- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Hmm, én a bot_difficulty 80 -nál lejjebb nem szoktam adni
Én úgy tudom, hogy 100as a skála, mindenesetre 80nál már elég jól nyomassák: kettőnket vernek 4-en
Ugyanakkor lehet, hogy Neked van igazad, és télleg 5-ös a skála mondjuk, akkor azért nekem is szólj, bár asszem ez a 80-s szint nekem ''elég'' lesz
Kérdezőhöz: Jah, és azt ne feledd, hogy ezt mindig azelőtt írd be, mielőtt hozzáadnád a botokat a játékhoz...
nov. 16: HL2 -
-
Mosqu!to
addikt
Nem tunker game, csak a sok ut-quake-láma az jön, és nyomja a gombot. Sokkal jobban lehet lőni tunk nélkül, csak mivel mindenki tunkol ezért publikon ez egy áltagosan elfogadott dolog. Aztán meg néznek, ha bejön egy jobb játékos, és 2-3 golyóból szedi ki az embereket. De ez a source még nagoyn szar, a hitboxok az embereknél futás közben a hátuk mögött vannak, nem az emberen, néha beakad a game, stb... 1.6 is ilyen volt amikor kijött, jön még pár frissítés, és jó lesz a source is.
-
Mosqu!to
addikt
Van source szerver is, de ott nem fun mapok mennek. Én a nihilre csak azért megyek fel, hgoy funoljak egyet, ott abszolut nem érdekel a lövés, stb, csak szórakozom. Ha komlyan játszom, azt max egy waron láthatod. Most is csak lövövldöztem az este folyamán, abszolut nem ilyen a játékstílusom
-
duracell89
senior tag
hát én ezt mind nem érzékelem, mert én a CS-s pályafutásom ezzel kezdem, tehát egy napja CS-zek csak
nekem nagyon bejön, de szerintem az egész CS scene szépen át fog állni (amíg nem jön a CS2), mert az alap CS eléggé régi már...elég sokat gyakorlok...a fegyvereket, és a mapokat ismerem már
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest