- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- iPhone topik
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
Predator666 #4555 üzenetére
máshol is csinálja ezeket a hibákat? vagy csak a sourcenál?
-
dilipok
veterán
válasz
Predator666 #4531 üzenetére
hát nemtom, én csak abban állítottam, és tökéletes
-
dilipok
veterán
válasz
Predator666 #4529 üzenetére
de miután neki is NV kártyája van, ezért még ezzel sem kell szórakozni csak a driver alól beállítani h milyen felbontásban milyen frissítési frekit szerente
-
dilipok
veterán
válasz
Predator666 #4465 üzenetére
pedig mondjuk Nuke kinn, 6-8 ember ugrál előttem és alá esik, hidd el nekem. És én azért jáccok mondjuk ezzel mert teccik ahogy kinéz maxon, szar nem nagyon szeretném lejebb venni. Nem azért van ilyen gépem hogy grafot vegyem vissza. Esetleg vmi 5let hogy mitől lehet. Nem hinném hogy a gépben van a hiba, mert a szintetikus tesztek alatt hozza a megfelelő pontokat, valamint minden játék hiba nélkül m1.
-
zso73
veterán
válasz
Predator666 #4455 üzenetére
Nekem tetszik.Csak a szerverek tele vannak csalókkal!
Ez nagyon gáz!Hiába a ban figyelmeztetés! És van benne némi hiba is,pedig gyárim van.A harmadik halálom után állandóan grafikai hibák jönnek elő! Nem látom a saját fegyveremet.Az ellenfeleknek a nadrágszíja látszik csak..................F@s A kataliszttól nem függ! A HL2 rendesen fut.
Esetleg tipp valakinek,hogy miért van? -
K_ConraD
csendes tag
válasz
ízlések és pofonok
nemtom mi a bajuk az embereknek a source-al
kell egy jó vas, ami bírja 100 fps felett (lásd infóm)
meg egy jó net, mondjuk 10-20 ping (nekem duál T3 - koli)
és már lehet is normálisan játszani -
C^^
őstag
válasz
Hát ez végülis mindenki tudta, legalábbis érezte, hogy az 1.6nak hagyománya van, és a Valve nem győzi le magát.
Source 1.6hoz képest még versenyképtelen, egy tökéletesen működő lassan 7 éve élő játékkal (legendával) szemben még gyerekcipőben jár.
Sajnos ez van -
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4416 üzenetére
Hát az árnyékok tényleg elég bosszantóak. CT-kezdőn áll a gyerek, azt látja hogy röviden futok be... PFF.
-
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4358 üzenetére
hát akkó' kabbe bazeg
Kösz, inkább kihagyom
De nekem kajak beszokta adninem mindig, de ha pontosan rá lövök akkor beadja dragshottal. zoom nélkül meg közelebbről 70-75% ban.
MOD: pontosítok, t-offline nak csak adsl 512 je jön invitelen. Kábelje egyáltalán nem.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4354 üzenetére
''Amúgy kodiak source vol 2-je meg deep nek ez a ficcenése, még a dragshot update előtt volt
''
Jó mert nekem még most is beszokta adni, még zzom nélkül is -
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4354 üzenetére
Az a baj hogy kábelben nem bízok már.
[link]
Tréofflájn meg nem jön invitelen, csak az 512es csomagja, ami nem lenne gáz, de így telefonnal együtt nem futná rá.
Rádiósat nem akartam, sajnos tudom hogy nem a legjobb. Itt gödöllőn nem vagyok netválasztással a legjobb helyzetben2 választásom van, vagy ez a ********, vagy Invitel ADSL. Az én szolgáltatóm (kábelnet, elég benézni a topicjába..
) itt monopol helyzetben van, és ezzel sajnos visszaél. Belettek már mindenhova terjesztve, iszonyat nagy balhék voltak már, de sz@rnak rá, mert tudják hogy monopol helyzetben vannak.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4338 üzenetére
Én a filceset még anno CRT monitoron csináltam 1.6 ban SCOUTMAPON
De sourceban szvsz nem kell zoomshot (aka.dragshot) , ha jól rántasz, akkor beadja zoom nélkül is (tapasztalat)
De szerintem hülyeség hogy kivették a dragshotot. Csak meg kell nézni ancients! Deepet[link]
vagy Kodi source Vol2. -t [link]
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
Predator666 #4338 üzenetére
Ezért volt olyan ember, aki egy szép nagy filccel csinált a monitor közepére egy pöttyöt
(nem vicc) -
Integra
titán
válasz
Predator666 #4330 üzenetére
neeeem, vicc volt, nem káromkodom, nem szoktam, csak a játékra figyelek és ennek megfelelően adok utasítást vagy kapok. azért vannak páran akik tudják használni a mikrot arra is amire kitalálták
és velük nagyon jó együtt játszani.
-
Integra
titán
válasz
Predator666 #4328 üzenetére
béna voltam asszem, nem bug volt
de C koma segítségével már van saját net configom és faszán pofázhatok a játékba hogy looool, meg bőőőőőőő, köcsög kazárok meg ilyeneket, legalább nem lógok ki a sorból az intelektualitásommal -
K_ConraD
csendes tag
válasz
Predator666 #4303 üzenetére
Icemat Siberia-t láttam www.pixel.hu -n, ezt az egy helyet néztem, és ott volt.
Bocs hogy nem néztem utána jobban. Sajnos engem ezek a dolgok enm érdekelnek, én maradok a jó öreg Philips fülesnél, ami mellesleg olcsó és jó, fain sztereó, meg a hozzávaló SB Live!-nál
Én anno gondolkoztam 5.1 fülesben, de mivel anyagi helyzetem nem engedi, így marad nekem a sok Frame per Sec, meg a LAN T3.
Videókártyára még futotta anno -
paramparya
őstag
válasz
Predator666 #4144 üzenetére
Hát, én még aS-en láttam nyomulni sokat (gondolom sejted, melyik
), de már pár hónapja nem találkoztam vele...
-
paramparya
őstag
válasz
Predator666 #4129 üzenetére
Háde' mé'?
2k-ért lehet már venni hl1-et... -
paramparya
őstag
válasz
Predator666 #4127 üzenetére
Nocsak...
1.6 acc mennyié' van? -
-Jackson-
őstag
válasz
Predator666 #4110 üzenetére
sztem hasonló a gond mint nálam is szokott. van egy központi antenna, ami elosztja a sávszélt az előfizetők között. most ugye megemelték a limitet, de ezáltal a többi előfizetőnek is magasabb a sávszélessége. ez akkor jó, ha kevesen vannak fent ugyanarról az antennáról (hajnali 3 mondjuk), cserébe csúcsidőben kevesebb jut, mert mindenki netezik, tölt stb.
legalábbis én erre gondolok, nekem mikrós netem van. -
rebi.
tag
válasz
Predator666 #4099 üzenetére
egérbiszbaszok,
valami egérgyorsítás meg ilyenek,nemtom pontosan.mármint igencsak kikapcsolja a gyorsítást.
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
válasz
Predator666 #4088 üzenetére
Hidd el ilyen a gyerek... én is beszélgetem vele, meg mi is poénkodtunk ilyeneken, de ő már csak erről tud beszélni!!! már idegesítő.... és nem veszi észre magát hogy senkit sem érdekell a wow, ő csak mondja és mondja...
-
LucifeI2
őstag
válasz
Predator666 #4078 üzenetére
Jah ez igaz csak sokan túlzásba viszik a WoW-ot...az nem baj ha vki abba hagyja miatta a CS-t, csak az a gáz ha vki napi 12 órát játszik is vele... és semmi mást nem csinál..
Biztos jó játék meg minden, csak sokan túlzásba viszik
már olyan szinten hogy esküszöm elcsodálkozok rajta.... az egyik gyerek ma suliba:
blblablablabla
Átlag ember: Ma biciklivel jöttem suliba, és nagyon hideg volt, majdnem megfagytam.
WoW-os: Miért nem egy orc hátán utaztál az melegebb lett volna.
Én: Hol van a piros tesi pólod?
WoW-os: Egy rouge lelopta rólam. (az a kedvenc karaktere)
Én: No Comment.....
bblablablabla
sok ilyen eset volt még most ezek jutottak eszembe.. majd WoW-os topicba idézek még
Ez már sztem szánalom....Amúgy sztem is jó játék, mert nekem is tetszik a Warcraft világa a war3 az egyik kedvenc gamem... csak én nem akarom anyukámat leterhelni havi 3k-val (vagy mennyi) épp elég az internet 10k
Csak azért ebbe a játékba is tudni kell hol a határ.
Ez egy kicsit nagyon OFF lett -
rebi.
tag
válasz
Mostmár csak meg kell néznem mi az a wow,hogy néz ki,ha már ennyien elkezdtek vele gamelni!
-
F-ECT$
titán
válasz
Az ilyen érdemelné meg, hogy utcára kerüljön 1-2 hónapra...
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #4061 üzenetére
GeForce-on mindig is rosszabb volt a css, de én azt vettem észre, hogy a nagy fps esések leginkább a fizikai engine miatt van, és annak a proci a kevés.
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3978 üzenetére
Kösz
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3958 üzenetére
Én egyelőre maradok inaktív :S
-
Angelo69
senior tag
válasz
Predator666 #3958 üzenetére
Csa nem te akartal valahol eladni egy 160sk fulest?
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3929 üzenetére
Néha álnéven bemegyek. Lenyelek pár kiló anyázást és csíterezést, és miután kellőképp kiröhögtem magam WoWozok egy picit
-
Trak
addikt
válasz
Predator666 #3915 üzenetére
Többször láttam már, hogy valótlan dolgokat írtak...
Vagy a cég felhívásakor derült ki, hogy nem is a 128 bites cuccról van szó, hanem a 64-esről, azért olyan olcsó; vagy rosszul írtak valamit, vagy egyéb más hiba...
Nagyjából jó, de én már nem hiszek nekik, megnézem a cég honlapján is, sőt inkább telefonon megkérdezem a céget, az a legbiztosabb.
Elég durva az aláírásod... -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3908 üzenetére
egyáltalán hol a legóccsóbb az mx518?
-
Trak
addikt
válasz
Predator666 #3911 üzenetére
Te tudod...
-
Trak
addikt
válasz
Predator666 #3907 üzenetére
Nehogymár a szaros CS fontosabb legyen, mint a ''nyaralgatások meg midnen lósz@r''...
LOL -
LucifeI2
őstag
válasz
Predator666 #3908 üzenetére
Szvsz steelpad QcK vagy QcK+
-
rebi.
tag
válasz
Predator666 #3900 üzenetére
Hi.
Kicsit zürős volt a nevezés!
Kill'em All: xdx, young, rebi, amaru, proxymo.
Sajna semmit nem tudtunk eddig készűlni,vasárnap lesz elősször együtt a teljes klán!
Nagyjából átvesszük a mapokat,és ennyi! -
válasz
Predator666 #3863 üzenetére
Ha lehet értelmes dolgokat írjál, ne ilyeneket, aminek semmi köze hozzá
De valaki tényleg segíthetne, mert nem egyedül nekem csinálja ezt.
Grafikus kártya drivercsere, source reinstall, minden volt és még mindíg kaki! -
Predator666
aktív tag
válasz
Predator666 #3828 üzenetére
Hehe, az orrom előtt volt :f Az ilyentől kapok agybajt...
-
Integra
titán
válasz
Predator666 #3825 üzenetére
aha asszem vágom.
gondolom ez mindenkinek más és más, hogy jön be -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3810 üzenetére
de valszeg, mert most nem tudok erre is áldozni pénzt
addig meg marad az átlag 4 frag
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3792 üzenetére
frankón? amúgy is egy nagy rakás szar az msn ahogy van, felkéne gyújtani a búsba.....
nézd a pozitív oldalát: legalább a sok idióta msn júzer átszokik icq-ra -
duracell89
senior tag
válasz
szep capslockos modon benne volt a nevemben a lenyeg, ezt egy fontos warom alatt kb. 15 ember szarta le es kuldte el, picit ideges voltam, te voltal 11 korul
bocsiezvan
amugy nemtom hogy kepesek az emberek ilyen faszkamut bevenni, hogy figyelik a beszelgetest, ha sokszor elkuldod annyi dollart kap msn hogy ne elgyen fizetos, szint megvan msn-en mindig
meg az ilyen X a neved ele mer meghalt 40 gazdag londoni? leszarom hogy megdoglottek
afrikaba naponta 5000kisgyerek hal ehen.. amig ez van leszarom londont, meg foleg az X-et
errol ennyit IRC power, de ez nem is tartozik ide, off off, bocsbye -
F-ECT$
titán
válasz
Akkor senki sem fogja használni...
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
válasz
Predator666 #3786 üzenetére
ezt nekem szantad? vagy mi?
nem ertem, milyen valasz?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3781 üzenetére
mondjuk ebben van valami!
-
LucifeI2
őstag
válasz
Predator666 #3781 üzenetére
ez így van...
-
Integra
titán
válasz
Predator666 #3774 üzenetére
ezért kérdeztem, én még ezt sem tudtam
-
Integra
titán
válasz
Predator666 #3759 üzenetére
milyen WAR?
-
LucifeI2
őstag
válasz
Predator666 #3738 üzenetére
hát igen lősz egy fejest akkor már csiter vagy
-
Integra
titán
válasz
Predator666 #3736 üzenetére
sajnos a vezír is annyit ér, mint az emberei
azon mindig jókat szoktam kuncogni mikor beleordít egy 12 éves kiscsákó, hogy mi a picsát csinál már a másik, de valami embertelen kocsis stílusban -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3732 üzenetére
néha olvasni a buszfejűektől, hogy el sem tudnak személyeket találni meg hogy átmegy rajta a golyó..
tulajdonképpen ez egyfajta legális cheat?
én nem állítottam be magamnál semmit sem, minden default érték sourcban -
LucifeI2
őstag
válasz
Predator666 #3732 üzenetére
meg azt is hogy te hányat tudsz fogadni és ha túlsokra állítod és a neted nem bírja, az gáz mert akkor a te golyóid vesznek el vagy mi
CSHU-n van egy ilyen számolás vagy mi hogy hogy kell beállítani
-
Elbandi
aktív tag
válasz
Predator666 #3729 üzenetére
ez igy van, a legtobbje meg hirbol sem ismeri a rateket. ha sajat szerveren jaccunk egybol beallitjuk neki 20K/80/80-ra. ha nem sajat akkor nincs mit tenni...
bar ez annak is betudhato, hogy csak konzolon keresztul allithato.
pl mohaaban vagy codban van erre egy kulon opcio, hogy modem/adsl/lan/stb, es ugy allitja be a gama a rateket -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3729 üzenetére
????
akkor ezt most láma számára is érthetően mégegyszer -
Trak
addikt
válasz
Predator666 #3725 üzenetére
Ezeka hivatalos nevek
IDF Defender - Galil
Clarion - FAMAS -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3717 üzenetére
ja, ezt használom, csak ennyi
én nem tudom, hoyg csinálják, de szinte csak fejbe lőnek...
a vic szerverek csalás ellen védettek? most ilyenen voltam.
szóval kénének a jobb magyar szerverek ha tudod -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3715 üzenetére
RR
-
Angelo69
senior tag
válasz
Predator666 #3638 üzenetére
Jaj tudom de o azt hidte egy masik predator nevu srac vagy akivel nem vagyunk valami jo viszonyban.
Ha legkozelebb ilyen van mond neki hogy te nem az vagy hanem ismersz engem a ph-rol. -
Angelo69
senior tag
válasz
Predator666 #3634 üzenetére
Legkozelebb ha ilyen van szolj es bannolom.
Benne van a szabalyzatban is hogy tusz kill kick.
Sok kis kick bann. -
rebi.
tag
válasz
Predator666 #3609 üzenetére
Hi.
Mi a te klánod neve?
Lehet írtad már valahol,de sajna nem vágom a dolgot! -
Angelo69
senior tag
válasz
Predator666 #3620 üzenetére
Mi a baj pred?
-
he7edik.
addikt
válasz
Azért írjad lefele az ellen nevét (csak kiváncsiságból)
-
F-ECT$
titán
válasz
Azt a gyanús demót el tudnád küldeni?
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3601 üzenetére
Sztem itt nincsenek. Mi volt a waron?
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3562 üzenetére
Azt azért nem írtam, mert bruttó 12k és a mellé már csak mondjuk egy qck fér bele az árba, azt meg nem merem ajánlani, amíg ki nem próbáltam
Egyébként jöhet más 5let is, én is kíváncsi vagyok, hogy ki mit használ / ajánl -
duracell89
senior tag
válasz
Predator666 #3504 üzenetére
iNf!N!tY-SkillS
-
duracell89
senior tag
válasz
Predator666 #3498 üzenetére
en csak annyit tok, hogy nagyon megvertuk oket
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Predator666 #3445 üzenetére
Köszi
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3430 üzenetére
prosy jól nyomja tényleg
HibaMaci azért érdekes mert az 1.6-os FoP head organizere, és a css-ben is az egyik top klán tagja. Másrészt a cshu-n eddig elég keveset foglalkoztak a css-vel, de talán ez idővel változik majd. -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3351 üzenetére
OK, de abba lehet hagyni a nekem mi van, mi nincs témát.
Szvsz elég jól körüljártuk már a kérdést
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Predator666 #3339 üzenetére
USP szervere,195.228.155.23:27035
huuh..bazz,most dust2-őn vannak zombik...most ledobott a szerver,de full para volt
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3317 üzenetére
Gyakwaroztam én már d1-en is, végülis csak megállapodás kérdése. Hivatalos lanokon vsizont leginkább ezek vannak: d2, cbble, train, nuke, inferno, (cpl_mill).
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3309 üzenetére
Persze, ha jobb egy klán, akkor nem nehéz mind2 oldalt nyerni. Itt az a kérdés, hogy 2 azonos képesságű klán esetén kömnnyeb-e az egyik oldal a másiknál...
-
Predator666
aktív tag
válasz
Predator666 #3174 üzenetére
bocs a végén lévő kérdésért de már nem vót mod
-
LucifeI2
őstag
válasz
Predator666 #3148 üzenetére
Nah mind1 ugy sincs rá még cash-em ugy hogy marad a jó kis 4k-s azona
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3109 üzenetére
Csúszok ''egy picit'', szóval lehet, hogy addigra Neked már tente, mire én fellépek
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3107 üzenetére
''mert bebizonyosodott, hogy én vagyok a legnagyobb lámer a PH!-n'' - mi történt?
Én 90%, hogy ráérek 8-10-ig. -
tr00p3r
addikt
válasz
Predator666 #3109 üzenetére
hát rám számíthattok, de csak f9 v h9 körül. (addigra alszik el a fiam)
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #3100 üzenetére
Kis csicskának tartod magad?
-
Angelo69
senior tag
válasz
Predator666 #3068 üzenetére
En es sednol velemenye az hogy: ''kira volt'',''szeretek velük gamelni''
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #2983 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a Veg4-ból jönne hozzánk saDDer. Megnézzük mit tud
-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #2981 üzenetére
Egyelőre ez a lineup: PreD, Kaoszkapitany, Rabbit, maister, SYA és én. Ebből szvsz 3-an elég jók, és 3-an nem rosszak
Holnaptól lesz serverünk, és most azon vagyunk, hogy ez a VeG4-val közös legyen, így elég olcsó is lenne + tudnánk velük gyakorolni, ami nem lenne hátrány.
Egyébként pedig keresünk még egy 7. tagot is, mert hiába vagyunk 6-an 2-3 embernek mindig akkor van dolga, amikor war lenne -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #2979 üzenetére
Én is láttam egy pár ''állatot'', akiket kitiltottak publicról, mert olyan jól nyomták...
Klánba elég sok helyre hívtak (b4r4ck, TuC, és a T.eRRoR-ban, GoD-ban is vendégszerepeltem már), de egyelőre csak egy ilyen haveri klánban vagyok (wTw) mindenféle komoly terv nélkül: se lan, se liga, csak néha egy kis tét nélküli war.
Ha egyszer majd komolyabban gondolom, akkor viszont minimum GoD, uTs szintűben szereték játszani. -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #2976 üzenetére
Elég sok emberhez képest én is
Majd beírom, hogy melyikre mentem.
Őstag már rég voltam. (Pontosabban őstag- > addikt -> őstag (itt jött be az időlimit) -> addikt -> kedvenc.)
Tedd azt -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #2974 üzenetére
1v1-be mi a jó
Meg most még úgysem érek rá, inkább este fussunk össze valamelyik serveren -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #2972 üzenetére
Azért kérdeztem, mert pl a PfT és UNQL servere az alap rate-ekre állítja be a csatlakozók rate-jeit: 7500 20 30. Mikor legutóbb felléptem, akkor valahogy nem ment. Éreztem, hogy vmi nem stimmel, de nem tudtam, hogy mi. Olyan volt, mintha le lettem volna lassulva, pedig mint kiderült csak a netbeállítás volt szar. Kb azt éreztem, hogy elkezdek lőni, picit később az ellen is, és mégis én halok meg, pedig eltaláltam többször is.
Azóta nem megyek arra a serverre... -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #2969 üzenetére
Szerinted mik a jó rate-ek?
-
Trak
addikt
válasz
Predator666 #2500 üzenetére
Előfordul az ilyen. Ha idegesíted magad akkor csak rosszabbul megy... tapasztalatból mondom. Mostanában próbálom nem felidegesíteni magam 1-1 emberen, de nem mindig sikerül
Ma pl. 4 pályát játszottam, elsőn el sem tudtam találni senkit(igaz rohadt hideg volt a lakásban, le akart fagyni a kezem)
Másodikon (befűtöttem, felöltöztem) is szar voltam még.
Harmadikon már azért adtam nekik.
Aztán jött a LAMA szerveren egy Dust 2, na ott taroltam19:1 -es statom volt pár kör alatt
A végére azért összeszedték magukat, lerontottak 35:10 -re
De van hogy pl a kedvencemen (office) sem megy jól a játék. Van ez így...
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666 #2478 üzenetére
Pedig a átlag napi 1-2 órát mindig vagyok, és legalább 6-7magyar serveren voltam már. Viszont én meg dris007-et nem láttam még.
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
válasz
Predator666 #2442 üzenetére
összekeversz vmi láma haveroddal, kb 6.5 béta óta csézek, tudom holkell a konzolt előhívni
.
de ha már itt tartunk akkor én így lépek ki: <esc> > disconnect > quit -
BatemanX
tag
válasz
Predator666 #2440 üzenetére
Ja, láttalak már párszor. Ma nekem is elég szarul ment. Az a legnagyobb bajom, még mindig nincs semmi konzisztencia a játékomban. Néha qrva jól megy (pl. 24-9 stat tegnap),, néha meg iszonyú láma vagyok (most mikor kiléptem, talán vmi 3-10 körül lehetett). Ez eléggé fluszráló így...
-
Trak
addikt
válasz
Predator666 #2155 üzenetére
Nekem ilyet nem csinál. Én úgy szoktam amikor felrakom a progit win install után, hogy refreshelem az összes Source szervert (jobb klikk bal oldalon a Counter-Strike: Source -ra, ott refresh, akkor talál több ezer szervert, megvárom amíg elkészül, utána ország szerint rendezem a szervereket, megkeresem a magyarokat, kijelölöm őket, és hozzáadom vlamelyik favorites-hoz. Utána a favorites-ban csak a magyarok lesznek. Biztos lehet máshogy is, de én így szoktam.
-
duracell89
senior tag
válasz
Predator666 #2016 üzenetére
hát régebben mi monnyuk kilenctől éjfélig toltuk, ilyen korán nem
-
Trak
addikt
válasz
Predator666 #2013 üzenetére
Esetleg nézd meg az 1956-os vagy az 1958-as hozzászólást...
-
duracell89
senior tag
válasz
Predator666 #2013 üzenetére
használj szerverkeresőt!
a legjobb az all seeing eye, guglival megtalalod
amugy este egy kis ph-s css?
rég vot ma ilyen -
Apophis
őstag
válasz
Predator666 #1788 üzenetére
Most?
Hogyhogy feljebb???
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
válasz
Predator666 #1777 üzenetére
THX
-
Apophis
őstag
válasz
Predator666 #1775 üzenetére
IP?
-
duracell89
senior tag
válasz
Predator666 #1749 üzenetére
volt már ilyen próbálkozás, megbukott sajnos
Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Elkészült a Hell is Us
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged