- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
Aktív témák
-
replika
tag
A kártyámat kihagynám a buliból, de bármilyen kártya alkalmas erre. (Elméletileg csak a dombornyomott jó, de minden kártyához rendelhető manapság elektronikus változat is, ami már használható erre a célra. Nagy előnye, hogy csak éppen annyi pénzt teszel rá, ami elég az árúk kifizetéséhez, így nem kell attól félned, hogy lenyúlnak. rendszeresen vásárolhatsz a netről minimális kockázattal.)
-
replika
tag
Szerintem tök tuti volt majdnem az összes 2as'' pálya pl.
ilring + volt egy havas ami fasza volt, meg még egy pár...
Eleinte nem kamáztam őket, de nem volt nehéz megtanulni, hogy kell a majmok eszén túljárni és onnan szerettem őket. Legismertebb az as_oilring volt, de nekem a havas jobban bejött.
Na ja persze feltételezve, hogy csapatjáték volt (mással nem is lehetett célt érni).
Az átlőhetőségre szerintem is jobb, hogy nem lehet átlőni, kezdett irreálisan szar lenni az, hogy átlőssz egy 1 méteres terméskő falat és a túloldalon meg kasza van.
Egyebként láttam falat amit át lehet lőni, de az gipsz-karton volt, ez szvsz reális is. -
replika
tag
Nekem a noob nem tiszta empirikus úton, gyik vagy nak fejtettem, de szeretnék képbe jönni
-
replika
tag
válasz
BatemanX #2430 üzenetére
Cool, jó kis feeling mi? Este ideges voltam kicsit, aztán jobban ment a kelletinél igaz nem csítereztek, de morgolódás azért volt a smallán. Biztos anyáztak, amikor beregeltam a rankre léptem is .
De hát mennem kellett.
A fentebb említett folyosói történet idegesítő szoktam szólni érte, ebből is tanul a láma, de nem ezért szokás anyázni, hanem amikor2-en fognak egy irányt, te egy másikat nézel persze, hogy védd az ö seggüket, erre abból az irányból lőnek le, mert nem voltak hajlandóak lőni az ellent..... erre azért ideg leszek. -
replika
tag
Nekem bejött eléggé szopatós-taktikus pálya.
Botok rendben vannak.
Egyszerű kezelhetőség, nem nagyon akadnak, jól lőnek,... -
replika
tag
válasz
duracell89 #2280 üzenetére
Nem volt az rossz csak a cs:s jobb.
Az a bajotok, hogy ezzel is meg kell tanulni játszani.
És akinek nem megy mert lusta, vagy béna az most sír, hogy igy úgy meg amúgy... Itt kevesebbet nyom a szerencse a latba. -
replika
tag
Szvsz akkor játsz még 2 napot, talán megváltozik a véleményed....
Nekem sokkal hitelesebb a cs:s az 1.6 -nál.
Sourcéban oda magy a golyó ahova lőttem, 1.6-ban ez azért ilyen formában nem mondható el. Sokkal Kiszámíthatóbbak a hitboxok.
Ami nem tetszik az a tárgy collision és az hogy nem to még hogy mit lehet átlőni és mit nem, de ez egyéni soc problem -
replika
tag
Az utolsó patch a hangok akadását javította.
-
replika
tag
-
replika
tag
Úgy van.
Ráadásul az előre összeállítottnákl nidíg van valami idegesítő dolog ( rossz az egyik szkin, elbas*zák a hangot, az ikonokat, saját reklámot nyomnak,........)
Szóval inkább magad válogasd, ők is ezt teszik, csak a saját izlésük szerint. Neked gondolom van ilyen
De summa summárum, ha játszani is akarsz és nincs minimum űrhajód+erőműved hozzá, akkor felesleges mert baromira lassítja. Ja és ne dőlj be hogy mi az ajánlott (becsillagozott) beállítás közel sem tudja azt mint kisebb értékekkel. -
replika
tag
Na megyek gammázni.
-
replika
tag
válasz
BlackSmiley #1856 üzenetére
Na ja, egyszer az egyik kör fexik máskor a másik, vagy fordítva.
Csak lenne már több (használható map).
Az egyik pillanatról a másikra az ASE csak behívja a sourceot, de a szerverre nem lép be. Látott már ilyet valaki? -
replika
tag
Ja, és legalább gyakorol az ember addig is.
Lol volt egy speedhackes alíg lehett látni a pályán olyan gyorsan mozgott, cddln a t-k csak rá vadásztak, a végén egy megalázó kés volt neki. Hát mit mondjak jólesett.
[Szerkesztve] -
replika
tag
Gyorsan át állnak szvsz gondold csak meg ÜZLET
.
Persze csak akkor ha egy final valóban kijön. -
replika
tag
Na ezzel a k-öcsivel én is találkoztam. Kiábrándító.
-
replika
tag
Nov 16 a megjelenés időpontjában méghozzá a Prodigy.
Mármint hivatalosan, dehát sok nion hivatal is várható!
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest