- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
BatemanX
tag
válasz
heihachi #3185 üzenetére
Úgy szabad, az én standard eljárásom az, hogy csapkodom az egérrel az asztalt és elmondom az ''A ku***** élet ba**** +'' kezdetű monológomat.
Ma reggel lemmingen egyébként az volt a vicc, hogy belépek terrorként és az egyik játékos (legyen x) teli torokból szidja a másik csapat y játékosát, meg megy a ''biztos csíter, fejbelőttem szöveg''. Játék felénél átdob ct-nek, ott a fent nevezett y játékos hasonló szóhasználattal szidja x ''aimbotos csíter nénikéjét''. Mindkét játékos tök ugyanúgy játszott , a fragjük is majdnem ugyanannyi volt. Az egyikük ráadásul lemming admin volt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
heihachi #2776 üzenetére
A Public egyre inkább halál. Ma volt szerencsém beugrani egy war erejéig a GoD klánba (Tomii néven voltam) a T.eRRoR ( Bővebben: link ) klán ellenei SWL meccsre. Nagyon jó volt, végig ment a taktikázás, tudtam ki hol van, nem kellett 5 felé figyelnem, mert bízhattam a csapattársamban, hogy nem megy el fraget vadászni, nem volt anyázás ta esetén és még sorolhatnám. Persze azért is érezthettem jól magam, mert 46-2 lett a vége...
-
Elbandi
aktív tag
válasz
heihachi #2776 üzenetére
ha kijon valami mod, amivel elhet limitalni a fegyverek szamat (nem a full tiltas!, hanem 2awp/team, stb), egybol felkerulnek a szerverekre.
Valahol lattam egy plugint ami pakolgatja az embereket, hogy a teamek kiegyenlitettek legyenek, de az sem tokeletes ad1) volt mar olyan ugy pakolta a teamet, hogy 4 T jaccott 14 CT elllen...
van ha haverokkal jaccok, akkor elegge nemjo ha attesz a masik teambe...
Elbandi -
duracell89
senior tag
válasz
heihachi #2635 üzenetére
szerverfuggo a dolog
amugy alaprate
cl_rate 7500
cl_updaterate 30
cl_cmdrate 20
azert te is latod, hogy masok az arányok
netkod javulgat, hitbox is fejlodott
nemtudom ki hogy emlexik mikor 1.5@1.6 valtas volt (ha egyaltalan gameltetek akkor)
mindenki sikongatott, hogy szar a netkod, szar a hitbox..minden szar, aztan megszoktak ahogy volt, es vilagsport lett
most kezd lecsengeni a source megjelenese utan ez az ugatas, a wcg2k5 mar source lesz, es ottleszunk a selejtezon remelem a klanommal
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
heihachi #2363 üzenetére
Peccs még nincs, de addig ma nem fexek, míg nem látom az új pályát. A skinek engem is zavartak, mikor valamelyik nap cz-tem egyet.
Szerintem ezek a sokak által emlegetett nagy hibák: sebzés, hitbox, netkód nincsenek is felvéve a megcsinálandó dolgok közé. Szvsz ők úgy gondolják, hogy alapvetően kész a játék, apróbb hibákat javítanak, és néha kiadnak egy új mapot és kész. -
Zenty
őstag
válasz
heihachi #2363 üzenetére
Ez jóh ,lehet én nem nézem a sajátomat ,de másokét látom
!
Egyébként szerintem nem nehéz megkülönböztetni a terrort a ct-éktől akármilyen cucba van a másik! Persze még ott van akiknek problémás lenne a bal sarokban egy ugynevezet sokak számára disz radar,ami mutatja ki az ellen és ki a barát!
[Szerkesztve] -
Lolek
aktív tag
válasz
heihachi #2240 üzenetére
1.6-ban nekem sem volt problámám a rate-kel de a source-ba már annál több...
Ha felteszem a rate-et 25000-re a cl_cmdrate-t 80-ra és az updaterate-t 80..akkor már szaggat, a pingem nem változik, az fps-m nem változik de mégis szaggat.
Elöszőr azt hittem, hogy a videkártyám nem bírja (fx 5200) de utána átmentem haverhoz neki 1 ati 9600XT-je van és ugyanez a probléma volt!
Most már lövésem sincs, hogy mi lehet...
Alap rate-kkel kell jáccanom, mert máshogy nem tudok! -
Zenty
őstag
válasz
heihachi #2194 üzenetére
15 mp meg akad? Általában ilyenkor ha nagyon lagos a server akkor szokot ilyen előfordulni!
Jah de irtad ,hogy annál wav fáj töltésésnél akad kih! Hát ha az a problema töröld és néz meg mit csinál nagy gáz nem lehet !
Egyébként ha ennyire gázos a helyzet küldhetsz egy bug riportot az atom lassu valvenak!
Van egy külön kis menü e részre a cs source fő menüjénél!
Ha megint jön az akadás game közbe nyomd meg az F4-et! Ott srenhostolod annyit leirsz oda ,hogy 15 mp akad és van ez a wav fálj már ,meg töbször csinálta ezt blablab! Megadod az mailed aztán talán jelentkeznek vagy megoldják patchel a problémát! -
Trak
addikt
válasz
heihachi #2059 üzenetére
Sok értelmét nem látom a PH játéknak. Pár hete voltak próbálkozások, de volt bent kb 6-10 ember, abból 2-3 játszottt rendesen, a többi csak ment előre...
Aki rendszeresen játszik, és figyeli a fórumot, az tudja ki milyen néven szokott játszani, minden nap több PH-ssal is össze lehet futni. Egy nem üres szerveren persze össze lehet jönni, annak több értelme van, de a PH előtagnak akkor sem látom sok értelmét.
Persze ez csak magányvélemény. -
Trak
addikt
válasz
heihachi #1695 üzenetére
Az enyém nem ilyen volt. Majdnem mind skilles ember volt, és külön külön lőttem le őket, gondolom ez nem tetszett nekik
De le van x@rva, nézzék ahogy játszom... sosem csaltam multis játékban. Single ben is csak akkor ha már untam, de ki akartam próbálni a még meg nem szerzett cuccokat a játékban.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
heihachi #843 üzenetére
Én elég sokat játszok. Inkább felmegyek minél több szerverre, minthogy a PH!-sokra várjak egy napot, és aztán 30 perc után kilépjenek...
Szóval lassan kezdek megismerni 1-2 embert a CSS táborból, de ha egy PH!-sba futok annak csak örülök. (Főleg, ha lelövöm, mint faszlámát)
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Ingatlanos topic!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG OLED G2 Eladó - 55 colos
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged