- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
vmi értelmes segítsen. msot vettem alaplapot vga-t és procit, ezekből a vga és a proci votl használt. és azóta hogy vettem a sourceom winreinstall után steam reinstall után is kb 10-20 eprcenként lefagy ezzel: a hl2.exe hibát észlelt ... stb és kurvráa felbaszós, hoyg nem tudo kvele játszani. néha látom hoyg vga a hibás, de amúgy nem tudom mi lehet a baj. És rohadtul kellemetlen mert a proci amit vettem nem garanciális, és a srác 1 hetet adtt rá az meg letelt, a vga szintúgy. pénzem meg nincs...szóval?
-
Predator666
aktív tag
bakker kéne ''csak cs PH! lan'' ^^
-
Predator666
aktív tag
miéééért ver az isten?
megy valaki dlanra duracellen kívül?
-
Predator666
aktív tag
na és ti milyen jövőt jósoltok a sourcenak? Ancients átvált 1.6ra astralisból kirgúták a source sq-t minden, kivétel nélkül, minden klán a hannoveri ecg-ről azt nyilatkozta hogy nem folytatják a sourcet. Annyira gáz
Annyira
CS2 -ről van valakinek vmi infója?mert akkor abban kell jónak lenni
-
Predator666
aktív tag
jah, 1.5ben és 1.6ban is midnig a sas-t használtam, most is azt fogom, kcsit bezavar hogy anno a 3asa volt msotmeg a 2-es dehát...
amúgy a negyedik modellre várok a tk közül amelyiknek az egész ruhája fehér. De ami kijött Krew...hatalmas királyság, meg az a kis bluetooth a fülkében. Nagyon jók lettek...Csak már a dragshotot csinálnák végre meg újra...meg hogy a fakapuknál ne látszódjon át a fegyver csöve, meg kis középen infernon majdnem mozi alatt annál a kis kiugró falnál ne látszódjon át az árnyék...szal kis apróságokat, de ezek waron naygon sok midnent eltudnak abszni
-
Predator666
aktív tag
válasz
detroitrw #4398 üzenetére
szasz engem érdekelne. 3k ért, de nem tudok miskolcra elmenni érte. MAximum küldöd a jelszót megnézem ok-e és küldöm a pénzt bankkártyára.
JAés engem lehet érdekelne a PH csapat, csak az a gond hogy nekem márciustól lesz elvileg rendes netem.
MÁSIK: LAN: van klánom szal lehet mennénk, csak érdeklődnék hogy gépet kell-e vinni, mekkora elsz a nyeremény? Pénzt hogy kell adni stbstb... -->emailre írhatod ha gondolod
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
Én rádiós nettel toléom ami szintúgy iszonyatosan szar. Én ajánalanám neked a kábelnetet, a tonlinetóól, igaz hogy korlátozva van 40gigára asszem, de iszonyatosan jók a pingek, és nagyon stabil. Ráadásul dosolni sem lehet
Amúgy kodiak source vol 2-je meg deep nek ez a ficcenése, még a dragshot update előtt volt
Szóval rádiós netet ne vagyél, inkább kábeknetet mint adslt. Invitelről semmi tapsztalatom -
Predator666
aktív tag
válasz
Integra #4335 üzenetére
Régebben volt olyan (1.6ban még mindig van) az úgy nevezett dragshot, ami arról szól, hogy megnyomod a zoomot, de még nem zoomolt mikor már lősz. Így hihetetlen gyorsan ráleeht rántani a beugró emberkére, ehhez csak egy kell... érezni a monitor közepét
Nos, ezt a Valve _rendkívül_ bölcsen kiszedték és azóta maximum mákolni lehet a dragshottal sourceban. Úgy kb 50% osan adja. ''állítólag''
-
Predator666
aktív tag
#4280 - jó lenne válasz, vmi okostól. Másik, a skill azon múlik mennyire lősz jól, mennyire tudsz gondolkozni a játékban (játékintelligencia), mennyire vagy csapatjátékos. Minél kevesebb ember játszik a waron (5on5, 4on4, 3on3, 2on2, 1on1) annál kevésbé száímt a csapatjáték, és a taktika. Az hogy egy csapat éppen mit ír skillnek, sok mindenen múlik. Lehet egyik tag nincs csak beugróval játszanak, vagy egyik laggol, vagy épp most lámahentet akarnak. de amúgy, csak úgy áttekintőnek kb: ancients - high skill, n1ce-6aming - high skill, dalaylamas - midhigh-high, T4Ce(enclave) mid-midhigh, eXile mid-midhigh (bocs rebi :* ) ...
Manapság eléggé nehéz low skillel születni, ez csak akkor lehetséges, ha igazából semmi érzéked a játékhoz, vagy előtte soha nem fpseztél, vagy naggyon ritkán tolod, publikon, és előtte soha nem fpseztél
Szubjektív véleményem, ergo, nem biztos hogy mindenki így gondolja ;> -
Predator666
aktív tag
válasz
Keresztapa24 #4287 üzenetére
www.google.uw.hu
-
Predator666
aktív tag
válasz
Keresztapa24 #4285 üzenetére
ember mi az hogy multi map?
it vannak custom mapok de_ mapok és cs_ mapok a custom mapok között van aim map van fun map ahol vagy a lövés gyakorlása a téma vagy az hogy vicces legyen. a de_ mapok témája hogy a bombit letegyék a cs_ mapokank meghogy a túszokat kiszabadítsák. MIND, ismtélem MIND multiplayer pálya ;>
-
Predator666
aktív tag
nahát akkó' höhö. Ismét itt. Mivel itt csak cs-sek vannak és ugye van egy két ''prau'' is, azért tenném ide fel a kérdésem. Nos. Eddig alaplapi integrált hangkártyával toltam, egy zalman 5.1es fejessel. Na mármost a téma a következő. icemat siberiát akarok venni, és egy hozzá hasonló hangkártyát. Elsősorban nem a pénz számít hgy mennyibe kerül, persze azért nem akarok abszurd árakat kiadni érte, de nem akarom hgy a jó kis icematom mellé egy gagyi kerülne ^^ Szóval, szerintetek mit lenne érdemes venni. Azt modnták hogy X-Fi-t vagy 2ZS-t. de ezek közül is van több is
Szóval szerintetek melyikeket?
A másikemg, hol lehet icemat siberiát kapni? -
Predator666
aktív tag
Hmmm, most derült ki h egyik általános suliban osztálytársam, most évfolyam társam CS-zik
És most derült ki-->X Factor, aki látja kérdezze már meg a rendes nevét
Mert pl foggalmam sincs h ki..
-
Predator666
aktív tag
válasz
paramparya #4130 üzenetére
beszéltem az ''összekötővel''
mert ugyebár máson keresztül szerzem, és 1200ért adja.
Szóval ennyi az ára. -
Predator666
aktív tag
válasz
paramparya #4128 üzenetére
ugyanannyié, sajna.
-
Predator666
aktív tag
korábban voltak kérdések, hogy honnét lehet megszerezni a cs:s-t.
Nekem vannak eladó, már regelt hl2 accounjaim 3500ért
Szóval akinek kell vmi -->telo. meg eprsze van 1.6és CZ account is.. -
Predator666
aktív tag
válasz
-Jackson- #4112 üzenetére
Jah erre gondoltam én is, de ha pl volt olyan h tök fasza volt a pingem csúcsidőben akkor mivan?
Máskor meg éjfélkor is akkora sz@r volt h csak na
A szolgáltatónak a feladata, hogy fix sávszéltosszon ki, nem? Szóval ez jogilag nem megengedett, h váltakozzon...Vagy tévedek?
-
Predator666
aktív tag
Kérdem én az itteni okos embereket. Majdmingyá megfogalmazom csak előtte elmondom mi is történt valójában
Szóval van nekem egy olyan szolgáltatóm hogy wla. Nem tudom mi köze van a wlanhoz de mindenesetre korábban tökéletes pingem volt és 512-768 között ingadozott a sávszél. Nem rég szakadozott állandóan és tök fos volt, akkor kiderült hogy ''új rádióseszközöket telepítettek, de már gőzerővel dolgoznak a hiba elhárításán ami fellépett'' ezt 4 hétig javították, addig ugye no CS. Aztán sikerült vmit''kijavítani'' másfél megabit lett a sávszél, azaz duplája ám a pingem az olyan 40-300 között ignadozik
Ennek van értelme?
Tudna valaki mondani szolgáltatót ami neki van, meg hgy milyen a pingje/ms-se? Vagy ez hogy móüködik? Lehet olyat hogy korlátozzanak vissza 768-ra delegyen jó a ping? Vagy lehetezzel tenni valamit? Esetleg váltsak szolgáltatót?
Pls help -
Predator666
aktív tag
válasz
LucifeI2 #4087 üzenetére
Sztem ezek már nem az anyukájukat terhelik
Hanem saját költség..engem faterom kib.. a házból ha még ilyet is felvetnék neki
Nekünk is meg van a wow illetve a bátyámnak, neki meg ott porosodik a fiókban már nem tom hány hónapja...
De az nem lehet h csak szopattak?mert azért ez eléggé nehezen hihető
Fects..meg is érdemlné...mondjuk nem tudok vele kommunikálni mert le vagyok tiltva msnen nem tom miért de biztos...de azért lolszánalom..
-
-
Predator666
aktív tag
mostmár állítólag cl_smooth 1 a jó, s az interpezés tényleg csalás, mert előbb látod emg az embert, mint ahogy ő látna meg téged, és előbb tudsz beletunkolni egy tárat
Szerintem...
Mellesleg, nekem 3000+ 6600 gt és 2 giga ramom van, és el kell keserítsek minden system recommendeden van mégis van amikor lemegy az fps eléggé, szóval ha így játszol akkor így állítja be a valve, és néhol élvezhetetlen.
Meg most állítólag az új update óta midenn geforce-osnak szutyok a source mert minden tereptárgy átlátszógondolom javíatni fogják, de lehet vissza cserélek atira, na midn1, meg is csekkolom mi is a valóság
-
Predator666
aktív tag
Sztetek milyen egérpadot érdemes mx518 as alátenni? Mert nem nagyon találtam összehasonlító teszteket
feleslegesen pénzt meg nem szeretnék kidobni.
Ötlet? Ki mit használ? -
Predator666
aktív tag
Hát,olvasgatva a GPS 6-on induló szörszös csapatok taglistáját, kezd egyre kevesebb hitem lenni, hogy megnyerjükaz elsőfordulót, és felső házban jutunk tovább.
A KillemAll-ban kik a tagok? Mert nemvolt fent, tudja esetleg vki? Nem is ismerm őket -
Predator666
aktív tag
Próbáld emg átállítani, hogy ne doftwareből nyomja a game-t. VAgy ne directx-ből vagy ne openglből
Attól függ melyiken volt
Nekem az 1.6 cisnálta ezt hogy 1152*x ben nyomtam a wint és nem bírta elindítani, be léptem átállítottam hogy ne softwareből tolja és jó volt...egy próbát megér
-
Predator666
aktív tag
válasz
Predator666 #3828 üzenetére
Hehe, az orrom előtt volt :f Az ilyentől kapok agybajt...
-
Predator666
aktív tag
SEGÍTSÉG!
elkezdek jáccani és hirtelen a 40fps-ből 13 lesz, és anni is amrad. Leaakrom törölni, de hogy lehet úgy hogy ne kérje a serialt? HIrtelen nem találom és este meg war! pls HELP! -
Predator666
aktív tag
válasz
duracell89 #3789 üzenetére
Tudod, fizetős lesz az MSN.....
-
Predator666
aktív tag
Duracell, sry, de grat a válaszhoz.
Én személy szerint nemszeretném hgy fizetőselygen még akkorse gha ez egy átbaszás. Sry de ha ilyen kommunikatív vagy akkor enm én,hanem Te vagy a szánalmas
És nem fogok sírni a tiltásért...aki tapló az kell a .... -
Predator666
aktív tag
Van aki Sennheiser PC 160 SK-t használ innen? Mert elmondhatná a tapasztalatait. Főleg a negatívumok érdekelnek, hisz a pozitív dolgokat mindenhol hangoztatják,
És a Zalman 5.1 es Theater fülesről negatívumok?
Thx a válaszoakt előre is -
Predator666
aktív tag
ha viszont nem akarsz olyat hogy megnyomod véletlenül azt a gombot és beugrik a konzol akkor source-nál úgy lehet beállítani, hogy behozod a play games kis balakot, ott jobb gomb a source-ra/ Properties és ott a launch Optionsba beírod hogy ''-console'' idéző jelek nélkül
És akkor elvileg automatikusan bent lesz ha nyomod a gombot ha nem, de ha megnyomod akkor asszem eltűnik -
Predator666
aktív tag
Hát srácok HWP eleln kezdtünk warozni, és mikor emntünk kcisit gyakni velük oltári lövéseket adtak. Be is szartunk hogy elvernek minket, és végülis vmi 30percig mondtuk nekik mi az a rate
Az milyen?
És végülis anyáztak hogy miylen kretnéek avgyunk meg milyen bénák, meghogy balfaszok
Aztán waron összevissza lecsítereztekRáadásul taktik nélkül rohangáltunk De tényleg ultra nagy aprasztok voltak. A war háromnegyedéről van demom is. De a mi mapunkat nem tudtuk befejezni emrt ott hagytak minket
Szal parasztok voltak de nagyon
Mellesleg a vezérük viszont nagyon rendes.
Tudom nem érdekel titeket de azért elmondtam -
Predator666
aktív tag
válasz
Integra #3730 üzenetére
Nem tudom pntosan miket tesznek a ratek, mások itt biztosan jobban vágják da vmi olyasmi hogy hány csomagot kóld a szervernek rólad. És ha ez kevés akkor rajtad átmennek a másik golyói. a parancsok amivel átálílthatod a dafaultról a jó ratekre ezek:
rate 20000
cl_cmdrate 80
cl_updaterate 80
cl_smooth 0
Ezek az ált elfogadott szabályok, viszont volt egy stct-srác akit 100/15/1 es rate-el elkapott az adminaz azért durva volt
-
Predator666
aktív tag
Miért van az, hogy az eddigi német klánok még csak hírből se ahllották a ratek fogalmát?
És mixelnénk és midnig 8:0 nál feladjuk mert egyszerűen leehtetlen lelőni őketPfeh
Egyetlen klánnal voltunk úgy hogy letudtuk őekt verni,ergo ismerik a ratet--> AOW
De a többiek. Hát szánalom. És akkor bezezg felhúzódok hogyy én vagyok a lámer. Amiben persze van igazság, de akkoris: -
Predator666
aktív tag
Veteran szerver: 85.90.162.19:27030
STCT (kurvaanyáznak ha lelövöd őket, de amúgy jól játszanak): 195.228.155.102:27055
SuicideX (jó fejek nagyon): 195.70.51.236:27011
T4Ce (ezek nagyon prok) 195.228.155.33:27025
csak nekem az a gáz,hgy ha beteszek a favorits lsitbe egy szervert az törlődik
A fegyverek nagyonkülönbözőek, kiezt modnja ki azt. Én pölö szeretem az M!-et meg a Kalát is, mások azt mondják hogy az M! a legsz@rabb fegyver. Egyéni vélemények. De mindenesetre Kalával csak pontozni szabad mert nagyon szór felfelé. AzMP%-tel meg csak pár golyót szabad egyszerre kilőni azok pontosak oylan 2-3-4 et. Illetve azokis kicsit felmennek de csak minimálisan, szal azokkal is leeht osztani az észt
Desertet most gyakom
Szal sok sikert, és amjd csak belejössz. De érdemes kis szervereken játszani hogy skillesedj meg taktikáni megtanulj, mert a nagyokon mint azOBI azokon csak hentelni kell, vagy tégedhentelnek le. Szal GL HF.
-
Predator666
aktív tag
válasz
Integra #3714 üzenetére
Hát van ugye az All Seeing Eye kezdetnek, de mondjuk nekem beszart, nem tom miért nem jó. Aztán vannak ugye azok amiket megadott Duracell az elején, és még akár én is másolahtok neked párat
Én találkoztam már elég csíterrel ahhoz, hogy azt mondjam van elég. És milyen néven szoktál jáccani? -
Predator666
aktív tag
Nah, sztetek miért van az, hogy ha berakok egy ip-t a favoritsbe, akkor miután kiléptem a Steamből, eltűnnek?
És van 6 vagy mennyi fix szerver és az újonnan hozzáadottak meg eltűnnek
Mellesleg, nem akarok reklámozni, de kiadták, hogy hozzak embereket a mirc csatinkra, szóval akinek van kedve az jöjjön ide: #bcsz
JAh és mellesleg én inkább a kisebb szervereket kultiválom, ahol kevesen vagyunk és a taktikolás, meg a csúszás-mászás a lényeg, nem az hogy megyek és hány fejest lövök
Szóval inkább kevesebb emebrt -
Predator666
aktív tag
válasz
-=-Unskill=- #3663 üzenetére
bazzeg, két klánban leszel?
Mellesleg a nickis érdekes nemcsak a klán -
Predator666
aktív tag
válasz
SQX_Barto #3661 üzenetére
én: bcsz | Predator®™, (bcsz | )Kalap Úr, Lakatos Józsi, (bcsz | )Lámanéni®™, most tervezem ezt a kettőt beiktatni: Kendő a részeges állat, vagy Indián valami amit még nem találtam ki
, és egy későbbi periódusban a láfoszjóska nevet is tervezem
Jah és 1.6 ban Kalap Ur a molyfing
Edebá a KRTN csapatából hozta meg az ihletet de szolidaritásból az 1.6baültettem át ezt a nevet.
Ui: a láfoszt, nem gépeltem el
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
Mit akartok sztem jó az
-
Predator666
aktív tag
válasz
Angelo69 #3628 üzenetére
NAgyon felidegesít mikor leölik a túszokat italyn és akkor elbújik a csávókám, és akkor ugye bár megy a mittomén hány eprces hajsza htáha megtaláljuk... és akkor az unalom megöl ha esetleg előtte meghalok vagy aztán ahlok meg mert nem sétálva teszem meg az egész mapot...ez idegesített fel az egyik Flashesben...
(jah és ugat hogy mekkora szar vagyok, mikor szólnék neki hgy pls ne, meg hogy ő mekkora király, de érdekes mód szinte csak így nyertek a T-k és neki meg szar statje volt. Meg annyira lőni se tudott csak mákolt
)És nem utáltam meg csak felhúztam magam
Szal attól a kis affértől eltekintve tökéletesen megvagyok bocsi a rágalamzásért
Mellesleg bcsz-s vagyok, nem vagyunk túl ismert klán meg annyira prok sem de nagyon ott van a társaság
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
hm...érdekes volt. D2-n ment a war, terrorok voltunk és szarrá gyaláztuk őket, vmi 9:3 ra talán
Aztán mikor ct-k lettünk olyan kurva prok lettek hrtelenjében hogy an.
Aztán korábban kiejelntették hogy a prodigy lesz a mapjuk, és arra készültünk, végül kiderült hgy inferno. OK nagy kegyesen elfogadták hogy prodigy legyen és szarrá gyaláztak minket mindkét oldalon. DE úgy ezdtek, hgy elindul az első kör, erre 10 mp után beírják nem éles. És akkor levágták a taktikunk egy részét. Jól van oké, de voltak olyan furcsa dolgok, hgy pfff...
Azelső a kurva nagy lagg...a másik mindnek ugyanannyi volt a pingja 27-38 és szinte mindig megegyezett. Aztán meg már poénra vettük és úgy is fejeztük be
Nem sokára jön egy privi nem nekem hanem vezérnek, hogy jé az egyik tagot kiabszták mert bannolta az álnven játszó vezért, mert úgy vélte hogy az csítel.
Szóval...vannak érdekes dolgok...de a legviccesebb az volt, amilyen hirtelen kurva nagy prok lettek...még szerncse, hgy csak gyakwar volt. Mert azért kurvára nem tenne jót a hírünknek, hgy egy csiscka klántól kaptunk kiMert minden publion szét vannak gyalázva
ENnyi, és még kaptunk demo-t is tőlük. Olyan furcsán szaggattak be mindig hogy mintha szakdt volna az egyén, de a fegyvercsöve folytonosan balra húzott el, aztán úgy nézett ki mint aki szaakdt, de közben meg ment rendesen mintha nem is szakadt volna. De az is lehet hogy ez csak a demo hibája, de msotmár ne mtudom mi van -
Predator666
aktív tag
amúgy ismeritek a #bpcrew klánt? Mert ha van itt tag akkor nem szidom őket
De amúgy érdekes...kíváncsi lennék hogy kik waroztak má velük...jó tudom ti prok vagytok de akkoris -
Predator666
aktív tag
Nah , és a bcsz-ről vki vmilyen info?
Duracell: mi a neev a klánotoknak? -
Predator666
aktív tag
nah kérdés...
mi a véleményetek a T4Ce mint klánról? VAgy vmelyikőtök benne van? -
Predator666
aktív tag
hmmm....vicces. Úgy látom ténleg én vagyok a legnagobb csiken a PH!-n
Mert nekem mostanság eléggé szenvednem kell a publikokon
DE mondjuk a klánból is napokon belül kilépek. KLántársam hívták a T4ce-be meg az Obiba, illetve oda csak úgy hgy hmm...jó ez a srác..
Az meg aszonta csak velem...Hülye....
Szal majd nem sokára keresnem kell megint
Bár az jobb lenne ha engem keresnének -
Predator666
aktív tag
jáááj de utálom mikor kiírja hg too busy a szerver...
Mé tölt mindenki mooooost?! -
Predator666
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3448 üzenetére
Szívesen, épp tudtam a megoldást
-
Predator666
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3444 üzenetére
Your Steam ID ticket nem?
Mert ha az akkor le kell törölnöd egy fájlt. Méghozzá a Steam mappán belül kell lennie egy ilen fájlnak: ClientRegistry.blob
Ezt letörlöd de miután kiléptél a steamből, újracsatlakozol és aztán updatelni fog egy 2 percig és megint jó lesz -
Predator666
aktív tag
Hát tegnap ismét bemutattam hogy milyen is a lámagyalázás, és sz@arré gyaláztak
Perze a pds-re én mentem volna gyalázni de így jobb volt - magyarázkodik -
NEm tom mér van velem olyan hogy egy hétig vagy kettőig olyan vagyok mintha most kezdtem volna de nagyon rossz.. -
Predator666
aktív tag
Akinek lenne kedve egy kicsit CS-zniaz jöjjön fel a suicidex szerverére vagy a pds-re egy kis láma gyalázásra
Bocs ha elrontottam a nevetek Angelo -
Predator666
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3340 üzenetére
hopp
megyek! -
Predator666
aktív tag
válasz
Darth_Revan #3338 üzenetére
és ez melyik szerver?
Adnál egy ip-t? -
Predator666
aktív tag
Feltételezem hogy iseritek a pft klánt....nah az ő war mapuk a prodigy szal ők azon tolják, mi meg a cbble-n
Amúgy azon a nyerésen nem az volt a baj hog mi voltunk a jók, hanem az ellenfél a szar
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest