- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Arius
aktív tag
válasz
LucifeI2 #3144 üzenetére
Sajnos az adminokat nem lehet muteolni.
A másik meg ha azt tettem régen amit írtál, akkor azt vettem észre egyszercsak, hogy kicked ...
Merthogy a nagy próó admin kérdezte a NEVEM, merthogy biztos álnevezek, vagy csalok...én meg nem válaszoltam, mivel nem láttam hogy írt vmit is...
Nekem most be van bindelve a volume 0 meg a volume 1, és benyomom pár másodpercre ha zavar vmi, például idióta hangokat játszanak a szerveren 5 másodpercenként. -
Arius
aktív tag
Olvastam, hogy szerinted a friss win miatt is javult sokat a CS:S... gondolkodom rajta, hogy egy kisebb vinyóra tennék egy szűz winxp-t, (lehetőleg kiherélve...minden felesleges leszedve) és egy darab CS:S-t
Aztán ha játszani akarok akkor arról bootolok be, ha meg nem akkor le van húzva róla a kábel.
Sőt, továbbmegyek... vannak ilyen jókis 36 giga körüli 10K rpm-es sata vinyók, bár ennek nembiztos hogy van értelme, mivel ha 1x betöltötte a mapot akkor nem nagyon használja a vinyót a source nemde? -
Arius
aktív tag
Több modell az suxx...bőven elég lenne 1-1 nagyon jól optimalizált, és jól kinéző modell.
Amúgy szerintem nem is olyan rossz a source most ahhoz képest, hogy milyen volt az ELSŐ CS ...nem hinném hogy az sokkal jobb voltAbban is volt bug szerintem bőven, bár azzal még nem játszottam... 1.2 körül kezdtem ha jól tévedek.
-
Arius
aktív tag
Egyre inkább azt gondolom, hogy össze kéne dobnunk egy JÓ szervert...mert a jó szervereket szeretem érted...
-
Arius
aktív tag
válasz
BatemanX #2790 üzenetére
Ja de azt az adminok ''nyomják'' hogy támadó csapat 3 fős, védő meg 5 (ebből 2 admin) körökön keresztül és még kérésre sem hajlandóak senkit áttenni, átállni...mikor atom mód vezetnek. Hálistennek már a nevét is elfelejtettem melyik szerveren volt pár órája. Kb 10 szervert próbáltam végig és egyetlen egy jót nem találtam...ja volt olyan amiről úgy kickelődtem ki, hogy maradtam egyedül terrorral 5 ct ellen, 4-et lelőttem és letettem a bombát...erre kirúgódom...mikor visszajövök és kérdezem miért rúgtak ki, a válasz ja bocs véletlen volt, a terrort akartam
Szal ezek már siralmasak...
Most úgy próbálgatom a szervereket, hogy amire belépek és látom hogy bármi külön hangot elkezdene letölteni már lépek is ki. -
Arius
aktív tag
Na kb a szerverek felén full idióta adminok vannak...most kipróbáltam rengeteget...2-3-on azt élvezték hogy ilyen 30mp-es mp3-akat nyomtak MEGÁLLÁS NÉLKÜL folyamatosan...abszolút tönkretéve a játékot...el van baxva az egész public sajna...
-
Arius
aktív tag
Nah a HSF hungarian special forces vagy mi szervert nagyívben kerüljétek el...kickbanned lettem seperc alatt mert egy kis 10 eves hulyegyerek elkezdett anyazni, mert fajt neki hogy jobbvagyok nala...erre elkezd összevissza tk-zni körökön keresztül majd az admin ''fiam baratjaval ne kötekedj köcsög'' címszóval kickban...gratulalok az ilyeneknek. Az ilyet élőben komolyan mondom megnevelnem a fia előtt szívesen, csak hogy tudja hány óra van...
-
-
Arius
aktív tag
Hát ez szomorú...amúgy nekem nagyon tetszik a source, a fizika is meg hogy ilyen ''csicsás''...tudom sok pronak ez semmit nem jelent, nekem igen...viszont most asszem elkezdek másfelé nézelődni, CoD-ot kipróbálom mindenképpen és source-ot szüneteltetem, mert nagyon nem szeretem azt ami most megy neten...es nem csak a szigorú értelemben vett csiterek miatt. Totálisan kiszámíthatatlan a játék...én ha odalövök bazze és a lementett képen rajta van a célkereszt a modellen és látszólag eltalálom (guggolok, no mozgas), akkor TALÁLJAM EL!! Ez jó esetben is 50%-ban van így kb... ja és no flame
[Szerkesztve] -
Arius
aktív tag
Azthiszem nagyon elharapózott itthon a sok csiter vérpistike. Most egy időre szüneteltetem a játékot, többek közt ezért, de hogy a T.eRRor szerver közelébe sem megyek az is tuti...pedig régen jó volt...szerettem oda járni, erről ennyit.
-
Arius
aktív tag
A Source (és a driverek) jelen állásában van (és ha igen mennyi fps-ben) különbség azonos procival (mondjuk A64 3400+) egy 6600GT, egy 6800, egy X800PRO és egy 6800GT kártya között? Tudom-tudom teszteket keressek, de a régebbi PH!-s tesztekben pl még nem szerepelt a Source...szóval kösz a segítséget
Jah mondjuk legyen a felbontás 1024 és minden a lehető legjobb minőségre állítva szűrőhegyek stb. -
Arius
aktív tag
válasz
seaky77 #2525 üzenetére
Kiegészítés a CS szótárhoz
k = ok
np = no problem (gyk. szivesen)
spórkör = nem vesz az egyik csapat semmit, hogy a köv. körben legyen mindenkinek pénze jó felszerelésre (tipikusan egy map második köre ilyen, az első kört elbukott csapatnál).
Kapcsold ki a csítet te ******! = Húú, nagyon jól játszol, elismerésem érte!
Te ge*i sze**tl*da kö**ög b**i makker! = Lelőttél, jobb vagy nálam...legalábbis az adott helyzetben jobb voltál, gratulálok!
Mocskos kemper! = Béna voltam, simán lelőttél, jobbvagy...
van még bőven, de most ennyi jutott eszembe -
Arius
aktív tag
Tudom mit jelent, de a vérpistikék is jellemzően az olyan fajták közül kerültek ki akikre jellemző az amit leírtam, ha pl leülnek CS-zni. (valami mindenkinél táposabb(jobb, szebb stb) akarok lenni és aki jobb nálam azt akkormár legalább lefikázom, anyázom gondolat keringhet buta kis fejükben)
[Szerkesztve] -
Arius
aktív tag
Használom az ASE-t , nemtudom miből gondoltad hogy nem
Én NEM magyar CS:S szervert akarok találni, hanem JÓ szervert...mert a jó szervereket szeretem érted...
Vérpistike? 12-15 éves kislányhangú (fulldurván mikrofonba sikitozva anyázós, folyamatosanbeszélős) mindenkit lecsiterezős aki lelövi, kezdőn TK-zós, véletlen belelövök mert elémugrik, erre ő letk-zós (3x legalább mer az jó). Hányéves vagy kérdezős, miközben ő maga épphogy max 16-17. Fraglista legvégéről első helyen lévőt lelámázós. És még sorolhatnám -
Arius
aktív tag
CS:S-ben létezik normális szerver? Mert én nem nagyon találtam még.
Ne hallgassátok el ha van ilyen
Mondjuk olyan kéne ahol van tkpunish meg esetleg admin is sűrűn, és nem hagyják elszaporodni a sok kis vérpistikét. -
Arius
aktív tag
Szerintem sokkal nagyobb gondok is vannak a ''cheatereknel''.
Teszem azt felmegyek egy magyar CS:S szerverre (először életemben). Nem vagyok amúgy noob, CS-t megjelenése óta játszom hobbi szinten.
Kérdezek pár dolgot, konfigolás, tapasztalatok vga-k fps, játszhatóság. Szinte kivétel nélkül csak olyan válaszokat kaptam, ami vagy anyázás, vagy hülyenoob mitképzelsz, vagy nyomj f10-et attól megjavul, vagy vegyél atit mert az nvidia szar.
Ennyit a magyar gamerekről...sajna sokadszor kell leírnom, hogy ilyenkor szégyellem hogy magyar vagyok és magyarok közt élek. (mert sajna az ilyen mentalitás az élet szinte minden területére jellemző...)
A külföldiekről nem írok példát, felesleges leírni ugyanis hogy ha pl kérdeztem valamit, azonnal jöttek segíteni 5-en, mert ez ott természetes.
Na ennyi talán off, talán nem
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest