- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Téma betelt, folytatás itt: [link].
p -
-
C^^
őstag
Sracok, kene nyitni az ujat, szoljak egy Moderatornak, vagy szol valaki, vagy szol valaki, hogy o akarja nyitni, vagy szoljak en, hogy en szeretnem nyitni ?
-
csövi
tag
én most nem arról beszélek hogy aki nem pró az nem nevezhet meg szar, hanem arról hogy 1 csomó kupát láttam hogy azér fucsolt be mert a jelentkező klánok fele 1hete összeállt és 2hét múlva már megis szünnek, és azér erre vigyázni kell sztem 1 kupa adminnak
-
csövi
tag
válasz
sid.:Rc211v #5002 üzenetére
gondolod
-
satomee
senior tag
Az hogy egy klán nem pro,az nem feltétlenül jelenti hogy szar szvsz...Azt nem tudja valaki hogy a bozoo-n miért töltöget MINDEN pályaindításnál valami de_thematrix.bsp-t...???Kezd már egy kicsit uncsi lenni...
Grat az 5000-hez!Ezek szerint ezt nemsoká zárják...? -
csövi
tag
hát nem tom sztem nem fognak lowskilles kezdő klánok jelentkezni vagy bundával megoldják, a cb huncupra(callofduty) se szoktak furcsa módon menni szar klánok
éjjen én vagyok az 5000.
[Szerkesztve] -
csövi
tag
sztem ennek a cupnak a győztese az lesz aki most megnyerei a CAL-E-t dalay lamas vagy ancients ha jelentkeznek de tuti jelentkeznek
-
csövi
tag
ja 70000ft a nyeremény aszem
de oda csak prók mennek
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
[link]
valakit érdekel? -
satomee
senior tag
válasz
Szuperboci #4992 üzenetére
Én nem tudom mijaza probot,de ígérem olvasni fogok a cs2.hu-n!
-
he7edik.
addikt
válasz
Szuperboci #4992 üzenetére
Te olvasni nem tudsz vagy szöveget értelmezni?
-
Szuperboci
senior tag
válasz
japeen_hun #4969 üzenetére
-
Szuperboci
senior tag
válasz
he7edik. #4966 üzenetére
ha picit olvasnál counter-strike2.hu-n akkor tudnád hogy jön ki a pro verzió.azt hittem itt valamit tudtok róla bövebben.de látom azt se tudjátok hogy lesz.ja és pontosan azért lesz pro mod amiket irtál.hitbox,sebzés, és pályák ''visszahozása''.pl infernon milyen undoriton néznek ki azok az oszlopok ct nek jobb felől?meg ilyen cserepek meg hülye kis akármik amibe el lehet akadni azt is eltüntetik.
#4964 re senki nem tud mondani valamit?
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
satomee: netezgetsz munkaidőben
-
he7edik.
addikt
Terheltek a proxy serverek
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #4983 üzenetére
hogy router nélkül?
a tetőn az antenna ami bele meg ebbe a szar (blackbox wireless routerbe) abból meg jön a gépbe (UTP-n)
nem tudom hogy lehetne router nélkül
De elég idegesitő az egész má nyomnám a CSS-t
Nem lehet hogy valami portokat vagy miket kell állitani (steam honlapján volt valami ilyen)
vagy az a portforwarding (az se tom mi az,de be kellene állitani hogy a StrongDC mennjen
Csak tippleke -
Genius007
őstag
Rosszul mondom nem annyival jön (jó is lenne)
na hogy a net 256kb -tól 1.3Mb ig van és annyival jön amennyivel bir max.
Átlag letöltésnél 50kb-val jön le a cucc (512-es szint)
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
válasz
satomee #4980 üzenetére
Hát nem nagyon!
de azért köszi!
Mindig a steam Update nál szarakodik.
a netem megy rendesen, ha letöltök valamit az is jól jön..
Csak ennél a steamnél szórakozik !
Nem lehet hogy a wireless routerrel kellene valamit csinálni?
ez van nekem : BlackBox 802.11b/g wireless ISP Broadband Router BB54G
nem nagyon ismerem ezt.
Szlovákiába lakunk és aki jött kötni a netet ezt hozta, azt mondta eddig nem volt ezzel a tipussal semmi baj.
256-1300kb -val jön (mikor hogy, attól függ mennyien vannak a hálózaton) -
satomee
senior tag
-
Genius007
őstag
Nem lehet az a baj hogy ''túl van terhelve'' a steam ''szervere''?
-
Genius007
őstag
válasz
he7edik. #4976 üzenetére
Itt van a kezemben eredetibe DVD + az account + minden!
A steam már fel ment! jó is lenne minden,de mindig talál valami friss steamet és azt akarja letölteni,de most meg azt nem megy neki valahogy!
Pedig a netkapcsolatommal semmi baj nem lehet!
Nem az zavarhat be hogy mikrós netem van (wireless router + antenna)
és mindig azt irja ki hogy Connection Error(most is) nem tud csatlakozni,de nem tudom miéért!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre irok!
Van egy jó kis steam accountom!
És ott kezdődik a gond mikor leszedem a steam oldaláról a steam-et.
Feltelepitem, és frissiteni akarja,akkor vagy megál 0%-nál, vagy 40% körül,és nem
megy tovább. Vagy volt olyan is hogy elment nagy nehezen 40%-ig utána
visszaugrott 0%.
Mit tegyek!
A netkapcsolatom jó (átlag 512-es) ,tűzfal a windowsos van.Már a Windows-t is 2x raktam fel, ujra particionáltam a winyót is.
Kérlek segitsetek!
Előre is köszönöm! -
he7edik.
addikt
válasz
bagyulajuve #4973 üzenetére
És a Magyar...?
-
he7edik.
addikt
Ma 16h körül ráértek?
-
satomee
senior tag
válasz
Szuperboci #4963 üzenetére
Ööö...mi is ez a pro bot vagy mi...?
Amúgy tudtam csak elfelejtettem!
-
japeen_hun
tag
válasz
Tudnál a képekről adni egy linket vagy mutatni engem is érdekelne!
-
he7edik.
addikt
válasz
Pro Mod soha sem lesz belőle semmi.
Nincs is értelme szerintem, a Sourcenak nem a texturázása a para, hanem a sebzés, hitboxok miatt nem verseny gáma -
-
Szuperboci
senior tag
még egy kérdés: hogy kell beállitani lanon a hltv vagy source tv ét és hogy vegyen fel mindent?igazából minden parancs kéne (rcon stb.)
mert multkor probálkoztunk de valahogy mindig kifagyott.
[Szerkesztve] -
Szuperboci
senior tag
hellosztok.
Pro mod rol tudni lehet valamit?mert képeket már láttam rola,elég jol néz ki és végre nem lesz tele minden kis fps zabáló szarsággal a pálya.konkrétan arra gondoltam hogy mikor fogják kiadni?és le lehet tölteni ingyenesen a source felhasználoknak? -
C^^
őstag
Nah sracok, enis itt ''hagyok'' egy steam acc nevet.
c4s7inGaR (csak az egyszeruseg kedveert)
Akik itt megadtak azokat felvettem. -
-
csövi
tag
akinek van kedve klánozni az irjon rám
-
válasz
bagyulajuve #4955 üzenetére
Jaja...
A bozoo-ra felmehetünk mondjuk 21-kor.
Akinek van kedve az jöjjön be.
Egyedül sokáig nem várok.
Aztán amíg bírjuk nyomhatjuk. -
bagyulajuve
addikt
sajna tegnap este nem tudtam már menni játszani, mert 11-ig lineage-ztem
de majd ma, persze ha van kedvetek, akkor nyomhatunk pár rundot
amúgy köszi a tanácsokat a source tv-vel kapcsolatban, majd 1x kipróbálom
üdv! -
-
he7edik.
addikt
What is új VGA?
-
he7edik.
addikt
válasz
bagyulajuve #4947 üzenetére
Semmi ugyanúgy csatlakozol hozzá mint egy normál serverhez csak itt spectator módban vagy. Mondjuk a source TV egy kalap sz@r a HLTV-hez(CS 1.6) képest.
HLTV, SourceTV-t igazából nem is annyira a specek miatt hanem a esetleges csíterek demozására használják inkább
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #4949 üzenetére
A steamet ha megnyitod,legfelül találsz egy ilyet hogy ''Games'' (nem a My Games),arra kattintva (''Activate a roduct on Steam...'') majd accept-et nyomva kéri majd a kulcsot.Utána már működnie kéne a dolognak-bár én nem emlékszem hogy ezt így végig kellett-e csinálnom telepítéskor...Igaz régen volt.
[Szerkesztve] -
sid.:Rc211v
őstag
Hi! ma jött meg postán a cs source de fogalmam sincs h kell ''beaktiválni''!!! csináltam account-ot, de a cd key-t még sehova nem irtam be a játék nem indul el, ha ráakarok menni 1 szerverre akkor bejön 1 ablak h vegyem meg a cs source-t...Segitsetek lécci mit kell csinálni!....köszi...
-
csövi
tag
izé rakd fel az ase-t vagy xfire vagy mivel kereselszervert nem tom és oda nyomd be azt hogy új ip blabla mintha 1 szervertkeresnélés csak ez a tv címe, ennyi aszem
-
csövi
tag
CAL-E Elődöntő - Kötelező program!
Ahogy azt már beharangoztuk, ma este mindenkinek egy dolga lesz, aki él és mozog mégpedig lesüppedni a fotelbe, elővenni két sört és egy chips-et felmenni a megadott SourceTV-re és ámulni-bámulni. Az év egyik legérdekesebb mérkőzésére készül két magyar csapat a CAL-E elődöntőjében. Az ancients és az OBi este 8 órakor csap össze, hogy eldöntsék ki haladjon tovább az arany felé. A magyarok, egész kelet európát végigverve sorakoztak be, hogy eldöntsék az első pár helyen hagynak-e helyet külföldieknek, mi szemlélők pedig csak titkon reméljük nem lesz a top3-ban külföldi. Hajrá!
ancients [ xx : xx ] [OBi]
LU1: Kodiak, Sloby, Flavius, Flegby, clayton
LU2: Pigstick, Beny, Ricchi, 2ro, Tommo
SourceTV: hltv2.obinet.hu:27020 & 27040 & 27050
Dátum: 2006. augusztus, 31. (Csütörtök) , 20:00
hú nézzétek
hajrá ungárn!
[Szerkesztve] -
-
bagyulajuve
addikt
Ma este is nyomhatjuk....
-
PunkZoli
aktív tag
hiak! 87.229.26.68:27015 ,én ittszoktam lárvulni
jertek népek baromijo kis szerver sztemSG
[Szerkesztve] -
csövi
tag
akkár warozhatnánk is nagy warszervező vok
igaz csbe még nem waroztam, de 1 perc alatt találnék
szóljatok ha van kedvetek -
195.228.155.33:27055 gyertek be azt a többiek majd jönnek
3-an már vagyunk...come in... -
atenza
senior tag
Melyik szerveren szoktátok tolni? Esetleg lesz egy küzdelem ma is? Általába a Smalla szerverén tolom a magyarokkal lassan kemény 1 hete
-
japeen_hun
tag
japeen@freemail.hu
Ha érdekel valakit -
moongoose@euromail.hu
-
csövi
tag
engem se hagyatok ki nadam@citromail.hu
-
bagyulajuve
addikt
na itt az én accountom is
bagyulajuve@freemail.hu
sajna én nem tudok sokat játszani 1 huzamban mer' felidegesítem magam (vagyis az ellen és a csapattársak idegesítenek fel, persze ált. én vok a béna csak jól esik mást szidni, de ezt sose a mikrofonba teszem, igaz ez az alsó szomszédomat nem igazán vígasztalja) -
satomee
senior tag
válasz
he7edik. #4929 üzenetére
Lehet.De láttam már -persze magyar szerveren
- milyen mikor megölik a játékot a ''k***a anyád'' és társaik,vagy mikor pl 2 CT egymást lőtte szidva a másikat,míg ki nem tiltották őket.Ennek nem látom értelmét,én játszani szeretek,idegeskedni ott a meló...
satomee@axelero.hu,de át akarom írni,csak mindig elfelejtem...
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
Mindenki ide írhatná hogy mi a steam acc.mail címe hogy friensbe feltudjuk egymást venni
counter@enternet.hu -
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #4925 üzenetére
Köszi,de feküdni mindenki tud,csak nekem jobban megy...
Komolyan,nekem van haverom aki tényleg JÓL játszik (mások szerint is),és én fényévekre vagyok attól a szinttől... Mindenesetre jó volt tegnap játszani mert úgy éreztem,mindenki élvezte a játékot,és nagyon kulturált a társaság is.Én szívesen járnék oda...
Mellesleg ma mégis változott a helyzet,úgyhogy amint elkészülten 2 dvd biztonsági másolatával,tőlem lőhetünk ma is...
Dilipok:úgy emlékszem 6-7en voltunk csapatonként,javítson ki valaki ha rosszul emlékszem...
[Szerkesztve] -
csövi
tag
valaki segítsen lécci zalman 5.1es fülesem van és amikor csbe beállítom hogy 5.1en zúzon akkor besüketül
mit kell tennem
-
dilipok
veterán
hányan voltatok tegnap este? bocsesz csak mégsem értem rá. talán ma
csak azért kérdezem a létszámot mert 10 fő alatt azért nagyon gyér jáccani
-
-
sanyez
csendes tag
válasz
bagyulajuve #4921 üzenetére
Köszi szépen. Sztem ma meg is érdeklődöm.
-
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #4919 üzenetére
Én nyomtam jól?!A padló az oldalam,esetleg!Piranesin pl nem volt olyan pontja a pályának ahol ne feküdtem volna! (na jó,egyszer egy lépcsőn ülve haltam meg...)
-
bagyulajuve
addikt
np
amúgy megéri a pénzt, de a HL2 nincs benne asszem csak a CS:S meg HL2 Deathmatch asszem, de amit ajánlok neked ha nem kell a HL2, akkor van egy olyan csomag, amihez a fenti 2 játék mellet adnak még egy DoD:S-t, ami szintén online multi játék csak 2 vh-s,
sajna nekem nincs meg ez utóbbi, de hamarosan remélem meg lesz
ennek a csomagnak az ára 7500HUF az MM-ben
de ha kell a HL2-is akkor megveheted az egészet cakkumpakk 12000 jó magyar forintért -
sanyez
csendes tag
-
-
dilipok
veterán
na idefigyeljél csak! itt aki jáccik, annak jogtiszta van, ezért valszeg nem is fog tudni segíteni hogyan kell a mindenféle buzergált verziókat felrakni. Vedd meg! csak ennyit tudok mondani. Ha nincs kedved elmenni boltba, megveheted a steam-en is, nem 1 nagy összeg. Ennyi. És bocs ha goromba lettem volna, de már mondták neked páran hogy nem tudunk segíteni
-
sanyez
csendes tag
Úgy látom kicsit tényleg butavagyok ennek az instaljához. Én csak az csináltam hogy amit leszedtem a netről(majomparádé) azt simán felteszem ami rajta van, és annyi játsuok vele.
KELL EZEN KÍVÜL MÁST IS CSINÁLNI? LESZEDNI VALAHONNAN? Ha igen kérlek írjátok meg. Nagyon szépen köszönöm előre is. -
válasz
he7edik. #4913 üzenetére
Elképzelhető...de lehet kipihenem magam...
Sokat játszom mostanában, és a melóhelyen is helyt kell állni.
Aztán itthon a gyerekkel is kell foglakoznom stb-stb.
Így 1 estét a héten mindíg pihenésre szánok.
És elnézést mindenkitől, de ezen a radaron még nehezen igazodom ki.
Szegény teammate-eket sokszor megszórtam maggal.
a régit nem lehet visszarakni?
És még egy kérdés..
Amikor meccset akarok nézni source-tv-n akkor, hogyan kell ezeket megnézni: pld hltv2.obinet.hu:27040
ez van írva a source tv-hez.
a többi amikor ip-t adnak az megy, ez nem.
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
he7edik. #4910 üzenetére
Ja,így ismerem,azt hittem valahogy máshogy is lehet ezen kívül...
Hát ma már inkább kihagynám,mert egyrészt holnap meló,másrészt tegnap is hajnal 3lett a játék vége oszt cseppet már le vok lassulva-minden téren...De ha ugyanezen a neveken szoktál játszani,megtalállak valahol legközelebb is...
Ezt is már ágyból fekve,telóról írom...
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
Feljösz még 1 kicsit valahova?
-
he7edik.
addikt
Leadtek, PH! senior tag, sütit eszem kurvák stb.
-
-
Cxgrav
aktív tag
Nekem is volt tegnap ilyen, hogy kiirogatta, hogy rossz a verzió... bezártam Steamat, újraindítottam és jó.... de azt is megpróbálodhatod hogy újra bejelentkezel az accountal.
Amúgy sárcok, nem mind1 hogy boltba veszi, vagy a Steambe tölti le a game-t és úgy játszik? Sztem többet ér ha a Steambe töltöd le ebből a szempontból, mert akkor tuti működő leszTudom msot az jön, hogy: Dehát akkor megvan Cd-n
Tudom nekem is ez a bajom hogy 1 hete nem tudom letölteni a Sourcet
-
-
he7edik.
addikt
Köszönés nélkül leléptel a serverről
-
sanyez
csendes tag
válasz
japeen_hun #4900 üzenetére
A hl2-t és a source-ot egybe adják 5000-ért?
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Megújult a PROHARDVER!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest