- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Aktív témák
-
sráccok! konfig adatoknál. video stressz teszt 60 fps átlag az jó? minden high 1024 és no aa af és hdr.
-
okk akkor tegyük a nevünk elé! mától!
nevem pH!_mobal^n00b
-
sráccok bekapcsoltam a ht -t és datacache.dll el elszáll mindig
mi a teendö?
-
sziasztok! hogy kell konzolbol a voice -ot letiltani? mert utálom a pofázást és ugye setupból nemlehet? hm?
-
mindenki írja a nevébe be ,hogy pH! fuN és akkor no para oks
-
ok csak azé erre is kéne figyelni ha cséről van szó
-
sziasztok! mér van az ha kikapcsolom a voice -t akkor ha használják a gémbe visszakapcsolódik? valaki help mert nemszeretem.
-
válasz
BlackSmiley #2127 üzenetére
jah csak én meg lehalkítottam cs:s -be a voicet nullára és a ts is nulla volt. (nem szólalt meg a cs miatt
)
-
hi észrevette vki ,hogy a cs a teamspeakot használja??
sajnos
-
csináltassun a ph! -val egy source szervert!
csak bejönne
u.i: ez egy ötlet nem kell lehurrogni. u.i.2: tom rossz ötlet
de hátha. u.i.3: ja és az axeleronak ott van a cs:S beta szerver még most is csak tudnám ,hogy minek...
-
hi két napja eltűntem az sgc stat ról. nemtudjátok miért lehet ez?
-
hi' lenne az a kérdésem ,hogy mért tűntem el az sgc szerver statjárol? csak napi frissítések vennek és vajon azért mert tegnapelőtt ne voltam? ez csak izgat. amúgy mennyi idő jó pléyyerré válás?
-
Nem voltam ma cs:S -ni
-
nah 19.00 kor szépen lefagyott az sgc szerv
szép volt.
-
hi' na megvan. lenne két kérdés: a main menube a console mindíg ott van? (escet nyomok) és néha valamiket kiír pirossal ,hogy nincsen bla.bal.bal ezek nagy bajok?
köszi!
-
hi ha letöltötte a steam a gémet akkor az ase észreveszi???
-
hi' ha az aseval játszom a steamos cs -t akkor ha rámegyek az aseban a szerverre akkor indítja a steamot majd csét és spiel???
-
hi' nemtudjátok ki lesz a forgalmazója itthon a half-life 2-nek? mert meg akarom tőlük kérdeni ,hogy mi van a kuponnal mert a kanadai telszámot nem fogom felhívni
-
válasz
Lev Andropov #1235 üzenetére
steamos?
-
lenne vki olyan kedves ,hogy csinál képet a cs:sourcse főmenüjiről és ide feltölti???
kivncsi vok csak ennyi de léci!
-
válasz
Alvin_ti4200 #1114 üzenetére
jó nincs vita.
nekem meg 9600xt-m.
lol
-
válasz
TrollBalint #1110 üzenetére
akkor meg mit hitegetnek itt engem 1024*768 med bizti max ok
-
válasz
Alvin_ti4200 #1105 üzenetére
de mér csak 800-600 med? és 1024*768 med? úgy nem no AA és FSAA
-
hi' hogy futna a gém a konfigomon? 2400 p4 /512/533/ 512 ram /333/ ati radeon 9600xt 128mb???
-
tanulság hl source + rég idriver
láccik ,hogy mér 2002 -ben kész volt a motor
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged