Aktív témák
-
Trak
addikt
Én először próbáltam vele szépen beszélni amikor először találkoztunk, arra mem hallgatott. Utána próbáltam rávenni, hogy ne csinálja már... semmi. Megpróbálkoztam durvábban is, de nem érdekelte
Ez a szórakozása: feljön, csítelve lelő pár embert, de mivel már ismerik, ezért elkezdik anyázni, néhányan le is TK-zzák. Erre az a reakciója, hogy szépen lefagyasztja a szervert.
Vlaki tudja meg vlahogy a címét... pénzt nem adok érte, de rajta lesz a neve azon a videón, amin a gyereknek legalább 10 csontja szép lassan eltörik... -
F-ECT$
titán
Az FPS-ről:
Aztec pálya, T kezdők, 1024/4/8. A háttérben nem történik semmi extra, tök üres pályán is kb ennyi az FPS Bővebben: link -
F-ECT$
titán
Ezt te se gondolod komolyan, ugye
Itt nézz körül: Bővebben: link -
TrollBalint
addikt
itt inkább arra mentek rá, hogy ne 3-4 felé halál legyen. És a nagy figyelemben ezkimaradhatott...
Nekem tetszik a játék, kicsit furcsa végig menni azokon a pályákon amit már ismertem... Olyan, mintha most azt látnám, hogy milyennek szerették volna annak idején a készítők...
-
Trak
addikt
Fogadunk? Lesz pár patch, ilyen oldal javítás, és végül úgy fogják találni, hogy ez a jobb verzió. Bááár...
A ''progamerek'' nem biztos, hogy fognak vele játszani, mert sok az új ember, aki még életében nem játszott és nagyon láma... Ezzel nem nézek le senkit, de én, aki egyáltalán nem vagyok ''progamer'', én is látom, hogyha mégtöbben jönnek fel, akkor megyek inkább 1.6 ozni. Nem azzal van a baj, hogyha nem tud játszani, mások is elkezdték vlahol. Inkább azzal, hogy nincs tekintettel a többiekre.
Kezdéskor elkezd villanót dobálni, lövöldözik a saját csapattársaira (nem a véletlen lövésekre gondolok)... stb. Nagyon idegesítő tud lenni... az ilyen az csináljon magának egy szervert, és menjen oda.
Aki kezdőnek érzi magát, annak 2 jótanács:
Aki akarja megfogadja, aki nem az nem. Aki meg nem kezdő az el se olvassa
1.Ha nem tudsz gránátot dobni, akkor inkább ne is dobáld annyira játék közben. A legtöbbször csak a saját csapattársaidat veszélyezteted. Érdemes botok ellen gyakorolni kicsit a dobálózást inkább.
2. Ha szűk folyosókon, ajtóban mentek többen, akkor ne menj közvetlenül a másik mögött, vagy ha mégis, akkor figyeld mit csinál, mert ő van elöl, ő látja mi történik, és ha esetleg vissza akar húzódni, akkor tőled nem fog tudni...
Nagyon bosszantó azért meghalni, mert vlaki ott áll a sarkadban, és nem tudtál visszamenni amikor láttad, hogy jön egy gránát, vagy akármi... -
F-ECT$
titán
Van egy két gázos hely. Pl azon a pályán, ahol a terroroknak a vízben kell trappolni egy romos ház felé, van egy olyan rész, ahol a házba bejutást csak 2 deszkalap akadályozza. Ha oda dobsz gránátot, akkor beszaggat, de még ennél is jobban szaggat, ha sikerül felrobbantani a bombát. Olyankor nálam leesik 20 fps-re, ami azért eléggé szánalmas a konfigom alapján...
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Milyen videókártyát?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest