- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
atenza
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #1171 üzenetére
Ezzel most elárultál vmit magadról...
-
atenza
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #1169 üzenetére
E-mailre gondoltam....Amúgy beletörne a kezed, ha segítenél, mi!
-
Trak
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1140 üzenetére
Én még nem rakom fel, 2-3 olyan szerver van ami még a régivel megy, és azokon vannak ismerősök. Majd ha azok is átálltak.
-
Trak
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1136 üzenetére
Kicsit olvass vissza a fórumban. Asszem egy oldallal előrébb van egy sg fórum link, ott minden le van írva.
-
Trak
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1114 üzenetére
Ja tényleg. Egy 3000+-os A64 el, és 466-os ramokkal
Mekkora FSB-n is megy a rendszer?
[Szerkesztve] -
válasz
Alvin_ti4200 #1114 üzenetére
jó nincs vita.
nekem meg 9600xt-m.
lol
-
válasz
Alvin_ti4200 #1105 üzenetére
de mér csak 800-600 med? és 1024*768 med? úgy nem no AA és FSAA
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #1036 üzenetére
Helyesbítek, össze-vissza mér
-
DonSüti
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #835 üzenetére
Az most mit jelent?Á most jól megkavartam magam.....
-
Trak
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #771 üzenetére
Nem véletlenül okozott hibát
Volt bent a szervereken ma egy csítergyerek. Biztos, hogy az volt, mert átmentünk ketten spectatorba, és csak őt néztük. A srác a célkeresztet a falon át folyamatosan az ellenfél fején tartotta... Wallhack volt, ez tuti. Utána mikor lebukott, elkezdtük megölni a kör elején, erre ezt mondta, hogy akkor kifagyaszt mindenkit. És tényleg meg is csináltaSzépen lassan fagytak ki az emberek, ugyanezzel a hibával. Próbáltam vele beszélni, el is ismerte a cheat-et, de azt mondta neki ez okoz örömet (menjen ******* **********-ba az ilyen ******** ****** ).
3 szerveren is találkoztam vele, mindhármat kiürítette...
Ezért voltak üresek ma a magyar szerverek. A saját játékában úgy csal, ahogy akar, de más játékát ne tegye tönkre
Kib@xottul felidegesített, ha megtudnám most a címét vlahonnan, holnap tuti kapna 2 olyan pofont, hogy az anyja beperelne... mert tuti, hogy egy 12 éves kis pöcs, aki nem tud mit kezdeni magával (ez nem általánosítás a 12 évesekre, senki ne vegye magára). De ha meg 16 év fölött van, akkor olyan szépen eltörném a karját, hogy többet nem tudná nyomkodni a billentyűzetet...
Útálom az ilyen kis görény, gerinctelen embereket (már ha ezt embernek lehet nevezni). -
coolrob
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #776 üzenetére
Eszméletlen gépigényes az tuti..ha azt nézzük a 25 fps-t azt hozza simán egy 9600XT-n is de aki jártas az ilyen játékokban tudja hogy itt sokkal több min 50-60 fps kell de inkább 100 felett mert teljesen máshogy viselkedik akkor a gagem...olyanokat lehet rántani hogy ihaj..de 100 fps fölött stabilan jelenleg semmilyen kártya nem viszi..
-
coolrob
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #773 üzenetére
ne túlozzunk?
jó tudni hogy zene ment game közbe és awp-vel rusholtam néha meg volt hogy körökig csak Deagle-vel mentem..ehhez képest a 32-14 -es körül stat nem olyan rossz..a duston meg még jobb vmi 35-8 körül voltam.
én emiatt a game miatt gyúrtam a gépem és mostmát leállok sztem ...az utóbbi egy héten is 3 videokarival teszteltem .és a legjobb ár/teljesitmény arányu egyértelműen a moddolt 6800....érezhetően jobban megy rajta mint x800pro-n. -
Trak
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #733 üzenetére
Ahha, szóval egy sznob klán
-
Asusfan
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #733 üzenetére
És q3 ctf bajnokságban nem rosszul szerepelnek(én is A64es vagyok
).Quakesek NQD He@ven,Ut sok He@ven ,CS.S ek is He@ven néven találnak meg de tegnap ungabunga volt a nevem
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200 #680 üzenetére
IP?
Az [A64] egy klán, vagy csak a leendő gépedre utal? -
duracell89
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #680 üzenetére
LOL
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #679 üzenetére
Na, azért akadnak újdonságok:
Fegyverek szórása, hangja, skinje, ereje változott.
Gránátok sokkal jobbak lettek, a flash-től vakulsz, és sületülsz is, és itt nincs tele bugokkal, mindíg beszívod. Aztán a HE az vakít és sebesít, 1 gránát aszem 95 dmg-t sebezhet.
Pályák teljesen át lettek dolgozva.
A földről mostmár nem csak fegyvert hanem gránátot is felvehetsz, illetve ha belelősz, akkor az odébbrepül (mondjuk ellenféllek akarsz kiszúrni)
Negatív, ami biztosan javítva lesz:
- Nekem spec más felbontásban menne a game mint a win, és ezt nem szeresse, kidobál.
- Netcode el van baszva (néha így visszalagol az ember futás közben)
- Hitboxok nagyon szarok, ha fut az ember, mögé kell lőni, hogy eltaláldbár ez lehet h ugyancsak netcode.
Szal még azért van mit javítani.
Amúgy ezeken kívül még van rengeteg újítás, bug, csak épp fáradt fejjel nem jut eszembe.
Szal azért ezt fel lehet fogni egy CS2-nek. -
Frosty
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #664 üzenetére
Ez egy fokkal durvább, mint ami az én Gigabyte-ommal volt, azt pont a 30. napon kicserélték, uarra, de ez már működik rendesen, bár gyanús, mert néha win2000 betöltésnél lefagy. Ez Cédrus Kft volt
-
duracell89
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #660 üzenetére
Én is az a64-emet várom szóval önkorbácsolás rulz...
-
Frosty
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #660 üzenetére
Tényleg mi lett a gépeddel, te is Downgrade-elsz mint én?
-
duracell89
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #657 üzenetére
Asusfannak A64-el Full graf 0/0 1024*768-be 119fps lett...szóval a64+ati roxx
-
Frosty
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #657 üzenetére
Durva, nálam szűrők nélkül 88 FPS volt az Asus 9800 Pro-val.
A konzolra még mindig kíváncsi vagyok ----> #656
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged