Aktív témák
-
-
repattila
tag
Szálj már le a magas lórol, nekem is ugyan annyi jogom van elmondani a véleményem mint neked, mégha téged nem is érdekel.
Annyit irtam, hogy egyáltalán nem ismered a servert ezért nem tudsz objektiv véleményt mondani ennyi.
Az meg, hogy te kiállsz magadért az életben a legkevésbé sem érdekel és nem is értem, hogy kapcsolódik a témához, de látom nagyon jól esett ócsárolni mást neten ugyeugye, holott én egyetlen jelzőt mondtam rád mégpedig, hogy ''kemény''.
Elég mulatságos amikor épp azt itéled el amit te magad csinálsz...
Na de én itt befejeztem az offolást. -
-
repattila
tag
Hu de kemény vagy, gondolom akkor voltál ott 2. jára, nem hiszem, hogy ilyen mennyiségü tapasztalattal véleményt mondhatnál egy serverről.
Sztem perpill az egyik legjobb server, szerencsére mentes a hozzád hasonló ''hudeprovagyok lanrajárok keményvagyok'' mentalitásu emberektől. -
LucifeI2
őstag
Nekem olyan volt 1.6-ba hogy felmentem subi2-re 1.kör AK kezembe mert felvettem mivel mindenki hajigálta el a drága AK-t AWP-re...
azt lövök 3 fejeset mind1iket így 1 golyóból tehát 3 golyó 3 fejes
erre semmi felszólítás csak bannoltak 2 órára
A public szar ... csak felbasz
-
SQX_Barto
addikt
hú látom komolyan nyomjátok
Én már kicsit megutáltam ezt a csé scenét.. tele van idiótával és felhigult az egész, leesett a szinvonal...
szeptemberbe lesz újra netem, ha minden igaz, nem vagyok benne biztos, hogy fogok csézni, max funból public, vagy haverokkal 1.6, komoly klánosdihoz már nincs kedvem, csékockulni meg végképp nem... -
SQX_Barto
addikt
a jó öreg rebi is itt van ahoi
te voltál akit át akartam csábítani a pad-ba vagy nem?
jobban tetted hogy nem jöttél
én is kiléptem, mer nem mentek a dolgok
barto|m$ (m$ = m$ Optical nem pedig klánnév)
Neked is QcK-d van rebi? helyes, nekem isSzted mivel lehetne ezt tisztítani? kefével ?
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Akkor ez: ''megvan a 100fps-em,(állandó 100)'' - hazugság volt
Egyébként ahogy már írtam párszor ezek a visszaesések leginkább proci miatt vannak ilyen beállításoknál. Nekem pl 1600x1200/6/16-ban is megy 100-at a vst, de a stabil 100 még 1024/0/0-ban sincs meg, néhol visszaesik. (Compoundon volt egy olyan rész, ahol vagy 10 ember lőtt, 3 füst, nagy tér -> 40 fps)
-
F-ECT$
titán
Tudod, hogy miért?
Ezzel a configgal ha meghal vki, akkor az eltűnik, ugye? Na most az nem eltűnik, hanem a pálya egy bizonyos részére kerül. Mivel a ütközésfelismerés be volt kapcsolva, ezért 10-14 ember 1 helyre pakolása esetén ez igencsak komplex számításokat igényelt a procitól... -
F-ECT$
titán
Gio-t én is figyeltem volna, ha nem ilyen mocskos szarul állítják be a SrcTV-t. Mondjuk eleve szar, mert pl first person nézetben nem látszik a fegyver - NC
Szerintem a gl ott rontotta el, hogy nem ct-ként kezdtek a nyert késkör után. Az igaz, hogy hA skillesebb, de azért a traint nagyon jól be lehet védeni. A fegyvervásárlást nem nagyon tudtam figyelni szintén a Szartv miatt, de gondolom, hogy ott is olyan fejetlenség volt, mint 1-2 taktika kivitelezésekor. A gl még sokra viheti, mert elég skillesek a srácok (az eddigi warokat is skillel hozták), de taktikailag még nagyon sokat kell fejlődniük.
hA-ról meg azt kell tudni, hogy BugBear a FoP egyik menedzsere, szóval nekik volt kitől tanulniuk -
BatemanX
tag
ERROR szerverről csupa jó emlékem van. Még indulásakor léptem be egyszer, olyan jól volt beállítva, hogy lehetett hallani, hogy a másik csapat mit beszél.
1 fraget osztottam ki egy adminnak, azonnal sipít a mikrofonba csapattársaknak, hogy ''arohadtg*cicsíterqrvaannyátnemvakulaflestöldögölnemeg''. Erre írok neki, hogy fogja vissza magát, erre a válasz, hogy ő nem is anyázik, honnan veszem?
Szóval jó volt na. -
F-ECT$
titán
Emlékeszem, jó kis meccs volt
Duston akkor osztok sok fejest, amikor alulról megyek és a ct-knek csak a feje látszik, ergo ha találok, akkor fejes. Ezt már nehezen tudják felfogniNa meg azt is, hogy a gyakorlásnak hála, már egyre többször van olyan, hogy ha meglátom a szemem sarkából az ellent, akkor szinte rögtön fejesre tudom rántani az egeret
Persze csöppnyi agyukkal azt sem fogják fel, hogy demót kell venni, ha valami kínjuk van, persze ennek csak örülnék, mert akkor lenne miből videót csináltatnom
Amíg az Adminok nem basztatnak, addig meg nem nagyon érdekel a dolog -
F-ECT$
titán
Hát igen: az 5.1-es hangfalszett miatt nálam is a wh-t szokták előhozni. Pedig az összes kis csicska futva jön felém és csodálkozik, ha ''bekészített'' célkereszttel várom
A fiatal klános ''énvagyokamájszter'' élmény is megvan.
És a gyakorlás előbb-utóbb tényleg meghozza gyümölCSÉt -
LucifeI2
őstag
Hi
Bővebben: link -- ez az ? mertnekem nem tetszik a kinézete ha ez az -
BatemanX
tag
A cshu-n biztos lesz teljes magyar fordítás, de addig is kivonatolva:
'' A következő ápdétekkel a játék realizmusát kívánjukl növelni:
- A játékos sebessége duplázódik ugrás közben és ez a hatás összeadódik. Tehát minél többet ugrasz, annál gyorsabban haladsz
- Az AWP fele annyiba kerül
- akimbo(?) rendőrpajzs vásárolható
- a de_dust pályát eltávolítottuk ''
Steampowered fórumon olvastam, hogy egy fejletlenebb humorérzékű srác nem fogta, hogy viccről van szó és mikor látta, hogy az említett dolgok nála nem működnek, uninstallálta cs+hl2-t, hátha egy reinstall segít. Ezzel szerzett magának 2-3 óra fölösleges munkát, nekünk pedig egy jó okot a röhögésre. Szerintem lesz még pár(1000) ilyen eset.
Amúgy úgy fest, hogy a kiszivárgott VAC2 hír is tréfa, legalábbis félig meddig. Az tény, hogy VAC2 béta tesztelés alatt ál (1 hete volt is egy update vele kapcsolatban), de a logolás és a kiosztandó több1000 ban még nincs tervbe vévve. -
-
F-ECT$
titán
Na ma ismét játszottam Roon-nal. Az eddigi jó véleményem róla teljesen szertefoszlott. 18 playeres serveren cbble pálya. T-k vezettek, erre Roon átállt. (10-8-as eloszlás.) 2 kör múlva visszadobta a server, de miután meghalt, ismét átment. És ez így ment 5x egymás után. Ezután leléptem a serverről...
-
Zenty
őstag
A net beállitások része elméletileg! Azért mondják általában a vér pistikék ,hogy az 1 csit ,mert nagyon fogsz tőle lagolni ,de téged nehezb lelöni
!
Az alap beállitás elméletileg 25000 101 101!
De mivel el van kurva sourcebe a netkod igy nemtudom i a normál én még mindig nem tudtam normálisan beállitani! -
Trak
addikt
De bunkó vagy...
Azért az életben nem teljesen így működik, hogy szemet-szemért... (1 bizonyos kissebbségnél mondjuk igen...) Ha vlaki kirúg Téged egy boltból mondjuk, akkor Te nem gyújtod fel az egészet... maximum azzal csinálhatsz a szemet-szemért elv alapján vlamit, aki kirúgott.
Szerintem higgadj le, biztosan fel tudod venni a kapcsolatot vlakivel, aki illetékes a dologban.
Itt a honlapjuk, nézz körül itt:
Bővebben: link
Egy hülye gyerek miatt nem kell szétverni a játszóteret....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest