterezek mostanában,mert látom,hogy milyen dolgokat tud csinálni,egy olyan gyerek aki nem is játszik túl sokat,mert nincs saját gépe!(de majd veszek neki)
És akkor milyen lehet aki nagyon elszántan,és komolyan gyakorol állandóan!? -
rebi.
tag
Na megtaláltam én is a mindíg office servert,majd gyakorlom,mert az a kedvencem nekem is!
Az öcsémtől hátha tanúlhatok valamit,jó volt nézni ahogy játszott,és nyerte a köröket!
*F10*Mr.Roon-néven keni a gamet,csak a keveset engedem játszani,most fogok neki venni egy gépet,hogy tudjon gyakorolni!
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Ilyen képeim nekem is vannak
Bővebben: link -
Apophis
őstag
-
F-ECT$
titán
Szerintem is inkább 15-20 közöttiek az igazán profik, de a 13-14 évesek is már jól játszanak, és végülis arra vonatkozott a kérdés, hogy miért.
Valamelyik nap említettem, hogy kezdenek jönni az 1.6-os ''pro'' arcok, de sajnos ma ebből semmit sem éreztem. T-ként voltam az Aztecon és 1 srácnak volt még mikrofonja rajtam kívül. Bármit mondtunk vagy ítrunk, mindenki szart rá. Volt úgy, hogy a srác fenn volt awp-vel, leszedte a hidat, fogta a kaput, én fogtam lenn a vizet, és mondtuk, hogy szaladjanak át a hídon a bombával. Erre egyenként bementek a nagykapun ahol leszedték őket, mint a birkákat. A félelmetes az, hogy a másik oldalon tudta a 8-9 CT, hogy nagyjából mit kell csinálni, de így is sikerült 4x nyernünk
Végre! -
zoltansz
tag
Értem! A gépem 2.6-os Pentium 1GB rammal! Meg 9600XT! Szerintem elégnek kellene lenni! Csak az a fura hogy 24 bottal csinálja ezt ha csak 14 vagy 16 van akkor nem! Nem úgy kell érteni hogy nagyon szaggat hanem alig tudod észrevenni de azért érzékeled!
Azt mondták hogy a botok lefoglalják a CPU-t, de néztem és még ki se használják teljesen! -
pisti
őstag
Az a baj hogy szerintem ez egy kis 12 éves hüjegyerek, azt meg nyilván nem veri össze az ember, ha mégse ilyen kisgyerek akkor semmi kifogásom hogy csontemberest játszunk vele
. Persze erre nem fog sor kerülni ezt ő is tudja, ha csak valami nagyon profi IT szakember meg nem tudja vhogy találni, de ennek megint nagyon kicsi az esélye, meg nem érné meg a belefektetett energiát.
-
b.bone
senior tag
tudom tudom. ne is mond. most játszottam vele pár kört. de vicces volt.
a wallhackja ellenére kinyírtam párszor,az meg nem győzte írni az alpári stílusban megfogalmazott mondatait. mikor beszoltam neki, (egy fejes után) hogy ellenem még csíttel is kevés, mérgelődött egyet és disconnectelt
persze nem mintha valami jó gamer lennék... -
-Jackson-
őstag
köszi a mélt, ígymár okés. tegnap olvastam counter-strike.hu-n, hogy valami névátíráskori fagyás gondokat javítottak a legutóbbi update-tel.
nekem alt-tab után szokott néha fagyni, nemtudom miért. gyakran kell pedig csinálnom, mert nemmindig mennek a pluszgombok az egeremen(mx500), olyankor elkellindítanom és leokéznom a drivert. esetleg erre valami javaslat, vagy másnál hasonló probléma?
[Szerkesztve] -
Frosty
aktív tag
Én már találtam egy hacket a játékhoz, elküldtem emilben a Valve-nak. Visszaírtak, hogy köszönik és dolgoznak rajta... Azért jó tudni, hogy foglakoznak ilyen ''apróságokkal'' is. Remélem bevezetik a CD-kulcs bannolást, mert máshogy nem lehet elrettenteni a nyomorult csalókat...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- Medence topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest