- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Apophis
őstag
Ha ha ha!!!
Attól még, hogy NOOB vagyok, zavar, hogy sok a cheater! Mellesleg tegnap olyan LAG-em kerekedett, hogy inkább leléptem. És sztem a többiek is. Volt fenn egy-német-csóka 990-es pinggel! Úgy 4 méterenként felvillanó szobornak tünt, legalábbis nekem. Na mindegy. Nem kell engem cikizni, mert-még-béna vagyok!
[Szerkesztve] -
Club
őstag
Látod ezért nem járok én magyar szerverekre.
1:Gyülölöm a cheatereket.
2:Én játszani akarok!Nem fanatikusnak lenni mint egypáran itt, akiknek ez már életforma.
Ma délután ha valakinek van kedve játszani, kereshetnénk egy üres szervert, aztán valami edzésféleség?
Fél 4 után valamikor? -
b.bone
senior tag
-
duracell89
senior tag
Miért hiszi mindenki azt, hogy ezt a gémet én imádom? Bugos...és? Jön az 1.1 és mindenkinek virulni fog a feje! Amikor az 1.6 kijött azt is mindenki szidta, és mi lett belőle?
Egyebkent ki beszélt erről?! Azt mondtam, hogy ha valami nem jön be, akkor nem kell szapulni, és nem kell erőltetni. Ennyi...
(Személyeskedni meg bunkóság.)
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Szerintem kicsit jobban megnézed a dolgokat rájössz erre, arra.
Pl aztekon esik az eső, nemtom észre vetted e. A sár meg csillog mert vizes.
Az emberek nem púposak, csak futás közben is ráhajolnak a fegyverre tudnillik csípőből tüzelve nehéz célozni.
(Megjegyzem télleg kissé eltúlozták ezt)
Inkább zavaró az, hogy ugyan hl1 ben már meg tudták csinálni ha valakit lelőssz, főleg shotival, akkor hátrarepül. Itt meg csak szimplán összerogynak mint egy bábu.
Ami még sokkal zavaróbb, az az 1.6 oshoz hasonlóan jó netkód hiánya, meg a laggpower.
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest